Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
adam04

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από adam04 »

icue έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:15 Πρεπει να εχει φωλια καπου.
:lol: :lol: :lol:
dev

Δημοσίευση από dev »

ο αιγυπτιος πρωτος στοχος σπορτ24
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Panx Romana έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:08 Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας είπαν ότι ξοδεύτηκε 1 εκατομμύριο και στην πορεία έπεσε στα 3 κατοσταρικα
Πάνε 13 χρόνια που κούρασε αυτή η ιστορία.
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Panx Romana έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:08 Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή μας είπαν ότι ξοδεύτηκε 1 εκατομμύριο και στην πορεία έπεσε στα 3 κατοσταρικα
Ευχαριστώ φίλε. Πολύ ωραίο το 2ο σου ποστ
Ο @aivas19 έχει ρεπό σήμερα
These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
paok apo epilogi, Azrael
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Κατι σημαινει παντως οτι παλι μονο ενα σαιτ εβγαλε το ονομα παικτη.Μπορει να μην παιζει τοσο βαιμπερ το φετινο καλοκαιρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikodiai την Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Δεν υπάρχει κανείς ρεπόρτερ είτε του ΠΑΟΚ είτε της Αθήνας που να έχει πληροφόρηση από την ΠΑΕ. Οι της Αθήνας ότι μαθαίνουν από μάνατζερ. Οι δικοί μας μαθαίνουν τα ονόματα όταν επέλθει οριστική συμφωνία.
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:09
ReignMan έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:03
Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:58
Ποια άλλοθι θα μας τρελάνετε?Το αυτονόητο είναι άλλοθι? Δεν κοιτάς που πέρυσι πέσατε να τον φάτε ενώ τα είχε κάνει όλα πουτ@ν@ η διοικηση το καλοκαίρι
Κανεις δεν επεσε να τον φαει, εκανε τραγικα λαθη σε πολλα ματς.
Και οχι, δεν ειναι αυτονοητο να βγαζει καποιος ολα λαθος φετος που γινεται ακριβως οτι ζηταει. Φετος ειναι ολα δικες του επιλογες.
Φέτος γινεται αυτό που έπρεπε να είναι αυτονόητο για την επιτυχία της ομάδας, ειδικά με τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μας. Τα περί αλλοθι ειδικά αν λέγονται Ιούλιο μήνα δείχνουν εμπάθεια με τον προπονητή
Το να βγαζεις σκαρτες τις μεταγραφες απο τωρα δεν ειναι εμπαθεια και προσωπολατρεια?
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

Ρε τοσο πολυ σας ταραξε που ηρθε ο Ιβαν και γραφτηκατε απο τη γειτονια?
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

sic-4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:46

Ωστε σε κουρασαν αυτα τα 13 χρονια που ο ΠΑΟΚ παιρνει αβερτα τιτλους ε; Τι ομαδα εισαι ειπαμε;
ειναι πολυ κουρασμενο :lol: :lol: :lol: :lol: μα απο τις κουπες που σηκωσαμε και εγω ειμαι πολυ κουρασμενο απο 1972 ποτ βλεπω την ομαδα τωρα στα γεραματα με αλλαξε τα φωτα ,πρωταθληματα κυπελα ....
These users thanked the author eorptol1 for the post:
lkosmid
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Sport24 δεν έχουν πετύχει ποτέ τίποτα. Just saying.
Είναι οι ίδιοι που έλεγαν πέρσι πως υπέγραψε ο Μεϊτέ και αυτός δεν είχε μπει ακόμα στο αεροπλάνο.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ειδικα μ' εκεινο το αηττητο eorptol, εμενα μου κοπηκαν τα ποδια απο την κουραση.. ασε...
These users thanked the author sic-4 for the post (total 2):
lkosmid, giaxxo
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Έχουμε κλείσει ποτέ ΣΚ παίκτη ρε παιδιά; Δεν θυμάμαι
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

ReignMan έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:21
Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:09
ReignMan έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:03

Κανεις δεν επεσε να τον φαει, εκανε τραγικα λαθη σε πολλα ματς.
Και οχι, δεν ειναι αυτονοητο να βγαζει καποιος ολα λαθος φετος που γινεται ακριβως οτι ζηταει. Φετος ειναι ολα δικες του επιλογες.
Φέτος γινεται αυτό που έπρεπε να είναι αυτονόητο για την επιτυχία της ομάδας, ειδικά με τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μας. Τα περί αλλοθι ειδικά αν λέγονται Ιούλιο μήνα δείχνουν εμπάθεια με τον προπονητή
Το να βγαζεις σκαρτες τις μεταγραφες απο τωρα δεν ειναι εμπαθεια και προσωπολατρεια?
Έβγαλα εγώ καμιά μεταγραφή σκάρτη? Εσύ έχεις κολλήσει με το Λουτσεσκου και τα γυρνάς όλα εκεί. Φέτος δείχνει να λειτουργεί σωστά η ομάδα τουλάχιστον μέχρι τωρα και γι'αυτό θα κριθεί κι ο Λουτσεσκου πιο αυστηρά αλλά μέχρι εκεί. Κάποιοι ζητούσατε παραίτηση Λουτσεσκου και πέρυσι που τον έφεραν Μπακαγιοκο, Γκόμεζ και Κολεϊ
These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post:
Luigi Vampa
icue

Δημοσίευση από icue »

Οταν εμφανιστει ενα ονομα μπορει να εχει γινει επαφη ενα μηνα πιο μπροστα και να μην προχωρησε, μπορει να μας τον προτειναν και εμεις να μην ενθουσιαστηκαμε ή μπορει απλα να ειναι σε μια λιστα που εγινε μια τυπικη επαφη.

Αν εμφανιστει ταυτοχρονα παντου ενα ονομα, σημαινει οτι υπαρχει επαφη την συγκεκριμενη στιγμη και εχει μαθευτει απο μεσα. Εγω αυτο εχω καταλαβει τοσα χρονια.

Οποτε αν δεν βγει ενα ονομα ταυχρονα σε ολους ή αν δεν βγει αρθρο που να λεει κλεινει, εκλεισε κλπ απλα μιλαμε για παικτες που βρισκονται σε μια λιστα. Και αυτη η λιστα μπορει να εχει παρα πολλα ονοματα.
These users thanked the author icue for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

sic-4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:27 ειδικα μ' εκεινο το αηττητο eorptol, εμενα μου κοπηκαν τα ποδια απο την κουραση.. ασε...
αστα εφιαλτης ευχαριστος γινεται ? και ομως :lol: :lol:
αλλα και το μαγκικο οπως εξελιχθηκε, τι τρελλα ηταν αυτη ,ονειρο ....
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
theo G4, lkosmid
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”