Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Οι ομάδες δεν είναι 4-5 παίκτες. Αν δεν έχεις ένα καλό σύνολο και βάθος πάγκου δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα. Γιατί τρώγεστε για το τι κάνουν οι διπλανοί σας; Κοιτάξτε να στηρίξετε την ομάδα μας και κάνετε υπομονή μέχρι το τέλος των μεταγραφών και μετά τα λέμε.
- These users thanked the author blackzi for the post (total 3):
- Unpsofable78, nkoss, theo G4
Νομίζω στο χόρτο θα φανεί.
Περιμένω μεταγραφές επιπέδου Ιβανούσετς απο δώ κι εμπρός. Δεν νομίζω να πάμε στα 100 χρόνια χωρίς μπαλάτο 6άρι, φόρ, 8αρο10αρο και στοπερ αριστερό που να δαγκώνει.
Περιμένω μεταγραφές επιπέδου Ιβανούσετς απο δώ κι εμπρός. Δεν νομίζω να πάμε στα 100 χρόνια χωρίς μπαλάτο 6άρι, φόρ, 8αρο10αρο και στοπερ αριστερό που να δαγκώνει.
- WestBlock4
Η αληθεια ειναι οτι ο αρηθ δυναμώνει περισσότερο απο τη χανουμισα τουλάχιστον ως τωρα. Η ζελα θα ειναι στοίχημα κ ο γαυρος θα κριθεί τον Αύγουστο. Ας κλείσουμε.εμεις τις τρύπες νε ποιότητα κ δε θα μας νοιαζει για κανεναν φετος.
Φορ πρώτα απο ολα να βαζει γκολ.
- Unpsofable78
Στις μέχρι τώρα κινήσεις που κάναμε υπάρχει ουσία; Αυτό ρωτάω.Ettien26 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:01Η ουσία μας ενδιαφέρει αλλά στις περισσότερες φορές είναι συνυφασμένη με τα ποσά.Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 18:50 Απομένουν 3 βασικές κινήσεις λοιπόν, φορ, χαφ και στόπερ.
Σε αυτές δεν είχε πει ο Ολλανδός ότι θα πέσει το πολύ χρήμα; Πέφτει συνήθως μέσα ο Ολλανδός;
Για ποιόν λόγο όλη αυτή η συζήτηση;
Εκτός κι αν σας ενδιαφέρουν μόνο τα ποσά και όχι η ουσία των μεταγραφών.
Αν θέλετε μόνο να πληρώνει ο Ιβάν ταλιρα για κάθε μεταγραφή εκεί αλλάζει το θέμα. Πάω πάσο
Επίσης αν έρθουν αυτοί οι τρεις παίκτες που γράφεις θεωρείς ότι το ρόστερ είναι 100% καλυμμένο ?
Ξέρω ότι σίγουρα αν τον Τέιλορ τον αγοράζαμε από την Σελτικ πχ με 5 μύρια και όχι ως ελεύθερο, θα γινόταν πάρτι. Η ουσία δεν αλλάζει όμως. Όλες οι κινήσεις που κάναμε μέχρι τώρα ήταν στοχευμενες.
Από κει και πέρα το είχε πει και ο Ολλανδός. Στις 3 θέσεις του άξονα θα πέσει το βάρος.
Εδώ θα είμαστε να κρίνουμε.
Στις τρεις αυτές θέσεις θα έρθουν βασικοί. Από κει και πέρα λογικά θα γίνουν μία ή δύο συμπληρωματικες κινήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ καλή κίνηση ο κροατης
Περιμένουμε κυρίως ποιοτική/ποσοτική αναβάθμιση στα χαφ
Περιμένουμε κυρίως ποιοτική/ποσοτική αναβάθμιση στα χαφ
Πάμε για ένα ή για 2 χαφ?
Επειδή δεν βλέπω κάποιον μικρό να μπορεί να είναι το 5ο χαφ.
Εκτός εάν πάμε για κάτι σε Τσιγγαρα ή να μείνει ο Θυμιανης ως 5ο χαφ.
Επίσης, οι γνώστες: Ουρμπάνσκι και Όρτα, πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο?
Επειδή δεν βλέπω κάποιον μικρό να μπορεί να είναι το 5ο χαφ.
Εκτός εάν πάμε για κάτι σε Τσιγγαρα ή να μείνει ο Θυμιανης ως 5ο χαφ.
Επίσης, οι γνώστες: Ουρμπάνσκι και Όρτα, πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο?
- sourmenetes
- Moderator
Και τι έχουν κάνει τον τελευταίο αιώνα;;;;sn0ufel4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:55 Ας γίνω εριστικός μια φορά
Οι δίπλα τι πωλήσεις έκαναν τον τελευταίο αιώνα και κάνουν αγορές ύψους 3 εκατομμυρίων?
Νομίζω οτι το να ακούμε για μπάμ και μπούμ σε Ελληνικά σάιτς είναι παρανοϊκό. Δεν μ᾽αρέσει να γράφω για μεταγραφές άλλων εδώ μέσα, αλλά ο συγκεκριμένος Racic τα τελευταία 2 χρόνια βολοδέρνει και δεν τον λές κάν βασικό στις 3 ομάδες που έχει παίξει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς πουλάνε τόσο σανό για μπάμ και μπούμ. Το να δίνεις 3 χαρτιά για αυτόν τον ποδοσφαιριστή το λές και αυτοκτονικό όχι απλά ρισκαδόρικο.WestBlock4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:05 Η αληθεια ειναι οτι ο αρηθ δυναμώνει περισσότερο απο τη χανουμισα τουλάχιστον ως τωρα. Η ζελα θα ειναι στοίχημα κ ο γαυρος θα κριθεί τον Αύγουστο. Ας κλείσουμε.εμεις τις τρύπες νε ποιότητα κ δε θα μας νοιαζει για κανεναν φετος.
- navigator11
Φέρονται να έφαγαν τσάμπα στη "Μαύρη Θάλασσα" πέρσι τον Μάη, μην το προσπερνάμε έτσι.sourmenetes έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:18Και τι έχουν κάνει τον τελευταίο αιώνα;;;;sn0ufel4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:55 Ας γίνω εριστικός μια φορά
Οι δίπλα τι πωλήσεις έκαναν τον τελευταίο αιώνα και κάνουν αγορές ύψους 3 εκατομμυρίων?
- sourmenetes
- Moderator
Λοιπόν για να είμαστε ξεκάθαροι!
Οποίος θέλει να αναλύσει οικονομικά να πάει αλλού!
Οποίος θέλει να ασχοληθεί με το ρουλη επίσης αλλού!!
Αν συνέχισε κάποιος θα πέσει μπαν!
Οποίος θέλει να αναλύσει οικονομικά να πάει αλλού!
Οποίος θέλει να ασχοληθεί με το ρουλη επίσης αλλού!!
Αν συνέχισε κάποιος θα πέσει μπαν!
- Unpsofable78
Με μικρές ομάδες που βάζουν λεωφορείο μπροστά στην εστία τον ρόλο του 8 μπορεί να τον παίξει και ο Ιβανουσετς. Το έχει κάνει και στην Ντιναμο νομίζω.Magpies4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:03 Νομίζω στο χόρτο θα φανεί.
Το 6-8 νομίζω ότι μας καίει.
Για την ακρίβεια ο Ιβανουσετς έχει αγωνιστεί πέρα από αριστερό εξτρεμ :
84 φορές ως δεκάρι με 14 γκολ και 11 ασίστ
41 φορές ως 8αρι με 4 γκολ και 4 ασίστ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να λέμε τα πράγματα καθαρά.
-Θα φύγει η ομάδα για την προετοιμασία πιο γεμάτη από ποτέ; Ξεκάθαρα ναι
-Επιτεύχθηκε ο στόχος που είχαν θέσει για τις δύο βασικές προσθήκες πριν την Ολλανδία για χαφ και φορ; Ξεκάθαρα όχι (αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες)
-Το αποτέλεσμα αυτού είναι για πανικό; Μάλλον όχι θα πω γιατί την κατάσταση φαίνεται να την σώζουν οι πιτσιρικάδες που δείχνουν ότι μπορούν να είναι μέρος του ροτεισον και σαν αποτέλεσμα δίνουν λίγο περισσότερο χρόνο στην ομάδα να ψάξει τον εκλεκτό φορ.
Μοναδική μου ένσταση το χαφ από την στιγμή που ο Θυμιανης δεν υπολογίζεται. Το "3" χαφ πρέπει να αλλάξει το συντομότερο, ακόμα και τις πρώτες μέρες της Ολλανδίας
-Θα φύγει η ομάδα για την προετοιμασία πιο γεμάτη από ποτέ; Ξεκάθαρα ναι
-Επιτεύχθηκε ο στόχος που είχαν θέσει για τις δύο βασικές προσθήκες πριν την Ολλανδία για χαφ και φορ; Ξεκάθαρα όχι (αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες)
-Το αποτέλεσμα αυτού είναι για πανικό; Μάλλον όχι θα πω γιατί την κατάσταση φαίνεται να την σώζουν οι πιτσιρικάδες που δείχνουν ότι μπορούν να είναι μέρος του ροτεισον και σαν αποτέλεσμα δίνουν λίγο περισσότερο χρόνο στην ομάδα να ψάξει τον εκλεκτό φορ.
Μοναδική μου ένσταση το χαφ από την στιγμή που ο Θυμιανης δεν υπολογίζεται. Το "3" χαφ πρέπει να αλλάξει το συντομότερο, ακόμα και τις πρώτες μέρες της Ολλανδίας
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- TylerDurden
Ευτυχώς, ο Ράζβαν ούτε στα διπλά προπόνησης δεν θα τον βάζει στο 8.Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:28Με μικρές ομάδες που βάζουν λεωφορείο μπροστά στην εστία τον ρόλο του 8 μπορεί να τον παίξει και ο Ιβανουσετς. Το έχει κάνει και στην Ντιναμο νομίζω.Magpies4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:03 Νομίζω στο χόρτο θα φανεί.
Το 6-8 νομίζω ότι μας καίει.
Για την ακρίβεια ο Ιβανουσετς έχει αγωνιστεί πέρα από αριστερό εξτρεμ :
84 φορές ως δεκάρι με 14 γκολ και 11 ασίστ
41 φορές ως 8αρι με 4 γκολ και 4 ασίστ
Η απάντηση στο ερώτημα που μου βάζεις είναι ναι. Και οι Κένι και Τέιλορ είναι μεταγραφές ουσίας και από την αρχἠ ήμουν υπέρμαχος αυτών των κινήσεων αν και ορισμένοι είχαν στραβομουτσουνιάσει. Κι ας ήταν ελεύθεροι, μου φτάνει που δύο παίκτες με καλό βιογραφικό και πολλές παραστάσεις ήρθαν με νορμάλ συμβόλαια.Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:06Στις μέχρι τώρα κινήσεις που κάναμε υπάρχει ουσία; Αυτό ρωτάω.Ettien26 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:01Η ουσία μας ενδιαφέρει αλλά στις περισσότερες φορές είναι συνυφασμένη με τα ποσά.Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 18:50 Απομένουν 3 βασικές κινήσεις λοιπόν, φορ, χαφ και στόπερ.
Σε αυτές δεν είχε πει ο Ολλανδός ότι θα πέσει το πολύ χρήμα; Πέφτει συνήθως μέσα ο Ολλανδός;
Για ποιόν λόγο όλη αυτή η συζήτηση;
Εκτός κι αν σας ενδιαφέρουν μόνο τα ποσά και όχι η ουσία των μεταγραφών.
Αν θέλετε μόνο να πληρώνει ο Ιβάν ταλιρα για κάθε μεταγραφή εκεί αλλάζει το θέμα. Πάω πάσο
Επίσης αν έρθουν αυτοί οι τρεις παίκτες που γράφεις θεωρείς ότι το ρόστερ είναι 100% καλυμμένο ?
Ξέρω ότι σίγουρα αν τον Τέιλορ τον αγοράζαμε από την Σελτικ πχ με 5 μύρια και όχι ως ελεύθερο, θα γινόταν πάρτι. Η ουσία δεν αλλάζει όμως. Όλες οι κινήσεις που κάναμε μέχρι τώρα ήταν στοχευμενες.
Από κει και πέρα το είχε πει και ο Ολλανδός. Στις 3 θέσεις του άξονα θα πέσει το βάρος.
Εδώ θα είμαστε να κρίνουμε.
Στις τρεις αυτές θέσεις θα έρθουν βασικοί. Από κει και πέρα λογικά θα γίνουν μία ή δύο συμπληρωματικες κινήσεις.
Πάμε όμως στα παρακάτω. Υπάρχει πλέον μια σημαντική διαφορά του τότε με το τώρα. Οι δεξαμενές των ελεύθερων έχουν πια στερέψει, είναι πολύ λίγες οι καλές περιπτώσεις που έχουν απομείνει.
Οπότε η ουσία πλέον ταυτίζεται μέχρι ενός σημείου και με τα ποσά που πρέπει να δαπανηθούν. Και όσο προχωρούν οι μέρες αυτό θα φαίνεται όλο και περισσότερο. Γι' αυτό και πρέπει πλέον να πάμε σε κανονικές μεταγραφές.
Συμφωνώ τέλος ότι θέλουμε 3+2 μεταγραφές.
Μένει λοιπόν να δούμε τις προθέσεις τις διοίκησης και πόσα λεφτά έχει σκοπό να καταβάλει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Ettien26 for the post (total 2):
- Unpsofable78, sakis_the_fraud
Έγραψε κανείς για το αγωνιστικό και δε θυμάμαι?sourmenetes έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:18Και τι έχουν κάνει τον τελευταίο αιώνα;;;;sn0ufel4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:55 Ας γίνω εριστικός μια φορά