Νέο Γήπεδο

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από Magpies4 »

Taseos έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 08:27
Magpies4 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 08:15 Γιατί χρησιμοποιείς γενική (νιώθετε); Για τον ΑΣ συζητάμε. Αυτοί σίγουρα δεν νιώθουν ασφάλεια με Ιβάν, αυτό φαίνεται.
Καλά άμα ήταν τόσο απλά δεν θα παραιτούνταν ο Κατσάρης μετά από 30 χρόνια. Μάλλον δεν είναι έτσι
Τότε ξαφνικά ένα πρωί ξύπνησε ο Κατσαρής και αποφάσισε να βρεί επενδυτή για το γήπεδο. Τόσο ασφάλεια ένιωθε με τον Ιβάν προφανώς.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Magpies4 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 08:15 Γιατί χρησιμοποιείς γενική (νιώθετε); Για τον ΑΣ συζητάμε. Αυτοί σίγουρα δεν νιώθουν ασφάλεια με Ιβάν, αυτό φαίνεται.
Καλά άμα ήταν τόσο απλά δεν θα παραιτούνταν ο Κατσάρης μετά από 30 χρόνια. Μάλλον δεν είναι έτσι
Δεν είναι έτσι.... Και φυσικά παρέχει ασφάλεια ο Ιβάν οποίος έζησε τον ΠΑΟΚ από παλιά το ξέρει πολύ καλά αυτό....
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Magpies4 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 08:38
Τότε ξαφνικά ένα πρωί ξύπνησε ο Κατσαρής και αποφάσισε να βρεί επενδυτή για το γήπεδο. Τόσο ασφάλεια ένιωθε με τον Ιβάν προφανώς.
Αυτό βέβαια πρέπει να το απαντήσει ο κατσαρής, ο οποίος προτίμησε απλά να πάει για ύπνο. Παλιά για ύπνο πήγαινε 3 με 5 το μεσημερι. Ο οποίος κατσαρής βγήκε σχετικά πρόσφατα ξανά στον ας ΠΑΟΚ και τον προτίμησε ο Σαββιδης. Μέχρι τις εκλογές δεν είχε θέμα δηλαδή με σαββιδη. Το απέκτησε το τελευταίο εξάμηνο. Lol
icue

Δημοσίευση από icue »

joshua έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 08:36 Τωρα σοβαρα θελετε να μου πειτε οτι με οσα εχουμε δει να συμβαινουν διοικητικα στα 13 χρονια το αισθημα που μας μενει ειναι αυτο της ασφαλειας? Με οσα εχουμε δει και σε αλλες επενδυσεις του Ιβαν οπως το open και άλλες, νιωθετε ασφαλεια? Με οσα συμβαινουν στη Ρωσια νιωθετε ασφαλεια? Να μιλησουμε για συναισθηματα οπως χαρα,ενθουσιασμος,καβλα,εξαψη μαζι σας τα εχω νιωσει και εγω και εσεις αλλα ασφαλεια?
Οι αλλες πλην του open που εχουν θεμα ποιες ειναι; Υπαρχει καποιο θεμα με Μακεδονια Παλας, Πορτο Καρας, ΟΛΘ και Σουρωτη; Δεν εχω ακουσει κατι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο ΟΛΘ ειναι μια κατηγορια μονος του εντελως διαφορετικο διοικητικο μοντελο. Στο πορτο καρας δεν γνωριζω αλλα νομιζω οτι δεν εχουν προχωρησει τα σχεδια που ειχαν επικοινωνησει οταν εγινε η αγορα. Μπορει να κανω λαθος.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Magpies4 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 08:38
Λερωμένη την φωλιά του ο κατσαρης γιαυτό και παραιτήθηκε, το κακό είναι ότι έβαλε στο παιχνίδι που έπαιξε καλαφάτη οπαδούς συνδέσμου μέχρι και τους ΝΔ που σχεδόν ταυτόχρονα με την θύρα 4 η μία αποθεώνε τον κατσαρη η άλλη η ΝΔ ελγε.
ΌΧΙ ΌΧΙ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ πίσω.. Καρφώνονται από μόνοι τους,μάλλον όμως μετρήσανε λάθος τον Πόντιο.
Ακόμη και στην ανακοίνωση του κατσαρη γράφονται ανοησίες τον μυστακιδη τον αποκαλούν κύριο, τον Σαββίδη απλά Σαββίδη, και αυτό το θεσσαλονικευς τι είναι πλεονέκτημα? Αν ας πούμε εγώ ειμουν δισεκατομμύριουχος και ήθελα τον ΠΑΟΚ το ότι δεν είμαι από Θεσσαλονίκη είναι μειονέκτημα? Μια ανόητη ανακοίνωση κατσαρη από όπου και να την πιάσεις
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

joshua έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 08:46 Ο ΟΛΘ ειναι μια κατηγορια μονος του εντελως διαφορετικο διοικητικο μοντελο. Στο πορτο καρας δεν γνωριζω αλλα νομιζω οτι δεν εχουν προχωρησει τα σχεδια που ειχαν επικοινωνησει οταν εγινε η αγορα. Μπορει να κανω λαθος.
Το πόρτο καρρας λειτουργεί κανονικά και έχουν γίνει και μερικές ανακαινίσεις στα πλαίσια του δυνατού. Και όταν λέμε δυνατού εννοούμε την οριστική πώληση που σύμφωνα με την τεχνική ολυμπιακή αναμένεται να κλείσει οριστικά ως το τέλος του έτους και από 205 εκ να κοινά θέση στα μισά περίπου. Οι επενδύσεις του σαββιδη με εξαίρεση το οπεν που ούτως ή άλλως ο ρόλος του δεν είναι να φέρνει κερδη( τα έχει πει και ο τζιγγερ για το σταρ) είναι πλέον όλες κερδοφόρες. Επιπλέον πληρώνει στην ώρα του. Αυτά και ναι οι υπάλληλοι αισθάνονται ασφάλεια
icue

Δημοσίευση από icue »

joshua έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 08:46 Ο ΟΛΘ ειναι μια κατηγορια μονος του εντελως διαφορετικο διοικητικο μοντελο. Στο πορτο καρας δεν γνωριζω αλλα νομιζω οτι δεν εχουν προχωρησει τα σχεδια που ειχαν επικοινωνησει οταν εγινε η αγορα. Μπορει να κανω λαθος.
Ακομα και το open να δουμε. Διαβαζουμε οτι το πουλαει εδω και 5 χρονια. Δεν εχει συμβει κατι τετοιο. Και μιλαμε για μια ζημιογονο φουλ επιχειρηση απο την φυση της.

Στον ΟΛΘ η πολυδιαφημισμενη επιθετικη κινηση των Ντρειφους πηγε ακλαφτη.

Και για το Πορτο Καρας φετος κλεινει οριστικα το ντηλ με την Τεχνικη Ολυμπιακη, δηλαδη περναει ουσιαστικα ολον στον Σαββιδη.

Και ολα αυτα σε αυτη την συγκυρια που σε αυτο θα συμφωνησω μαζι σου ειναι πολυ περιεργη με τον πολεμο. Εμενα ολα αυτα μου δειχνουν εναν ανθρωπο που παταει πολυ γερα στα ποδια του.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μακαρι ρε παιδια τι να σας πω...Μακαρι οι δικοι μου φοβοι να ειναι αναιτιοι.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Παντως μου κανει εντυπωση οτι ενω επρεπε να κοιταμε το καλο του ΠΑΟΚ...μαλωνουμε για το ποιος δισεκατομυριουχος προτιμαμε να βγαλει καποια δεκαδες εκατομυρια απο την Νεα Τουμπα...
These users thanked the author psykoman for the post:
leon2202
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εμ τι λέω τόσο καιρό

Τον ΑΣ ρωτα
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Magpies4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 23:42
Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 23:22
Magpies4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:52 @Unpsofable78 Δηλαδή εσύ γιατί πιστεύεις οτι ο ΑΣ μίλησε και μιλάει με τον Μυστακίδη; Γιατί άραγε ξαφνικά σταματήσανε να μιλάνε με τον Ιβάν; Το γράφω όσο προσεκτικά μπορώ.

Το γράφω επίσης γιατί για δεκαετίες τώρα αυτοί εδώ ήταν οι θεματοφύλακες του γηπέδου, οι ίδιοι που δεχτήκαν (με την δεύτερη) να αναλάβει ο Ιβάν την ΠΑΕ.
Εγώ δεν ξέρω. Για ενημέρωσε με αν μπορείς
Το ίδιο και εγώ. Απλά κάτι πρέπει να έχει συμβεί που δεν το ξέρεις και δεν το ξέρω. Μπορώ να πώ την όλη κίνηση ανήθικη για τους χιλιοακουσμένους λόγους που έγραψες στη λίστα (το τί έχει προσφέρει ο Ιβάν), αλλά κρατάω και μιά πισινή και εύχομαι να τελειώσει όλο αυτό γρήγορα.

Ο Joshua πιο πάνω το ψιλοείπε οτι σε επιχειρηματική κόντρα (και ίσως γεωπολιτική φυσικά αν το πάμε και πιό πέρα), το να βάζεις την ηθική ως μέτρο το λές και οξύμορο. Φυσικά για τον οπαδό είναι το αλφα και το ωμέγα. Μετά όμως την αφιξη με ελικόπτερο και τις παθιασμένες αγκαλιές στην Τούμπα με προσεκτική βιντεοσκόπηση, ένιωσα περίεργα. Μου φάνηκε λίγο κάπως το όλο σκηνικό.
Συγνώμη τώρα, επειδή είναι επιχειρηματική κόντρα και πιθανόν για γεωπολιτικους λόγους να βγάλουμε το κομμάτι της ηθικής απ έξω;
Για να κάνουμε μια συζήτηση θα πρέπει να δεχτούμε κάποια πράγματα ως δεδομένα.

Είναι ο Ιβάν ο μεγαλύτερος ευεργέτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ; ΝΑΙ
Ο Μυστακιδης αντίθετα αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν σημαίνει τίποτα για τον ΠΑΟΚ.Δεν έχει κάνει τίποτα για τον ΠΑΟΚ.

Και μου λες ουσιαστικά να επιτρέψουμε σαν λαός στον Μυστακιδη να κάνει ότι γουστάρει χωρίς κανένα ηθικό φραγμο απέναντι στον Ιβάν.
Να κρατήσουμε αποστάσεις όπως λέει και ο Joshua.

Μας δουλεύετε ρε παιδιά; Αλήθεια τώρα;
Ο λαός του ΠΑΟΚ δεν επιτρέπει ανήθικες ενέργειες εις βάρος του μεγαλύτερου ευεργέτη της ιστορίας του.Πόσο μάλλον σε μία δύσκολη για ευνόητους λόγους περίοδο για αυτόν.

Και ξανά λέω, αν ο Μυστακιδης αυτά τα 250 ερχόταν και τα κουνούσε στον Ιβάν, κάνοντας σοβαρή ικανοποιητική πρόταση για την αγορά της ομάδας αλλά και την ανέγερση του γηπέδου, τι θα γινόταν; Θα υπήρχαν αντιδράσεις; Όχι. Ίσα ίσα ο κόσμος θα ενθουσιαζοταν πιθανότατα.Αντίθετα ο κόσμος έχει εξοργιστει και με τον ΑΣ και με τον Μυστακιδη.

Εν κατακλείδι, ο Μυστακιδης έχει καεί ως υποψήφιος επενδυτής κατά τη γνώμη μου. Αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις της πλειονοτητας. Αν ούτε αυτό μπορείτε να το αποδεχθείτε και απλά θέλετε να συνεχίζετε το μασαζακι, οκ. Συνεχίστε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Κυρ 13 Ιούλ 2025, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
Montrealiotis, theo-drama
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Α εχει καει ηδη λες?
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Όχι
Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου με αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα. Έχει γίνει αγαπητός.
Μας κούνησε τα 250.

Ξανά λέω. Αφουγκραστειτε λίγο την μάζα. Φαίνονται οι αντιδράσεις στα sm
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

@Unpsofable78
Δεν είπα τίποτα από αυτά που λές. Για μάς υπάρχει η ηθική, φυσικά. Όχι για τους επιχειρηματιές στις κόντρες τους.

Αλλά δεν θα προεκταθώ στο τί ακριβώς κόντρα υπάρχει μεταξύ τους (που δεν είναι σημερινή). Εσύ τείνεις να τα έχεις εξηγήσει όλα ξεκινώντας από την δική σου ηθική μεζούρα ως οπαδός. Αυτό το σέβομαι. Αλλά δεν μπορείς να δημιουργείς μιά θεωρία για το τί ακριβώς συμβαίνει και ο ΑΣ έφερε νέο επενδυτή, χωρίς να ξέρεις τις λεπτομέρειες. Το χειρότερο είναι οτι προσπαθείς να περάσεις τις προεκτάσεις που έχεις κάνεις στους άλλους και ανέφερες και την λέξη ᾽᾽κατευθυνόμενος᾽᾽. Βασικά έχεις όλα τα δίκια να θυμώνεις με την κατάσταση αλλά πρέπει να δεχτείς οτι δεν είναι δυνατόν να απαιτείς ο κόσμος να θέλει να δεχτεί ντε φάκτο οτι έρχονται οι κακοί να φάνε τους καλούς, χωρις ξεκάθαρη εικόνα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”