Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από DamoN »

Και για να είμαι ον τοπικ .
Προσωπικά θα έκανα μια έκπτωση στην ποιότητα αρκεί να είναι κάτι πιο ορθολογικό .
Πχ ο μουπαι πως τον λένε από ότι κατάλαβα είναι ο πιο παιχταρας από όλους . Επειδή ο Τσαλοφ δεν έχει δείξει οτι είναι καλός στο κλασσικο παιχνίδι Λουτσεσκου τουλάχιστον στα ντέρμπι δηλαδή μπιλντ απ - μιχαηλιδης- μεγάλη διαγώνια - Σέντερ φορ ξύλο πίεση - κεντρικά χαφ λύσσα για δεύτερες μπάλες ακόμα και ο τσεντιρα πιο ορθολογικός μου φαίνεται .
Φυσικά θα ήθελα μια ενδιάμεση λύση δηλαδή έναν στυλ Ακπομ . Δεν ξέρω νομίζω ο κολομβιανός της Ζενίτ που ακούστηκε έχει αυτά τα στοιχεία .
Δεν θέλω να πέσουν λεφτά για φορ να υπάρχει το χαίπ του παιχταρα και του ονόματος και αυτός ο παίχτης να μην μπορεί να αποδώσει γιατί και με τον τισουνταλι το ίδιο πάθαμε . Ο Γιανσεν πχ αν είναι παιχταρας αλλά δεν παίζει γιατί δεν πιέζει δεν μου κάνει .
Εδώ ειδικά γιατί ο σεντερ φορ όπως και ο Τφ δέχονται την μεγαλύτερη κριτική και έχουν μια έξτρα πίεση να το πούμε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ακούσουν τον Λουτσεσκου και να φέρει ακριβώς αυτόν που θέλει για να μπορεί να παίξει όπως θέλει .
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Forza λέει για Ακπομ!
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
Dimitris_L4, Spike4
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Εντάξει, λέει απλά ότι είναι στη λίστα και ότι ο ίδιος ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει.

Προφανώς και θα ήταν με προπονητή τον Ραζβαν στη λίστα ο Τσούμπα, αλλά δε το βλέπω πιθανό να γίνεται.

Ούτε τρελαίνομαι κιόλας.
These users thanked the author Jim_Chatz for the post:
smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εχω πεθανει με ερμηνεία των χρησμων του πατερ.
Να πουμε οτι κατα βαση ο πατερ αναφερεται σε ονοματα που ακουγονται,που συζητιουνται ως στοχοι κι οτι καποιοι αρδ προσπαθουν κι ενιοτε τα καταφερνουν
να εχουν προσβαση στις ιδιες πληροφοριες με χρονοκαθυστερηση μερικων ωρων.
Ειναι πολυ αστειο να το βλεπεις να συμβαινει.
Κατα τ αλλα τα λεει καλα ο ναβι.
navigator11 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 01:21 Θυμάμαι πρόπερσι τέτοια εποχή κάτι γκουρού της ΑΡΔοσύνης που τραβάγανε τις σουτσότριχές τους ότι δεν είχε ούτε μαντίλι να κλάψει ο Ιβάν και δεν επρόκειτο να γινόταν καμία μεταγραφή. Μέχρι πριν μια βδομάδα δεν υπήρχε καμία μεταγραφή που ήταν έστω στον ορίζοντα να ολοκληρωνόταν σύντομα κλπ κλπ. Για τέτοιους κωμικούς τραχανοπλαγιάδες μιλάμε, που δεν πετυχαίνουν ελέφαντα ούτε στα 3 μέτρα.
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 3):
PAOK - 1926-, vasgias, theo G4
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγώ πάλι σε αυτή την φάση που έχουμε γεμίσει τόσο πολύ με ποιότητα μεσοεπιθετικά, για το φορ θα πω...ότι θέλει ο Ραζβαν. Ακόμα και Σεντιρα
Όχι όμως Μπράντον. Αυτό είναι η κόκκινη γραμμή μου :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Σάβ 12 Ιούλ 2025, 10:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 5):
icue, smoothcriminal1926, Magdi Tolba 4, Logistis, Kourdos
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Γελαω με africafoot που λεει οτι εχουμε στοχο ως συμπληρωμα τον Μαροκινο με 4 μυρια....μουαχαχαχαχαχχα...Δλδ Ο βασικος θα ερθει με κανενα 10ρι ξερω γω!!!!
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Ο Μεξικανος δόθηκε δανεικός Albacete , δεν ασχολήθηκαν και πολύ τα μέσα , κατα τύχη το είδα στο τρανσφερμαρκτ
Άβαταρ μέλους
Spike4

Δημοσίευση από Spike4 »

Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 10:47 Γελαω με africafoot που λεει οτι εχουμε στοχο ως συμπληρωμα τον Μαροκινο με 4 μυρια....μουαχαχαχαχαχχα...Δλδ Ο βασικος θα ερθει με κανενα 10ρι ξερω γω!!!!
Αυτά τα άρθρα έχουν σκοπιμότητα να ανεβάσουν την αξία του παίκτη, δεν γίνεται αλλιώς
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

DamoN έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 10:16 Και για να είμαι ον τοπικ .
Προσωπικά θα έκανα μια έκπτωση στην ποιότητα αρκεί να είναι κάτι πιο ορθολογικό .
Πχ ο μουπαι πως τον λένε από ότι κατάλαβα είναι ο πιο παιχταρας από όλους . Επειδή ο Τσαλοφ δεν έχει δείξει οτι είναι καλός στο κλασσικο παιχνίδι Λουτσεσκου τουλάχιστον στα ντέρμπι δηλαδή μπιλντ απ - μιχαηλιδης- μεγάλη διαγώνια - Σέντερ φορ ξύλο πίεση - κεντρικά χαφ λύσσα για δεύτερες μπάλες ακόμα και ο τσεντιρα πιο ορθολογικός μου φαίνεται .
Φυσικά θα ήθελα μια ενδιάμεση λύση δηλαδή έναν στυλ Ακπομ . Δεν ξέρω νομίζω ο κολομβιανός της Ζενίτ που ακούστηκε έχει αυτά τα στοιχεία .
Δεν θέλω να πέσουν λεφτά για φορ να υπάρχει το χαίπ του παιχταρα και του ονόματος και αυτός ο παίχτης να μην μπορεί να αποδώσει γιατί και με τον τισουνταλι το ίδιο πάθαμε . Ο Γιανσεν πχ αν είναι παιχταρας αλλά δεν παίζει γιατί δεν πιέζει δεν μου κάνει .
Εδώ ειδικά γιατί ο σεντερ φορ όπως και ο Τφ δέχονται την μεγαλύτερη κριτική και έχουν μια έξτρα πίεση να το πούμε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ακούσουν τον Λουτσεσκου και να φέρει ακριβώς αυτόν που θέλει για να μπορεί να παίξει όπως θέλει .
Ο Λουτσεσκου έπαιζε έτσι στα ντέρμπι γιατί ήξερε ότι το κέντρο δεν είναι το δυνατό του σημείο και ο Τάισον με τον μπαμπα δε τραβούσαν....αν γίνει η αναβάθμιση στο κέντρο και με κανονικό Μεϊτε τότε θα δούμε και πάλι το παιχνίδι του Λουτσεσκου και στα ντέρμπι...φυσικά δεν είναι όλα τα παιχνίδια το ίδιο πχ η ΑΕΚ του Αλμέιδα και ο Ολυμπιακός πέρσι έπαιζαν ΜΟΝΟ με μακρινές μπαλιές και δεύτερες μπάλες οπότε κατά κάποιο τρόπο ακολουθούσαμε και εμείς αυτό το παιχνίδι
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Καλή η ονοματολογία αλλά σε δύο μέρες ξεκινάει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τουλάχιστον ο ένας φορ και το ένα χαφ έπρεπε ήδη να ήταν εδώ.
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Σωστά αποκρυπτογραφήσατε τα 3 ονόματα, συνοψίζω
Ματεο Κασιερα, Κεντιρα για μπαλανς, Ακπομ από Σοχο.
Το Προίκα όμως τι μπορεί να ήταν?
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

Η Μαρίνα η ταμίας είναι σίγουρα ο Ρασβαν Μαριν

νομίζω και το μάτι κασέρι είναι ο κασιερα της ζενίτ

αυτο με τα 370 και το κασέρι στόχου μήπως είναι ο τσεντιρα ;
These users thanked the author Polichni1926 for the post (total 3):
Azrael, magdy, sakis_the_fraud
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

maceio έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 10:54 Ο Μεξικανος δόθηκε δανεικός Albacete , δεν ασχολήθηκαν και πολύ τα μέσα , κατα τύχη το είδα στο τρανσφερμαρκτ
Καλή κίνηση από την ομάδα με δανεισμό ενός περιουσιακού μας στοιχείου ( μην ξεγραφετε τον πιτσιρικά τόσο εύκολα) σε μια ιστορική ομάδα και σε μία ανταγωνιστική κατηγορία όπως η La liga 2.
Ας δούμε τι ψάρια θα πιάσει εκεί και βλέπουμε αργότερα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του είναι η τακτική προσήλωση,κάτι που δουλεύεται.
These users thanked the author boogeyman77 for the post:
theo G4
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

delos15 έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 23:23 Έχω την αίσθηση ότι η υπόθεση Ουρμπαινσκι εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον ΠΑΟΚ.
Ο πιτσιρικάς Πολωνός μου μοιάζει - θεωρητικά τουλάχιστον - καταπληκτική ευκαιρία.
Και για να μπούμε σε κάποιο μέσο σύγκρισης με τους ανταγωνιστές μας,ο πιτσιρικάς που πήρε ο γαύρος έχει σαφώς μικρότερες παραστάσεις, είναι μεγαλύτερος ηλικιακά ενώ υστερεί και σε σωματικά προσόντα.
These users thanked the author boogeyman77 for the post:
theo G4
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Προς τους mods
Ειχσ διαγράψει πριν λίγους μήνες τον λογαριασμό μου και τώρα έκανα νέο προκειμένου να μπω στην κλήρωση. Για να μην κάνω 100 ποστ που είναι κουραστικό, γίνεται να επαναφέρετε τον παλιό μου λογαριασμό?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”