Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
panta

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από panta »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 10:28 αυτην την διαφημιση με τα αεροπλανα που βγαινει συνεχεια απο...τα αριστερα....πως θα την καταργησω??
εμένα μου βγάζει στο πλάι διαφήμιση με παπούτσια

Παίζει να εφαρμόσετε Βιπ να πλερώνουμε όσα δίναμε μέχρι τώρα στο ταπαταλκ? Η Διαφήμιση πάντως που βγαίνει στο κινητό απο το πλαι ειναι κάπως ενοχλητική
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

Παιδια ενα κλικ ειναι, ας μην ειμαστε τοσο ψειρες.
Ερωτηση, επιλογη dark mode υπαρχει?
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Nikodiai έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 14:01 Επειδη δεν θελω αντιπαραθεσεις σε θεμα μεταγραφων,κατι συντομο θα αναφερω εδω.Σιγουρα εχω γραψει παπαριες και μεσα στα νευρα μου και εχω βριστει τζαμπα και ειμαι λαθος σε καποια πραγματα.Παντογνώστης δεν το επαιξα ποτε. Εχω τις αποψεις μου,κανω τις εικασιες μου οπως ολοι και καταθετω γνωμες που συμφωνα με εμενα ειναι για το καλυτερο του οργανισμου. Δεν με νοιαζει καμια ατζεντα Μυστακιδη,κανενα σοου Σαββιδη,καμια σελιδα μιας και ειμαι μονο εδω και στο τουιτερ που και που.Μικρος ειμαι σχετικα, Νεα Τουμπα θα προλαβω πιστευω ετσι κι αλλιως. Ισως παιζει και αυτο ρολο γιατι το μονο που θυμαμαι πριν-Σαββιδη ξεκαθαρα ειναι το 2-1 με φαουλ Παμπλο το 2010. Αρα ισως και να υπαρχει και μια αγνοια κινδυνου που εχουν ζησει οι μεγαλυτεροι με τον ΠΑΟΚ περήφανο αλλα φτωχο συγγενη σε σχεση με τους κατω.

Θα παρακουλασα μονο συγκεκριμενα μελη να μην ριχνουν σποντες για πουλημενους,τρολακια κλπ.Ολα τα υπολοιπα ειναι fair game αν βασιζονται πανω σε επιχειρηματα που οδηγουν στο οτι γραφω χαζομαρες.Αυτα.
Το ότι είσαι «μικρός» για μένα εξηγεί πολλά και λογικά!
Σε βγάζω από την λίστα μου με τους στημένους :D
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Montrealiotis έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 16:42
Nikodiai έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 14:01 Επειδη δεν θελω αντιπαραθεσεις σε θεμα μεταγραφων,κατι συντομο θα αναφερω εδω.Σιγουρα εχω γραψει παπαριες και μεσα στα νευρα μου και εχω βριστει τζαμπα και ειμαι λαθος σε καποια πραγματα.Παντογνώστης δεν το επαιξα ποτε. Εχω τις αποψεις μου,κανω τις εικασιες μου οπως ολοι και καταθετω γνωμες που συμφωνα με εμενα ειναι για το καλυτερο του οργανισμου. Δεν με νοιαζει καμια ατζεντα Μυστακιδη,κανενα σοου Σαββιδη,καμια σελιδα μιας και ειμαι μονο εδω και στο τουιτερ που και που.Μικρος ειμαι σχετικα, Νεα Τουμπα θα προλαβω πιστευω ετσι κι αλλιως. Ισως παιζει και αυτο ρολο γιατι το μονο που θυμαμαι πριν-Σαββιδη ξεκαθαρα ειναι το 2-1 με φαουλ Παμπλο το 2010. Αρα ισως και να υπαρχει και μια αγνοια κινδυνου που εχουν ζησει οι μεγαλυτεροι με τον ΠΑΟΚ περήφανο αλλα φτωχο συγγενη σε σχεση με τους κατω.

Θα παρακουλασα μονο συγκεκριμενα μελη να μην ριχνουν σποντες για πουλημενους,τρολακια κλπ.Ολα τα υπολοιπα ειναι fair game αν βασιζονται πανω σε επιχειρηματα που οδηγουν στο οτι γραφω χαζομαρες.Αυτα.
Εγώ λέω να του ζητήσουμε πιστοποιητικό γέννησης ή ταυτότητα για να σιγουρευτούμε
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Καλέ εσύ τα λες πολύ ωραία
Мир

Δημοσίευση από Мир »

nikos ioannidis έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 16:48
Montrealiotis έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 16:42

Εγώ λέω να του ζητήσουμε πιστοποιητικό γέννησης ή ταυτότητα για να σιγουρευτούμε
Λογικό αίτημα γιατι πλέον από τα 12 μπορείς να βγάλεις ταυτότητα/αφμ, μεγάλη υπόθεση να χρωστάς με το που γεννηθείς σε αυτή τη χώρα.
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

ReignMan έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 03:21 Παιδια ενα κλικ ειναι, ας μην ειμαστε τοσο ψειρες.
Ερωτηση, επιλογη dark mode υπαρχει?
Θα βολευε πολυ γιατι αν μπεις βραδυ τυφλωνεσαι
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι δυσκολο για τα παιδια που σχεδιασαν το σαιτ αλλα ενα dark mode θα ηταν εξαιρετικα βολικο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Γενικά η γραμματοσειρά, το contrast ratios και η υποστήριξη accessibility για άτομα με προβλήματα όρασης θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Όσον αφορά πάντα την λειτουργικότητα για μικρές οθόνες
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Τι ειναι αυτο το νεο θεμα στη κατηγορια στοιχημα ρε παιδια;
онлайн-курсы с ИИ
;

Κατι online courses βγαζει η μεταφραση
black death

Δημοσίευση από black death »

Botακι προφανως.
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Καλα ναι, το λεω για να το τσεκαρουν οι mods γιατι εχει και links μεσα μην το πατησει καποιος και τρεχει με κανενα ιο ή τιποτα
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Μην πατάτε τον σύνδεσμο, μπορεί να ναι ιός
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σκεφτείτε το πάντως στο site για μια συνδρομή που θα αφαιρεί τις διαφημίσεις.

Προσπαθώ να γράψω αυτό το ποστ από κινητό και βγήκαν διαφημίσεις τρεις φορές πάνω από το κείμενο μου.

Στο κινητό είναι ενοχλητικό. Προφανώς υπάρχουν ad blocks κτλ αλλά μια συνδρομή θα ήταν πολύ πιο τίμια.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Λόγο του "kraken market" μέσα στο σύνδεσμο τεινω να πιστεύω ότι πρόκειται για απόπειρα χακάρισματος λογαριασμού που αφορά συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Το Κraken ειναι γνωστός διεθνής μεσίτης κρυπτονομισμάτων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Τετ 16 Ιούλ 2025, 17:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”