Α μάλιστα. Αυτή είναι η διαδικασία. Να χειροκροτησουμε λοιπόν τον άξιο υποψήφιο επενδυτή και τον "θεματοφυλακα" του ΠΑΟΚ, που παίζουν τέτοια στιαπου στον μεγαλύτερο ευεργέτη της ιστορίας μας.Magpies4 έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 08:43Αυτό το λές εσύ. Αυτή είναι η διαδικασία. Δεν είναι κάν εγγυητική, είναι τα κεφάλαια προς μελλοντική δέσμευση που πρέπει να βάλει ο κάθε επενδυτής. Θα γίνουν εγγυητική μετά την σύσταση ετ. κοινού σκοπού.Unpsofable78 έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 08:34 Άτυπο γραφείο τύπου ποιου;
Δηλαδή γίνεται έμμεσος εκβιασμός ενώ όλοι γνωρίζουν τις δυσκολίες λόγω πολέμου και όχι μόνο;
Δεν υπάρχει κανένας εκβιασμός. Ο Σαββίδης δεν το έκανε το 22 που θα μπορούσε να το κάνει και άφησε την πόρτα ανοικτή.
Το τί θα γίνει τώρα δεν μπορούμε να το προβλέψουμε. Ο Μυστακιδης χτυπάει στην πιθανή αδυναμία Ιβάν λόγω πολέμου. Και οι δύο είναι επιχειρηματίες και έτσι έχουν κάνει τις περιουσίες τους. Μακάρι να είναι ο Ιβάν που θα φτιάξει το γήπεδο. Αλλά αυτά που γράφεις εσύ και κάποια άλλα παιδιά είναι οτι ο ένας είναι ο κακός, ο εκβιαστής και ο άλλος ο άγιος, ο αθώος που βάλλεται από το σύστημα. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Επαναλαμβάνω οτι μιλάμε για επιχειρηματίες που θέλουν να ασχοληθούν με τον ΠΑΟΚ (οχι με τον Ρούλη η τίς γριές).
Το αν είναι ευεργέτης το αιτιολογησα παραπάνω. Εκτός αν εσείς που μας "εκπαιδευετε" να το πάρουμε χαλαρά το αμφισβητειτε.
Αυτά που λέμε εγώ και κάποια άλλα παιδιά λοιπόν είναι γεγονότα.
Ο ένας είναι απλά ένας επιχειρηματίας που προσπαθεί με ανήθικο τρόπο να πετύχει τους σκοπούς του, ίσως εξυπηρετωντας και συμφέροντα τρίτων, με τυράκι το γήπεδο.
Ενώ για τον Ιβάν δεν χρειάζονται συστάσεις. Τα έγραψα παραπάνω ξανά λέω.
Τον ηγέτη δεν τον κάνουν τα πολλά χρήματα.
Ούτε θα επιτρέψουμε αυτό που γίνεται σε βάρος του Ιβάν επειδή έχει βρεθεί σε μία δύσκολη θέση πρόσκαιρα.
Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες ότι δεν είναι έτσι ακριβώς, ή ότι αυτό το λέω εγώ.
Έχω πει κανένα ψέμα; Αν λέω κάποιο ψέμα, σε παρακαλώ να με διορθώσεις.
Τέλος, και νομίζω το πήρατε καλά χαμπάρι χθες με την άφιξη του Ιβάν και τις αντιδράσεις της πλειοψηφίας του κόσμου, τον Ιβάν ξέρουμε και τον Ιβάν εμπιστευομαστε.
Αν συνεχιστεί αυτό, φοβάμαι ότι δεν θα πάνε καλά τα πράγματα. Θα δούμε πολύ άσχημες εικόνες και μακάρι να βγω ψεύτης.