Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από psykoman »

Unpsofable78 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 16:18 Τι εννοείς μην ξυνεσαι; Για γίνε λίγο συγκεκριμένος.

Τι νόημα έχει το σχόλιο που έκανες, εντελώς εγκυκλοπεδικα όπως λες. Τι ακριβώς θες να επισημανεις.

Όταν εσύ απαντάς σε σχόλια με υφακι ή ειρωνεύεσαι, δεν ξυνεσαι. Όταν ρωτάμε εμείς τι εννοείς, ξυνομαστε ε;

Ο Black ειπε συγκεκριμενα για τις ΑΜΚ του ΠΟΚ...το διαβασες το σχολιο του;;; Ειναι αυτο..

''ΑΜΚ δεν κάνουν οι άλλοι;
Γνωρίζεις αν οι ΑΜΚ του ΠΟΚ την τελευταία τριετία είναι μικρότερες ή μεγαλύτερες από τις δικές μας; Μπορείς σε παρακαλώ να μου τις παραθέσεις έτσι στα γρήγορα να τις δω και εγώ. ΠΡΟΣΟΧΗ αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στις ΑΜΚ της τελευταίας τριετίας, δηλαδή στις χρήσεις 21/22,22/23,23/24.''

Πανω σ αυτο απαντω και λεω το οτι προκηρηχθηκε ΑΜΚ δεν παει να πει οτι καληφθηκε...αρα μπορει να μην ισχυουν τα ποσα...
Για να βρεις τα ακριβη ποσα πρεπει να βρεις αποφασεις Δ.Σ.

Η ερωτηση που εκανες για τον Ιβαν ενω δεν αναφερεται στο σχολιο του Black μου φανηκε ασχετη και καπως επιθετικη...
Οτι και καλα θελω να θιξω τον Ιβαν...
Αν κανω λαθος σου ζητω συγνωμη...αλλα ετσι μου φανηκε
These users thanked the author psykoman for the post:
Unpsofable78
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Γιατί ο Luca Jovic είναι free agent στα 27 του?
Για Betis λέει το transfermarkt.
Mηπως είναι ατίθασος χαρακτήρας?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δέκα σελίδες οφ τοπικ μόνο σήμερα

ΦΤΑΝΕΙ

Υπάρχουν κι άλλα τοπικ για αυτά τα θέματα
These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
navigator11, Dimpatra, Anwnimos, PAOKevolution
MagdiTolba

Luigi Vampa έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:57 Ηλιθιοι, άχρηστοι.. Α ρε τι ωραία που είναι απ την καρεκλα του υπολογιστη ή απ τον καναπε.
Εγώ σε ξαπλώστρα είμαι με κινητό :opaokara:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

aivas19 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:44
makispaspartou έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:31 Να θυμίσω ότι από τον ΠΑΟΚ έφυγε εκτός του Πενιά και ο Σβαμπ. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται απλά έναν μπαλατο χαφ. Χρειάζεται ένα χαφ με ένταση, ταχυδυναμη, που να είναι και μπαλατος και τακτικά να κλείνει χώρους με έμφαση στο ριπρες.
Από όσους ακούστηκαν τέτοιος δεν είναι ούτε ο Ουρμπανσκι ούτε ο Ορτα. Είναι όμως ο Σοταρντ, είναι ο Μορο, είναι κι ο Τοπιτς αν εξαιρέσεις την ταχυδυναμη. Κατά τη γνώμη μου ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα 6-8 που να είναι ισορροπημένος. Καλός και στο 6 και στο 8.
Μορο και Τοπιτς ακούστηκαν για εμάς;
Τόπιτς ναι αλλά είπανε 5εκ και δεν προχώρησε. Μόρο πέρσι, ακούγεται φέτος για κούλα, πολύ πιθανόν να έχει προταθεί και σε μας.
DikefalosNisiotis

Δημοσίευση από DikefalosNisiotis »

Παιδιά καλησπερα κι από μένα , δεν έχω γράψει από πέρυσι γιατί κάποια στιγμή είχε βγει μια τοξικότητα όπως το ένιωσα κι το εξέλαβα εγώ .
Τώρα για φέτος τι να πω , κάθε πέρυσι και καλύτερο το φόρουμ ;
Λίγο σεβασμό στους συνοπαδους ΣΑΝ κι εμενα., που γυρνάς κατάκοπος & *κατακαμένος* αναζητάς εναν κι ας είναι και παπάς και το μόνο που βλέπεις είναι ανούσιες αντιπαραθέσεις κι εξυπνακισμους !
Συγχωρήστε με για το οφτοπικ αλλά αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ!
These users thanked the author DikefalosNisiotis for the post (total 4):
Dimpatra, STRAFNIK, emic, theo G4
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

xrisitsapa έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:58 Αν ο Ακπομ δεν είχε περάσει πριν από τον ΠΑΟΚ και τον παίρναμε πρώτη φορά τώρα, θα είχαμε πανηγυρισμούς στην Αριστοτελους
Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω τον αρνητισμό για Άκπομ. Ίσως φταίει η συμπάθεια που έχω για τον παίκτη.
Ο Τσούμπα είναι 29 χρονών, ανήκει στον Αγιάξ (12 εκ. αγορά) και η ενδεικτική αξία του στο transfermarkt αυτή τη στιγμή είναι στα 7 εκ.
Αν δεν είχε περάσει από την ομάδα στο παρελθόν, θα επικρατούσε σίγουρα ενθουσιασμός.
Πέρσι, σε μια 'κακή-μέτρια' σεζόν, είχε 11 γκολ, 2 ασσίστ σε 48 συμμετοχές σε Άγιαξ και Λίλ.
Πρόπερσι, είχε 15 γκολ, 3 ασσίστ. Τη σεζόν 22/23 είχε 29 γκολ, 2 ασσίστ στη Championship. Ακόμα και την χρονιά που έπαιξε δανεικός εδώ, 11 γκολ και 3 ασσίστ είχε.
Και μιλάμε για παίκτη που ήταν μέλος του νταμπλ του 2019 ( σημαντικό για το μεντάλιτι) και σίγουρα ταιριάζει στα πλάνα του προπονητή. Συν ότι πλέον μπορεί να αγωνιστεί και ως μεσοεπιθετικός. Με δεδομένα, τα αθλητικά του προσόντα και το γεγονός ότι δεν έχει τραυματισμούς, για μένα θα ήταν η πιο ασφαλής επιλογή για να δοθούν αρκετά χρήματα σε φορ.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 3):
Unpsofable78, Dimpatra, Azrael
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Αγαπημένος ο Ακπομπ!
Μακάρι να έρθει, μακάρι!🙏
These users thanked the author nikvasil for the post (total 2):
Unpsofable78, Dimpatra
MagdiTolba

Πως μπορώ να επικολλησω ένα url ? (είναι οι free agents forward)
Αντέγραψα τον σύνδεσμο αλλά δεν προχωράει η επικόλληση.
Είδα κ το εικονίδιο δεξιά με τον συνδετήρα αλλά ούτε εκεί ανάμεσα επικολλειται
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φίλε βάλε το λινκ να τσεκαρουμε
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

3 χρονιες ο Ακπομ δεν ξεπερασε τα 7 γκολ στο πρωταθλημα ελλαδας συγκεκριμενα 6 γκολ, 7 γκολ, 5 γκολ
αυτον τον παικτη ονειρευεστε?
These users thanked the author Athens for the post (total 4):
Gazza08, tenten4GT, VfB v2, sakis_the_fraud
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εμένα δεν με καιει ο σεντερ φορ .Θα έρθει κάποιος που θα κάνει αυτα που θέλει ο Λουτσεσκου . Για να ειμαστε ομώς ισχυροι ο παίκτης που θα έρθει στα χαφ πραγματικά θα ήθελα να είναι τοπ και όχι δανεικός .Η ομάδα επενδυσε πέρσι στο Τσαλοφ οπου τον εμπιστευομαι και πιστευω πως φέτος θα είναι καλυτερος , Αν πεισουμε τον Αγιαξ για δανεισμο Ακπομ δεν θα με χαλαγε καθόλου.Το χαφ με καιει χριεαζεται να ερθει παικτης ισαξιος του Μειτε .
These users thanked the author panpangr77 for the post:
iremidynami 4+
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Athens έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 16:42 3 χρονιες ο Ακπομ δεν ξεπερασε τα 7 γκολ στο πρωταθλημα ελλαδας συγκεκριμενα 6 γκολ, 7 γκολ, 5 γκολ
αυτον τον παικτη ονειρευεστε?
Ε απ ότι φαίνεται μόνο σε εμάς δεν είχε διψήφιο αριθμό γκολ. Μήπως τελικά δεν φταίνε οι παίκτες που έρχονται :D
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

MagdiTolba έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 16:28
Luigi Vampa έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:57 Ηλιθιοι, άχρηστοι.. Α ρε τι ωραία που είναι απ την καρεκλα του υπολογιστη ή απ τον καναπε.
Εγώ σε ξαπλώστρα είμαι με κινητό :opaokara:
Μας ξεσκίσες τώρα φιλε..σήμερα Γλασκωβη ριχνει τουλουμια
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

panpangr77 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 16:50 Εμένα δεν με καιει ο σεντερ φορ .Θα έρθει κάποιος που θα κάνει αυτα που θέλει ο Λουτσεσκου . Για να ειμαστε ομώς ισχυροι ο παίκτης που θα έρθει στα χαφ πραγματικά θα ήθελα να είναι τοπ και όχι δανεικός .Η ομάδα επενδυσε πέρσι στο Τσαλοφ οπου τον εμπιστευομαι και πιστευω πως φέτος θα είναι καλυτερος , Αν πεισουμε τον Αγιαξ για δανεισμο Ακπομ δεν θα με χαλαγε καθόλου.Το χαφ με καιει χριεαζεται να ερθει παικτης ισαξιος του Μειτε .
Συμφωνώ ότι πρέπει να είναι τοπ ο χαφ που θα έρθει.
Είπαμε τρεις δυνατές προσθήκες, φορ χαφ και αργότερα στόπερ και θα είμαστε καλά... Τον Μάη
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
giaxxo
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”