Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
η εικονα της αποψης του λαου ειναι η τουμπα και θα ειμαστε ολοι εκει να στηριξουμε την ομαδα και οι φιλοι του ΣΚ που με τον ΘΚ και τον ΠΑ πηγαν να μας κανουν μπαχαλο ΝΠΝΓ ολοι τους κομματοσκυλα Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ κομματα παρακομματα κλπ.
Κατά την γνώμη μου είναι πολύ λάθος η κίνηση της ΠΑΕ. Ναι, το Μετρόπολις εδώ και χρόνια κρατάει μια επικριτική και κομπλεξική στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά ο αποκλεισμός ενός μέσου επειδή κάνει άδικη κριτική δεν είναι και το πιο δημοκρατικό πράγμα του κόσμου. Επιπλέον, τους δίνει περισσότερη αξία και προσοχή απ' όση είχαν πριν. Ας τους να λένε.
Στο πλαίσιο μιας επικοινωνιακής πολιτικής που ξεκίνησε με την κίνηση Μυστακίδη, ο ΠΑΟΚ κάνει πράγματα που δεν χρειάζεται. Όπως δεν χρειάζονται ούτε Βελόπουλοι, ούτε ελικόπτερα.
Στο πλαίσιο μιας επικοινωνιακής πολιτικής που ξεκίνησε με την κίνηση Μυστακίδη, ο ΠΑΟΚ κάνει πράγματα που δεν χρειάζεται. Όπως δεν χρειάζονται ούτε Βελόπουλοι, ούτε ελικόπτερα.
πολυ σωστη κινηση δεν κανουν κριτικη πετανε λασπη συνεχεια ,συνεχεια ομως ....και μην ανακτευεις κομματα ενα αναμιχθηκε και αναγκαστικα θα την ακουσει οι αλλοι δεν ασχοληθηκαν...
-
Σειρα να παιρνουν οι γνωστοι κυριοι που πληρωνονται απο ΟΠΕΝ και ΣΔΝΑ και το μονο που κανουν εδω και χρονια ειναι να πετανε λασπη στον προπονητη και στον οργανισμο ΠΑΟΚ
Σε ποιους αναφέρεσαι;alexgarcia6 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 19:58 Σειρα να παιρνουν οι γνωστοι κυριοι που πληρωνονται απο ΟΠΕΝ και ΣΔΝΑ και το μονο που κανουν εδω και χρονια ειναι να πετανε λασπη στον προπονητη και στον οργανισμο ΠΑΟΚ
-
5000 ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ και συνεχιζουμε ......Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΑΕΙ

- These users thanked the author eorptol1 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Απολύτως αναμενόμενη η "εταιρική απόφαση".
Οι απαγορεύσεις και οι αποκλεισμοί, είναι μία πρακτική που εφαρμόζεται από καιρού εις καιρόν.
Αυτός που τους επιβάλλει "δροσίζεται" και αυτός που υπόκειται σε αυτούς "ζορίζεται".
Δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη.
Οι απαγορεύσεις και οι αποκλεισμοί, είναι μία πρακτική που εφαρμόζεται από καιρού εις καιρόν.
Αυτός που τους επιβάλλει "δροσίζεται" και αυτός που υπόκειται σε αυτούς "ζορίζεται".
Δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη.
Φίλε μου μάλλον δε διάβασες τα κείμενα που δημοσιεύουν κατά ριπάς τις τελευταίες εβδομάδες. Άμα τα έβλεπε ο Γκέμπελς θα δακρυζε....paokspren έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 19:50 Κατά την γνώμη μου είναι πολύ λάθος η κίνηση της ΠΑΕ. Ναι, το Μετρόπολις εδώ και χρόνια κρατάει μια επικριτική και κομπλεξική στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά ο αποκλεισμός ενός μέσου επειδή κάνει άδικη κριτική δεν είναι και το πιο δημοκρατικό πράγμα του κόσμου. Επιπλέον, τους δίνει περισσότερη αξία και προσοχή απ' όση είχαν πριν. Ας τους να λένε.
Είχαν ξεπεράσει κάθε όριο, προδότες δε θέλουμε.
- These users thanked the author Nostalgos for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Όχι δεν τα διάβασα, αλλά τώρα με ιντριγκάρεις να τα διαβάσω.Nostalgos έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 21:29Φίλε μου μάλλον δε διάβασες τα κείμενα που δημοσιεύουν κατά ριπάς τις τελευταίες εβδομάδες. Άμα τα έβλεπε ο Γκέμπελς θα δακρυζε....paokspren έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 19:50 Κατά την γνώμη μου είναι πολύ λάθος η κίνηση της ΠΑΕ. Ναι, το Μετρόπολις εδώ και χρόνια κρατάει μια επικριτική και κομπλεξική στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά ο αποκλεισμός ενός μέσου επειδή κάνει άδικη κριτική δεν είναι και το πιο δημοκρατικό πράγμα του κόσμου. Επιπλέον, τους δίνει περισσότερη αξία και προσοχή απ' όση είχαν πριν. Ας τους να λένε.
Είχαν ξεπεράσει κάθε όριο, προδότες δε θέλουμε.
Αυτό εννοώ περισσότερη προσοχή απ' όση είχαν πριν.
-
Οι επίθεσεις εναντίον του Ιβάν Σαββίδη, με υβριστικούς, συκοφαντικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς δεν συνιστούν απλώς μια επικριτική και κομπλεξική στάση.paokspren έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 19:50 Κατά την γνώμη μου είναι πολύ λάθος η κίνηση της ΠΑΕ. Ναι, το Μετρόπολις εδώ και χρόνια κρατάει μια επικριτική και κομπλεξική στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά ο αποκλεισμός ενός μέσου επειδή κάνει άδικη κριτική δεν είναι και το πιο δημοκρατικό πράγμα του κόσμου. Επιπλέον, τους δίνει περισσότερη αξία και προσοχή απ' όση είχαν πριν. Ας τους να λένε.
Δεν ειναι δημοσιογραφία αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Δευ 14 Ιούλ 2025, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Edited, προσοχή τι γραφουμε
Λόγος: Edited, προσοχή τι γραφουμε
- sourmenetes
- Moderator
Άλλο άδικη κριτική άλλο κάνω πόλεμο...paokspren έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 19:50 Κατά την γνώμη μου είναι πολύ λάθος η κίνηση της ΠΑΕ. Ναι, το Μετρόπολις εδώ και χρόνια κρατάει μια επικριτική και κομπλεξική στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά ο αποκλεισμός ενός μέσου επειδή κάνει άδικη κριτική δεν είναι και το πιο δημοκρατικό πράγμα του κόσμου. Επιπλέον, τους δίνει περισσότερη αξία και προσοχή απ' όση είχαν πριν. Ας τους να λένε.
Επίσης το σημαίνει δημοκρατικό πραγμα;
Αν ήθελε τους γαμαγε στις μηνύσεις εδώ και χρόνια με τις μαλακιες που λένε.
Όταν ο άλλος σε προσβάλλει και εσύ δεν του λες δημόσια τπτ είναι οκ;;
Σε τακτική βάση ειρωνείες, εξυπνάδες και λοιπές μπούρδες!
Κάνε σοβαρη δομημένη κριτική και κανεις δεν μπορεί να σου πει τπτ.
Τι μηνύσεις να κάνει ρε παιδιά ! Μέχρι πριν λίγο καιρό δούλευαν στο open κ έβγαζαν μεροκάματο από εκεί κ ο σαγωνιας που έλεγε αρλουμπες οτι θα φύγει ο Σαββίδης κ ο μπουζος .μέχρι πέρσι πλήρωνε ο ΠΑΟΚ ενοίκιο στον ιδιοκτήτη του Μετρόπολις για το γήπεδο του μακεδονικού χώρια πόσους παίκτες έπαιρνε δανεικούς κ κοουτς .μην βλέπουμε φαντάσματα ότι μας κυνηγάνε είναι τοξικοί κ τέτοια, μια χαρά συνεργασία είχαν με την ΠΑΕ κ διάρκειας κ δώρα εισιτήρια.τωρα φυσικό είναι αν κάνουν ρεπορταζ μαζί με το ανάλογο μεροκάματο από άλλη πλευρά θα τα βλέπουν αλλιώς .
ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΟΥΛ ΚΙΤΡΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΙΣΧΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
Προσωπικά διαφωνώ με την απόφαση.
Δε μου αρέσουν τέτοιες λογικές.
Βγάλε μια ανακοίνωση, κάνε μια άλλη αντίδραση. Η φίμωση είναι φίμωση.
Νομίζω πως μια τέτοια επιλογή, την ΠΑΕ μικραίνει και όχι το μέσο.
Έχουν ειπωθεί και λεχθεί άπειρα προσβλητικά για τον ΠΑΟΚ και δεν αντέδρασε ανάλογα η ΠΑΕ.
Δε μου αρέσουν τέτοιες λογικές.
Βγάλε μια ανακοίνωση, κάνε μια άλλη αντίδραση. Η φίμωση είναι φίμωση.
Νομίζω πως μια τέτοια επιλογή, την ΠΑΕ μικραίνει και όχι το μέσο.
Έχουν ειπωθεί και λεχθεί άπειρα προσβλητικά για τον ΠΑΟΚ και δεν αντέδρασε ανάλογα η ΠΑΕ.