Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026
Ερώτηση, κάπου είχα διαβάσει ότι φέτος με τα εισιτήρια θα έχουμε και την κάρτα μέλους ή κάπως έτσι.
Εμείς που ανανεώσαμε θα πρέπει να πάρουμε και αυτή την κάρτα;
Γιατί πέραν των +5€ ανά εισιτήριο που είναι η προμήθεια της ticketmaster δεν είχε κάποια άλλη χρέωση
Εμείς που ανανεώσαμε θα πρέπει να πάρουμε και αυτή την κάρτα;
Γιατί πέραν των +5€ ανά εισιτήριο που είναι η προμήθεια της ticketmaster δεν είχε κάποια άλλη χρέωση
-
- Montrealiotis
Είναι πολύ σοβαρή η τράπεζα, για αυτό.
Οχι σαν κάτι άλλους που βρώμανε.
Οχι σαν κάτι άλλους που βρώμανε.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- vasgias
-
Ένας φίλος έγραψε για τον Μυστακίδη ότι χάνει λεφτά κάθε μέρα λόγω κακών επιλογών στα ναυτιλιακά. Ας γίνει πιο συγκεκριμένος.
Μπήκα να ανανεώσω το διαρκείας και κόλλησα στο τέλος που με ζητάει ΑΜΚΑ ή κωδικό κουπονιού. Δε θυμάμαι πέρυσι να είχα το ίδιο πρόβλημα για αυτό και ζητάω τα φώτα σας (μόνο μη με πείτε να πάρω τηλέφωνο στην ΠΑΕ please)
Είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και φυσικά δεν έχω ΑΜΚΑ.
Thx in advance
Thx in advance
-
Ambiorix
Θυμισου πως το κανες πέρσι. Το ίδιο ακριβώς θα κάνεις και τώρα
Θυμισου πως το κανες πέρσι. Το ίδιο ακριβώς θα κάνεις και τώρα
η αλήθεια είναι πως αυτό με το ''κουπόνι'' που σου ζητάει ΑΜΚΑ, δεν υπήρχε πέρσι.
Εγώ στην αρχή δεν κατάλαβα, θεώρησα πως αναφέρεται σε κάποιο ''κουπόνι έκπτωσης'' και το άφησα κενό, με αποτέλεσμα να μην μου δίνει πρόσβαση στο πεδίο ''Συνέχεια''.
Όταν τελικά συμπλήρωσα το ΑΜΚΑ στο κουπόνι, και πάτησα στο ''Συνέχεια'', μου άνοιξε δεύτερο πεδίο στο κουπόνι, ζητώντας ξανα να βάλω το ΑΜΚΑ, ενώ ήταν ήδη δηλωμένο.
Γενικά, η εφαρμογή θα μπορούσε να γίνει περισσότερη προσιτή στους χρήστες.
Εγώ στην αρχή δεν κατάλαβα, θεώρησα πως αναφέρεται σε κάποιο ''κουπόνι έκπτωσης'' και το άφησα κενό, με αποτέλεσμα να μην μου δίνει πρόσβαση στο πεδίο ''Συνέχεια''.
Όταν τελικά συμπλήρωσα το ΑΜΚΑ στο κουπόνι, και πάτησα στο ''Συνέχεια'', μου άνοιξε δεύτερο πεδίο στο κουπόνι, ζητώντας ξανα να βάλω το ΑΜΚΑ, ενώ ήταν ήδη δηλωμένο.
Γενικά, η εφαρμογή θα μπορούσε να γίνει περισσότερη προσιτή στους χρήστες.
- Skoufos_tou_Lucescu
Το ΑΜΚΑ είναι ο κωδικός κουπονιού για να περάσει η έκπτωση. Αν δεν έχεις ΑΜΚΑ ο μόνος τρόπος είναι να τους πάρεις τηλέφωνο αδερφέAmbiorix έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 14:45 Μπήκα να ανανεώσω το διαρκείας και κόλλησα στο τέλος που με ζητάει ΑΜΚΑ ή κωδικό κουπονιού. Δε θυμάμαι πέρυσι να είχα το ίδιο πρόβλημα για αυτό και ζητάω τα φώτα σας (μόνο μη με πείτε να πάρω τηλέφωνο στην ΠΑΕ please)
Thx in advance
Οσα εισιτηρια στη 4 δεν ανανεωθουν θα βγουν σαν ελευθερα ή θα τα παρουν οι συνδεσμοι και φετος ξερει κανεις; Επισης ενα σφ διαρκειας ποσο παει;
Ετοιμος!!
Υγεία να έχουμε να απολαμβάνουμε την ομάδα μας!!!!
Υγεία να έχουμε να απολαμβάνουμε την ομάδα μας!!!!
Κατ´αρχήν ευχαριστώ τα παιδιά που μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν!
Πληροφοριακά, αν κάποιος βρεθεί στην ίδια θέση, η λύση δίνεται μέσω επικοινωνίας μέσω του boxoffice@paokfc.gr
Αφού δώσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τμήμα, σειρά και θέση) ζητάτε να σας αποσταλεί ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ.
Done
Πληροφοριακά, αν κάποιος βρεθεί στην ίδια θέση, η λύση δίνεται μέσω επικοινωνίας μέσω του boxoffice@paokfc.gr
Αφού δώσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τμήμα, σειρά και θέση) ζητάτε να σας αποσταλεί ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ.
Done

Υπάρχει κάποιος άλλος που πήγε να μπει στο λογαριασμό του για να ανανεώσει το διαρκείας του είχε ξεχάσει τον κωδικό και ζήτησε καινούργιο και τώρα του λέει πως ο λογαριασμός του είναι κλειδωμένος ή μόνο σε μένα συμβαίνουν αυτά?