Panx Romana έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:08 Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας είπαν ότι ξοδεύτηκε 1 εκατομμύριο και στην πορεία έπεσε στα 3 κατοσταρικα
Πάνε 13 χρόνια που κούρασε αυτή η ιστορία.
Ευχαριστώ φίλε. Πολύ ωραίο το 2ο σου ποστPanx Romana έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:08 Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας είπαν ότι ξοδεύτηκε 1 εκατομμύριο και στην πορεία έπεσε στα 3 κατοσταρικα
Το να βγαζεις σκαρτες τις μεταγραφες απο τωρα δεν ειναι εμπαθεια και προσωπολατρεια?Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:09Φέτος γινεται αυτό που έπρεπε να είναι αυτονόητο για την επιτυχία της ομάδας, ειδικά με τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μας. Τα περί αλλοθι ειδικά αν λέγονται Ιούλιο μήνα δείχνουν εμπάθεια με τον προπονητήReignMan έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:03Κανεις δεν επεσε να τον φαει, εκανε τραγικα λαθη σε πολλα ματς.Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:58
Ποια άλλοθι θα μας τρελάνετε?Το αυτονόητο είναι άλλοθι? Δεν κοιτάς που πέρυσι πέσατε να τον φάτε ενώ τα είχε κάνει όλα πουτ@ν@ η διοικηση το καλοκαίρι
Και οχι, δεν ειναι αυτονοητο να βγαζει καποιος ολα λαθος φετος που γινεται ακριβως οτι ζηταει. Φετος ειναι ολα δικες του επιλογες.
Ρε τοσο πολυ σας ταραξε που ηρθε ο Ιβαν και γραφτηκατε απο τη γειτονια?Panx Romana έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:08 Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
ειναι πολυ κουρασμενοsic-4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:46Panx Romana έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:08 Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Ωστε σε κουρασαν αυτα τα 13 χρονια που ο ΠΑΟΚ παιρνει αβερτα τιτλους ε; Τι ομαδα εισαι ειπαμε;
Έβγαλα εγώ καμιά μεταγραφή σκάρτη? Εσύ έχεις κολλήσει με το Λουτσεσκου και τα γυρνάς όλα εκεί. Φέτος δείχνει να λειτουργεί σωστά η ομάδα τουλάχιστον μέχρι τωρα και γι'αυτό θα κριθεί κι ο Λουτσεσκου πιο αυστηρά αλλά μέχρι εκεί. Κάποιοι ζητούσατε παραίτηση Λουτσεσκου και πέρυσι που τον έφεραν Μπακαγιοκο, Γκόμεζ και ΚολεϊReignMan έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:21Το να βγαζεις σκαρτες τις μεταγραφες απο τωρα δεν ειναι εμπαθεια και προσωπολατρεια?Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:09Φέτος γινεται αυτό που έπρεπε να είναι αυτονόητο για την επιτυχία της ομάδας, ειδικά με τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μας. Τα περί αλλοθι ειδικά αν λέγονται Ιούλιο μήνα δείχνουν εμπάθεια με τον προπονητήReignMan έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:03
Κανεις δεν επεσε να τον φαει, εκανε τραγικα λαθη σε πολλα ματς.
Και οχι, δεν ειναι αυτονοητο να βγαζει καποιος ολα λαθος φετος που γινεται ακριβως οτι ζηταει. Φετος ειναι ολα δικες του επιλογες.
αστα εφιαλτης ευχαριστος γινεται ? και ομωςsic-4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:27 ειδικα μ' εκεινο το αηττητο eorptol, εμενα μου κοπηκαν τα ποδια απο την κουραση.. ασε...