Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Έχω την αίσθηση ότι η υπόθεση Ουρμπαινσκι εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον ΠΑΟΚ.
Αυτό που κατηγορούμε όλους τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ρε παιδιά ότι δεν ξέρουν τίποτα είναι λίγο υπερβολικό.
Να πω για παράδειγμα ο Κόλκας που έχει έναν περίεργο χαρακτήρα δεν λέω αλλά είναι ο μόνος που έχει αποδείξει ότι όταν ξέρει ποιον παίχτη θέλουμε το κρατάει κρυφό για να μην χαλάσει. Δηλαδή για Ιβανουσεκ είπε ότι πάμε για δεκαροεξτρεμ τελικά γιατί προέκυψε κάτι καλό. Πάντα όταν βγαίνει το όνομα κράζει γιατί θεωρεί ότι θα έχουμε σφήνα από άλλη ομάδα. Σίγουρα έχει πληροφορίες μέσα από την ΠΑΕ αφού είναι και σε μέσο του Σαββίδη αλλά ακόμα και αυτό το θεωρούμε κακό. Δηλαδή θέλουμε οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ να έχουν πληροφορίες ή όχι;
Να πω για παράδειγμα ο Κόλκας που έχει έναν περίεργο χαρακτήρα δεν λέω αλλά είναι ο μόνος που έχει αποδείξει ότι όταν ξέρει ποιον παίχτη θέλουμε το κρατάει κρυφό για να μην χαλάσει. Δηλαδή για Ιβανουσεκ είπε ότι πάμε για δεκαροεξτρεμ τελικά γιατί προέκυψε κάτι καλό. Πάντα όταν βγαίνει το όνομα κράζει γιατί θεωρεί ότι θα έχουμε σφήνα από άλλη ομάδα. Σίγουρα έχει πληροφορίες μέσα από την ΠΑΕ αφού είναι και σε μέσο του Σαββίδη αλλά ακόμα και αυτό το θεωρούμε κακό. Δηλαδή θέλουμε οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ να έχουν πληροφορίες ή όχι;
- These users thanked the author aristos90 for the post (total 2):
- nikos ioannidis, thios4
Δύσκολα να βρείς πιο μεγάλο αυτιά από τον Janssen. Αυτός είναι το πουλεν του.
Συμφωνώ απόλυτα. Πολύ κακό σημάδι των καιρών η εκ του ασφαλούς κριτική και το κράξιμο των πάντων για ψύλλου πηδημα. Πολύ εύκολα βάζουμε το καπέλο του εισαγγελέα και κρίνουμε, χωρίς πραγματικά να ξέρουμε τι θέλουμε. Θέλουμε ξεφτερια, να πιάνουν πουλιά στον αέρα, να κάνουν ρεπορτάζ και να βγάζουν προς τα έξω όσα ξέρουν, αλλά ταυτόχρονα να κρατάνε και μυστικά όταν χρειάζεται.aristos90 έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 23:52 Αυτό που κατηγορούμε όλους τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ρε παιδιά ότι δεν ξέρουν τίποτα είναι λίγο υπερβολικό.
Και στη τελική, το έγραψα και πιο παλια. Δεν είναι ηλιθιος ο Χ κολκας ,ηλιθιος είμαι εγώ που περιμένω από τους δημοσιογράφους να το παίζουν μοναχικοί σεριφηδες ενώ κατ'επαναληψη έχουν δηλώσει ότι δε μπορούν να πάνε κόντρα στα συμφέροντα της ομάδας. Κοινώς, ότι μπορούν να βγάλουν κι οποτε τους επιτραπεί το κάνουν.
Άμα εγώ είμαι τζάνκι και χρειαζομαι συνεχώς παππαδες για να βεβαιωθώ ότι η ομάδα κινείται, αυτό κάτι λέει για μένα κι όχι για τους ανθρώπους που καλύπτουν τα νέα της ομάδας.
blackzi έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 23:18 Έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι ο αυτιάς που λέει ο priest δεν είναι φορ..

- These users thanked the author DimitrisS for the post (total 7):
- vasgias, Magdi Tolba 4, Kabamaru11, navigator11, aivas19, Spike4, sakis_the_fraud
-
Ανάλογο του Ντελλια κάθε 30 χρόνια.Miles έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 20:48Δεν είναι καθόλου για πλάκα η υπόθεση με τους πιτσιρικάδες στη μεσοεπιθετική γραμμή. Άλλες ομάδες θα είχαν κάνει χώρο για να αναδειχθούν. Κανονικά, αν έχει (είχε) εξασφαλιστεί ότι το επίπεδό τους είναι ανάλογο των Κωνσταντέλια και Τζόλη, κανένας Τάισον δεν θα έπρεπε να είχε ανανεώσει και κανένας Ιβανούσετς να αγοραστεί. Και δεν είναι ότι έχεις έναν-δύο, αλλά τέσσερις: γιατί πέρα από τους δύο πιο προβεβλημένους, είναι και ο μικρότερος σε ηλικία Μπέρδος, που έχει πηδήξει στην κυριολεξία τάξεις και όλοι λένε ότι ξεχωρίζει για την ηλικία του (είναι Κ17 και έχει παίξει στις δύο επόμενες ομάδες και τώρα προετοιμασία με την πρώτη) και ο λίγο ξεχασμένος από πολλούς Σορετίρε, όπου πέρυσι, τέτοιο ντεμπούτο δεν θυμάμαι να έκανε ούτε ο Κωνσταντέλιας, άντε ο Τζόλης να είχε κάνει το ίδιο.Michael Scott έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 20:21 Γκολ ο Χατσιδης διαβάζω στο φιλικό...
Γκολ και ο Ντεσποτοφ μετά απο πρεσινγκ του Μπαλντε στον τερματοφυλακα...
Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές![]()
![]()
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- loukas karadimos
Ο ίδιος ο κολκας είπε σε ανύποπτο χρόνο αυτή την εβδομάδα ότι έφαγε σέντρα από την ΠΑΕ καθώς θεωρήθηκε υπεύθυνος και για την διαρροή πούσιτς και χρεώθηκε ότι το έκανε για να χαλάσει τη δουλειάgiapas έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 00:14Συμφωνώ απόλυτα. Πολύ κακό σημάδι των καιρών η εκ του ασφαλούς κριτική και το κράξιμο των πάντων για ψύλλου πηδημα. Πολύ εύκολα βάζουμε το καπέλο του εισαγγελέα και κρίνουμε, χωρίς πραγματικά να ξέρουμε τι θέλουμε. Θέλουμε ξεφτερια, να πιάνουν πουλιά στον αέρα, να κάνουν ρεπορτάζ και να βγάζουν προς τα έξω όσα ξέρουν, αλλά ταυτόχρονα να κρατάνε και μυστικά όταν χρειάζεται.aristos90 έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 23:52 Αυτό που κατηγορούμε όλους τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ρε παιδιά ότι δεν ξέρουν τίποτα είναι λίγο υπερβολικό.
Και στη τελική, το έγραψα και πιο παλια. Δεν είναι ηλιθιος ο Χ κολκας ,ηλιθιος είμαι εγώ που περιμένω από τους δημοσιογράφους να το παίζουν μοναχικοί σεριφηδες ενώ κατ'επαναληψη έχουν δηλώσει ότι δε μπορούν να πάνε κόντρα στα συμφέροντα της ομάδας. Κοινώς, ότι μπορούν να βγάλουν κι οποτε τους επιτραπεί το κάνουν.
Άμα εγώ είμαι τζάνκι και χρειαζομαι συνεχώς παππαδες για να βεβαιωθώ ότι η ομάδα κινείται, αυτό κάτι λέει για μένα κι όχι για τους ανθρώπους που καλύπτουν τα νέα της ομάδας.
Πάλι καλά θα πω εγώ που τη χάλασε
Αλλά πληροφορίες έχει μια χαρά ο Σταυράκης, ίσως είναι και ο μόνος που ξέρει τι γίνεται αφού το παίζει πολύ καλά το παιχνίδι των σχέσεων
-
Εγώ πάντως περιμένω απ’ τον δημοσιογράφο ό, τι μαθαίνει να το λέει.
Αυτός είναι ρόλος για τους δημοσιογράφους που δεν ανήκουν ( υποτίθεται) σε κάποια ομάδα
Όσο για τους ρεπόρτερ της ομάδας ,το πρόβλημα δεν είναι αν βγάζουν ή δεν βγάζουν μια είδηση ή αν την βγάλουν πρώτοι ή τελευταίοι. Αυτά είναι για μικρά παιδιά.
Το πρόβλημα είναι ότι έχουν προσωπικές ατζέντες οι οποίες είναι πάνω από την ομάδα και το χειρότερο, ότι πολλές φορές εν γνώση τους κοροϊδεύουν τον κόσμο
Επίσης έχουν τεράστια ευθύνη στο αρνητικό κλίμα που δημιουργείται τα τελευταία χρόνια δηλητηριάζοντας το μυαλό μιας μεγάλης μερίδας οπαδών
Όσο για τους ρεπόρτερ της ομάδας ,το πρόβλημα δεν είναι αν βγάζουν ή δεν βγάζουν μια είδηση ή αν την βγάλουν πρώτοι ή τελευταίοι. Αυτά είναι για μικρά παιδιά.
Το πρόβλημα είναι ότι έχουν προσωπικές ατζέντες οι οποίες είναι πάνω από την ομάδα και το χειρότερο, ότι πολλές φορές εν γνώση τους κοροϊδεύουν τον κόσμο
Επίσης έχουν τεράστια ευθύνη στο αρνητικό κλίμα που δημιουργείται τα τελευταία χρόνια δηλητηριάζοντας το μυαλό μιας μεγάλης μερίδας οπαδών
- These users thanked the author renegade for the post (total 3):
- navigator11, giaxxo, sakis_the_fraud
- navigator11
Θυμάμαι πρόπερσι τέτοια εποχή κάτι γκουρού της ΑΡΔοσύνης που τραβάγανε τις σουτσότριχές τους ότι δεν είχε ούτε μαντίλι να κλάψει ο Ιβάν και δεν επρόκειτο να γινόταν καμία μεταγραφή. Μέχρι πριν μια βδομάδα δεν υπήρχε καμία μεταγραφή που ήταν έστω στον ορίζοντα να ολοκληρωνόταν σύντομα κλπ κλπ. Για τέτοιους κωμικούς τραχανοπλαγιάδες μιλάμε, που δεν πετυχαίνουν ελέφαντα ούτε στα 3 μέτρα.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- giaxxo
Πρόπερσι πάντως μια χαρά είχαν φωτογραφίσει και τον Σαμάτα και τον Μειτέ που άκουγα Τζορμπατζόγλου και Κόλκα. Τώρα τι λες εσύ δεν ξέρω.navigator11 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 01:21 Θυμάμαι πρόπερσι τέτοια εποχή κάτι γκουρού της ΑΡΔοσύνης που τραβάγανε τις σουτσότριχές τους ότι δεν είχε ούτε μαντίλι να κλάψει ο Ιβάν και δεν επρόκειτο να γινόταν καμία μεταγραφή. Μέχρι πριν μια βδομάδα δεν υπήρχε καμία μεταγραφή που ήταν έστω στον ορίζοντα να ολοκληρωνόταν σύντομα κλπ κλπ. Για τέτοιους κωμικούς τραχανοπλαγιάδες μιλάμε, που δεν πετυχαίνουν ελέφαντα ούτε στα 3 μέτρα.
Ο Ορτα είναι πολύ καλή περίπτωση και θεωρώ ότι είναι και προσιτή. Θα τον ήθελα στην ομάδα όπως και τον Λιάβα για να κλείσουμε στα χαφ με έναν Ελληνα.maceio έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 22:43 πιο πολύ 2 χάφ χρειαζόμαστε παρά δυο φορ , πολύ Ορτα ακούγεται , παίζει κάτι ?
να πανηγυρίσουμε τουλ για Ιβανουσετς!!!!
Με αυτούς συν φορ και μπακ θα έχουμε πληρότητα. Ο 3ος επιθετικός είτε είναι κάποιους από τους μικρούς, είτε κάποιος ξένος πρέπει να έχει ουσιαστικό και όχι μόνο τυπικό ρόλο.