Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Hunter

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Δημοσίευση από Hunter »

Special 4 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 16:52 Διάλεξα πολύ προσεκτικά τις λέξεις που έγραψα @Equalizer.

Το να υπόκειται σε μία "δολοφονία χαρακτήρα", με χαρακτηρισμούς για πραξικοπήματα, τρυπήματα, προδοσίες ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο, είναι από μόνο του πολύ επώδυνο για την ηλικία του και για ό,τι πρόσφερε έως τώρα. Υπέστη μία επικοινωνιακή και ψυχολογική βία, πρωτοφανή.
Επειδή πολλοί εδώ μίλησαν για ανηθικότητα και αχαριστία, όντως υπήρξαν αυτά, αλλά δεν κατάλαβαν ποιος ήταν το θύμα και ποιός ο θύτης. Μπερδεύτηκαν τα παιδιά.
paok apo epilogi

Δημοσίευση από paok apo epilogi »

Ζωγραφιζεις σημερα Equalizer

Eπιχειρηματα κ οπτικη που δειχνουν καθαρο μυαλο κ λογικη σκεψη

Ευτυχως εσυ κ καποια αλλα παιδια εχετε την υπομονη κ την θεληση να απαντατε ψυχραιμα κ με ηρεμια

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ :pano:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εσύ @Hunter μετά από άσχημα λόγια για το σάιτ επανέρχεσαι ώρες μετά με ειρωνία για αόριστα μέλη που πιθανώς περιλαμβάνουν και εμένα ή εμάς ως διαχειριστές

Το ερώτημα είναι με τι βάση θα παριστάνεις τον θιγμένο σε περίπτωση μπαν

Αρκεσου στο να γράψεις κάποια άποψη με ωραίο τρόπο, οποια κι αν είναι αυτή, και άσε τα υπόλοιπα

Δεν θα επανέλθω
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

aivas19 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:31
nikos ioannidis έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:24
aivas19 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:21

Γιατι αφοριστικοι; Αφου εκανε πραξικοπημα
"Αφοριστικός" ξέρεις τι σημαίνει;
Σαφώς. Εξηγησε μου γιατι ειναι αφοριστικος χαρακτηρισμος το πραξικοπηματιας εφοσον εκανε πραξικοπημα
Εμ, από αυτό που γράφεις φαίνεται ότι δεν ξέρεις τι σημαίνει "αφοριστικός".
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

nikos ioannidis έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 19:09
nikos ioannidis έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:24

"Αφοριστικός" ξέρεις τι σημαίνει;
Σαφώς. Εξηγησε μου γιατι ειναι αφοριστικος χαρακτηρισμος το πραξικοπηματιας εφοσον εκανε πραξικοπημα
Μαλλον εσυ δεν ξερεις το τι σημαινει «ακριβής χαρακτηρισμός»
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

aivas19 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 19:16

Εσύ νομίζεις ότι αφοριστικός χαρακτηρισμός είναι ο άδικος χαρακτηρισμός.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

nikos ioannidis έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 19:26
aivas19 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 19:16

Εσύ νομίζεις ότι αφοριστικός χαρακτηρισμός είναι ο άδικος χαρακτηρισμός.
😂😂 ουτε καν
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Equalizer έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:35
Special 4 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:04 @Equalizer κρατάω ότι κατά την άποψη σου, o Σαββίδης δεν έκανε το γήπεδο έως το 2026, όπως είχε υποσχεθεί, επειδή δεν μπορούσε ή δεν μπορεί και όχι επειδή δεν θέλει ή δεν ήθελε.

Εγώ αυτό κατάλαβα ότι λες.

Πάντως ποτέ ο Σαββιδης δεν είπε ότι δεν το έκανε το γήπεδο μέχρι τώρα, επειδή δεν μπορούσε. Δεν παραδέχθηκε αδυναμία.

Τώρα επειδή μετά από 6 χρόνια, ήρθε για μισή ώρα με το ελικόπτερο, επειδή ένιωσε πίεση για το γηπεδικό, διαφοροποιήθηκαν οι καταστάσεις και τα δεδομένα αυτής της αδυναμίας, στην οποία αναφέρεσαι;

Let's find out.

Θα δείξει.

Εντελώς άσχετο και ανούσιο το ερώτημα με το ελικόπτερο.

Καρφάκι δεν μου καίγεται αν και με τι ήρθε.

Προσωπικά το μόνο πράγμα που ήθελα να κάνει όταν ήρθε το 2012 ήταν υποδομές. Ούτε τίτλοι ούτε μεταγραφάρες.

Τις βελτίωσε κάμποσο, αλλά δεν έφτιαξε αυτά που ήθελα.

ΠΟΤΕ όμως δεν θα φερθώ τόσο φτηνά ώστε να απαιτώ εν είδει εκβιασμού απο οποιονδήποτε μεγαλομέτοχο να φτιάξει κάτι τόσο μεγάλο ελαφρά τη καρδία "αλλιώς θα πάω στον επόμενο".

Δεν θα χαρακτηρίσω πως μοιάζει κάτι τέτοιο στα δικά μου μάτια.

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που δεν θα δεχθώ ΠΟΤΕ οτι είμαστε πελάτες.
Όπως το βλέπει ο καθένας.

Κάποιος άλλος όμως που τα βλέπει διαφορετικά και βάζει πρώτα και πάνω από όλα τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και όχι του Ιβάν Σαββίδη (δεν λέω ότι εσύ το κάνεις - να μην παρεξηγηθώ, έρχομαι στα παπούτσια του ΑΣ τώρα) θα μπορούσε να αντιτείνει ότι είναι "πολύ φτηνό" να υπόσχεσαι κάτι που δεν μπορείς να κάνεις, στο χρόνο που είπες ότι θα το κάνεις.

Θα μπορούσε ακόμα να μιλήσει για ανακολουθία λόγων και πράξεων και ανεκπλήρωτη μεγαλομανία, όπως τότε που υποσχέθηκε ότι θα βάλει την ομάδα στο ευρωπαϊκό top-20.

Θα μπορούσε κάποιος ακόμα να αντιστρέψει το επιχείρημα "εν είδει" εκβιασμού που ανέφερες, ότι "εν είδει συναισθηματικού εκβιασμού" επιμένει ο νυν μεγαλομέτοχος να φτιάξει κάτι, στο οποίο δεν έχει την κυριότητα και την ιδιοκτησία, άλλος παίρνει τις αποφάσεις και σε άλλον ανήκει το γήπεδο.

Πώς μπορείς να μιλάς σαν ιδιοκτήτης του γηπέδου σε κάτι που δεν σου ανήκει ("δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μπει από το παράθυρο") και όταν όλοι ξέρουμε ότι ήταν το πρώτο πράγμα που ζήτησε από το 2006 πριν ακόμα πάρει την ομάδα;

Κάποιοι αρθρογράφησαν και είπαν ο ΠΑΟΚ ανήκει στον Σαββίδη και ως τουτου δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς τον Ιβάν. Ούτε μπορεί να γίνει Τούμπα χωρίς τον ίδιο.

Τους έχω νέα.
Δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως νόμιζαν ή έτσι όπως τους βολεύει σε προσωπικό επίπεδο.

Προφανώς, το συμφέρον του ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα.

Το γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι αδήριτη και επιτακτική ανάγκη να γίνει το συντομότερο.

Από αυτόν που θέλει και μπορεί.

Χωρίς να μένει ο ΠΑΟΚ σε "ομηρία'' στο γηπεδικό, εν είδει ενός κάποιου "αυθαίρετου και αόριστου ηθικοσυναισθηματικού εκβιασμού" που εδράζεται στον προσωπικό εγωισμό ενός ανθρώπου.

Εν είδει, "σου έκανα καλό και πρέπει να κάνεις ό,τι σου λέω για πάντα, γιατί εγώ είμαι εγώ και σαν κι εμένα άλλος κανείς".

Αυτά δεν υπάρχουν στις δυτικές κοινωνίες. Αυτά είναι συνθήκες που παραπέμπουν σε θεοκρατικά ή αλλα καθεστώτα - πολιτεύματα. Η αγιοποίηση του ηγέτη και η δαιμονοποίηση τού "σφετεριστή". Ο δε ηγέτης δεν πρέπει να δεχτεί ποτέ κριτική, γιατί όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας.

Τέτοιο επικοινωνιακό κλίμα νιώθω ότι βιώνουμε.

Δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα.

Πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία, μετριοπάθεια, όχι "πολεμική ρητορική" και ενότητα για το συμφέρον του ΠΑΟΚ.

Κανένα πρόσωπο δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ.
These users thanked the author Special 4 for the post (total 4):
Hunter, Mīngus, Nikodiai, bane1980
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

γκαιμπελίσκος αρσενικό

(πολιτική) υποτιμητικός χαρακτηρισμός που αποδίδεται σε άνθρωπο που προπαγανδίζει μία γνώμη / άποψη / ιδέα με ύπουλα μέσα, χρησιμοποιώντας ψεύτικα στοιχεία και την τακτική της επανάληψης συνεχώς των ίδιων πραγμάτων, για να πείσει όλο και περισσότερους (έχει αποδοθεί στον Γκαίμπελς η χρήση της τακτικής: «πες, πες, κάτι θα μείνει»)
These users thanked the author Parolos for the post (total 4):
renegade, theo-drama, paok apo epilogi, navigator11
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τι γραφεις; Παρακρουση. Τιποτε απο αυτα που περιγράφεις δε συμβαινει.

Οτι κατηγορεις τον Ιβαν για ανακολουθια ενω βγαζεις λαδι αυτον που οπως λες εσυ (και ισχυει) του ανηκει το γηπεδο λεει τα παντα.

Πως χαρακτηριζεις τον Ιβαν (edited); Ευθεως. Γιατι αυτα τα «μακρια μενα αυτους τους χαρακτηρισμους» τους ελεγε και η νονα του Κατακουζηνου η Φιλιω και ξερεις πως κατεληξε η φαση
These users thanked the author aivas19 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο χρόνος που δεσμεύθηκε για το γήπεδο (το οποίο θυμίζω επί σειρά ετών δεν ήθελαν να του το δώσουν διότι ξεκάθαρα έλεγαν από τον ΑΣ ότι θα δούμε πρώτα μακροπρόθεσμα έργα από τον επενδυτή, τήρηση λόγων και ΜΕΤΑ θα μιλήσουμε για το γήπεδο - άραγε τι από αυτά είδαν από το Μυστακίδη; ) ήταν εντελώς άλλος από το χρόνο που ξεκίνησε η προβληματική κατάσταση με τα γεωπολιτικά κλπ

Επίσης τα βήματα που έχει ήδη κάνει ο Σαββίδης για το γήπεδο κοστίζουν από μόνα τους, εκατομμύρια

Σε κάθε περίπτωση εκβιασμούς δεν θα δεχθούμε από κανέναν και από καμία πλευρά ουτε του Σαββίδη ούτε του Μυστακίδη ούτε των περιέργως εξαλλων μιντια

Το να ζητάμε τα ρέστα από αυτόν που δέχθηκε επίθεση χωρίς να προκαλέσει κανέναν εντός του συλλόγου, επειδή αντέδρασε εκ των υστέρων συναισθηματικά, είναι αρρωστημενο

Αν ο οποιοσδήποτε θέλει να φύγει ο Σαββίδης βάσει κάποιων ΘΕΜΙΤΩΝ λόγων, ευχαρίστως να το εκφράσει και ως οπαδοί να τον ακούσουμε και γιατί όχι, να συμφωνήσουμε ! Οπαδός, σύνδεσμος, παράγοντας, ότι κι αν είναι.

Γελοίες δικαιολογίες ότι βρέθηκε σε ένα τριήμερο επενδυτής στα κρυφά χωρίς διαδικασίες με 250 εκατομμύρια, προσβάλλουν πρωτίστως αυτούς που τις λένε και μετά όσους τις πιστεύουν. Σίγουρα πάντως εν τέλει προσβάλλουν όλο τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του

Εξ ου και η αγανακτηση
These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
ΚΩΣΤΑΣ2019, paok apo epilogi, navigator11, Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Φίλε Σπέσιαλ, εγώ σου έχω νεα.
Τα @@ του λαού του ΠΑΟΚ θα πάρει αυτό το ΔΣ του ΑΣ και ο Μυστακίδης. Όση προπαγάνδα και να γίνεται, η μεγάλη πλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ μίλησε και δεν τρώει κουτόχορτο, ούτε τσιμπάει από καθρεφτάκια.
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 5):
ΚΩΣΤΑΣ2019, theo-drama, paok apo epilogi, Kabamaru11, eorptol1
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Θέλω να κάνω μια ερώτηση εάν ξέρει κάποιος να απαντήσει.οταν είχε έρθει ο Σαββίδης κ πήρε την ΠΑΕ θυμάμαι είχε υπογράψει ότι για 10 χρόνια θα παίρνει 800χιλ.τον χρόνο ο Α,Σ σαν ενοίκιο ας πούμε κ όχι τα χρήματα από τα εισητηρια.αυτο εξακολουθεί να γίνετε;δίνει κάποιο άλλο ποσό ;η μήπως δεν δίνει καθόλου κ έχουμε αυτήν την κόντρα .
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ας απαντήσει κι επ' αυτού ο ΑΣ, όταν κάποια στιγμή παρουσιάσει λεπτομερώς το μνημόνιο συνεργασίας, που υπέγραψε με τον Μυστακίδη.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

το μνημονιο θα γινει μνημοσυνο κοντευουν να περασουν 40 μερες ,υπαρχει δεν υπαρχει ? αγνωστο
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
Kabamaru11, Apil44
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”