Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Αναμένω τον βραδινό χρησμό του πριστ και μετά να πάω για ύπνο
- These users thanked the author Panostas1995 for the post (total 2):
- Nikodiai, DikefalosNisiotis
-
Όλοι αυτόν περιμένουμε.Panostas1995 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 23:07 Αναμένω τον βραδινό χρησμό του πριστ και μετά να πάω για ύπνο
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- DikefalosNisiotis
Δεν καταλαβαίνω τα τόσο αρνητικά σχόλια για τον Μπράντον πάντως. Οκ ούτε εμένα με τρελαίνει να τον βλέπω να κυλιέται σε κάθε επαφή αλλα ο μπράντον του πρωταθλήματος τα έδινε όλα για την ομάδα ίσως περισσότερο και απο όλους.
Σίγουρα για τρίτη επιλογή τώρα το θεωρώ λάθος. Ας γινόταν πριν 20 μέρες τώρα δεν υπάρχει λόγος.
Προσωπικά θα ήθελα 1 φορ για πρώτο και κανέναν άλλο. Ας πάρουν ματς οι μικροί και με όποιο κόστος.
Και πέρσι που είχε επιλογές ο Λουτσέσκου τα έκανε μαντάρα στη διαχείρηση.
Άποψή μου ΟΛΑ τα λεφτά στο ΧΑΦ. Είναι η πιο σημαντική επιλογή.
Έναν στυλ μιλιβόγεβιτς να παίρνει το κέντρο μόνος του.
Σίγουρα για τρίτη επιλογή τώρα το θεωρώ λάθος. Ας γινόταν πριν 20 μέρες τώρα δεν υπάρχει λόγος.
Προσωπικά θα ήθελα 1 φορ για πρώτο και κανέναν άλλο. Ας πάρουν ματς οι μικροί και με όποιο κόστος.
έγχρωμες είναι οι τηλεοράσεις, όχι οι άνθρωποιΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 21:25Του άρεσαν οι έγχρωμοι...
- These users thanked the author echromos for the post (total 3):
- DimitrisS, kritikos44, tonipap801
-
Μαζί σου φίλε, ετοιμαζόμουν να γράψω το ίδιο.R.A.T.M. έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 23:18 Δεν καταλαβαίνω τα τόσο αρνητικά σχόλια για τον Μπράντον πάντως. Οκ ούτε εμένα με τρελαίνει να τον βλέπω να κυλιέται σε κάθε επαφή αλλα ο μπράντον του πρωταθλήματος τα έδινε όλα για την ομάδα ίσως περισσότερο και απο όλους.
Άλλο το να λέμε ότι έκλεισε τον κύκλο του και άλλο να απαξιώνουμε έναν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.
Ο Μπράντον τη χρονιά του πρωταθλήματος ήταν κομβικός, για μένα ένα κλικ μόνο κάτω από Ντελια και Τάισον.
Έπαιξε για παραπάνω από όσα πήρε, πάντα τα έδινε όλα και σίγουρα αξίζει σεβασμό.
Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο σκέφτονται και στην ομάδα, και για αυτό δεν έχει κλείσει οριστικά η πόρτα
- These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 2):
- R.A.T.M., Azrael
Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ κολκας θα σου πω οτι η ομάδα φοβάται το επικοινωνιακό κομμάτι
με όσα γίνονται εδω και 1,5 μήνα. Αυτός είναι ο λόγος που ο μπράντον δεν ανανέωσε ενώ θα αποτελούσε μια λύση.
Όπως και σεντίρα πήγε πιο πίσω γιατι δεν έπεισε τον κόσμο.
Θεωρώ οτι ακόμα και ο μαροκινός παλαιστής 10-15 γκόλ θα τα έκανε με την μεσοεπιθετική γραμμή που έχουμε.
με όσα γίνονται εδω και 1,5 μήνα. Αυτός είναι ο λόγος που ο μπράντον δεν ανανέωσε ενώ θα αποτελούσε μια λύση.
Όπως και σεντίρα πήγε πιο πίσω γιατι δεν έπεισε τον κόσμο.
Θεωρώ οτι ακόμα και ο μαροκινός παλαιστής 10-15 γκόλ θα τα έκανε με την μεσοεπιθετική γραμμή που έχουμε.
Μα φανταστώ το έγραψε ο Ζαίρης.Nikodiai έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 20:20 "Οι «μαύροι» προηγήθηκαν με 3-0 χάρη σε χατ-τρικ του Τσάλοβ, αλλά οι «πορτοκαλί» απάντησαν, με δύο γκολ του Χατσίδη και ένα γκολ του Κωνσταντέλια στο τελευταίο δευτερόλεπτο, για το τελικό 3-3."
Καλα ειμαστε,φερτε χαφ και στοπερ
Οι πιθανοτητες να ηθελε ο Λουτσεσκου σαν τρελος τον παικτη και να του ειπαν ξερεις ο κοσμος κλωτσαει και να ειπε οκ ας το αφησουμε, πρεπει να ειναι λιγοτερες και απο το να χιονισει τον Αυγουστο.
Οποτε μαλλον ουτε και αυτος εσκιζε τα ρουχα του, απλα του εκανε σε σχεση με το τιποτα και δεχτηκε να ρισκαρουμε για κατι καλυτερο ή το πιο πιθανο δεν ηταν ποτε τοσο κοντα και καναμε εμεις πισω.
Οποτε μαλλον ουτε και αυτος εσκιζε τα ρουχα του, απλα του εκανε σε σχεση με το τιποτα και δεχτηκε να ρισκαρουμε για κατι καλυτερο ή το πιο πιθανο δεν ηταν ποτε τοσο κοντα και καναμε εμεις πισω.
- These users thanked the author icue for the post (total 2):
- sakis_the_fraud, AntreasG4
Αναφέρεσαι στον Σεντίρα λογικά. Δεν έχεις άδικο αν πάρουμε και ως δεδομένο τα ποσά που ακούγονται κανείς δεν πρέπει να σκίζει τα ρούχα του.
Βέβαια ο καθένας απο τους ρεπόρτερ λέει το δικό του. Το θέμα είναι οτι η ΠΑΕ πήρε το ρίσκο της και ελπίζουμε μέχρι τέλος της εβδομάδας να έρθει ένας παίκτης να μας κάνει τη δουλειά.
Με έναν δεν βγαίνει το πράγμα. Γιατί δεν έχω καταλάβει αν κάποιος απο τους μικρούς είναι καθαρό 9. Όλοι περιφεριακοί μου φαίνονται.
Βέβαια ο καθένας απο τους ρεπόρτερ λέει το δικό του. Το θέμα είναι οτι η ΠΑΕ πήρε το ρίσκο της και ελπίζουμε μέχρι τέλος της εβδομάδας να έρθει ένας παίκτης να μας κάνει τη δουλειά.
Με έναν δεν βγαίνει το πράγμα. Γιατί δεν έχω καταλάβει αν κάποιος απο τους μικρούς είναι καθαρό 9. Όλοι περιφεριακοί μου φαίνονται.
jovic nikola ? Μεγάλο ταξίδι για Μεχικό ?Jean Valjean έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 18:37 Πιστεύω ότι για φορ θα πάρουμε έναν παικτη που δεν έχει ακουστεί καθόλου το όνομά του.
Ίσως να τον έχει υπονοήσει ο @prist64 στον "ιστορικό" του γρίφο. Υπάρχει μια τραβηγμένη απο τα μαλλιά ερμηνεία. Δεν θα πω ποιος υποπτεύομαι ότι είναι, παντως αν είναι αυτός τότε πραγματικα θα κάνει μπαμ. Είναι φουλ ενεργός αν και μεγαλύτερος σε ηλικία από όσους ακούστηκαν και η εμπειρία του είναι παρα πολυ μεγάλη. Δεν ήξερα ότι είναι ελεύθερος και τον είδα στην σχετική λίστα που ανέβασε ένας φίλος πιο πανω. Δεν έχω κρυψει ότι θεωρώ τον Ντεσερς ως την καλυτερη επιλογή για μας αλλά αν είναι αυτός που φαντάζομαι τότε όχι μόνο δεν θα έχω προβλημα αλλά θα χαρώ πολύ.
- paokkerkir
Άγγλο που πίνει ρεντμπουλ και τρώει ομελέτες με μπέικον θέλουμε;
- These users thanked the author paokkerkir for the post:
- theo G4
Άγγλος που δεν πίνει τζιν και ουίσκι δεν είναι Άγγλος και μπύρες.paokkerkir έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 00:42 Άγγλο που πίνει ρεντμπουλ και τρώει ομελέτες με μπέικον θέλουμε;
Γομάρι φορ καλό στις κεφαλιές και το ίδιο ακριβώς και στόπερ.
κεσκεσε;paokkerkir έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 00:42 Άγγλο που πίνει ρεντμπουλ και τρώει ομελέτες με μπέικον θέλουμε;