Για να μη νιώθουν μειονεκτικά οι συγκεκριμένοι, δεν υπάρχει ρεπόρτερ ΠΑΟΚ. Είναι όλοι τους γτπκ.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- navigator11
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- nkoss
πιο πολύ 2 χάφ χρειαζόμαστε παρά δυο φορ , πολύ Ορτα ακούγεται , παίζει κάτι ?
να πανηγυρίσουμε τουλ για Ιβανουσετς!!!!
να πανηγυρίσουμε τουλ για Ιβανουσετς!!!!
-
Eν τω μεταξύ νομίζω οτι ολα τα Γιουγκοσλαβικα ονόματα τονίζονται στην προπαραλήγουσα, αρα Ιβάνουσετς.
Ωχ, συμπτώματα άνοιας; Λες να πηγαίνω για εκφυλιστική εγκεφαλοπάθεια και υπάρχει και οικογενειακό ιστορικό; Μου φαίνεται ότι θα τρέξω καλοκαιριάτικα να υποβληθώ σε νευρολογικά test ερωτήσεων και σε SPECT ή PET εγκεφάλου.Κώδικας: Επιλογή όλων
Την Μπάνια Λουκα αντιμετωπίσαμε :D
Καληνύχτα.
Σωστό.navigator11 έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 22:40Για να μη νιώθουν μειονεκτικά οι συγκεκριμένοι, δεν υπάρχει ρεπόρτερ ΠΑΟΚ. Είναι όλοι τους γτπκ.
Ο Στεργιαδης ειπε οτι ο Ουρμπανσκι ψηνεται να ερθει, λογικα θα μαθουμε την αποφαση μεσα στο ΣΚ. Κετζιορα και Σβιντερσκι ξηγηθειτε
Με τον Ιβαν εδώ σίγουρα θα υπάρχει μεγαλύτερη ταχύτητα σε κάποια πράγματα. Δεν αποκλείω να υπάρξουν για πρώτη φορά εξελίξεις μέσα στο Σ/Κ. Μακάρι να μην είναι απλά προαίσθημα.
καλά άμα έρθει και ο Ουρμπανσκι ,πάμε για κορυφαία μεταγραφική πρόοδο μετά από πάμπλο χ 2 κτλ , αν έρθει και ένας σοβαρός φόρ
Εμείς ψηνομαστε να έρθει?aivas19 έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 22:59 Ο Στεργιαδης ειπε οτι ο Ουρμπανσκι ψηνεται να ερθει, λογικα θα μαθουμε την αποφαση μεσα στο ΣΚ. Κετζιορα και Σβιντερσκι ξηγηθειτε
Τελικά το θέμα ποιος το έχει. Εμείς ή ο παίκτης?aivas19 έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 22:59 Ο Στεργιαδης ειπε οτι ο Ουρμπανσκι ψηνεται να ερθει, λογικα θα μαθουμε την αποφαση μεσα στο ΣΚ. Κετζιορα και Σβιντερσκι ξηγηθειτε
Γιατί τις προάλλες λεγόταν ότι εμείς κάναμε δεύτερες σκέψεις.
Όπως και να έχει, μακάρι να έρθει ο παίκτης
-
Έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι ο αυτιάς που λέει ο priest δεν είναι φορ..
Σαμπως ξερουνε;Jim_Chatz έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 23:15Τελικά το θέμα ποιος το έχει. Εμείς ή ο παίκτης?aivas19 έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 22:59 Ο Στεργιαδης ειπε οτι ο Ουρμπανσκι ψηνεται να ερθει, λογικα θα μαθουμε την αποφαση μεσα στο ΣΚ. Κετζιορα και Σβιντερσκι ξηγηθειτε
Γιατί τις προάλλες λεγόταν ότι εμείς κάναμε δεύτερες σκέψεις.
Όπως και να έχει, μακάρι να έρθει ο παίκτης
blackzi έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 23:18 Έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι ο αυτιάς που λέει ο priest δεν είναι φορ..