Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Δεν έχω δει κανένα βιντεακι για αυτό ρώτησα...Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:12 Μπηκα κ ειδα Μπουχαλακη..λιποθυμησα...συνηλθα κ ειπα να γραψω...Σουρμε ασε ρε αλεπουδιαρη που δν ξες τν Αιγυπτιο κ ρωτας!!!
- Dimitris_L4
Ασε ρε πονηρε...sourmenetes έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:55Δεν έχω δει κανένα βιντεακι για αυτό ρώτησα...Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:12 Μπηκα κ ειδα Μπουχαλακη..λιποθυμησα...συνηλθα κ ειπα να γραψω...Σουρμε ασε ρε αλεπουδιαρη που δν ξες τν Αιγυπτιο κ ρωτας!!!
Προχτες ελεγε οτι ο ΠΑΟΚ διαμηνυσε οτι δε συζηταει για τον Ντελια. ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ
-
- Επικοινωνία:
Εγώ πάλι βλέπω ένα κράμα Καλιτζάκη & Ανατολάκη!ReignMan έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:45O Μητογλου δεν εχει σχεση με Μπουχαλακηδες. Το παιδι ειναι το καλυτερο στοπερ της κουλας.Мир έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:00Πήραμε τον Θυμιανη για να λέμε ότι έχουμε γηγενή, δεν έχει νόημα να πάρουμε αν τον θελουμε για τυπικούς λογους ανασφάλειας ή για 60 λεπτά τη χρόνια.4NIKOS1986 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 17:58 Τι μητογλου και μπουχαλακη λέτε ρε παιδιά χίλιες φορές τσοπουρογλου και μπαταουλας
Καλύτερα να στοχευθεί παίκτης που μπορεί να εμπιστευτεί η ομάδα 5-10 παιχνίδια βασικό ή να δουλευτεί κάποιο παιδί από τη β ομάδα.
Και γκαζετα και σπορτ24 το εγραψαν αρα μαλλον δεν φταιει ο κακος Τοσκιτσης
-
- Επικοινωνία:
Ο Selke θα ήταν ο ιδανικός αλλά δυστυχώς πήγε Τουρκία. Ο ορισμός του killer.blackzi έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:07 Ο Άκπομ είναι κλασσικός παίκτης συστήματος Λουτσέσκου. Άλλα και από τα υπόλοιπα ονόματα που ακούστηκαν φαίνεται ότι θα έρθει επιτέλους σοβαρό φορ.
- These users thanked the author boogeyman77 for the post:
- Ettien26
-
- Επικοινωνία:
Το ιδανικό θα ήταν μια σεντερφοραρα , δεύτερος ένας γηγενής σκόρερ όπως ο Κουλούρης και τρίτος κάποιος φερέλπις μικρός αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μαςPanostas1995 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:10 Τα έχουμε ξαναπεί πως ο Ακπομ θα ήταν τέλειος για τον ΠΑΟΚ αλλά για δεύτερος ...αυτή τη στιγμή δεύτερος λογίζεται ο Τσαλοφ
Πρέπει να πάρει η ομάδα κάτι καλύτερο από τον Ακπομ δε ξέρω πόσο κοστίζει αυτό το κάτι καλύτερο
-
- Επικοινωνία:
Χωρίς δόση ειρωνείας...τι το συγκλονιστικό έχετε δει όλοι αυτοί που λέτε για Λιάβα που δεν το έχω δει εγώ τουλάχιστον; Η για να το θέσω καλύτερα....
Τι περισσότερο βλέπετε να έχει από τον Θυμιανη;
- These users thanked the author boogeyman77 for the post:
- Kourdos
Παντως οσο δεν ανανεωνει ο Ντελιας, αυτοι θα εχουν πατημα να το συντηρουν.
Δεν βλέπω τον λόγο να αμφισβητούμε ότι ήρθε ή θα έρθει άμεσα νέα πρόταση για Ντελια
Προσωπικά την βρίσκω πολύ χαμηλή
Και αμα είναι να τον ανανεώσουν ας το κάνουν να τελειώνουμε. Όχι ότι μετά αλλάζει κάτι αλλά τουλάχιστον θα κλείσει έτσι το ένα σκέλος της υποθεσης
Προσωπικά την βρίσκω πολύ χαμηλή
Και αμα είναι να τον ανανεώσουν ας το κάνουν να τελειώνουμε. Όχι ότι μετά αλλάζει κάτι αλλά τουλάχιστον θα κλείσει έτσι το ένα σκέλος της υποθεσης
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
- Unpsofable78, Logistis, Kourdos
-

-
- Επικοινωνία:
Έχει σχεδόν ένα γκολ ανά δύο εμφανίσεις βάση στατιστικών και από τον φορ αυτό που ζητάς είναι το γκολ. Πχ ο Αιγύπτιος που ακούγεται τις τελευταίες ώρες ...καλός, χρυσός αλλά γκολ με το σταγονόμετρο.Equalizer έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 17:34 Αυτός ο Ντεσερς γιατί είναι τόσο περιζήτητος ρε παιδιά; Τόσο τρομερός είναι;
Εκείνη η κεφαλιά με τον ώμο ακόμη μας στοιχειώνει...εάν το είχε βάλει ο τελικός θα έπαιρνε άλλη μορφή.Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 11:23 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ, ποτέ δεν θυμάμαι να εντυπωσιάζομαι από τον Ακπομ.
Οκ είχε κάποιες καλές ενέργειες σε κάποια ματς αλλά θυμάμαι και όταν έφυγε την πρώτη φορά που λέγαμε ευκαιρία να έρθει κάποιος καλύτερος.
Στην 2η θητεία του ήταν μέτριος με αποκορύφωμα τον τελικό κυπέλου με την κεφαλιά με "ώμο" από το 1 μέτρο.
Γενικά ούτε με χαλάει σαν κίνηση, ούτε τον θεωρώ κάτι ιδιαίτερο.
Πιστεύω αν διατηρηθεί αυτή η μεσοεπιθετική γραμμή, 10 γκολ θα τα έχει σίγουρα
Δεν ξέρω κατά πόσο έχει βελτιωθεί αλλά ούτε και μένα με χαλάει...ξέρει από ΠΑΟΚ, ξέρει τον Λουτσέσκου, έχει αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του και δεν θα χρειαστεί εάν έρθει ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής.
Ωστόσο ο Αιγύπτιος μου φαίνεται πιο πλήρης παίκτης συν ότι είναι μικρότερος ηλικιακά.