Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Μέχρι την Τετάρτη βέβαια, το πιθανότερο είναι να ανακοινωθεί και το κανάλι από Ελλάδα, που θα μεταδόσει τα φιλικά του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.
- abc_o_ karpouzas
-
- Mr Ξερόλας 2019
Καρπουζα άσε....
Το έχω βάρος, που άνοιξα το τοπικ του συνονόματου μου.
Τον πίστευα κ τον πιστεύω ακόμη, αλλά όπως πήγε πέρσι, άστα να πάνε, από γκολ και αθλητικότητα, γιατί το ξέρει το τόπι.
Ευελπιστώ φέτος με αρχική προετοιμασία κ με προσθήκη ποιοτικών παικτων, να τους ματώσει ΚΑΙ τα δίχτυα.
Επίσης πιστεύω ότι ο Μπαταουλας, θα την πιάσει την ευκαιρία του.
Έχω πολύ καλό προαίσθημα για φέτος, ότι θα δούμε πολύ καλο ποδόσφαιρο.
Με 1 ταχυδυναμικο 8-6αρι κ μια ακόμη Σεντερφοραρα τον Νοέμβρη, θα πετάμε.
Το έχω βάρος, που άνοιξα το τοπικ του συνονόματου μου.
Τον πίστευα κ τον πιστεύω ακόμη, αλλά όπως πήγε πέρσι, άστα να πάνε, από γκολ και αθλητικότητα, γιατί το ξέρει το τόπι.
Ευελπιστώ φέτος με αρχική προετοιμασία κ με προσθήκη ποιοτικών παικτων, να τους ματώσει ΚΑΙ τα δίχτυα.
Επίσης πιστεύω ότι ο Μπαταουλας, θα την πιάσει την ευκαιρία του.
Έχω πολύ καλό προαίσθημα για φέτος, ότι θα δούμε πολύ καλο ποδόσφαιρο.
Με 1 ταχυδυναμικο 8-6αρι κ μια ακόμη Σεντερφοραρα τον Νοέμβρη, θα πετάμε.
Κάτι κάνει φαίνεται ο Μεϊτέ. Είπε καλή κουβέντα ο Τσορμπατζόγλου, με κάποια ερωτηματικά βέβαια, για να μην παίρνει και θάρρος ο άνευρος.
Θελω να περασει η Κλαμπ Μπριζ στο Γιουροπα αντι Τσουλου και να κληρωθουμε με αυτους ΕΚΕΙ ΜΕΣΑMiles έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 23:06 Κάτι κάνει φαίνεται ο Μεϊτέ. Είπε καλή κουβέντα ο Τσορμπατζόγλου, με κάποια ερωτηματικά βέβαια, για να μην παίρνει και θάρρος ο άνευρος.
- abc_o_ karpouzas
Miles έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 23:06 .......................... Είπε καλή κουβέντα ο Τσορμπατζόγλου, .............................
αν τολμάει ας κάνει και διαφορετικά.....ολοι απο μια

- pagotatzis
Κινησουλα η περιοχή γύρω από το προπονητικό. Δίπλα δρόμος με κίνηση βαρέων οχημάτων, κάτι ανεμογεννήτριες πιο πέρα κλπ.
Σε αντίθεση με ειδυλλιακά τοπία προηγούμενων προετοιμασιών.
- ΑποστόληςΑ
PAOK24
Με ένα οικογενειακό δίτερμα μεταξύ “Μαύρων” και “Πορτοκαλί”, σε αγωνιστικό χώρο μήκους 70 μέτρων, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο Ζαλτμπόμελ της Ολλανδίας.
Αυτό, ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 3-3, με την ποιότητα να… ξεχειλίζει στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.
Το σκορ για τους “Μαύρους” άνοιξε με πολύ ωραίο γκολ ο Τσάλοφ ύστερα από συνδυασμό των Τέιλορ, Σορετίρε και ασίστ του τελευταίου, με τον Τσάλοφ να “γράφει” τόσο το 2-0 ύστερα από συνδυασμό με τον Μπαλντέ όσο και το 3-0, έπειτα από κεφαλιά σε σέντρα του Σάστρε που δεν κατόρθωσε να εξουδετερώσει επαρκώς ο Γκουγκεσασβίλι.
Ωστόσο, οι “Πορτοκαλί” αντέδρασαν και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Οι Τάισον, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας συνεργάστηκαν άψογα και ο τελευταίος από κοντά μείωσε με εξαιρετική προσπάθεια σε 3-1, για να ακολουθήσει ένας “κεραυνός” του Χατσίδη από πάσα του Οζντόεφ για το 3-2. Λίγο αργότερα δε, ο Οζντόεφ έβγαλε τον Κωνσταντέλια σε πλεονεκτική θέση και αυτός δεν αστόχησε για το 3-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της πρώτης οικογενειακής “μάχης” επί ολλανδικού εδάφους!
Οι συνθέσεις:
ΜΑΥΡΟΙ: Μοναστηρλής, Σάστρε, Λόβρεν, Μπαταούλας, Τέιλορ, Καμαρά, Μεϊτέ, Σορετίρε, Μπαλντέ, Ζίβκοβιτς, Τσάλοφ.
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Γκουγκεσασβίλι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Κένι, Οζντόεφ, Τσοπούρογλου, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Μύθου.
Με ένα οικογενειακό δίτερμα μεταξύ “Μαύρων” και “Πορτοκαλί”, σε αγωνιστικό χώρο μήκους 70 μέτρων, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο Ζαλτμπόμελ της Ολλανδίας.
Αυτό, ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 3-3, με την ποιότητα να… ξεχειλίζει στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.
Το σκορ για τους “Μαύρους” άνοιξε με πολύ ωραίο γκολ ο Τσάλοφ ύστερα από συνδυασμό των Τέιλορ, Σορετίρε και ασίστ του τελευταίου, με τον Τσάλοφ να “γράφει” τόσο το 2-0 ύστερα από συνδυασμό με τον Μπαλντέ όσο και το 3-0, έπειτα από κεφαλιά σε σέντρα του Σάστρε που δεν κατόρθωσε να εξουδετερώσει επαρκώς ο Γκουγκεσασβίλι.
Ωστόσο, οι “Πορτοκαλί” αντέδρασαν και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Οι Τάισον, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας συνεργάστηκαν άψογα και ο τελευταίος από κοντά μείωσε με εξαιρετική προσπάθεια σε 3-1, για να ακολουθήσει ένας “κεραυνός” του Χατσίδη από πάσα του Οζντόεφ για το 3-2. Λίγο αργότερα δε, ο Οζντόεφ έβγαλε τον Κωνσταντέλια σε πλεονεκτική θέση και αυτός δεν αστόχησε για το 3-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της πρώτης οικογενειακής “μάχης” επί ολλανδικού εδάφους!
Οι συνθέσεις:
ΜΑΥΡΟΙ: Μοναστηρλής, Σάστρε, Λόβρεν, Μπαταούλας, Τέιλορ, Καμαρά, Μεϊτέ, Σορετίρε, Μπαλντέ, Ζίβκοβιτς, Τσάλοφ.
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Γκουγκεσασβίλι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Κένι, Οζντόεφ, Τσοπούρογλου, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Μύθου.
To 1o πραγμα που παρατηρησα και εγω.Patron έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 00:00 Κινησουλα η περιοχή γύρω από το προπονητικό. Δίπλα δρόμος με κίνηση βαρέων οχημάτων, κάτι ανεμογεννήτριες πιο πέρα κλπ.
κι εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση, όχι καλή ασφαλώς!
κάποια εναλλακτική θα υπάρχει, δεύτερο γήπεδο σίγουρα.
κάποια εναλλακτική θα υπάρχει, δεύτερο γήπεδο σίγουρα.
Η προετοιμασία σε χώρες όπως η Ολλανδία και ειδικά η φετινή επιλογή δεν μου γεμίζουν και πολύ το μάτι. Προτιμώ προετοιμασία σε ορεινές περιοχές, βλ. Αυστρία για αρκετούς λόγους.
- ΑποστόληςΑ
Κόλκας: "Πού είναι ο Ντέλιας;"
Δεν πήγε στην πρωινή προπόνηση...
το ΠΑΟΚ24 έγραψε:
Το πρωινό πρόγραμμα διεξάγεται χωρίς τον Γιάννη Κωνσταντέλια, με τον Έλληνα διεθνή να μένει προληπτικά εκτός, χωρίς να υπάρχει κάτι σοβαρό.
Δεν πήγε στην πρωινή προπόνηση...
το ΠΑΟΚ24 έγραψε:
Το πρωινό πρόγραμμα διεξάγεται χωρίς τον Γιάννη Κωνσταντέλια, με τον Έλληνα διεθνή να μένει προληπτικά εκτός, χωρίς να υπάρχει κάτι σοβαρό.