Τσαλοφ σιγουρα
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- Unpsofable78
Ο Μιχος με τον Διαμαντοπουλο χτες ειπαν οτι καταθεσαμε πολυ καλη προταση σε παικτη που ΠΕΡΣΙ επαιζε στο γαλλικο πρωταθλημα και δεν ηταν ο Μοχαμεντ. Αρα μηπως οντως ειναι ο Μποαντου;
Επισης σημερα ο Στεργιαδης ειπε οτι ο Σεντιρα τελειωσε για τον ΠΑΟΚ αλλα η Φορτσα ειπε οτι ειναι κλεισμενος αν δεν βρουμε αλλον. Βγαλε ακρη. Επισης ο Τοσκιτσης ειπε οτι ο ΠΑΟΚ εδωσε σημα οτι δε συζηταει για τον Ντελια και οτι παει για ανανεωση. ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ
- Unpsofable78
O Boadu την σεζόν που τελείωσε αγωνιζόταν δανεικός στην Μποχουμ.aivas19 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:44 Ο Μιχος με τον Διαμαντοπουλο χτες ειπαν οτι καταθεσαμε πολυ καλη προταση σε παικτη που ΠΕΡΣΙ επαιζε στο γαλλικο πρωταθλημα και δεν ηταν ο Μοχαμεντ. Αρα μηπως οντως ειναι ο Μποαντου;
Μάλλον εννοούσαν τον Neal Maupay που μας απέρριψε.
Δεν θέλει Ελλάδα λένε. Έτσι είπε ο Κολκας τουλάχιστον αν θυμάμαι καλά.
Μάλλον ισχύει το ενδιαφέρον για Maupay. Έχουν το ίδιο γραφείο μάνατζερ με Ivanusec
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- aivas19
Τώρα να πω ότι ο Τζορμπατζόγλου έλεγε ότι μετά τον Τσιριβέγια που τον θέλαμε και εμείς πολύ πιθανό να συμβεί και το αντίστροφο για άλλον παίχτη. Πιθανότατα μιλούσε για τον Μοχάμεντ. Πάντως εγώ τους παραδέχομαι που ενώ μπορούν να βγάλουν την είδηση και να λένε εμείς το βγάλαμε το κρατάνε μέχρι να είναι σίγουρο. Ωστόσο στην Αθήνα δεν τους νοιάζει οπότε αν το έμαθαν το βγάζουν.
Όσο τον είδα τότε φαίνεται πολύ καλός παίχτης αν και ιδανικά θα ήθελα τον τρελό από την Μαρσέιγ.
Όσο τον είδα τότε φαίνεται πολύ καλός παίχτης αν και ιδανικά θα ήθελα τον τρελό από την Μαρσέιγ.
Το ποστ μου ηταν σε διαλογο με τον συνοπαδο που απαξιωσε τις κινησεις οχι με σενα.Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:30Έβγαλα εγώ καμιά μεταγραφή σκάρτη? Εσύ έχεις κολλήσει με το Λουτσεσκου και τα γυρνάς όλα εκεί. Φέτος δείχνει να λειτουργεί σωστά η ομάδα τουλάχιστον μέχρι τωρα και γι'αυτό θα κριθεί κι ο Λουτσεσκου πιο αυστηρά αλλά μέχρι εκεί. Κάποιοι ζητούσατε παραίτηση Λουτσεσκου και πέρυσι που τον έφεραν Μπακαγιοκο, Γκόμεζ και ΚολεϊReignMan έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:21Το να βγαζεις σκαρτες τις μεταγραφες απο τωρα δεν ειναι εμπαθεια και προσωπολατρεια?Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:09
Φέτος γινεται αυτό που έπρεπε να είναι αυτονόητο για την επιτυχία της ομάδας, ειδικά με τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μας. Τα περί αλλοθι ειδικά αν λέγονται Ιούλιο μήνα δείχνουν εμπάθεια με τον προπονητή
ισχυει ο τσορμπα το ειπε σαν υπονοουμενο οτι μπορει να γινει το αναποδο με τον βαζελο τωρα να τους φαμε εμεις παικτη
- Unpsofable78
Στην θέση ποιανού ήθελε ο ΠΑΟΚ τσιριβεγια?
Υπήρχε δηλαδή ποτέ περίπου να επιλέξει τσιριβεγια αντί Μεϊτέ?
Ή μήπως μιλάμε για επιπλέον λύση
Προσωπικά πιστεύω ότι ο ισπανός ήτανε μία εναλλακτική εάν δεν τα βρίσκαμε με το Γάλλο
Η περίπτωση του αιγύπτιου είναι περίεργη, γιατί ενώ είναι καλός παίκτες δεν ξέρω αν θέλουμε να χάσουμε τον βασικό μας επιθετικό για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα με την εθνική του.
Σε μία τέτοια περίπτωση θα πρέπει να πάμε και σε τρίτο επιθετικό ο οποίος να είναι πολύ αξιόπιστος.
Μία τέτοια επιλογή όμως ( πχ ο μάροκινός) δημιουργεί μία μακροχρόνια έλλειψη κενής θέσεις στην επίθεση.
Δεν ξέρω εάν το θέλουμε αυτό όταν έχουμε νεαρούς όπως ο μύθου
Προσωπικά πιστεύω ότι ο ισπανός ήτανε μία εναλλακτική εάν δεν τα βρίσκαμε με το Γάλλο
Η περίπτωση του αιγύπτιου είναι περίεργη, γιατί ενώ είναι καλός παίκτες δεν ξέρω αν θέλουμε να χάσουμε τον βασικό μας επιθετικό για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα με την εθνική του.
Σε μία τέτοια περίπτωση θα πρέπει να πάμε και σε τρίτο επιθετικό ο οποίος να είναι πολύ αξιόπιστος.
Μία τέτοια επιλογή όμως ( πχ ο μάροκινός) δημιουργεί μία μακροχρόνια έλλειψη κενής θέσεις στην επίθεση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 12 Ιούλ 2025, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάντως αν ο ρούλης δίνει 3 εκατομμύρια για χαφ και παίρνει δανεικό Ισπανό εξτρέμ με υποχρεωτική νομίζω ρήτρα αγοράς, να μην έχουμε εμείς την απαίτηση να δοθούν 4-4,5 εκατομμύρια για χαφ και 5-6 για σέντερ φορ;
Οχι; Πως σχετιζονται αυτα τα 2;Γερασίμου έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 23:15 Πάντως αν ο ρούλης δίνει 3 εκατομμύρια για χαφ και παίρνει δανεικό Ισπανό εξτρέμ με υποχρεωτική νομίζω ρήτρα αγοράς, να μην έχουμε εμείς την απαίτηση να δοθούν 4-4,5 εκατομμύρια για χαφ και 5-6 για σέντερ φορ;
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- Unpsofable78
ποσα εχουμε να παιρνουμε απο τη Ναντ για τον Αουγκουστο?
1.απο παντου λεφτα ερχονται και δεν μπορειτε να κλεισετε ενα φορ
τουλαχιστον αυτος που θα ερθει,να εχει παει φανταρος
2.στα Λαδαδικα ακουσα καποιοι κανουν εξτρα παραγγελιες στα ουισκυ
3.καποιος κινησε για ταξιδι μακρυνο και μετανοιωσε
λες στο ταξιδι του γυρισμου να ξαποστασει στην Θεσσαλονικη?
ονομα που δεν θα βγει ταυτοχρονα στα περισσοτερα σάιτ
ή παπάς θα ειναι ή ζαριά εξαρες
1.απο παντου λεφτα ερχονται και δεν μπορειτε να κλεισετε ενα φορ
τουλαχιστον αυτος που θα ερθει,να εχει παει φανταρος
2.στα Λαδαδικα ακουσα καποιοι κανουν εξτρα παραγγελιες στα ουισκυ
3.καποιος κινησε για ταξιδι μακρυνο και μετανοιωσε
λες στο ταξιδι του γυρισμου να ξαποστασει στην Θεσσαλονικη?
ονομα που δεν θα βγει ταυτοχρονα στα περισσοτερα σάιτ
ή παπάς θα ειναι ή ζαριά εξαρες
- These users thanked the author prist64 for the post (total 24):
- Panostas1995, Kirilos_Despotas, Dimitris_L4, smoothcriminal1926, Logistis, Σουριναμέζος, giaxxo, Unpsofable78, grg80, Psaras and 14 more users
Λογικά τον κοιτούσε αντί του Μειτέ αν τελικά δεν συμφωνούσαν. Δεν είπε κανένας ότι τον έκλεψαν από εμάς ούτε ότι θα ισχύει το αντίθετο στην περίπτωση του Μοχάμεντ. Πάντως για τον Μοχάμεντ οι τούρκοι λένε ότι τότε ο Τερίμ τον έφαγε τον παίχτη και κακώς τον είχαν πουλήσει και ότι δεν έχουν δει τόσο δυνατά τελειώματα. Από ότι φένεται και στα βίντεο τα τελειώματα του είναι στοχευμένα και εκτελεσμένα με όμορφο πλασέ ή κεραυνό.renegade έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 23:14 Στην θέση ποιανού ήθελε ο ΠΑΟΚ τσιριβεγια?
- Unpsofable78
Prist θα μας τρελάνεις βραδιάτικα. Ένας είναι ο Μοχαμεντ. Αντε ρε λαγωνικά. Ορμάτε
λαδαδικα πηγαινε παντως ο προηγουμενος αιγυπτιος μας.
βλεπω και κατι φωτο ουαρντα στο τουιπερ την τελευταια ωρα απο ακκαου με χιουμοριστικη διαθεση
βλεπω και κατι φωτο ουαρντα στο τουιπερ την τελευταια ωρα απο ακκαου με χιουμοριστικη διαθεση