Το λέω για γούρι γιατί έχουν ακόμη 11 ώρες να μας εκπλήξουν
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Τελικά βλέπω πως ούτε με Σαββίδη εδώ δουλεύουν σκ τα γραφεία μας 

Χθες παντως που υπεγραψε ο Ιβανουσετς Σαββατο ηταν.
- These users thanked the author icue for the post (total 3):
- giaxxo, tonipap801, Equalizer
-
Μακάρι να έρθει ο Αιγυπτιος ή ο Ακπομ
Εύχομαι να μην ξαναδώ τον Μπράντον να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ και να κόβει τον δρόμο σε οποιονδήποτε πιτσιρικά μας
Εύχομαι να μην ξαναδώ τον Μπράντον να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ και να κόβει τον δρόμο σε οποιονδήποτε πιτσιρικά μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpantou την Κυρ 13 Ιούλ 2025, 12:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Neal Maupay για μπροστά,χάφ και στόπερ διαλέχτε εσείς.Τέτοιο θράσος σε παίκτη εχω χρόνια να δω.
Θα τον λατρέψει η Τούμπα !

Θα τον λατρέψει η Τούμπα !

Τριτοτερτη επιλογή για την Νάπολη όχι για μσςMīngus έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 11:22Αν είναι να πάρουμε φορ για 4η επιλογή, προτείνω Μπράντον.gk.box16 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 11:11 Λοιπόν μίλησα με τους φίλους μου από Νάπολη (ήμουν 6 χρόνια την δεκαετία του 90 για δουλειά εκεί) και μου είπαν για τον Σεντιρα ότι είναι καλός παίκτης για τριτοτερτος.
Ίσως στο Σαλέρνο και στο Μπάρι να ήταν βασικός.
Προσέξτε όμως ότι αυτοί έχουν είχαν για βασικό Λουκακου και Οσιμεν που κοστίζουν πάνω από 50 60 εκατομμύρια.
Τέτοιο στυλ παίχτης είναι και ο Αιγύπτιος της Ναντ ίσως με καλύτερη τεχνική και ταχύτητα.
Συμπέρασμα και οι δύο είναι εντυπωσιακα βελτιωμένες εκδόσεις του Μπράντον.
-
Πάντως οι καλύτερες περιπτώσεις ρεαλιστικές εννοώ που ακούστηκαν ήταν των Σαλντανια, Μοχαμεντ, Κασιερα, Ακπομ.. Ο Σαλντανια όντως έκλεισε Αραβια, μακάρι κάποιος από τους τρεις.
Ο Ακπομ πλέον είναι πολυτέλεια για την σούπα λίγδα..
Ο Ακπομ πλέον είναι πολυτέλεια για την σούπα λίγδα..
-
Δεν έκλεισε χθες όμως η δουλειά έγινε μεσοβδόμαδα...το να ταξιδέψει είναι η εύκολη δουλειά
-
Άντε ντου!!
- These users thanked the author Panostas1995 for the post (total 4):
- aivas19, Dimpatra, Unpsofable78, giaxxo
Δηλαδή τόσο καιρό διαβάζουμε για υπερβαση στο φορ, συμβόλαιο άνω των 2 εκατομμυρίων, all in κλπ και αυτό μπορεί να φωτογραφίζει τον Άκπομ;
Όταν ορισμένοι σκέφτεστε Άκπομ βλέπετε στο πρόσωπο του κάποιον που αξίζει να αμείβεται με περισσότερα από τον Αντρίγια;
Θα ειναι αναβάθμιση σε σχέση με τον Μπράντον; Ναι.
Φτάνει αυτό; Δεν νομίζω.
Όταν ορισμένοι σκέφτεστε Άκπομ βλέπετε στο πρόσωπο του κάποιον που αξίζει να αμείβεται με περισσότερα από τον Αντρίγια;
Φτάνει αυτό; Δεν νομίζω.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 9):
- Equalizer, giaxxo, PAOKevolution, thios4, Logistis, tonipap801, Special 4, TylerDurden, sakis_the_fraud
- ΑποστόληςΑ
Δεν θέλω Akpom!
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 9):
- pagotatzis, Blackgr4, giaxxo, thios4, Logistis, tonipap801, TylerDurden, M o r b i u S, sakis_the_fraud
Θεωρώ ότι ο Άκπομ και το σύστημα Λουτσέσκου είναι άχαστος συνδυασμός.Blackgr4 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:04 Δηλαδή τόσο καιρό διαβάζουμε για υπερβαση στο φορ, συμβόλαιο άνω των 2 εκατομμυρίων, all in κλπ και αυτό μπορεί να φωτογραφίζει τον Άκπομ;
Φτάνει αυτό; Δεν νομίζω.
Το τι διαβάζαμε μικρή σημασία έχει.
Και πέρσι διαβάζαμε για Μποβέ 50% με 6Μ και πήραμε Μπακαγιόκο.
- These users thanked the author Mīngus for the post (total 2):
- boogeyman77, dragon
Βροχη απο ακυρα για 13 Ιουλιου. Οι μισοι απο αυτους τελη Αυγουστου μπορει να πουνε ναι. Αλλα δεν υπαρχει τετοιο περιθωριο.nunies4 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:09 Όχι προφανώς δεν φωτογράφιζαν τον Ακπομ αλλά όπως φαίνεται φάγαμε βροχή από άκυρα
-
Για δευτεροτρίτος φθάνειBlackgr4 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:04 Δηλαδή τόσο καιρό διαβάζουμε για υπερβαση στο φορ, συμβόλαιο άνω των 2 εκατομμυρίων, all in κλπ και αυτό μπορεί να φωτογραφίζει τον Άκπομ;
Φτάνει αυτό; Δεν νομίζω.
Τότε το πιο σωστό κατά τη γνώμη μου ειναι να φέρουν έναν ρολιστα για 3ο, να έχουμε δύο έτοιμους και να σκάσουν το πακέτο για τον βασικό φορ αργότερα. Οχι να πανε τώρα για κατι μέτριο για πρώτο φορ. Άποψη μου πάντα.nunies4 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:09 Όχι προφανώς δεν φωτογράφιζαν τον Ακπομ αλλά όπως φαίνεται φάγαμε βροχή από άκυρα
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 5):
- smoothcriminal1926, thios4, Logistis, tonipap801, TylerDurden