Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

paokpantou έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 21:10 Next big think Χατσιδης !!
Παστελωνει συνεχώς στις προπονήσεις και έχει κάνει τρομερό δίδυμο με Ντελια
Επίσης πάρα πολύ ανεβασμένος είναι ο Τσαλοφ !!
Με κανονική προετοιμασία και με έναν χρόνο προσαρμογής με κατανόηση πλέον τι ζητάει ο Ρασβαν ο Τσαλοφ φέτος βάζω στοίχημα σε όποιον γουστάρει πως θα έχει πάνω από 10 γκολ
Στα οικογενειακά όλοι καλοί είναι. Να τους δούμε μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
blackzi

Δημοσίευση από blackzi »

Συμφωνώ. Πρέπει να έρθει επιτέλους σοβαρό σέντερ φορ. Φτάνει πια με Σαμάτες και Μπράντον Θωμάδες
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Kabamaru11 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 21:13
Panostas1995 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 21:10
MagdiTolba έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 21:09
Κι ο Καντουρί σύμφωνα με τα λεγομενα του Στρατηγού ηταν ο καλυτερος παικτης που προπόνησε.
Ο αμπελ το είπε αυτό...
Ηταν μια απο τις αμπελ(ο)σοφιες του τρανου προπονητη
Του άρεσαν οι έγχρωμοι...
dev

Δημοσίευση από dev »

χατσιδης στο φιλικο με σερρες δεξια επαιξε λογικα και συμφωνα με την ενδεκαδα . απο εκει και περα λογω σουτ και εφεσης στο σκοραρισμα ισως παιξει και φορ.

συμφωνω να περιμενουμε για φορ αλλα εχει ρισκο αυτο αν τραυματιστει ο τσαλοφ πριν τα ευρωπαικα θα πεσει μεγαλο βαρος στους μικρους και θα ειναι αδικο

το εχουμε ξανα κανει με κουτσια που τον φερναμε απο τις παραλιες και η καταληξη ειναι γνωστη.

αρα? Πετκοβιτς και Ορτα ή Ντουντα
These users thanked the author dev for the post:
sakis_the_fraud
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Τελικά από αυτή τη ψυχή τον Σάντρο Ραμίρεζ φάγαμε άκυρο;
Νομίζω ότι ταιριάζει αρκετά στο στυλ της ομάδας αν και προσωπικά θα ήθελα πιο ψηλό φορ
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Panostas1995 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 21:18
MagdiTolba έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 21:15
Panostas1995 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 21:10

Ο αμπελ το είπε αυτό...
Αυτός δηλαδή τι ήταν, δεκανέας?
Στρατηγό μια φορά δε τον λες ...
Βάση τίτλων που κατάκτησε και ομάδων που προπονησε τον λές και αρχιστράτηγο συγκριτικά με Razvan!
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Panostas1995 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 20:55
Εε αυτό κάνουν ρε μάστορα...ένας που το συζητάει (τσεντιρα) γυρίσατε τον κόσμο ανάποδα ότι δε κάνει για τον ΠΑΟΚ...εγώ δεν έχω γνώμη για τον παίκτη
Κατ' αρχήν από που κι ως που χρησιμοποιείς πληθυντικό (γυρίσατε τον κόσμο) και που ξέρεις την άποψη που έχω εγώ για τον παίκτη ?

Απεναντίας, εγώ λέω ότι εάν καλύπτει τα θέλω του Λουτσέσκου ας τον φέρουν χθές. Ένας decent φορ είναι που δεν θα κόψει τον δρόμο από τους μικρούς. Οτι πρέπει για την περίσταση Από τους τρομερούς σκόρερ είμαστε άλλωστε καμένοι. Φέρνεις και τον Μαρίν που δεν θα ζητάει πολλά η ομάδα του και είσαι ο.κ.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Unpsofable78 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 21:03 Εγώ επιμένω ότι ο Σεντιρα είναι καλή περίπτωση. Αρκεί να μην ισχύουν τα χρήματα που ακούστηκαν. Κάτι 3-4 μύρια για Ναπολι.

Όπως και να χει μάλλον κάηκε οριστικά η περίπτωσή του. Λίγο οι αντιδράσεις, ακόμη περισσότερο η επίθεση αγάπης στο insta του. Πάμε για άλλα
Ελα ντε...Λες και θα βρούν καλύτερο...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά. Καλύτερο θα βρουν. Το πότε είναι το θέμα. Πάντως ο Σεντιρα είχε εγκριθεί από όλους και εννοείται από τον Λουτσεσκου
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Unpsofable78 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 22:11 Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά. Καλύτερο θα βρουν. Το πότε είναι το θέμα. Πάντως ο Σεντιρα είχε εγκριθεί από όλους και εννοείται από τον Λουτσεσκου
Καμιά ειρωνία.

Στο από πάνω ποστ έγραψα ότι εάν τον θέλει ο Λουτσέσκου πρέπει να κάνουν πράξη την επιθυμία του.

Και στο κάτω κάτω, από το να τρως πόρτες από επιθετικούς, είναι χίλιες φορές προτιμότερο να φέρουν αυτούς που μπορούν να φέρουν και αυτούς που θέλουν να έρθουν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Δευ 14 Ιούλ 2025, 22:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Ettien26 for the post:
Unpsofable78
boogeyman77
Επικοινωνία:

Jean Valjean έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 21:01
boogeyman77 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 19:36
Jean Valjean έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 18:37 Πιστεύω ότι για φορ θα πάρουμε έναν παικτη που δεν έχει ακουστεί καθόλου το όνομά του.
Ίσως να τον έχει υπονοήσει ο @prist64 στον "ιστορικό" του γρίφο. Υπάρχει μια τραβηγμένη απο τα μαλλιά ερμηνεία. Δεν θα πω ποιος υποπτεύομαι ότι είναι, παντως αν είναι αυτός τότε πραγματικα θα κάνει μπαμ. Είναι φουλ ενεργός αν και μεγαλύτερος σε ηλικία από όσους ακούστηκαν και η εμπειρία του είναι παρα πολυ μεγάλη. Δεν ήξερα ότι είναι ελεύθερος και τον είδα στην σχετική λίστα που ανέβασε ένας φίλος πιο πανω. Δεν έχω κρυψει ότι θεωρώ τον Ντεσερς ως την καλυτερη επιλογή για μας αλλά αν είναι αυτός που φαντάζομαι τότε όχι μόνο δεν θα έχω προβλημα αλλά θα χαρώ πολύ.
Arnautovic η De Jong;
Τον Αρναούτογλου δεν τον λες και φουλ ενεργό. Έπαιξε λίγα λεπτά περσι.
Πράγματι..... είδα τις συμμετοχές και όχι τα λεπτά.
Πάντως το αλάνι σε 900 λεπτά έβαλε περισσότερα γκολ απ'όσα έβαλε το τανζανικο άτι σε 3 χρόνια και μάλιστα σε τοπ πρωτάθλημα! Οπότε είμαι σχεδόν σίγουρος πως εννοείς τον killer De Jong! Ακόμα και στα 34 προς 35 μια χαρά θα ήταν παρέα με Chalov και έναν πιτσιρικά που θα μάθει πολλά κοντά του.
Θα μου πεις κάποτε φέραμε Berbatov και δεν μας βγήκε...... βέβαια τότε είχαμε Tudor( τι μάνατζερ έχει το αλάνι και του βρίσκει δουλειές σε καλές ομάδες; ) που είδε όνειρο με ένα από τα κορυφαία φορ της Ευρώπης να παίζει επιτελικός μέσος και φυσικά την ακριβόδίκαια ελληνική διαιτησία που τον αντιμετώπιζε λες και ήταν ο Salmon.
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

Όσο πιο μακριά αυτός ο Σεντίρα, τόσο καλύτερα. Χίλιες φορές να πάρει χρόνο ο Chalov και ο Χατσίδης και να κρατήσουν τον Brandon για τρίτο. Ο παίκτης πέρσι κάηκε λόγω κάκιστης διαχείρισης του τραυματισμού του και δεν κατάφερε ποτέ να βρει ρυθμό. Δεν είναι κακός.
Το ότι αναφέρεται από ρεπορτάζ πως αποδέχτηκε τον Σεντίρα ο προπονητής δεν μου λέει τίποτα γιατί δεν εμπιστεύομαι κανένα ρεπόρτερ.
Τα ίδια έλεγαν και για τους Μοακαγιόκο και Κόλεϊ.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Mīngus έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 21:07 Ο Τζολης, ο οποίος είχε με την Μπριζ συμβόλαιο ως το 2028, μόλις υπέγραψε αναπροσαρμογή και επέκταση ως το 2029.
Γιατί αυτό είναι το λογικό όταν ένας παίκτης σου προσελκύει ενδιαφέρον και θες να τον κρατήσεις, και αν προκύψει πώληση θα είναι πάντα υπό τους δικούς σου όρους.
Τι συγκρίνεις φίλε μου τώρα; Την " επαγγελματική" νοοτροπία της Brugge με την επιεικως αστεία νοοτροπία του ΠΑΟΚ; Οι Βέλγοι πούλησαν το αριστερό εξτρέμ τους 20 εκατομμύρια και πριν γίνει αυτό φρόντισαν να φέρουν με 7 τον σχεδόν συνομήλικο αντικαταστάτη του που πιθανότατα θα πουλήσουν για ακόμα περισσότερα. Εμείς πουλήσαμε τον Κουλιερακη με 12 και φέραμε αντικαταστάτη του μετά από ένα μήνα έναν 32χρονο ελεύθερο από τα αζητητα! Μέρα με νύχτα το πώς λειτουργούν οι δύο ομάδες.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Μπράντον ? Για 5η - 6η λύση καλός είναι.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Απίστευτο πάντως ότι ο Prist μας δίνει τα ονόματα 3-4 μέρες πριν τα πάρουν χαμπάρι οι ΑΡΔ μας

Μπράβο ρε σκύλε

Και σε εσένα και σε κάνα δυο ακόμα που είστε πραγματική όαση στην ενημέρωση
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”