Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
- loukas karadimos
- Σουριναμέζος
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Στο βιντεάκι που ο Ιβάν χαιρετάει τους παίκτες τα σορτσάκια που φοράνε είναι καινούριο σχέδιο. Μάλλον θα είναι τα φετινά προπονητικά.fossa έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 18:49Τα αμάνικα είναι καινούρια.DimitrisS έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 15:57 Ενα "παραποπο" αλλη μια χρονια απο μενα.
Δεν υπαρχει ανανεωση στον ρουχισμο της προπονησης. Αν δεν κανω μεγαλο λαθος, απο οσα βλεπω σε βιντεο και φωτογραφιες, αυτα που φορανε ποδοσφαιριστες και προπονητες ειανι ιδια εδω και δυο χρονια.
Και πέρσι της προπόνησης ήταν καινούρια.
Στην αρχή της προετοιμασίας φοράνε τα ίδια συνήθως αλλάζουν στη ξένη χώρα που πάνε ή όταν επιστρέφουν.
Τώρα ότι θα δεις τον Λουτσέσκου να φοράει κάποιες μπλούζες που το σχέδιο είναι απ'το 2022 ακόμα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν νέα.
Πλάκα θα έχει που και το μπάσκετ θα φοράει macron ήδη κάτι πόλο στη παρουσίαση του Ζντοβτς ήταν ίδια μ'αυτά που έβγαλε η ΠΑΕ με λίγο διαφορετικό σήμα φυσικά.
Δεν ξέρω ρε γαμώτο. Καλοέμαθα στις Adidas, τις puma και τις Umbro. Ποτέ δεν μου έκατσαν καλά στο μάτι οι Macron. Καλά περί ορέξεως τώρα....Απλά θεωρώ ότι αν είχαμε άλλη μάρκα οι πωλήσεις θα απογειώνονταν (θεωρητικά πάντα). Βλέπω Γιούβε, Μπεσίκτας, Νιούκασλ και κλαίω - είναι φανταστικές.
Προφανώς τα έχουν βάλει κάτω και η προσφορά της Macron βγήκε πιο συμφέρουσα από την προοπτική + πωλήσεις μπουτίκ άλλων brands.
Επίσης δεν έχει και καλό σύστημα μεγεθών η Macron.
Προφανώς τα έχουν βάλει κάτω και η προσφορά της Macron βγήκε πιο συμφέρουσα από την προοπτική + πωλήσεις μπουτίκ άλλων brands.
Επίσης δεν έχει και καλό σύστημα μεγεθών η Macron.
- Panx Romana
Παραδοσιακά ο λαός του ΠΑΟΚ δεν αγοράζει καινούργια φανέλα.
Ειδικά όταν η τιμή τους είναι περίπου στα 70 plus ευρώ.
Πιστεύω ότι θα έπρεπε η ΠΑΕ να προχωρήσει σε με μια πιο φιλολαϊκή πολιτική όσον αφορά την τιμή της φανέλας.
Εγώ προσωπικά αγοράζω πάντα φανέλες προηγούμενων ετών όταν βγουν προσφορά.
Ειδικά όταν η τιμή τους είναι περίπου στα 70 plus ευρώ.
Πιστεύω ότι θα έπρεπε η ΠΑΕ να προχωρήσει σε με μια πιο φιλολαϊκή πολιτική όσον αφορά την τιμή της φανέλας.
Εγώ προσωπικά αγοράζω πάντα φανέλες προηγούμενων ετών όταν βγουν προσφορά.
και εγώ το ίδιο.
Βλέπω όμως γενικά να πληθαίνουν οι φανέλες στο γήπεδο.
Πριν από 20 πχ χρόνια κοιτούσες γύρω σου στις κερκίδες και έβλεπες έναν άντε δύο να φοράν φανέλα (στη θύρα 4 βέβαια). Σήμερα (στη θύρα 5) κυκλοφορούν αρκετοί με φανέλες από διάφορες χρονιές.
Για τη φετινή φανέλα, μήπως να βλέπαμε και κάποιο χρώμα (ασημί, μωβ, μπλε, πορτοκαλί) για την τέταρτη;
Βλέπω όμως γενικά να πληθαίνουν οι φανέλες στο γήπεδο.
Πριν από 20 πχ χρόνια κοιτούσες γύρω σου στις κερκίδες και έβλεπες έναν άντε δύο να φοράν φανέλα (στη θύρα 4 βέβαια). Σήμερα (στη θύρα 5) κυκλοφορούν αρκετοί με φανέλες από διάφορες χρονιές.
Για τη φετινή φανέλα, μήπως να βλέπαμε και κάποιο χρώμα (ασημί, μωβ, μπλε, πορτοκαλί) για την τέταρτη;
Είδα χθες από κοντά τα σορτσάκια που φορούσαν οι παίκτες όταν συνάντησαν τον Ιβάν. Πολύ όμορφο σχέδιο
- paokkerkir
Ελπίζω να βγουν στην μπουτικ τα συγκεκριμέναGazza08 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 12:26 Είδα χθες από κοντά τα σορτσάκια που φορούσαν οι παίκτες όταν συνάντησαν τον Ιβάν. Πολύ όμορφο σχέδιο

Το φορούσε ένας πωλητής, άρα υπάρχουν στο ράφι.paokkerkir έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 15:35Ελπίζω να βγουν στην μπουτικ τα συγκεκριμέναGazza08 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 12:26 Είδα χθες από κοντά τα σορτσάκια που φορούσαν οι παίκτες όταν συνάντησαν τον Ιβάν. Πολύ όμορφο σχέδιο
- pirate_salonica