Ποδόσφαιρο γυναικών: αγώνες & νέα 2025-2026
Re: Ποδόσφαιρο γυναικών: αγώνες & νέα 2025-2026
Αποχαιρετιστήρια δηλωση της Δοιρανλή.
"Πώς να πεις αντίο στο σπίτι σου;
Πώς να αποχαιρετήσεις κάτι που υπήρξε όλη σου η ζωή;
Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πώς να το κάνω. Πώς να βάλω σε λέξεις αυτά τα 11 χρόνια που έζησα στον ΠΑΟΚ.
Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο γεννήθηκε μέσα από την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο να φανταστώ το ένα χωρίς το άλλο.
Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ποτέ απλώς μια ομάδα για μένα. Ήταν το πάθος μου. Κι έγινε το σπίτι μου. Το μέρος όπου μεγάλωσα, ωρίμασα και εξελίχθηκα. Με καθόρισε όχι μόνο ως ποδοσφαιρίστρια – αλλά ως προσωπικότητα Θυμάμαι την πρώτη μέρα που μπήκα στο γήπεδο, σαν να ήταν χθες. Ποιος να μου το έλεγε ότι το μικρό κορίτσι που μεγάλωσε αγαπώντας τον ΠΑΟΚ, θα είχε κάποτε την τιμή όχι μόνο να τον υποστηρίζει, αλλά και να τον υπηρετεί. Να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο, να πατήσει το χορτάρι της Τούμπας, να πανηγυρίσει τίτλους και να ζήσει το όνειρό του, ως κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου.
Αν κρατούσα μόνο μία λέξη απ’ όλη αυτή τη διαδρομή, θα ήταν ευγνωμοσύνη. Φεύγω γεμάτη. Γεμάτη εικόνες, εμπειρίες, φιλίες, μαθήματα.
Και πάνω απ’ όλα, γεμάτη ευγνωμοσύνη. Για την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη, για τη δύναμη που μου έδωσε αυτή η ομάδα να γίνω όσα ονειρευόταν κάποτε το μικρό εκείνο κορίτσι που απλώς αγαπούσε το ποδόσφαιρο – και τον ΠΑΟΚ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου. Τους προπονητές, το staff, τη διοίκηση, σε κάθε άνθρωπο του συλλόγου. Και κυρίως, στις συμπαίκτριές μου για όλες εκείνες τις στιγμές που μοιραστήκαμε, εντός και εκτός γηπέδου και για όσα καταφέραμε μαζί.
Θα έχετε για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Εις το επανιδείν».
"Πώς να πεις αντίο στο σπίτι σου;
Πώς να αποχαιρετήσεις κάτι που υπήρξε όλη σου η ζωή;
Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πώς να το κάνω. Πώς να βάλω σε λέξεις αυτά τα 11 χρόνια που έζησα στον ΠΑΟΚ.
Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο γεννήθηκε μέσα από την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο να φανταστώ το ένα χωρίς το άλλο.
Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ποτέ απλώς μια ομάδα για μένα. Ήταν το πάθος μου. Κι έγινε το σπίτι μου. Το μέρος όπου μεγάλωσα, ωρίμασα και εξελίχθηκα. Με καθόρισε όχι μόνο ως ποδοσφαιρίστρια – αλλά ως προσωπικότητα Θυμάμαι την πρώτη μέρα που μπήκα στο γήπεδο, σαν να ήταν χθες. Ποιος να μου το έλεγε ότι το μικρό κορίτσι που μεγάλωσε αγαπώντας τον ΠΑΟΚ, θα είχε κάποτε την τιμή όχι μόνο να τον υποστηρίζει, αλλά και να τον υπηρετεί. Να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο, να πατήσει το χορτάρι της Τούμπας, να πανηγυρίσει τίτλους και να ζήσει το όνειρό του, ως κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου.
Αν κρατούσα μόνο μία λέξη απ’ όλη αυτή τη διαδρομή, θα ήταν ευγνωμοσύνη. Φεύγω γεμάτη. Γεμάτη εικόνες, εμπειρίες, φιλίες, μαθήματα.
Και πάνω απ’ όλα, γεμάτη ευγνωμοσύνη. Για την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη, για τη δύναμη που μου έδωσε αυτή η ομάδα να γίνω όσα ονειρευόταν κάποτε το μικρό εκείνο κορίτσι που απλώς αγαπούσε το ποδόσφαιρο – και τον ΠΑΟΚ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου. Τους προπονητές, το staff, τη διοίκηση, σε κάθε άνθρωπο του συλλόγου. Και κυρίως, στις συμπαίκτριές μου για όλες εκείνες τις στιγμές που μοιραστήκαμε, εντός και εκτός γηπέδου και για όσα καταφέραμε μαζί.
Θα έχετε για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Εις το επανιδείν».
Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μορφούλα Κιουρεξίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.
Η Ελληνίδα διεθνής αμυντικός, γεννημένη το 2007 και με ύψος 180cm, συνεχίζει για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στα «ασπρόμαυρα».

Η Ελληνίδα διεθνής αμυντικός, γεννημένη το 2007 και με ύψος 180cm, συνεχίζει για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στα «ασπρόμαυρα».

Φοβάμαι ότι η κατηφόρα στο γυναικείο θα συνεχιστεί ας γυρίσει πάλι ο βαρδαλης γιατί αυτός που ανέλαβε πέρσι να μην πω πως τα εκανε
Τον Βαρδαλη τον οδηγησε σε "εξοδο" ο Κατσαρης και αυτος που διελυσε το τμημα ειναι ο Μπεκιαρης, κολλητος του Ησαιαδη.
Δεν ειναι κακο να γραφουμε τα ονοματα
Δεν ειναι κακο να γραφουμε τα ονοματα
Χελμβαλ στο βαζελο. Άξιος ο αντικαταστατης βαρδαλη, μπράβο στον ΑΣ
Πραγματικα χωρις να ασχολουμαι, απλα βλεποντας την τελικη βαθμολογια, θελει προσπαθεια να καταφερεις να διαλυσεις ετσι μια ομαδα.
Αν αποφάσισε να ασχοληθεί το ποκ με το γυναικείο ποδόσφαιρο, που έτσι φαίνεται, προφανώς θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα σε σχέση με τα χρόνια που παίζαμε χωρίς αντίπαλο
Ναι αλλά εμεις αντί να γίνουμε ποιο δυνατοί χάνουμε συνεχώς ποιότητα....
george188 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 09:23 Χελμβαλ στο βαζελο. Άξιος ο αντικαταστατης βαρδαλη, μπράβο στον ΑΣ
Η Χελμβαλ δεν αγωνιστηκε περσι ολη την χρονια, λογω σοβαρου τραυματισμου.
Μεγαλο στοιχημα για τον βαζελο.
Το θεμα ειναι οτι δεν μας περασε μονο το ΠΟΚ.Tolaros έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 10:14 Αν αποφάσισε να ασχοληθεί το ποκ με το γυναικείο ποδόσφαιρο, που έτσι φαίνεται, προφανώς θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα σε σχέση με τα χρόνια που παίζαμε χωρίς αντίπαλο
Θέλει μεγάλη τέχνη και ικανότητα να διαλύσεις ένα από τα πιο πετυχημένα, επί σειρά ετών μάλιστα, τμήματα του συλλόγου μας. Κρίμα...Μπράβο στον απερχόμενο πρόεδρο του ΑΣ για άλλη μια φορά....εν Τέλει(η) τα κατάφερε!
-
Δυστυχώς, αν δεν κάνει κάποιες κινήσεις που έπρεπε να γίνουν εδώ και χρόνια ο ερασιτέχνης όπως: ηλεκτρονική εγγραφή μελών, κάρτες μέλους, κάρτες φιλάθλου και μπουτίκ, κάνενα άθλημα δεν θα κάνει πρωταθλητισμό. Το είδαμε και φέτος να συμβαίνει. Η μόνη ελπίδα για κάποια τμήματα αν τα αναλάβει κάποιος επιχειρηματίας, βλέπε γυναικείο βόλει πανιωνίου και το χάντμπολ ανδρών της χάρτινης
Δεν ενδιαφερεται σχεδον κανείς για τα τμήματα του Α.Σ.
Καλά να παθουμε λοιπον.
Καλά να παθουμε λοιπον.