Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Panostas1995

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από Panostas1995 »

DamoN έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 08:52 1.φορ μέχρι την Κυριακή
2.Χαφ και στόπερ νωρίς να προλάβουν να πάνε και αυτοί σε ένα κομμάτι της προετοιμασίας
3.ανανεωση Ντελια
4.παρουσιαση φανελας
5.σολντ αουτ τα διαρκείας
6.εισοδος στη league phase
Ήσυχο καλοκαίρι
ΠΑΟΚ πρωταθλητής και κυπελλούχος 2025-2026
ΠΑΟΚ και ήσυχο καλοκαίρι δε κάνε μαζί...
Το στόπερ και το χαφ μάλλον θα πάνε για τέλος καλοκαιριού για να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν σε καλύτερη τιμή...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

tonipap801 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 07:53 Νομίζω πρέπει να εμβαθύνουμε στο επικό ποστ του πατρός prist64, αναμένοντας τις εξελίξεις αυτό το Σαββατιάτικο πρωί.

Τι είπε ο πάτερ?? Τρια (3) ονόματα.

'η Σαββιδαινα αγορασε γλυκα αξιας 370 ευρω απο το freggio Μαρμαρα. Πηγη η Μαρινα η ταμιας'
Αυτό το κουπλέ λέω περιγράφει το πρώτο όνομα. Γνωστό παγωτατζίδικο το fregio στο Μαρμαρά. Ειδικεύεται σε παγωτό τζελάτο, ιταλικής επινόησης, όπως και το όνομα του μαγαζιού. Σαββίδαινα και ταμίας πρέπει να αναφέρεται στο ότι η Γκοντσάρεβα είναι οκ με τη μεταγραφή, η οποία είναι ακριβή, όπως και τα 370 ευρώ για παγωτά, βεβαίως. Δεν ξέρω αν το ποσό αγοράς γλυκών/παγωτών μεταφράζεται σε ανάλογο ποσό για την αγορά του Ιταλού ποδοσφαιριστή (ή του προερχόμενου από Ιταλικό σύλλογο).
Νομίζω εδώ ο prist64 περιγράφει γλαφυρότατα την μεταγραφή του Ουρμπάνσκι που είναι προ των πυλών, όπως μας έχει δηλώσει εδώ και μέρες.

καλο ειναι να παρει και κατι σε αλμυρο για balance, κασερι Σοχου θα προτιμουσα εγω
εδώ διεισδύει στο δεύτερο όνομα ...
Νομίζω είναι γηγενής και μάλιστα Θεσσαλονικιός ή από τα σπλάχνα μας. Και το αντίθετο του Ουρμπάνσκι. Δηλαδή όχι νεαρός, όχι τόσο ακριβός (ίσως) και Έλληνας.
Κουλούρης ίσως, Χατζηστραβός. (Ή Λιαβας Τσάπρας απλά επειδή είναι Ελληνάκια).
Εγώ λέω ο πριστ φωτογραφίζει τον Χατζηστραβό εδώ ....

τις προαλλες πηρα απο το σουπερ κασερι του Προικα
και μολις εφαγε η παπαδιά μου λεει

ΜΑΤΙ ΚΑΣ()ΕΡΙ() ειναι αυτο παπά μου

εδώ ο ποιητής μας δίνει το τρίτο όνομα ως λογοπαίγνιο και αρκετοί συνφορουμίτες μου προσπάθησαν να το λύσουν.
Ίσως αυτός ο Κολομβιανός Ματεο Κασσιερα είναι το ακριβό φορ που θέλει να δωρίσει ο Ιβαν στην ομάδα ..

Αυτά
Μιλαμε για εκπληκτικη, μοναδικη, εξαιρετικη προσπαθεια!!!!
These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
tonipap801, trouman, magdy
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ο Μπαλντέ ενώ έχει ποιότητα, φαίνεται ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα για παραπάνω, ο Χατσίδης θεωρώ έγκλημα να μην μείνει στο rotation, το παιδί πετάει, λένε ότι και ο Κένι βγάζει μάτια. Ο Μπαταούλας νομίζω θα μείνει έτσι κι αλλιώς.
Κατά τα άλλα πρέπει να πάρουμε τον Αιγύπτιο της Νάντ, Μάριν ή τον Μόρο έναν απ' τους δυο και τον Λιάβα και για αρχή είμαστε πολύ οκ.
Σορετίρε και Θυμιάνης να φύγουν δανεικοί αφού δεν πρόκειται να παίξουν
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

nunies4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 09:14
tonipap801 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 07:53 Νομίζω πρέπει να εμβαθύνουμε στο επικό ποστ του πατρός prist64, αναμένοντας τις εξελίξεις αυτό το Σαββατιάτικο πρωί.

'η Σαββιδαινα αγορασε γλυκα αξιας 370 ευρω απο το freggio Μαρμαρα. Πηγη η Μαρινα η ταμιας'
Αυτό το κουπλέ λέω περιγράφει το πρώτο όνομα. Γνωστό παγωτατζίδικο το fregio στο Μαρμαρά. Ειδικεύεται σε παγωτό τζελάτο, ιταλικής επινόησης, όπως και το όνομα του μαγαζιού. Σαββίδαινα και ταμίας πρέπει να αναφέρεται στο ότι η Γκοντσάρεβα είναι οκ με τη μεταγραφή, η οποία είναι ακριβή, όπως και τα 370 ευρώ για παγωτά, βεβαίως. Δεν ξέρω αν το ποσό αγοράς γλυκών/παγωτών μεταφράζεται σε ανάλογο ποσό για την αγορά του Ιταλού ποδοσφαιριστή (ή του προερχόμενου από Ιταλικό σύλλογο).
Νομίζω εδώ ο prist64 περιγράφει γλαφυρότατα την μεταγραφή του Ουρμπάνσκι που είναι προ των πυλών, όπως μας έχει δηλώσει εδώ και μέρες.

καλο ειναι να παρει και κατι σε αλμυρο για balance, κασερι Σοχου θα προτιμουσα εγω
Νομίζω είναι γηγενής και μάλιστα Θεσσαλονικιός ή από τα σπλάχνα μας. Και το αντίθετο του Ουρμπάνσκι. Δηλαδή όχι νεαρός, όχι τόσο ακριβός (ίσως) και Έλληνας.

εδώ ο ποιητής μας δίνει το τρίτο όνομα ως λογοπαίγνιο και αρκετοί συνφορουμίτες μου προσπάθησαν να το λύσουν.
Ίσως αυτός ο Κολομβιανός Ματεο Κασσιερα είναι το ακριβό φορ που θέλει να δωρίσει ο Ιβαν στην ομάδα ..

Αυτά

Έλα Χριστέ και Παναγια

Paokmania Μπήκα ή σε μπλογκ ανάλυσης των νοημάτων του Καββαδία; :opaokara:
These users thanked the author Equalizer for the post:
Kourdos
icue

Δημοσίευση από icue »

Το 370 εμφανιζεται παντως δευτερη φορα :lol:
bill-ar4

Δημοσίευση από bill-ar4 »

Εγώ νομίζω το αλμυρό για balance κασέρι που λέει ο priest είναι ο cheddira.
Κασερι=cheddar
These users thanked the author bill-ar4 for the post (total 2):
aivas19, Kourdos
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Sera4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 08:33 Υπάρχει και ο Φάνης Τζανδαρης που είναι και από το Σοχο για όσους θέλουν να συνδέσουν το λογοπαιγνιο.

Μέσος, γηγενής, από ακαδημίες και πουλέν του ΑΑ :lol:
:lol: :lol: :lol:

ειχε πει μαλιστα οτι ηταν ο καλυτερος στην Ευρωπη εκεινη τη χρονια ...
κριμα που εξελιχτηκε ετσι ο Φανης σαν παιχτης
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Σόχο -Λονδινο-Ακπομ με δανεισμο...
These users thanked the author panpangr77 for the post:
aivas19
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Θα θελα να μαι σε μια γωνιά, να βλέπω τον παπά να διαβάζει τα post.
These users thanked the author Mīngus for the post (total 7):
navigator11, vasgias, magdy, Magdi Tolba 4, Logistis, Kourdos, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Σας έχει κάνει όλους και ψάχνετε νοήματα... στη θέση του, να την πω την αμαρτία μου, θα είχα σκάσει στα γέλια...
These users thanked the author pirate_salonica for the post (total 3):
vasgias, magdy, Logistis
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

"Για τον Σεντίρα, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028, ενδιαφέρονται και ομάδες από τη Serie A, μεταξύ αυτών και η Κάλιαρι, με τους Ναπολιτάνους να τον κοστολογούν στα 4.000.000 ευρώ λίγο παραπάνω δηλαδή από όσο τον είχαν αγοράσει από την Μπάρι το 2023."

Τα μάτια μου..

https://www.sdna.gr/podosfairo/1329582_ ... ki-epilogi
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

nunies4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 09:14

Αυτά
ευχαριστώ! Δεν μπορώ να βγάλω τον συγγραφέα από μέσα μου
These users thanked the author tonipap801 for the post (total 3):
vasgias, magdy, theo G4
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Blackgr4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 09:48 "Για τον Σεντίρα, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028, ενδιαφέρονται και ομάδες από τη Serie A, μεταξύ αυτών και η Κάλιαρι, με τους Ναπολιτάνους να τον κοστολογούν στα 4.000.000 ευρώ λίγο παραπάνω δηλαδή από όσο τον είχαν αγοράσει από την Μπάρι το 2023."

Τα μάτια μου..

https://www.sdna.gr/podosfairo/1329582_ ... ki-epilogi
μη κάνετε μπίζνες με de Laurentis
abort mission now!
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

4Μ λέει το αφρικαφουτ για συμπληρωματική επιλογή ο Σεντιρα. Ο ΠΑΟΚ είμαστε ρε δεν είμαστε η Μπράιτον. Δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύουν και τα δύο. Είτε έρχεται ως συμπλήρωμα με φραγκοδιφραγκα ή για βασικός με οικονομική υπέρβαση.

Προσωπικά ελπίζω να μην ισχύει τίποτα από τα δύο. Ως συμπλήρωμα θα ήθελα να δω τον Μυθου που είναι ένα μπραντονοειδες, ελπίζω με καλύτερη τεχνική ενώ ως οικονομική υπέρβαση δεν πιστεύω ότι αξίζει να έρθει ο συγκεκριμένος.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Panostas1995 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 09:03
DamoN έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 08:52 1.φορ μέχρι την Κυριακή
2.Χαφ και στόπερ νωρίς να προλάβουν να πάνε και αυτοί σε ένα κομμάτι της προετοιμασίας
3.ανανεωση Ντελια
4.παρουσιαση φανελας
5.σολντ αουτ τα διαρκείας
6.εισοδος στη league phase
Ήσυχο καλοκαίρι
ΠΑΟΚ πρωταθλητής και κυπελλούχος 2025-2026

ΠΑΟΚ και ήσυχο καλοκαίρι δε κάνε μαζί...
Το στόπερ και το χαφ μάλλον θα πάνε για τέλος καλοκαιριού για να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν σε καλύτερη τιμή...
Στα στόπερ να το δεχτώ , εφόσον υπολογίζεται κανονικά ο Λοβρεν . Στα χαφ όμως δεν γίνεται όταν πχ στο πρώτο ευρωπαϊκό μπορεί να φάει μια κόκκινη ο Καμαρα .
ΠΑΟΚ και ήσυχο καλοκαίρι δεν πάνε μαζί αλλά το συγκεκριμένο καλοκαίρι μόνο ήσυχο δεν ήταν μέχρι τώρα .
Πρώτος κύκλος Σαββίδης - Λουτσεσκου
Δεύτερος κύκλος Σαββίδης - Μυστακίδης
Τρίτος κύκλος Κωνσταντελιας - Στουτγκαρδη
Τέταρτος κύκλος Σαββιδης με ελικόπτερο - Μυστακίδης με φορολογική δήλωση
Οπότε από δω και πέρα τουλάχιστον στο αγωνιστικό αν γίνουν 2-3 πραγματάκια (μεταγραφες -ανανέωση - προκρισεις )θα έχουμε ηρεμία και μετά δεν φοβάμαι κανέναν, ολα θα πάρουν τον δρόμο τους .
These users thanked the author DamoN for the post:
navigator11
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”