Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Καλά, μονοι μας γράφαμε όταν βγήκε το όνομα του Πολωνού, ότι Ελ Καντουριζει.
Προφανώς και θα παραηταν σοφτ για τον Λουτσέσκου να τον βάλει στο 6/8.
Θα ήταν ταμάμ για 4-3-3
Προφανώς και θα παραηταν σοφτ για τον Λουτσέσκου να τον βάλει στο 6/8.
Θα ήταν ταμάμ για 4-3-3
-
Χαρακτηριστικά θα βλέπεις όχι θέσεις....ο ουρμπανσκι είναι καλός παίκτης με προοπτική αλλά αμυντικά έχει θέματα και όπως είδαμε και με τον Πένια αν έχεις αμυντικά θέματα δε παίζεις στα χαφ του Λουτσεσκου....εδώ ο Καμαρά με τόσα τρεξίματα και είδε και από είδε για να τον εμπιστευτεί για βασικόPolichni1926 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 14:50δηλαδη εσυ εχεις δει οτι ο ρασβαν παιζει με 2 αμ.χαφ? θα σου πω εγω οχι παιζει και με 6 και με 8 και μερικες φορε μονο με 8 αρα ταιριαζει ο ουρμπανσκιPanostas1995 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 14:36Δλδ εσείς είδατε τον ουρμπανσκι και είπατε αυτόν θα τον έβαζε ο Λουτσεσκου στα αμυντικά χαφ;Mīngus έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 14:30
Πάντως του βγάζω το καπέλο γιατί μπορεί να λέει μαλακίες, αλλά τις λέει με μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά.
100% θα έπαιζε δεκαρι και πλάγια άρα πέφτει πάνω στη μεταγραφή Ιβανουσετς όντως...τώρα αν τον βρουν σε τιμή ευκαιρίας και τον πάρουν για τρίτο δεκαρι και πέμπτο χαφ είναι άλλη ιστορία
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
- abc_o_ karpouzas
ReignMan έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 14:35
........................
Οποτε η ανικανοτητα των φορ μας λες οτι δεν στοιχισε περσι?
η ανικανότητα των φορ έφεραν τα γκολ του πινέδα και του λαμέλα??
η δεύετρη θέση χάθηκε ουσιαστικά στο 3μπαλο απο τον βαζελο...
κοίτα το πρώτο γκολ και μετά ελα να μιλήσουμε για το φορ...
κοίτα το δευτερο που πήραν την μπάλα στο κουτί τους και με 3 παίκτες κουβάλησαν την μπάλα απο την μια περιοχή στην αλλην και ...παρε ναχεις..
μεχρι και ο σβιιι εκανε γκολ ...παγκοσμιας κλάσης...εντελως μόνος του...αλλα....
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Δεν εχουν σχεση το ενα με το αλλο. Αρα οταν ο Σαματα πατησε το κορδονι του στο πεναλτυ ή σε τοσα χαμενα τετ α τετ και μηδενικη παρουσια στην αντιπαλη μεγαλη περιοχη δεν πρεπει να τα τονισουμε επειδη η αμυνα μας ηταν χωνι. Το ενα δεν αναιρει το αλλο φιλε.abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 14:54ReignMan έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 14:35
........................
κοίτα το δευτερο που πήραν την μπάλα στο κουτί τους και με 3 παίκτες κουβάλησαν την μπάλα απο την μια περιοχή στην αλλην και ...παρε ναχεις..
μεχρι και ο σβιιι εκανε γκολ ...παγκοσμιας κλάσης...εντελως μόνος του...αλλα....
- These users thanked the author ReignMan for the post:
- Developer4
Αν μετρήσεις τα παιχνίδια που προηγηθήκαμε και τελικά δεν τα κερδίσαμε ή χάσαμε, σίγουρα αυτό που λέει ο καρπουζάς ισχύει.
Η ομάδα πέρσι έκανε άλλο ένα 100+ ενεργητικό αλλά είχε τραγική αμυντική ανισορροπία, η οποία σε μεγάλο βαθμό ήταν και ψυχολογικής φύσεως.
Πολλά τα γκολ που φάγαμε ακόμα και μετά το 90.
Εγώ θα βάλω μόνο στην Τούμπα, ΟΦΗ, Βόλο και Καλλιθέα. 8 βαθμοί που χάθηκαν από το πουθενά και όλοι μετά το 80.
Η ομάδα πέρσι έκανε άλλο ένα 100+ ενεργητικό αλλά είχε τραγική αμυντική ανισορροπία, η οποία σε μεγάλο βαθμό ήταν και ψυχολογικής φύσεως.
Πολλά τα γκολ που φάγαμε ακόμα και μετά το 90.
Εγώ θα βάλω μόνο στην Τούμπα, ΟΦΗ, Βόλο και Καλλιθέα. 8 βαθμοί που χάθηκαν από το πουθενά και όλοι μετά το 80.
- These users thanked the author Mīngus for the post:
- abc_o_ karpouzas
- abc_o_ karpouzas
ReignMan έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 14:57 '''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Δεν εχουν σχεση το ενα με το αλλο. Αρα οταν ο Σαματα πατησε το κορδονι του στο πεναλτυ ή σε τοσα χαμενα τετ α τετ και μηδενικη παρουσια στην αντιπαλη μεγαλη περιοχη δεν πρεπει να τα τονισουμε επειδη η αμυνα μας ηταν χωνι. Το ενα δεν αναιρει το αλλο φιλε.
δηλ??
αν δεν πατουσε το κορδονι και ειχε και 15 γκολ .... με την αεχ μεχρι να βαλει το γκολ ο ντελιας ...δεν θα ηταν 2-0??
ο βαζελος?? δεν θα ηταν 3-0??
πραγματικα φιλε δεν καταλαβαινω τι λες...
επίσης...βλεπω οτι γίνεται αναφορα στο κορδόνι του σαμάτα....
μην κάνετε τον ...κινέζο..και ο λόγος σας να έχει πιο πολυ δικαιοσύνη...
πριν το κορδόνι του σαμάτα χάθηκαν στην σειρά 3 πέναλτι απο ...πεναλτάκιδες...που όποιο και να έμπαινε είμασταν στον τελικό...
ο δε σαμάτα έπρεπε απο το πουθενά να σκράρει για να είμασταν μεσα στο παιχνίδι.. υπάρχει μια διαφορά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν με αποτυχημένες επιλογές πήραμε πρωτάθλημα τότε δεν έφταιγε το φορDeveloper4 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 14:08Οχι, τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι από τη φυγή του Πρίγιο μετά και ανεξάρτητα με το αν η ομάδα ανταποκρίθηκε σε κάποιες περιπτώσεις, υπάρχει τρομερό πρόβλημα στη θέση και οι περισσότερες επιλογές που έχουν γίνει (αν οχι όλες) είναι αποτυχημένες.abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:58 συνεχίζετε να θεωρείτε οτι η ομαδα δεν εχει προπονητη...
προπονητής ο οποιος με ..1000... διαφορετικές λέξεις εχει πει σε ολους τι ακριβώς θελει απο τον σεντερ φορ...
ο προπονητής θεωρεί δεδομένο οτι η ομαδα πρέπει να κανει γκολ... και οχι ο σεντερ φορ...
ας αναλύσει καποιος οτι την προηγούμενη χρονια οι ...οποιοι...στοχοι χάθηκαν απουσίας σεντερ φορ...παστελωτη...
εγω λεω οτι χάθηκαν απο μεσοαμυντικά και αμυντικά προβλήματα...
φυσικά και δεν θα χαλούσε τον προπονητή ενας που με μιση ευκαιρία θα έκανε 2 γκολ...
Αποτέλεσμα είναι σχεδόν κάθε καλοκαίρι να είμαστε σε αναζήτηση ΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ λύσης για τη θέση του φορ. Nαι πέρυσι το πήραμε με ... Σαμάτα και Μπράντον, αλλά ακόμα και τότε χρειάστηκε ο Μπράντον να κάνει μερικές υπερβάσεις που φυσικά δεν έκανε φέτος, γιατί απλά δε μπορεί να κάνει υπερβάσεις κάθε χρόνο.
Δε νομίζω ότι ωφελεί να κάτσουμε να ψάξουμε 1-1 αν και πόσους βαθμούς, προκρίσεις κλπ χάσαμε γιατί ακριβώς δεν είχαμε αξιόπιστο φορ με συνέπεια στο σκοράρισμα.
Στο δια ταύτα, οι επιλογές που έχουν γίνει στη θέση στο πρόσφατο παρελθόν (που πλέον δεν είναι και τόσο πρόσφατο), καθιστούν επιτακτική την ανάγκη η φετινή επιλογή να πετύχει, τόσο σε απόδοση, όσο και σε νούμερα.
-
Βάσει όσων γράφονται εδώ μέσα, πιθανά δε χρειαζόμαστε καν φορ. Ανανέωση του συμπαθούς και ... εκπληκτικού όπως γράφτηκε Μπράντον, Τσάλοφ και Δέσποτας σαν ψευτοεννιάρι και είμαστε κομπλέ...ReignMan έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 14:57Δεν εχουν σχεση το ενα με το αλλο. Αρα οταν ο Σαματα πατησε το κορδονι του στο πεναλτυ ή σε τοσα χαμενα τετ α τετ και μηδενικη παρουσια στην αντιπαλη μεγαλη περιοχη δεν πρεπει να τα τονισουμε επειδη η αμυνα μας ηταν χωνι. Το ενα δεν αναιρει το αλλο φιλε.abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 14:54ReignMan έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 14:35
........................
-
Άραγε κάνανε πρόταση στον Σαμάτα να μείνει με τα μισά έστω για 3ος?
Νομίζω έχει όλα όσα θελει Ιο Λουτς, συμμετοχή, πίεση δύναμη στα ψηλά, καλη τεχνική, ταχύτητα.
Δεν τρολαρω. Θέλω το νο1 αλλά ο Σαμάτα με 500 για 3ος για νένα είναι πολύ οκ.
Εdit
και ο Ταισον για ψευτο9αρι, γιατί δεν τον βλέπω να μένει πάγκο συνέχεια
Νομίζω έχει όλα όσα θελει Ιο Λουτς, συμμετοχή, πίεση δύναμη στα ψηλά, καλη τεχνική, ταχύτητα.
Εdit
- These users thanked the author MagdiTolba for the post:
- Hayate
-
ναι αλλα δεν εχουμε 1998 να βαλω μεσα 2 γκατουζο . ο λουτσεσκου μπορει και τον πιρλο να τον θεωρουσε εξτρεμ και τον τσαβι 10 με τα λεγομενα σου αλλα δεν ειναι ετσιPanostas1995 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 14:52Χαρακτηριστικά θα βλέπεις όχι θέσεις....ο ουρμπανσκι είναι καλός παίκτης με προοπτική αλλά αμυντικά έχει θέματα και όπως είδαμε και με τον Πένια αν έχεις αμυντικά θέματα δε παίζεις στα χαφ του Λουτσεσκου....εδώ ο Καμαρά με τόσα τρεξίματα και είδε και από είδε για να τον εμπιστευτεί για βασικόPolichni1926 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 14:50δηλαδη εσυ εχεις δει οτι ο ρασβαν παιζει με 2 αμ.χαφ? θα σου πω εγω οχι παιζει και με 6 και με 8 και μερικες φορε μονο με 8 αρα ταιριαζει ο ουρμπανσκιPanostas1995 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 14:36
Δλδ εσείς είδατε τον ουρμπανσκι και είπατε αυτόν θα τον έβαζε ο Λουτσεσκου στα αμυντικά χαφ;
100% θα έπαιζε δεκαρι και πλάγια άρα πέφτει πάνω στη μεταγραφή Ιβανουσετς όντως...τώρα αν τον βρουν σε τιμή ευκαιρίας και τον πάρουν για τρίτο δεκαρι και πέμπτο χαφ είναι άλλη ιστορία
Διαφωνώ Τόληtolis14 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 12:07Λάθος κάνεις. Όταν χρειάζεται να βγει η χρονιά και δεν υπάρχουν έσοδα, χώνει ο Ιβαν. Εξ'ου και τα €180εκ. που έχει βάλει. Όταν όμως έχει πωλήσεις, λογικό είναι να χρησιμοποιεί μεγάλο μέρος των εσόδων για να καλύψει τα ανοίγματα, όπως και γίνεται. Έτσι λειτουργεί ο ΠΑΟΚ και έτσι είναι το σωστόbane1980 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 11:55Ναι, αλλά εδώ βλέπουμε ότι η ομάδα χρειάζεται ΚΑΘΕ χρόνο πωλήσεις 20-30μ απλά για να "βγει η χρονιά " και αυτό είναι από υπεραισιόδοξο έως ουτοπικό.tolis14 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 11:28
Όταν επενδύεις κάπου σωστά, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχεις αποτελέσματα. Μπορεί ένα χρόνο να μην έχεις ανάδειξη ταλέντων, τον άλλο μπορεί να έχεις 2 κ.ο.κ. Θα εχεις όμως, αυτό είναι βέβαιο
Ο Ιβάν έχει χώσει, δεν αμφισβητείται αυτό και δεν μπαίνω σε ανάλυση του ότι αυτά τα 180 έχουν μπει σε βάθος 13ετίας.
Εάν ο Ιβάν χώνει όσα λείπουν για να έρθει η βάρκα στα ίσα, δεν είναι το ίδιο με το να πει, πόσα είμαστε μέσα? 5?
Πάρε και άλλα 10 για μεταγραφες πανωραφισιες, σύνολο 15.
Boss δεν σε παίρνει 15, μέχρι 10 μπορείς, φιλάκια, φφπ, Ερμής ανάδρομος, κλπ.
Οκ, 10.
Κοινώς άλλο το χώνω για να κλείσουν τρύπες που δεν υπονοεί ότι σπρωχνονται για μεταγραφες και άλλο το καλυπτω ο,τι χρειάζεται και βάζω και άλλα Χ για μεταγραφές.
Ον τοπικ, εγώ περιμένω και πιστεύω θα γίνει, ότι όντως θα πέσουν πακέτα για τους 3 του άξονα.
Και έτσι θα πρέπει να γίνει.
Υπομονή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bane1980 την Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επιτέλους κάποιος το ειπεMagdiTolba έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:05 Άραγε κάνανε πρόταση στον Σαμάτα να μείνει με τα μισά έστω για 3ος?
Εdit
-
Και αυτό που με προβληματίζει έντονα για τον φορ που θα έρθει είναι ότι θα περάσει μεγάλο διάστημα για να ενταχθεί στο λουτσεσκουφουτμπολ. Δείτε πόσο χρειάστηκε για τους πρώην. Και ο Τσαλοφ ακόμα να ενταχθεί πλήρως.
Ή να έρθει υπερπαικτουρα τύπου Ζλαταν ή να στραφούμε στον Σαματα άμεσα για τα προκριματικά
Ή να έρθει υπερπαικτουρα τύπου Ζλαταν ή να στραφούμε στον Σαματα άμεσα για τα προκριματικά
-
- Επικοινωνία:
Ποιός Samatta φίλε μου; Αμάν κάναμε ν' απαλλαγούμε και να κόψουμε τα κολλυρια.....MagdiTolba έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:05 Άραγε κάνανε πρόταση στον Σαμάτα να μείνει με τα μισά έστω για 3ος?
Εdit
Είμαι περίεργος αν βρει συμβόλαιο σε κάτι ανώτερο από πρωτάθλημα Τανζανίας. Ένας από τους χειρότερους φορ όλων των εποχών που φόρεσε την φανέλα μας
- These users thanked the author boogeyman77 for the post:
- Nikodiai