Να γράψουν εγχειρίδιο οι υπεύθυνοι πως ομάδα πρωταθλήτρια ( άνευ συναγωνισμού) την οδηγούν σε χρόνο dt στο να μάχεται για αποφυγή του υποβιβασμού! Και για να προλάβω αυτούς που θα με θεωρήσουν υπερβολικό & κακόβουλο,να τονίσω πως είχα αναφέρει πως όταν οι αντίπαλοι μας ήταν ερασιτεχνικού επιπέδου όλα έμοιαζαν ονειρικά. Όταν αποφάσισαν τα πόκεμον να εισέλθουν στο γυναικείο ποδόσφαιρο, εμείς αντί ν' ανασυνταχθούμε και να δούμε το "κακό" που έρχεται, συνεχίσαμε την αποδυνάμωση και τον ύπνο του δικαίου.
Τα περαστικά μας λοιπόν σε ένα ακόμα τμήμα μετά το χάντμπολ ανδρών & γυναικών,το βόλεϊ ανδρών και το μπάσκετ που πάει να χαθεί στην λήθη του ενδόξου παρελθόντος.
Ποδόσφαιρο γυναικών: αγώνες & νέα 2025-2026
-
- Επικοινωνία:
Re: Ποδόσφαιρο γυναικών: αγώνες & νέα 2025-2026
Ολσ αυτα εχουν ονοματεπωνυμο
Κατσαρης
Μπεκιαρης
Ησαιαδης
Κατσαρης
Μπεκιαρης
Ησαιαδης
Έχω ξέρω ότι αυτά τα ονόματα που αναφέρεις, είχαν τις ευλογίες του Ιβάν Σαββίδη, στις πρόσφατες εκλογές του Α.Σ.
Τι, όχι;
Τι, όχι;
-
Δηλαδη αυτοι που ειχαν τις ευλογιες του Ιβαν στις προσφατες εκλογες του ΑΣ,ειναι οι ιδιοι που συμμετειχαν στο πραξικοπημα για να ριξουν τον Ιβαν υπουλα σαν γκομενιτσες?
Αυτο μας λες?
Τι οχι?
Αυτο μας λες?
Τι οχι?
Ο Κατσαρης ναι.Special 4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:28 Έχω ξέρω ότι αυτά τα ονόματα που αναφέρεις, είχαν τις ευλογίες του Ιβάν Σαββίδη, στις πρόσφατες εκλογές του Α.Σ.
Τι, όχι;
Και τον προδωσε.
Με τους αλλους δεν ασχολειται.
Τι, οχι?