Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Βρε φέρτε Ακπομ να τελειώνουμε.Ξέρεις τι παίρνεις. 0 χρόνος προσαρμογής, γνωρίζεται ήδη με αρκετούς από τους παίκτες και πάνω από όλα τον προπονητή.

Τέλος, είναι πολύ καλύτερος και ώριμος απ όταν έφυγε και με υψηλότερες παραστάσεις.
Το μόνο πρόβλημα είναι οι απαιτήσεις του Αγιαξ. Θα ζητήσει περίπου τα μισά απ όσα τον αγόρασε.

Ο Μοχαμεντ τρέφει όνειρα για Premier? Ότι να ναι.

Τι ζούμε πάλι ρε. Ελπίζω να μην πανικοβληθουν μόνο και πάμε σε επιλογή υψηλού ρίσκου.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
dragon
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

nkoss έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 00:40
Metagrafakias έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 23:35
nkoss έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 21:26

Κάποιου είδους αστείο ήταν αυτό που δεν το κατάλαβα, ή μομφή για τον ιδιοκτήτη?
Θα αυτομπαναρει τον εαυτο του..Ο φιλος αν και διαχειριστης κανει πολυ καλη κριτικη και στοχευμενη,απο τους λιγους που γουσταρω να διαβαζω την αποψη του εδω μεσα...Θα πει τα καλα αλλα θα πει και τα κακα,συνεχιζει με το ιδιο υφος που ειχε πριν γινει διαχειριστης και αυτο τον τιμα...Με το να βαραμε παλαμακια στο καθε τι και να το δικαιολογουμε σε ενα οπαδικο φορουμ, δεν μας κανει περισσοτερο ΠΑΟΚτσηδες ξερετε,ολοι το ιδιο αγχος και αγωνια για την βλετιωση της ομαδας εχουμε....
Φίλε, έξοδα για τον ΠΑΟΚ δεν είναι μονο οι μεταγραφές. Είναι μεταξύ άλλων οι ακαδημίες που βγάζουν Ντέλια και Τζόλη, είναι η προσπάθεια για εξασφάλιση δίκαιου πρωταθλήματος κόντρα στο ποκ, είναι ενδεχομένως το προπονητικό κέντρο και το γήπεδο. Δε θα πω ότι πρέπει να βγάλει και κέρδος ο ιδιοκτήτης γιατί αυτό θα σοκάρει πολύ κόσμο. Φαίνεται πάντως ότι πολλοί δεν επιθυμούν την αυτάρκεια και τη βιωσιμότητα. Επιθυμούν να έχουν έναν ιδιοκτήτη "μπαμπάκα" που θα πληρώνει. Κι αν βρεθεί πιο πλούσιος "μπαμπάκας" ακόμα καλύτερα.
Αυτό με τα παλαμάκια καθώς και την απάντηση του mod στο προηγούμενο σχόλιο μου τα προσπερνώ σαν να μη γράφτηκαν. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον να καταλάβουμε όλοι μαζί τι συμβαίνει κι όχι να μαλώνουμε.

Πρωταθλητισμός και αυτάρκεια δεν πάνε μαζί και δεν το λέω εγώ,το έχει πει ένας από τους μεγαλύτερους τεχνικούς διευθυντές ίσως ο μεγαλύτερος ο Μοντσι…
Εγώ λέω το άλλο γιατί μόνο στον ΠΑΟΚ ασχολούμαστε με αυτάρκειες,βιωσιμότητες,έσοδα-έξοδα,ffp και διάφορα λογιστικά;;;Μας έμειναν κατάλοιπα από εποχές Γουμενου;;;
Εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάθε χρόνο 2-3 μεταγραφές των 4-5εκ;;Να έχει ένας παίκτης ρήτρα 3εκ και να λέμε δεν έρχεται αυτός στον ΠΑΟΚ είναι πολλά τα λεφτά…Να βάζεις ρήτρα 5εκ στον Κροάτη και να ξέρουμε από τώρα και μάτια να βγάλει δεν θα αποκτηθεί…Στον ΠΑΟΚ του Γουμενου και του Ζαγοράκη το δεχόμουνα,στον ΠΑΟΚ του Ιβαν Σαββιδη όχι δεν το δέχομαι…
Λέγαμε χρόνια να μπούμε ομίλους τσου λου για να αλλάξει η ομάδα επίπεδο…Καταρρίφθηκε και αυτό το σενάριο…
Θα άλλαζε η ομάδα επίπεδο επειδή θα είχε έσοδα 30εκ;;
Να τα!!!Φετος από πωλήσεις έφτασες αυτό το ποσό βλέπεις να αλλάζει κανένα επίπεδο και τον Ντελια για πώληση τον πάνε…Αρκετή γκρίνια για σήμερα αύριο πάλι!!!
These users thanked the author Metagrafakias for the post (total 2):
thios4, leon2202
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αυτός ο Abel Ruiz είναι λίγο παικτάρα ή μου φαίνεται?
Για επιλογή Τσίκνα θα μπορούσε να περάσει.
Μακάρι η τελική επιλογή να είναι κάτι τέτοιο κι ας αργήσει λιγάκι.
These users thanked the author makispaspartou for the post:
Logistis
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Μάκη ο Άμπελ Ρουιθ προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσα που είναι πολύ θετικό Είναι καλός παίκτης.

Το θέμα είναι ότι και σε Μπραγκα και σε Χιρονα δεν έκανε καλά νούμερα σε γκολ.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Metagrafakias έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 08:31
nkoss έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 00:40
Metagrafakias έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 23:35

Θα αυτομπαναρει τον εαυτο του..Ο φιλος αν και διαχειριστης κανει πολυ καλη κριτικη και στοχευμενη,απο τους λιγους που γουσταρω να διαβαζω την αποψη του εδω μεσα...Θα πει τα καλα αλλα θα πει και τα κακα,συνεχιζει με το ιδιο υφος που ειχε πριν γινει διαχειριστης και αυτο τον τιμα...Με το να βαραμε παλαμακια στο καθε τι και να το δικαιολογουμε σε ενα οπαδικο φορουμ, δεν μας κανει περισσοτερο ΠΑΟΚτσηδες ξερετε,ολοι το ιδιο αγχος και αγωνια για την βλετιωση της ομαδας εχουμε....
Φίλε, έξοδα για τον ΠΑΟΚ δεν είναι μονο οι μεταγραφές. Είναι μεταξύ άλλων οι ακαδημίες που βγάζουν Ντέλια και Τζόλη, είναι η προσπάθεια για εξασφάλιση δίκαιου πρωταθλήματος κόντρα στο ποκ, είναι ενδεχομένως το προπονητικό κέντρο και το γήπεδο. Δε θα πω ότι πρέπει να βγάλει και κέρδος ο ιδιοκτήτης γιατί αυτό θα σοκάρει πολύ κόσμο. Φαίνεται πάντως ότι πολλοί δεν επιθυμούν την αυτάρκεια και τη βιωσιμότητα. Επιθυμούν να έχουν έναν ιδιοκτήτη "μπαμπάκα" που θα πληρώνει. Κι αν βρεθεί πιο πλούσιος "μπαμπάκας" ακόμα καλύτερα.
Αυτό με τα παλαμάκια καθώς και την απάντηση του mod στο προηγούμενο σχόλιο μου τα προσπερνώ σαν να μη γράφτηκαν. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον να καταλάβουμε όλοι μαζί τι συμβαίνει κι όχι να μαλώνουμε.

Πρωταθλητισμός και αυτάρκεια δεν πάνε μαζί και δεν το λέω εγώ,το έχει πει ένας από τους μεγαλύτερους τεχνικούς διευθυντές ίσως ο μεγαλύτερος ο Μοντσι…
Εγώ λέω το άλλο γιατί μόνο στον ΠΑΟΚ ασχολούμαστε με αυτάρκειες,βιωσιμότητες,έσοδα-έξοδα,ffp και διάφορα λογιστικά;;;Μας έμειναν κατάλοιπα από εποχές Γουμενου;;;
Εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάθε χρόνο 2-3 μεταγραφές των 4-5εκ;;Να έχει ένας παίκτης ρήτρα 3εκ και να λέμε δεν έρχεται αυτός στον ΠΑΟΚ είναι πολλά τα λεφτά…Να βάζεις ρήτρα 5εκ στον Κροάτη και να ξέρουμε από τώρα και μάτια να βγάλει δεν θα αποκτηθεί…Στον ΠΑΟΚ του Γουμενου και του Ζαγοράκη το δεχόμουνα,στον ΠΑΟΚ του Ιβαν Σαββιδη όχι δεν το δέχομαι…
Λέγαμε χρόνια να μπούμε ομίλους τσου λου για να αλλάξει η ομάδα επίπεδο…Καταρρίφθηκε και αυτό το σενάριο…
Θα άλλαζε η ομάδα επίπεδο επειδή θα είχε έσοδα 30εκ;;
Να τα!!!Φετος από πωλήσεις έφτασες αυτό το ποσό βλέπεις να αλλάζει κανένα επίπεδο και τον Ντελια για πώληση τον πάνε…Αρκετή γκρίνια για σήμερα αύριο πάλι!!!
Διάβασε αν θέλεις (και κάθε ενδιαφερόμενος) αυτό και ίσως επιτέλους καταλάβεις οτι Γούμενος και Παγώνης με €180εκ. από την τσέπη δεν γίνεται.

https://www.mononews.gr/business/ivan-s ... -tou-vorra
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Unpsofable78 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 08:11 Βρε φέρτε Ακπομ να τελειώνουμε.Ξέρεις τι παίρνεις. 0 χρόνος προσαρμογής, γνωρίζεται ήδη με αρκετούς από τους παίκτες και πάνω από όλα τον προπονητή.

Τέλος, είναι πολύ καλύτερος και ώριμος απ όταν έφυγε και με υψηλότερες παραστάσεις.
Το μόνο πρόβλημα είναι οι απαιτήσεις του Αγιαξ. Θα ζητήσει περίπου τα μισά απ όσα τον αγόρασε.

Ο Μοχαμεντ τρέφει όνειρα για Premier? Ότι να ναι.

Τι ζούμε πάλι ρε. Ελπίζω να μην πανικοβληθουν μόνο και πάμε σε επιλογή υψηλού ρίσκου.
Καλημέρα..σίγουρα με τον ακπομ ξέρεις τι παίρνεις, περίπου 10 γκολ τη σεζόν.. εγώ θα ήθελα κάτι καλύτερο,με ψηλότερο ταβάνι. Βέβαια από αυτά τα φορ που εχουν δει τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια σίγουρα ο ακπομ είναι όαση,μια όαση όμως που δεν πιστεύω ότι θα κάνει την διαφορά στην ομάδα
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Έκλεισε Poulsen στο Αμβούργο με 1 εκατομμύριο ευρώ.
Πάει και αυτός. Τζάμπα τον πήρανε!!!
Άβαταρ μέλους
blackzi

Δημοσίευση από blackzi »

Ο Ρουίθ από στατιστικά δεν μοιάζει πολύ γκολτζής, αλλά από βίντεο που τον είδα λιγάκι φαίνεται να ξέρει μπάλα και μοιάζει με παίκτη που θα κολλούσε στο στυλ παιχνιδιού μας.
These users thanked the author blackzi for the post (total 2):
Unpsofable78, maceio
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Και ο Μπερλουσκόνι είχε δηλώσει την περίοδο που αγόραζε ότι καλύτερο υπήρχε,ότι για να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να μπαίνεις μέσα και να το καλύπτει ο ιδιοκτήτης
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

FreeWatcher έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 08:46 Έκλεισε Poulsen στο Αμβούργο με 1 εκατομμύριο ευρώ.
Ο Ποουλσεν αδερφέ είναι μια ζωή στην Γερμανία. Δεν υπήρχε περίπτωση σε αυτή την ηλικία να φύγει και να επιλέξει μάλιστα Ελλάδα. Το Αμβούργο ανέβηκε Μπουντεσλιγκα και όπως και να το κάνουμε για κάποιους παίκτες είναι πιο ελκυστικός προορισμός από το big 4 της Σούπερ λιγκ.
makispaspartou

Εγώ πάντως τον θυμάμαι πριν καμιά τετραετία ως ανερχόμενο και μάλιστα αν δεν απατώμαι είχε κάνει συμμετοχή με εθνική Ισπανίας. Προφανώς και έχει το πακέτο για Ελλάδα, αν είχε πιάσει σε Χιρόνα και Μπράγκα δε νομίζω να το συζητούσαμε τώρα, θα έπαιζε καμιά Μπενφίκα, Μπάρτσα..
Καλύτερο βιογραφικό και ηλικία πάντως από Μορόν, που έκανε παπάδες στον ρούλη.
Εγώ αν δεν μπορούν να φέρουν Άκπομ ή Μοχάμεντ ή Κασιέρα ή κάτι τέτοιο τον προτιμώ ασυζητητί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Δευ 14 Ιούλ 2025, 08:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author makispaspartou for the post (total 3):
Unpsofable78, Logistis, maceio
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

Unpsofable78 έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 08:52
FreeWatcher έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 08:46 Έκλεισε Poulsen στο Αμβούργο με 1 εκατομμύριο ευρώ.
Ο Ποουλσεν αδερφέ είναι μια ζωή στην Γερμανία. Δεν υπήρχε περίπτωση σε αυτή την ηλικία να φύγει και να επιλέξει μάλιστα Ελλάδα. Το Αμβούργο ανέβηκε Μπουντεσλιγκα και όπως και να το κάνουμε για κάποιους παίκτες είναι πιο ελκυστικός προορισμός από το big 4 της Σούπερ λιγκ.
για ολους ειναι πιο ελκυστικος οχι για καποιους . ο ποουλσεν μπορει να πηρε και 3 τον χρονο
These users thanked the author Polichni1926 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Abel Ruiz είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε.

Αποκλείεται να ισχύει για να το έβγαλαν.
makispaspartou

Η τετράδα Ruiz Ivanusec Κωνσταντέλιας Zivkovic μοιάζει διαστημική στα μάτια μου πάντως αν δουλευτεί από νωρίς.
Εγώ κάνω πρόβλεψη ότι αυτός αν έρθει σε μας θα βάλει τουλάχιστον 15 γκολ.
These users thanked the author makispaspartou for the post:
Unpsofable78
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πάνω, εφόσον τον Άμπελ Ρουιθ τον ανέφεραν οι συγκεκριμένοι, θα πόνταρα και ότι αξίας έχω πάνω μου ότι δεν τον έχουν ψάξει στην ΠΑΕ ούτε στο τρανσφερμαρκτ. Επίσης δεν ξέρω αν ισχύει αλλά φημολογείται ότι από καινούργια σεζόν το συγκεκριμένο μέσο 🤮 δεν θα έχει άδεια για αναμετάδοση των αγώνων (καλύτερη είδηση και από ερχομό φορ εάν ισχύει)
These users thanked the author DonnieMcGrath for the post (total 3):
FreeWatcher, paok apo epilogi, giaxxo
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”