Psychopol έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 11:40 Ο μέγιστος αριθμός μεταβιβάσεων είναι 10 φορές ανά αγωνιστική περίοδο φίλε μου![]()
Αυτο ειναι της ΠΑΕ θεμα ή της κυβέρνησης;gika έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 14:32Psychopol έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 11:40 Ο μέγιστος αριθμός μεταβιβάσεων είναι 10 φορές ανά αγωνιστική περίοδο φίλε μου![]()
Πότε θα τα αλλάξουν αυτα;
Πέρσι ο λόγος που δεν πήρα ήταν γιατί δεν είχαν ανακοινώσει ακόμα τις μεταβιβάσεις.
Τα προηγούμενα χρόνια, έπαιρνα 2 διαρκείας, ένα στο όνομα μου και ένα στου πατέρα μου. Οταν ήμουν εγώ εξωτερικό, πήγαινε εκείνος με κάποιον φίλο του, ενώ όταν τύχαινε να είμαστε Ελλάδα πηγαίναμε είτε οι δύο μας είτε εγώ με κάποιον φίλο.
Οι 10 μεταβιβάσεις είναι υπερβολικά περιοριστικές οπότε με βλέπω και φέτος να μην παίρνω.
Κρίμα.
Και φαντάσου ότι δεν είχαμε λόγο να ανανεώσουμε πρώτη μέρα. Έχουμε μέρες στη διάθεση μαςnunies4 έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 18:16 2000 την 1η μέρα
Ρισπεκτ στον ΠΑΟΚτση της Τούμπας που είναι τόσο διαφορετικός από αυτόν των σοσιαλ και της τοξικότητας
Δεν πηραν πολυ καλα τη πρωτη ημερα ανανεωσεων τα σκουληκια...Καποιο σκουληκι στο forum τους
2000 οι Τούρκοι σε 7 ώρες, εμείς με το ζόρι 1800-1900 σε ενάμιση μήνα.
Όχι δεν φυτοζωουμε με το μπούτι.
Ετσι ειναι τα γουρια...εγω σπαστικα που το πηρα τωρα το απογευμα και οχι 10;01 οπως καθε χρονο...
Νομιζω εχουμε 1926 λογους να ανανεωσουμε απο την πρωτη μερα