Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ο Μυταράς Ισπανός αργεί? Άντε ρε Τσίκνα, κάνε κάτι.
Να παίρνει σειρά και το Γαλλάκι.
Να παίρνει σειρά και το Γαλλάκι.
- Jean Valjean
Μαζί σου! Συμφωνώ απόλυτα.ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 07:17 Εμείς προσπαθούμε να κτίσουμε ομάδα για κάποια χρόνια. Παίκτες που θα έρθουν σε μεγάλη ηλικία μπας και λύσουν προσωρινά το πρόβλημα κάποιας θέσης δεν πρέπει να αποτελούν στόχο μας.
Εκτός όμως από τον μεσοπρόθεσμο αυτόν στόχο, η ομάδα είναι πολυ σημαντικό να συνεχίσει να έχει ταυτόχρονα συνεχή παρουσια και υψηλή βαθμολογία στην Ουέφα. Για να το κάνει αυτό θα πρέπει στα ευρωπαϊκά παιχνιδια να έχει μπαρουτοκαπνισμενους παικτες. Αν δεν το κάνει θα υπονομεύσει τον μακροπρόθεσμο στόχο της.
Πρέπει λοιπόν να βρει μια ισορροπία. Αν φέρει έναν 27χρονο ως πρωτο φορ δίπλα στον Τσαλοφ είναι σαν να ακυρώνει τον Ρώσο. Ο Τσαλοφ μπορει να μην επηρρεαστει αρνητικά αλλά το ερώτημα παραμενει: γιατί να δημιουργείς συνθήκες προβληματος εκεί που δεν υπάρχουν;
Αν όμως φέρει π.χ. τον Ντε Γιονγκ θα έχει δημιουργήσει χώρο και για τον Τσαλοφ και για τον Μυθου ή όποιον άλλον πιτσιρικά. Δεν θα είναι απειλή ο Ντε Γιονγκ αλλά ευκαιρία για να μάθουν. Αυτό είναι υποχρέωση του Λουτσέσκου να το καταφέρει κι έχει δείξει ότι μπορεί να το κάνει.
Επομένως είναι δυνατόν σε ορισμένες περιπτωσεις να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα μεσοπρόθεσμα και στα βραχυπρόθεσμα θέλω της ομάδας. Χρειάζεται όμως σοβαρή προεργασια και δουλειά και κυρίως προσοχή στις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι ο ρόλος του Βιειρινια είναι στο θέμα αυτό κομβικος γιατί γνωρίζει πολυ καλά τι θέλει ο Λουτσέσκου και μπορει να το μεταφέρει με σωστό τρόπο σε αυτόν που φέραμε από την Ρεάλ ο οποίος επίσης είναι κομβικος επειδή μπορεί να το μεταφέρει σωστά σε όσους εμπλέκονται στις μεταγραφές.
- Jean Valjean
Έτσι ακριβώς!!!loukas karadimos έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 07:37 Βαρντυ είχα πει και εγώ από τον αυτιά τα στο κουίζ του παπά
Απίθανο το βλέπω αλλά τι να πεις
Ο πιο ΠΑΟΚ παίχτης που δεν έπαιξε ποτέ στον ΠΑΟΚ
Ο πιο ΠΑΟΚ παίκτης που δεν έπαιξε ποτέ στον ΠΑΟΚ.
Μεγάλη μου συμπάθεια και σαν παίκτης και κυρίως σαν χαρακτήρας.
-
Ειναι κι ο ζινταν ελευθερος τώρα.
- These users thanked the author black death for the post:
- DamoN
- ΑποστόληςΑ
- Jean Valjean
ΧαχαχαRefused1337 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 08:07Ανεκτίμητο νεκροταφείο θα γίνουμε δηλαδη.Jean Valjean έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 07:44
Τρεις τέτοιους παικτες να έχεις στην ομάδα είναι ανεκτίμητη η συνεισφορά τους ιδιαίτερα για τους πολυ νέους παικτες που έρχονται από την Ακαδημία.
Είδαμε όλοι ποσο βοήθησαν τον Τζίμα οι συμβουλές ενός τοπ σέντερ φορ όπως ο Κλοζε.
Χαίρομαι που ανέφερες τον Μπερμπάτοφ και ειδικότερα την χυδαία αντιμετώπιση που είχε από την ελληνική διαιτησία αλλά και τα ΜΜΕ της χαβούζας. Συμφωνώ και για τον Τούντορ, εννοείται...
Νομίζω υπερβάλεις.
Έγραψα για τρεις παικτες.
Τρεις στους 27, ένα 11% δηλαδή του ρόστερ.
Δεν μπορείς (ακόμη) να πας στα ευρωπαϊκά ματς με πιτσιρικαδες. Χρειάζεται να εδραιωθεις πρωτα στην πρωτη 50άδα των ομάδων.
Ισορροπία, μπαλανς που λέει και μια ψυχή.
Αυτό που προσδιοριζει το τι θα κάνεις, σε κάθε ζήτημα και σε κάθε περισταση, είναι αφενός ο τελικός στόχος και οι ενδιάμεσοι, αφετέρου οι διαθέσιμοι πόροι. Είτε ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο είτε με την αγορά ενός αυτοκινήτου, το ίδιο ισχύει.
Ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι να εδραιωθεί στην Ευρώπη (Γιουρόπα και Τσ. Λ.) και δευτερευόντως το ελληνικό πρωταθλημα στο βαθμό που συνδέεται με την ευρωπαικη προοπτικη (να είσαι δηλαδή μόνιμα στις δυο τρεις πρωτες θέσεις). Η Ευρώπη θα δώσει ώθηση και χρήμα στην ομάδα. Μεγαλύτερη αναγνώριση που σημαίνει πως θα έρχονται ευκολότερα καλοί παικτες, αλλά και αυξημενες πωλήσεις που σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη αναγνώριση και περισσοτερα έσοδα.
Δεν μπορεί ο στόχος του ΠΑΟΚ να είναι οι εγχώριες διοργανώσεις ούτε το να φέρνει παικτες από άλλες ελληνικές ομάδες, Τσαπρες και Λιαβες κλπ.
Δεν είναι θέμα αν είναι καλοί παικτες ή κακοί, είναι θέμα ότι δεν είναι δική σου παραγωγή. Είναι σαν να καλλιεργεις εσύ ελιές και να αγοράζεις λαδι από το σουπερμάρκετ.
Εάν έρθει ο Ακπομ μετά το φιλικό με τον Άγιαξ σαν τι θα πιαστεί η περίπτωση του; Ξαναζεσταμένο φαγητό, τόσα εκατομμύρια φορ και εμείς παίρνουμε τον Ακπομ ή τι θα γίνει το σκάουτινγκ μας είναι να βλέπουμε παίκτες που παίζουν εναντίον μας;
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Αν είναι να πάμε σε πιο μεγάλη ηλικία, εγώ θα ήθελα τον Ντε Γιονγκ. Ενεργός ποδοσφαιριστής με συμμετοχές σε ομάδα πρωταθλητισμού, πολλά γκολ, ποιότητα. Άνετα παίρνει 2000-2500 λεπτά, συμπληρώνει Τσαλοφ και έναν πιτσιρικά σαν τρίτο και δινει στην θέση εμπειρία.
- These users thanked the author thanasakiss4 for the post:
- thios4
- Jean Valjean
Για τον εξής απλό λόγο. Σέβεται και αναγνωρίζει και δεν έχει πρωτη προτεραιοτητα το χρήμα.
Του είχαν προσφερει (νομίζω η Τσέλσι) όταν έπεσε κατηγορία η Λέστερ, περισσοτερα λεφτά και αυτός δεν θαμπωθηκε αλλά ειπε το εξής: η Λέστερ με διάλεξε όταν ήμουν άγνωστος, δεν το ξεχνώ, έτσι κι εγώ θα μείνω στην ομάδα τώρα που με χρειάζεται.
Οποιαδήποτε ανομοιότητα με ΑΣ, Θ4 και λοιπους που θαμπωθηκαν από τα πραγματικα ή εικονικά πλουτη του Τέλη είναι τυχαία.
-
Δε νομίζω πως ο προπονητής θέλει επιθετικούς τύπου ντε Γιονγκ ή Πέτκοβιτς....θα μπορούσε να συμβιβαστεί λόγο της ποιότητας που έχουν αυτοί οι δύο πχ αλλά εγώ δε θέλω τον προπονητή να συμβιβάζεται θέλω να του φέρουν αυτόν που του κάνει τη δουλειά....
Αν του κάνει ο Ακπομ ας τον φέρουν
Αν του κάνει ο Ακπομ ας τον φέρουν
Ηταν στον σύνδεσμο ,από μικρός είχε κολλήσει με Ζαγοράκη όταν έπαιζε λεστερ
- These users thanked the author DamoN for the post:
- Polichni1926
Ποιος Βάρντι ρε παιδιά; Εδώ θέλουμε να ρίξουμε τον μ.ο. ηλικίας και εμείς βαλθήκαμε να τον πάμε στα 35 χρόνια.
Τόσοι φορ υπάρχουν στην Ευρώπη και Λ. Αμερική και δεν μπορούν να βρουν έναν εδώ και δύο μήνες. Τρόπο χρειάζεται και φυσικά χρήμα. Εδώ ο ρούλης χωρίς έσοδα τρύπησε το ταβάνι του και έφερε 3 από το πάνω ράφι, τουλάχιστον για τα κυβικά του και ίσως και παραπάνω και εμείς με δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη και έσοδα από Ευρώπη και πωλήσεις, κωλώνουμε σε ένα φορ και ένα χαφ;
Ο Λουτσέσκου δεν μιλάει για να μην δημιουργήσει αρνητικό κλίμα και λέει όλα perfect, αλλά κοιτώντας μέσα σε γυάλινη σφαίρα τον βλέπω όταν μπαίνει στο δωμάτιό του να πλακώνει Xanax.
Τόσοι φορ υπάρχουν στην Ευρώπη και Λ. Αμερική και δεν μπορούν να βρουν έναν εδώ και δύο μήνες. Τρόπο χρειάζεται και φυσικά χρήμα. Εδώ ο ρούλης χωρίς έσοδα τρύπησε το ταβάνι του και έφερε 3 από το πάνω ράφι, τουλάχιστον για τα κυβικά του και ίσως και παραπάνω και εμείς με δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη και έσοδα από Ευρώπη και πωλήσεις, κωλώνουμε σε ένα φορ και ένα χαφ;
Ο Λουτσέσκου δεν μιλάει για να μην δημιουργήσει αρνητικό κλίμα και λέει όλα perfect, αλλά κοιτώντας μέσα σε γυάλινη σφαίρα τον βλέπω όταν μπαίνει στο δωμάτιό του να πλακώνει Xanax.
Τεράστια καψούρα ο Βαρντι και άνετα έχει 1-2 χρόνια στο επίπεδο της σούπερ λιγκ αλλα δεν πιστεύω ότι υπάρχει ρεαλιστική περίπτωση να έρθει
- ΑποστόληςΑ

Ο Ζαγοράκης έπαιξε στη Λέστερ την διετία 1998-2000.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- DamoN
-
η αρχική μου εκτίμηση αρχίζει σιγά σιγά να επιβεβαιώνεται ...
ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ψάχνει κάποιον να υπερσκελίσει τον Τσάλοφ στην ιεραρχεία.
Σίγουρα ψάχνουμε κάποιον καλύτερο και διαφορετικό του Μπράντον, αλλά πάλι για δεύτερο/συμπληρωματικό.
Ο Μαροκινός θα μπορούσε άνετα να παίξει αυτό το ρόλο, το οικονομικό ντηλ όμως μάλλον δεν άρεσε. Με τους υπόλοιπους δεν ξέρω πόσο πραγματικά ασχοληθήκαμε (συμπεριλαμβανομένων κάτι ευφάνταστων στυλ Λαριν που ακούστηκαν αφου και καλά χάλασαν).
Στο θέμα του φορ ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στα περσινά μονοπάτια.
'Ας παίξει τώρα ο Τσάλοφ και βλέπουμε, έχει καλύτερες ευκαιρίες τον Αύγουστο, ας κοιτάξουμε πάλι τους ελεύθερους'
ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ψάχνει κάποιον να υπερσκελίσει τον Τσάλοφ στην ιεραρχεία.
Σίγουρα ψάχνουμε κάποιον καλύτερο και διαφορετικό του Μπράντον, αλλά πάλι για δεύτερο/συμπληρωματικό.
Ο Μαροκινός θα μπορούσε άνετα να παίξει αυτό το ρόλο, το οικονομικό ντηλ όμως μάλλον δεν άρεσε. Με τους υπόλοιπους δεν ξέρω πόσο πραγματικά ασχοληθήκαμε (συμπεριλαμβανομένων κάτι ευφάνταστων στυλ Λαριν που ακούστηκαν αφου και καλά χάλασαν).
Στο θέμα του φορ ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στα περσινά μονοπάτια.
'Ας παίξει τώρα ο Τσάλοφ και βλέπουμε, έχει καλύτερες ευκαιρίες τον Αύγουστο, ας κοιτάξουμε πάλι τους ελεύθερους'