αν δεν ψηθουν να ερθουν πρωτα δανεικοι πως θα ψηθουν για μονιμα ? μακαρι να μην καταληξουμε σε σεντιρα και μπραντον και ας ειναι οποιος θελουν απο αυτους που κοιτανε .joshua έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 15:22 Τόσο για τον Μοπαι όσο και για τον Λαριν λένε ότι τα βρίσκουμε με τις ομάδες αλλά δεν θέλουν οι παίκτες...Δηλαδή πόσο μας πήραν οι συνομιλίες με τις ομάδες για να μάθουμε μετά ότι δεν θέλουν οι παίκτες; Δεν ανιχνευεις πρώτα διαθέσεις παικτη πριν καταλήξεις σε συμφωνία με την ομαδα; Τεσπα έτσι και αλλιώς και άλλον δανεικο δεν θέλω. Μια κανονική αγορά δεν μπορούμε να κανουμε;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- abc_o_ karpouzas
ειχε ζητησει απο ενα παιδι να δει εαν στον φουρνο τον...τεμετερον...στην ξηροκρηνη δίπλα στην παλια ραμονα εβγαλαν λαβασια και πιροσκια με πατατα...
το παιδι τον ειπε οτι εβγαλαν...
και αυτος απαντησε....perfect...

- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- Polichni1926
-
Drkusic - R.Marin - Akpom ή Livaja
Ας πάμε σε σίγουρες λύσεις που πιο πιθανό είναι να θέλουν να έρθουν.
-
το tuttomercato ενα ιταλικο σαιτ εβγαλε αρθρο που λεει ο αρης εκανε προταση για την αγορα του ρασβαν μαριν 1εκ και η καλιαρι ζηταει 1.5εκmakispaspartou έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 15:45 Drkusic - R.Marin - Akpom ή Livaja
https://www.tuttomercatoweb.com/cagliar ... QtMTQ5NTEx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Polichni1926 την Παρ 11 Ιούλ 2025, 15:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έβαλα να ακούω όσο δούλευα αυτόν τον Τσάρλι και αναλύανε με έναν που είναι μέλος της Φαενορντ το στυλ του Ιβανουσετς. Για κάποιο λόγο τον αποθεώνουν και λένε επειδή είναι τέρμα μπαλάτος είναι ακριβός αυτό που θέλει ο Λουτσέσκου. Προσωπικά, δεν έχω διακρίνει ότι ο Λουτσέσκου έχει τόσο ανάγκη από μπαλάτους που δεν κάνουν άμυνα (γιατί και αυτό αναφέρθηκε από τους προαναφερθέντες). Άρα δεν ξέρω κατά πόσο θα συνεισφέρει σε transition παιχνίδι τέτοιος παίκτης... Μακάρι όμως σε κάθε περίπτωση να το δει σοβαρά, να τον εμπνεύσει και η ομάδα και να κάνουμε παπάδες.
-
Στο μεταξύ παίζει ούτε αυτοί να έρχονται εδώ...εκτός αν τους δώσεις μαλλιάmakispaspartou έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 15:45 Drkusic - R.Marin - Akpom ή Livaja
-
Ο Ιβάνουσετς για να μην το πολύ κουράζουμε είναι της ποιότητας του Ζίβκοβιτς, έχει πολύ υψηλή τεχνική κατάρτιση, τρίπλα και παίζει μεταξύ των γραμμών.
Είναι βέβαιο ότι ο Λούτσε θα τον λατρέψει.
Είναι βέβαιο ότι ο Λούτσε θα τον λατρέψει.
Συμφωνω για τους δανεισμους.joshua έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 15:22 Τόσο για τον Μοπαι όσο και για τον Λαριν λένε ότι τα βρίσκουμε με τις ομάδες αλλά δεν θέλουν οι παίκτες...Δηλαδή πόσο μας πήραν οι συνομιλίες με τις ομάδες για να μάθουμε μετά ότι δεν θέλουν οι παίκτες; Δεν ανιχνευεις πρώτα διαθέσεις παικτη πριν καταλήξεις σε συμφωνία με την ομαδα; Τεσπα έτσι και αλλιώς και άλλον δανεικο δεν θέλω. Μια κανονική αγορά δεν μπορούμε να κανουμε;
Θα ηθελα οι κινησεις μας να φωναζουν παμε να φτιαξουμε τον ΠΑΟΚ των επομενων 3-4 χρονων και οχι να φωναζουν "ψυχωση" για πρωταθλημα στα 100 με παικτες μια χρησης.
Οχι φυσικα πως θα με χαλασει να πανηγυριζουμε τον Μαιο...

Τώρα που το ξαναθυμήθηκα σαν να είπε σ'αυτον που μιλούσε στο τηλέφωνο
Δεν θέλει να έρθει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος;
Μην αγχώνεσαι, στα @@ σου έχουμε Μπράντον .
Άκου που σε λέω θα πάρουμε νταμπλ με Μπράντον βασικό και με στατιστικά 0 γκολ 0 ασίστ και 852 κοντρόλ με το καλάμι
Θα τους τρελάνουμε όλους
Perfect
-

-
και με 852 φορες να εχει πεσει κατω επειδη τον ακουμπησε το σεντερ μπακgk.box16 έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 15:55Τώρα που το ξαναθυμήθηκα σαν να είπε σ'αυτον που μιλούσε στο τηλέφωνο
Δεν θέλει να έρθει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος;
Μην αγχώνεσαι, στα @@ σου έχουμε Μπράντον .
Άκου που σε λέω θα πάρουμε νταμπλ με Μπράντον βασικό και με στατιστικά 0 γκολ 0 ασίστ και 852 κοντρόλ με το καλάμι
Θα τους τρελάνουμε όλους
Perfect
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Το ίδιο και ο Τσώχος σε διαδικτυακή εκπομπή. Ποιότητα, τρομερή τεχνική κατάρτιση κι αν δεν είχε την περσινή χρονιά θα έφευγε άνετα με 30-40 εκvasgias έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 15:47 Έβαλα να ακούω όσο δούλευα αυτόν τον Τσάρλι και αναλύανε με έναν που είναι μέλος της Φαενορντ το στυλ του Ιβανουσετς. Για κάποιο λόγο τον αποθεώνουν και λένε επειδή είναι τέρμα μπαλάτος είναι ακριβός αυτό που θέλει ο Λουτσέσκου. Προσωπικά, δεν έχω διακρίνει ότι ο Λουτσέσκου έχει τόσο ανάγκη από μπαλάτους που δεν κάνουν άμυνα (γιατί και αυτό αναφέρθηκε από τους προαναφερθέντες). Άρα δεν ξέρω κατά πόσο θα συνεισφέρει σε transition παιχνίδι τέτοιος παίκτης... Μακάρι όμως σε κάθε περίπτωση να το δει σοβαρά, να τον εμπνεύσει και η ομάδα και να κάνουμε παπάδες.
τελευταια νεα απο τον Αγιο Χαραλαμπο εκ Σινδου
ο Ιβαν εχει ξεσαλωσει και συμμετεχει προσωπικα στο κυνηγι του Φορ
Τρια(3) ονοματα ακουγονται και τα εγγραφα πανε κι ερχονται
η Σαββιδαινα αγορασε γλυκα αξιας 370 ευρω απο το freggio Μαρμαρα
πηγη η Μαρινα η ταμιας
καλο ειναι να παρει και κατι σε αλμυρο για balance
κασερι Σοχου θα προτιμουσα εγω
τις προαλλες πηρα απο το σουπερ κασερι του Προικα
και μολις εφαγε η παπαδιά μου λεει
ΜΑΤΙ ΚΑΣ()ΕΡΙ() ειναι αυτο παπά μου
Αγιε μου,σε ευχαριστω
ο Ιβαν εχει ξεσαλωσει και συμμετεχει προσωπικα στο κυνηγι του Φορ
Τρια(3) ονοματα ακουγονται και τα εγγραφα πανε κι ερχονται
η Σαββιδαινα αγορασε γλυκα αξιας 370 ευρω απο το freggio Μαρμαρα
πηγη η Μαρινα η ταμιας
καλο ειναι να παρει και κατι σε αλμυρο για balance
κασερι Σοχου θα προτιμουσα εγω
τις προαλλες πηρα απο το σουπερ κασερι του Προικα
και μολις εφαγε η παπαδιά μου λεει
ΜΑΤΙ ΚΑΣ()ΕΡΙ() ειναι αυτο παπά μου
Αγιε μου,σε ευχαριστω
- These users thanked the author prist64 for the post (total 26):
- thanasakiss4, Panostas1995, Afanas, lnlnx, VfB v2, manolios, smoothcriminal1926, Parolos, DamoN, Logistis and 16 more users