Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Nikodiai
Δημοσιεύσεις: 547
Εγγραφή: Σάβ 04 Αύγ 2018, 20:42

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από Nikodiai »

danirifle έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:13
Nikodiai έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:04 Ο στόχος ήταν το φορ να έρθει μέχρι 14,η ΠΑΕ απέτυχε.Αυτο είναι το νόημα.Τρεξτε τώρα.


Επίσης κουράσατε με τα οφτοπικ
εσύ να δεις πόσο κούρασες, παρόλο που είσαι ον τόπικ
Χαίρομαι που γράφεις που διαφωνείς.10χρονο.
manolios
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: Παρ 31 Μάιος 2024, 06:53

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από manolios »

αν θέλεις να προωθήσεις παιδία η ομάδα θέλει ένα καλό φορ . βασικα ενα τοπ φορ
Άβαταρ μέλους
dragon
Δημοσιεύσεις: 5315
Εγγραφή: Πέμ 12 Ιαν 2017, 18:42
Τοποθεσία: Ναυπλιο

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από dragon »

Nikodiai έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:04 Ο στόχος ήταν το φορ να έρθει μέχρι 14,η ΠΑΕ απέτυχε.Αυτο είναι το νόημα.Τρεξτε τώρα.


Επίσης κουράσατε με τα οφτοπικ
Τέλη εσύ?
These users thanked the author dragon for the post (total 6):
vasgias, Hayate, Unpsofable78, navigator11, ΚΩΣΤΑΣ2019, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 14665
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από Equalizer »

Αυτό που έγραψε ο nikodiai είναι σωστό και αλήθεια. Το έγραψα και εγώ στην κεντρική

Δεν δικαιολογείται να του την λέτε έτσι στο άσχετο και για άσχετους λογους

Αφήστε τις αντιπαραθέσεις
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
Nikodiai, leon2202, pagotatzis
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021
Δημοσιεύσεις: 11079
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 14:03
Τοποθεσία: ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από danirifle »

από ποιον τέθηκε ο στόχος "να είναι το φορ εδώ στις 14 του μηνός"?
These users thanked the author danirifle for the post (total 3):
tolis14, ΑποστόληςΑ, giaxxo
Άβαταρ μέλους
dragon
Δημοσιεύσεις: 5315
Εγγραφή: Πέμ 12 Ιαν 2017, 18:42
Τοποθεσία: Ναυπλιο

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από dragon »

Equalizer έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:22 Αυτό που έγραψε ο nikodiai είναι σωστό και αλήθεια. Το έγραψα και εγώ στην κεντρική

Δεν δικαιολογείται να του την λέτε έτσι στο άσχετο και για άσχετους λογους

Αφήστε τις αντιπαραθέσεις
Δεν έγραψε κάποιος κατι κ του την έπεσε κάποιος. Απο την μέρα του τρυπηματος κ μετά υπάρχει ενα σύνολο ποστ, καποια στιγμη μια απλή σταγόνα χρειάζεται για να ξεχειλίζει ο κουβάς. Αν θεωρείς οτι τον αδικούμε τότε το αποσύρω
These users thanked the author dragon for the post (total 5):
tolis14, Hayate, Unpsofable78, navigator11, giaxxo
epitropos
Δημοσιεύσεις: 592
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 22:14

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από epitropos »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 10:46
tolis14 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 00:38
Δεν είναι θέμα ΠΑΟΚ και Στουτγάρδης. Είναι θέμα χωρών και εσόδων. Να φανταστείς, μόνο €55εκ. είχαν οι Γερμανοί από τηλεοπτικά. Στο είπα γιατί ανέφερες ότι η Στουτγάρδη πήρε λεφτά από μεταγραφές και ξοδεύει για να πάρει άλλους. Δεν είναι μόνο τα λεφτά από τις πωλήσεις. Αυτές οι ομάδες έχουν γενικά τεράστια έσοδα και μπορούν να ρίξουν για αγορές. Τα δικά μας έσοδα είναι γενικά πενιχρα, οπότε τα λεφτά που περισσεύουν από πωλήσεις, μετά την αφαίρεση των εξόδων της χρονιάς, δεν είναι και πολλά. Αυτή είναι η διαφορά
Όπως το είπες. Αν προσπαθείς να λειτουργήσεις έναν ολόκληρο σύλλογο μόνο από τα έσοδα που φέρνει, δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο το να μην φτάνουν τα χρήματα για να δώσεις μεγάλα ποσά για μεταγραφές.
Ειδικά όταν δεν έχεις οργανωθεί καθόλου προκειμένου να μην πετιούνται εκατομμύρια στα σκουπίδια επειδή κάποιος που δεν ξέρει να κάνει καθόλου καλά τη δουλειά σου προτείνει να πληρώνεις Μπακαγιόκους, Σαμάττες και εσύ τον ακούς.

Βέβαια αν επικρατούσε αυτή η λογική σε ολόκληρη την Ελλάδα (μιας και ανέφερες το θέμα χωρών και εσόδων) δεν νομίζω να υπήρχε κάποια ομάδα που να μπορούσε να κάνει μεταγραφές.
Εκτός αν πιστεύεις πως γαύρος, βάζελος, χανούμι και σκουλήκι έχουν μεγαλύτερα έσοδα και ΚΈΡΔΗ από τον ΠΑΟΚ, οπότε δεν έχει νόημα να συζητάμε. Και ξέρεις γιατί ε; Γιατί αν όντως έχουν όλοι αυτοί μεγαλύτερα κέρδη από την ομάδα που έχει ΔΕΔΟΜΈΝΑ τα περισσότερα κέρδη μέσω των πωλήσεων, κάποιος-κάποιοι οδηγούν το καράβι με μαθηματική ακρίβεια στα βράχια και ξαναλέω είναι πλήρως αποτυχημένοι στον τομέα ευθύνης τους.

Κάθε asset που πωλείται, πρέπει να πωλείται με γνώμονα την ανάπτυξη του συλλόγου (εννοείται και αγωνιστικά) και όχι για να "μαζεύουμε" τον ισολογισμό.
Αυτό το σκεφτόμασταν με διοικήσεις πρωτοδικείου, αρνούμαι να το κάνω με δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη. Γελάω βασικά που βλέπω ορισμένους να ζούνε κάθε μέρα της ζωής τους με σηκωμένη τη σημαία της αυτάρκειας και προσπαθούν να πείσουν όλους τους υπόλοιπους πως το να ενδιαφέρεσαι για τα λογιστικά της ομάδας και τα κέρδη του ιδιοκτήτη είναι βασικό στοιχείο ενός οπαδού.
Τόση προσθαφαίρεση και λογιστική ανάλυση δεν έκανα ούτε τα χρόνια του Γούμενου και των διοικήσεων πρωτοδικείου. Ε δεν θα ξεκινήσω τώρα.

Με όλο τον σεβασμό και κατά προσωπική μου άποψη υπάρχουν πολλά λάθη στην παραπάνω σκέψη. Τα ποσά των μεταγραφών δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με το μπατζετ της ομάδας όπως πολύ καλά ξέρεις. Οι μισθοί, οι εφορίες, οι καθαρίστριες στην Τουμπα, οι υπάλληλοι, τα καρεκλάκια που σπάμε, το ρεύμα στου προβολείς, η ακαδημίες ειναι ΟΛΑ ΕΞΟΔΑ, όπως και έσοδα αντίστοιχα. Έτσι δουλεύουν πλέον ΟΛΕΣ οι εταιρείες και έχει νομοθετηθεί αυστηρά μάλιστα η αντίστοιχη υποχρέωη τι να κάνουμε τωρα ρε φίλε. Και το καλοκαίρι που έγινε ΑΜΚ μάντεψε γτ έγινε, επειδή η εταιρεία ήταν ελλειματική άρα η χασούρα ΈΠΡΕΠΕ να καλυφθεί. Δεν υπογράφεις ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με παίκτη ότι θα σου βγεί λίρα 100 έχει δεν έχει νούμερα, και τα παραδείγματα πολλά.. στα χαρτιά οι τισουντάλι τσαλοφ σαμματα κάναν παπάδες αλλά στην όμαδα δεν ταίριαξαν, τι να κάνουμε τώρα να πουμε πάρε τα λεφτά και δώστα αλλού? Μεγάλος μισθός και ο Μπακαγιόκο, σύμφωνοι.. την προηγούμενη χρονιά είχες mvp τον Τάισον γτ να μην σου βγεί ο Μπακαγιόκο.. ο ελ καμπί με 0 παραστάσεις βγήκε αυτό που βγήκε γτ ταίριαξε και η ομάδα έπαιξε για αυτον, ο Σαμμάτα με καλύτερες παραστάσεις όχι. C'est la vie. Ο γαυρος έκανε μετάγραφες πέρυσι για τα 100 του και κάνει τον σταυρό του που βγήκε ο Κωστούλας και ο Μουζακίτης γτ ο Willian ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ.. Μην τα θέλουμε μονά ζυγά δικά μας.. το βλέπουμε όλοι ότι όποτε πας να κάνεις κατι παραπάνω σου κόβουν τηλεοπτικά χορηγιες κτλ κτλ από βέβαια έσοδα δλδ... και κατι τελευταίο. Η ΑΕΚ με δικό της γήπεδο συγχρονο όπως και ο Ολυμπιακός ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΣΟΔΑ λόγω των χώρων εκμετάλλευσης... ο Παναθηναικός παίζει στο ΟΑΚΑ των 80000 θέσεων, και εμείς αν βγάλεις τα εισητήρια δεν κόβουμε κάθε ματς τπτ επειδή τα μόνα ελεύθερα είναι στα επίσημα. Μη κάνεις προσθαφαιρέσεις λογιστικές, άλλα και τα εντελώς μπακάλικα +/- δεν είναι και ακριβώς η πραγματικότητα. ΚΑΙ ΝΑΙ το ποστ αυτό ΕΧΕΙ σχέση με τις μεταγραφές και την μεταγραφολογία.
These users thanked the author epitropos for the post (total 7):
tolis14, theo-drama, paok apo epilogi, Unpsofable78, nkoss, ΚΩΣΤΑΣ2019, renegade
Άβαταρ μέλους
tolis14
Δημοσιεύσεις: 1233
Εγγραφή: Τετ 13 Φεβ 2008, 11:00

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από tolis14 »

danirifle έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:25 από ποιον τέθηκε ο στόχος "να είναι το φορ εδώ στις 14 του μηνός"?
Από τον Μάκη, τον Τάκη και το Μπάμπη τις προάλλες πάνω στα τσίπουρα
These users thanked the author tolis14 for the post:
giaxxo
Polichni1926
Δημοσιεύσεις: 135
Εγγραφή: Παρ 27 Ιουν 2025, 11:12

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από Polichni1926 »

Hayate έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:13
ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:08 Αυτά τα περί Γιακουμάκη, Μήτογλου, Γούτα και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων δεν μπορώ να τα αντέξω.
Μάλλον γέρασα.
Γιακουμάκης σε τριαδα φορ χωράει πιστεύω όπως και Γούτας στο ροτεισο ν.Απλα θα κόψουν ευκαιρίες από τους παίχτες των ακαδημιών οπότε όχι ....Μητογλου για τρολ γράφτηκε...

Εγώ ήθελα και Χριστοδουλόπουλο στα εξτρεμ αλλά με Ιβανουσετς είμαι οκ
Ποιον χριστοδουλοπουλο λες ρε φιλε θα μας πεσουν τα μαλλια
These users thanked the author Polichni1926 for the post:
psiras67
Panostas1995
Δημοσιεύσεις: 202
Εγγραφή: Παρ 27 Ιουν 2025, 09:52

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από Panostas1995 »

tolis14 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:34
danirifle έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:25 από ποιον τέθηκε ο στόχος "να είναι το φορ εδώ στις 14 του μηνός"?
Από τον Μάκη, τον Τάκη και το Μπάμπη τις προάλλες πάνω στα τσίπουρα
Από όλα τα ρεπορτάζ μέσα από την ομάδα έβγαινε πως ο προπονητής θέλει πάει στον Ολλανδία με Τσαλοφ και μια μεταγραφή επιθετικού είτε του ακριβού είτε του φτηνού και μετά να βρούν τον επόμενο για να συμπληρώσει το ρόστερ...

Για μένα θα έπρεπε να βρούν τον τρίτο σε ιεραρχία πιθανώς μια επένδυση και αργότερα να βρουν τον πρώτο αλλά ίσως θέλουν να δουν τους μύθου και Χατσιδη τι αξίζουν
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu
Δημοσιεύσεις: 103
Εγγραφή: Σάβ 28 Ιουν 2025, 17:53

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

makispaspartou έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:08 Εγώ τον Ζαΐρη προσωπικά τον συμπαθώ ενώ κι ο Πετρωτός δε θα έλεγα ότι είναι ερειστικός. Το αντίθετο.
Σίγουρα όμως το αφεντικό τους, με μπροστάρηδες Μπούζα, Μπούζο και Γρηγοριάδη κάνουν ξεκάθαρα πόλεμο στο Σαββίδη, με πρόσχημα το καλό του ΠΑΟΚ (δηλ. την έλευση Μυστακίδη) αλλά στο πολύ βάθος τα κίνητρα είναι άλλα και έχουν να κάνουν με κόντρα Ανδρώνη - Σαββίδη.
Συνεπώς το θέμα Μυστακίδη μάλλον πιο πολύ σαν ευκαιρία τον βλέπουν να κάνουν πόλεμο στον Ιβάν για τα προσωπικά τους συμφέροντα πιστεύω όπως το ίδιο ισχύει και με τη ΝΔ.
Και δυστυχώς πέφτουμε και εμείς στην παγίδα να τους βλέπουμε ως εκπροσώπους του Μυστακίδη.
Εκείνο που πρέπει μόνο να μας καίει είναι η σχέση ΑΣ - Σαββίδη γιατί έφτασε εδώ και πώς ο ΑΣ αλλά και η Θ4 επέλεξαν τον Μυστακίδη για το Γήπεδο και όχι τον Ιβαν, που αντικειμενικά είχε το πρόσταγμα. Σε αυτό το κομμάτι εγείρονται τα ερωτήματα που ακόμη δεν έχουν απαντηθεί.
Ο μόνος που διαχώρισε λίγο τη θέση του ήταν ο Κουλιανος, όλοι οι άλλοι υπηρετούν την προπαγάνδα του αφεντικού τους, για ' αυτό και δεν πρέπει να ξαναδούν παιχνίδι από τα δημοσιογραφικά
These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post (total 5):
Unpsofable78, giaxxo, ΚΩΣΤΑΣ2019, Dimpatra, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
Mīngus
Δημοσιεύσεις: 7742
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:04

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από Mīngus »

Το πρόβλημα στα φορ είναι αριθμητικό και ποιοτικό μαζί.
Αν δεν ήταν ο ένας ο Τσάλοφ αλλά κάποιος αξιόλογος, δε θα ήταν τόση η πρεμούρα.
These users thanked the author Mīngus for the post (total 2):
Logistis, psiras67
leon2202
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: Δευ 30 Ιουν 2025, 15:18

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από leon2202 »

Equalizer έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:22 Αυτό που έγραψε ο nikodiai είναι σωστό και αλήθεια. Το έγραψα και εγώ στην κεντρική

Δεν δικαιολογείται να του την λέτε έτσι στο άσχετο και για άσχετους λογους

Αφήστε τις αντιπαραθέσεις
ποσο πιο ευκολο ειναι να την πεφτει καποιος στον nikodiai ενω στους Equalizer & blackgr4 να χρησιμοποιει εντελως αλλο υφος.
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926
Δημοσιεύσεις: 287
Εγγραφή: Σάβ 18 Ιαν 2025, 13:02

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Καλά δεν είναι άγνωστο ότι ο προπονητής ήθελε να έχει 2 φορ στην προετοιμασία, αρά όντως μέχρι 14 θεωρητικά έπρεπε να ήταν εδώ ο φορ. Αργήσαμε με λίγα λόγια. Βέβαια εδώ που φτάσαμε προτιμώ να αργήσει και 10 μέρες παραπάνω το φορ για να έρθει παίχτης που όντως θα κάνει την διαφορά, παρά να πάρουμε για να γεμίσουμε ποσοτικά. Μέχρι τώρα οι προσθήκες τέτοιες ήταν. Στοχευμένες με ελαχιστοποίηση του ρίσκου και σε καλές ηλικίες.

Μέχρι τότε, στις προπονήσεις ας χρησιμοποιεί τον Μύθου. Είναι και ευκαιρία απο τον μικρό να δείξει τι αξίζει. Κανένας δεν θα μπορεί μετά να πει ότι αδικήθηκε κιόλας αν τελικά ο προπονητής αποφασίσει ότι ''δεν κάνει''. Θα την έχει πάρει την ευκαιρία και με το παραπάνω με τόσο χρόνο προετοιμασίας και δοκιμών με την πρώτη ομάδα.
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
pagotatzis
Δημοσιεύσεις: 3730
Εγγραφή: Σάβ 21 Ιουν 2008, 12:38
Τοποθεσία: Oberderdingen

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από pagotatzis »

Nikodiai έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:17
danirifle έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:13
Nikodiai έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:04 Ο στόχος ήταν το φορ να έρθει μέχρι 14,η ΠΑΕ απέτυχε.Αυτο είναι το νόημα.Τρεξτε τώρα.


Επίσης κουράσατε με τα οφτοπικ
εσύ να δεις πόσο κούρασες, παρόλο που είσαι ον τόπικ
Χαίρομαι που γράφεις που διαφωνείς.10χρονο.
Απέτυχε υπό τον φόβο να μην γίνει λάθος όπως πέρσι !
Από αυτήν την άποψη ας αργήσει και μια βδομάδα ακόμη
These users thanked the author pagotatzis for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”