Δηλαδη να τρώνε ψωμί απ' τον ΠΑΟΚ (έμμεσα), να τρυπάνε την ομάδα μαζί με το φιλαράκι τους τον Τελη και να χλευάζουν τον ιδιοκτήτη? Έξω και αυτοί που γράφουν τα άρθρα και αυτοί που δεν αντιδράνεmakispaspartou έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 17:23 Για μένα είναι λάθος ο αποκλεισμός του τύπου και προφανώς το αντιλαμβάνεται αυτό και ο Σαββίδης για αυτό κάνει λόγο για εταιρική απόφαση.
Θα έβρισκα περισσότερο σωστό να κινηθεί νομικά για συκοφαντικά άρθρα που δημοσιεύτηκαν από τον εν λόγω όμιλο και τον έθιγαν ή ονομαστικά σε παραγωγούς για συκοφαντική δυσφήμιση και διάδοση ψευδών ειδήσεων.
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
- Skoufos_tou_Lucescu
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Ο σταθμος ειναι διαχρονικα ο ορισμος της τοξικη προπαγανδας. Ειναι αλλο πραγμα να λες την γνωμη σου για γεγονοτα και αλλο να κατασκευαζεις γεγονοτα για να πεις την γνωμη σου.
Και αργησαμε κιολας.
Και αργησαμε κιολας.
- These users thanked the author icue for the post (total 4):
- Vet_eranos, Taseos, felix 4, PAOKevolution
-
Skoufos_tou_Lucescu Κάπου το μπερδεύεις κι εσύ.
Καταρχήν είπα τη γνώμη μου, δε χρειάζεται να συμφωνήσεις.
Το θέμα Μυστακίδης δεν πιστεύω ότι είναι η αιτία της κόντρας Ανδρώνη - Ιβάν. Μην ξεχνάς ότι η ομάδα χρησιμοποιούσε το γήπεδο του Μακεδονικού για τον ΠΑΟΚ Β. Επίσης το Μετρόπολις όσο και να μη γουστάρουμε αρκετούς παραγωγούς του, ανέκαθεν έπαιζε ΠΑΟΚ σαν γραμμή. Αν έχεις παρατηρήσει έχει περίπου δύο χρόνια που υπάρχει ένας ακύρηχτος πόλεμος, πολύ πριν εμφανιστεί ο Τέλης Μυστακίδης και αυτό δεν αφορά τον ΠΑΟΚ. Γίνεται πολύ αυστηρή κριτική για τα πεπραγμένα του Σαββίδη στα όρια της αναίτιας κριτικής και προφανώς έχει να κάνει με προσωπικές διαφορές του Ανδρώνη με τον Ιβάν.
Στο δικό μου μυαλό ο ΠΑΟΚ σαν ιδέα πρέπει να μένει απ' έξω από όλα αυτά γιατί είναι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από κάθε Τέλη, Ιβάν και Ανδρώνη.
Το θέμα Μυστακίδης δεν πιστεύω ότι είναι η αιτία της κόντρας Ανδρώνη - Ιβάν. Μην ξεχνάς ότι η ομάδα χρησιμοποιούσε το γήπεδο του Μακεδονικού για τον ΠΑΟΚ Β. Επίσης το Μετρόπολις όσο και να μη γουστάρουμε αρκετούς παραγωγούς του, ανέκαθεν έπαιζε ΠΑΟΚ σαν γραμμή. Αν έχεις παρατηρήσει έχει περίπου δύο χρόνια που υπάρχει ένας ακύρηχτος πόλεμος, πολύ πριν εμφανιστεί ο Τέλης Μυστακίδης και αυτό δεν αφορά τον ΠΑΟΚ. Γίνεται πολύ αυστηρή κριτική για τα πεπραγμένα του Σαββίδη στα όρια της αναίτιας κριτικής και προφανώς έχει να κάνει με προσωπικές διαφορές του Ανδρώνη με τον Ιβάν.
Στο δικό μου μυαλό ο ΠΑΟΚ σαν ιδέα πρέπει να μένει απ' έξω από όλα αυτά γιατί είναι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από κάθε Τέλη, Ιβάν και Ανδρώνη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Δευ 14 Ιούλ 2025, 17:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενταξει για να φτασει η ΠΑΕ να αποκλεισει καποιο μεσο (που δεν το εχει κανει ποτε στο παρελθον) κατι λεει. Οι συγκεκριμενοι το μαμησαν και ψοφησε τοσο καιρο.
Επιτέλους επιτέλους επιτέλους..
Το sdna σε πάρα πολλές στιγμές στηρίζει, με τον έναν ή άλλο τρόπο. Καμία σχέση με αυτά τα ύπουλα δημοσιογιουσουφακια, που λειτουργούν τόσο υπομονετικά.
Όποιος θέλει παραδείγματα ας πάει να τα βρει εκεί είναι.

Το sdna σε πάρα πολλές στιγμές στηρίζει, με τον έναν ή άλλο τρόπο. Καμία σχέση με αυτά τα ύπουλα δημοσιογιουσουφακια, που λειτουργούν τόσο υπομονετικά.
Πολύ πολύ πολύ πολύ καλά κανανε στους απόλυτα ΤΟΞΙΚΟΥΣtenten4GT έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 16:54 Δεν είναι καλό που έφαγαν πόρτα ,βασικά κανένα ΜΜΕ δεν πρέπει να τρώει .τώρα γιατί χαιρόμαστε δεν ξέρω ,εγώ προσωπικά δεν ακούω καθόλου τον σταθμό πλην κουλιανιου που τον ακούω ευχαριστα, για να γελάσω.ετσι παραμένω ήρεμος κ δεν καίω εγκέφαλο.τωρα αν κάποιος ακούει την εκπομπή του μπουζου περαστικά χαχαχ.πρεπει να μάθουμε κ να φιλτράρουμε αυτά που ακούμε κ να αλλάζουμε σταθμούς
Όταν βάζεις στην ίδια σειρά τέλη Ιβάν ανδρώνη χάνεις τελείως το οποίο δίκαιο έχεις που δεν έχειςmakispaspartou έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 17:38 Skoufos_tou_Lucescu Κάπου το μπερδεύεις κι εσύ.
-
Για εξήγησέ το μου λίγο παραπάνω αυτό που εννοείς γιατί δεν το καταλαβαίνω.eorptol1 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 17:42Όταν βάζεις στην ίδια σειρά τέλη Ιβάν ανδρώνη χάνεις τελείως το οποίο δίκαιο έχεις που δεν έχειςmakispaspartou έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 17:38 Skoufos_tou_Lucescu Κάπου το μπερδεύεις κι εσύ.
Καλο κλεισιμο και στο πορτοκαλι θα πω εγω.Μια χαρα υπουλα λειτουργει.trouman έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 17:39 Επιτέλους επιτέλους επιτέλους..![]()
Όταν λες ο κάθε τελης Ιβάν ανδρώνη ε οχι ρε φίλε δεν είναι ο κάθε Ιβάν από τα σκ@@α μας έβγαλε για να το λέμε ο κάθε Ιβαν? Αχαριστία και μόνο
Το πορτοκαλί αυτές τις αηδίες που κάνει το βόθρο πόλις δεν κάνει με τίποτεNikodiai έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 17:44Καλο κλεισιμο και στο πορτοκαλι θα πω εγω.Μια χαρα υπουλα λειτουργει.trouman έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 17:39 Επιτέλους επιτέλους επιτέλους..![]()
Κάπου εδώ θα πρέπει να προσθέσω στην κουβέντα ότι κάποια στιγμή που αγανάκτησα να ακούω τις περιγραφές από τα γνωστά πανελλήνιας εμβέλειας μέσα ενημέρωσης και εκπομπές από παρόμοια αθλητικά ραδιόφωνα είπα να γνωρίσω τα μέσα της Θεσσαλονίκης!
Εκμεταλλευόμενος τις 4g /5g ταχύτητες και φυσικά τις δυνατότητες των smartphones πίστευα ότι θα άκουγα πάλι εκπομπές ή περιγραφές όπως θα ήθελα! 50-50 περιγραφές και απόψεις ή έστω υπέρ της αγαπημένης μου ομάδας!
Οταν λοιπόν βρήκα γεμάτος ενθουσιασμό τις συχνότητες που εκπέμπονται στα ράφια της Θεσσαλονίκης έπαθα ΣΟΚ. Λέω κάτι λάθος ακούω, μάλλον έπεσε σε λάθος εκπομπή !
Να μην τα πολυλογώ πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις τα μέσα στη Θεσσαλονίκη είναι χειρότερα από της Αθήνας!
Να είναι καλά το YouTube και ο City που βρήκα κάποιες εκπομπές που χαίρομαι να ακούω και να γεμίζω ΠΑΟΚ !
Όλοι οι άλλοι είναι σκουπίδια χειρότερα από της Αθήνας!
Εκμεταλλευόμενος τις 4g /5g ταχύτητες και φυσικά τις δυνατότητες των smartphones πίστευα ότι θα άκουγα πάλι εκπομπές ή περιγραφές όπως θα ήθελα! 50-50 περιγραφές και απόψεις ή έστω υπέρ της αγαπημένης μου ομάδας!
Οταν λοιπόν βρήκα γεμάτος ενθουσιασμό τις συχνότητες που εκπέμπονται στα ράφια της Θεσσαλονίκης έπαθα ΣΟΚ. Λέω κάτι λάθος ακούω, μάλλον έπεσε σε λάθος εκπομπή !
Να μην τα πολυλογώ πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις τα μέσα στη Θεσσαλονίκη είναι χειρότερα από της Αθήνας!
Να είναι καλά το YouTube και ο City που βρήκα κάποιες εκπομπές που χαίρομαι να ακούω και να γεμίζω ΠΑΟΚ !
Όλοι οι άλλοι είναι σκουπίδια χειρότερα από της Αθήνας!
-
Οπότε από αυτό που γράφω εσύ συμπεραίνεις αχαριστία προς τον Ιβάν.
Οκ. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.
Απλά στο ζητώ σαν χάρη, μην προσπαθείς να επιβάλλεις την γνώμη σου σαν σωστή.
Είναι απλά το συμπέρασμα της κρίσης σου.
Οκ. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.
Απλά στο ζητώ σαν χάρη, μην προσπαθείς να επιβάλλεις την γνώμη σου σαν σωστή.
Είναι απλά το συμπέρασμα της κρίσης σου.
- Skoufos_tou_Lucescu
Φίλε κάνει καλό στο ΠΑΟΚ όλο αυτό? Πώς να μείνει απ' έξω ο ΠΑΟΚ? Άλλο το κάνω κριτική κι άλλο ανεβάζω άρθρα "δεν έχει μαντήλι να κλάψει ο Ιβαν", "ο ένας φέρνει εκατομμύρια κι ο άλλος παλιές μακέτες" κι άλλα τέτοια ωραία. Και δεν τους χρωστάμε χάρη αν έπαιζαν ΠΑΟΚ, έπαιζαν γιατί ο ΠΑΟΚ πουλαειmakispaspartou έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 17:38 Skoufos_tou_Lucescu Κάπου το μπερδεύεις κι εσύ.
-
Skoufos_tou_Lucescu
Θεωρείς ότι κάπου επηρεάζεται το αγωνιστικό κομμάτι του ΠΑΟΚ?
Δηλαδή γίναμε όλοι μάρτυρες επί δύο βδομάδες της κρίσης μεταξύ προπονητή και Ιβάν. Αναφέρουμε όλοι μας τις αργοπορίες, τις καθυστερήσεις και τα κακώς κείμενα της διοίκησης. Αυτά δεν επηρεάζουν περισσότερο?
Στο θέμα Μυστακίδη, βρήκαν αφορμή να αυξήσουν την κόντρα τους με τον Ιβάν. Σωστό. Αλλά τα αναπάντητα ερωτήματα εκεί είναι άλλα.
Γιατί ο ΑΣ και η Θ4 διάλεξαν Τέλη και όχι Σαββίδη για το Γήπεδο. Εγώ ακόμη περιμένω απαντήσεις για αυτό.
Εκτός κι αν θεωρούμε ότι διαχρονικά η Θ4 και ο ΑΣ θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ.
Θεωρείς ότι κάπου επηρεάζεται το αγωνιστικό κομμάτι του ΠΑΟΚ?
Δηλαδή γίναμε όλοι μάρτυρες επί δύο βδομάδες της κρίσης μεταξύ προπονητή και Ιβάν. Αναφέρουμε όλοι μας τις αργοπορίες, τις καθυστερήσεις και τα κακώς κείμενα της διοίκησης. Αυτά δεν επηρεάζουν περισσότερο?
Στο θέμα Μυστακίδη, βρήκαν αφορμή να αυξήσουν την κόντρα τους με τον Ιβάν. Σωστό. Αλλά τα αναπάντητα ερωτήματα εκεί είναι άλλα.
Γιατί ο ΑΣ και η Θ4 διάλεξαν Τέλη και όχι Σαββίδη για το Γήπεδο. Εγώ ακόμη περιμένω απαντήσεις για αυτό.
Εκτός κι αν θεωρούμε ότι διαχρονικά η Θ4 και ο ΑΣ θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ.