Χατσίδη & Μπαταουλα τους πιστεύω κι εγώ πολύ. Έχουν ήδη και φτιαγμένο σώμα για ν'ανταπεξελθουν απέναντι σε άντρες. Επίσης πιστεύω πολύ και στον Balde αλλά ίσως είναι καλύτερα φέτος να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ Β μιας και θα είναι σχεδόν απίθανο να βρει χρόνο με Taison και καλώς εχόντων των πραγμάτων Ivanusec. Τα ίδια ισχύουν και για Μύθου που είναι κατ'εμε ένας από αυτούς που θα συζητηθούν πολύ τα επόμενα χρόνια ( έχω καλό μάτι και σπάνια πέφτω έξω όπως και στην περίπτωση του Τζίμα που όταν μας έκανε νερά ο Κουτσιας επέμενα ότι είναι για μεγάλα πράγματα,την ώρα που οι περισσότεροι τον μπερδευαν με τον Παναγιώτη Τζίμα)adam04 έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 10:36Νομίζω είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο Λου.panpangr77 έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 10:12 Πάντα ήθελα εναν κοντο μπροστα που να φτιχνει φάσεις μονος του. Μοιάζει στον "να δουμε τον ΠΑΟΚ στα ντέρμπι".
Έχω ψηθεί τρέλα για Ουρμπανσκι.
Χατσιδης,Μπαταουλας πρέπει να μείνουν.
Ο Μύθου μάλλον δεν είναι έτοιμος ακομα
Τέλος επειδή ακούω για Χάρη Τσιγγάρα κτλ....Με Καραγεωργίου ο Κώττας έπαιζε κυρίως ως χαφ και ήταν παραπάνω από αξιοπρεπέστατος οπότε θα τον θεωρούσα μια καλή ευκαιρία να τον δουλέψουμε ως 5-6 χαφ αρχικά. Ο Πολωνός κι εμένα με ψήνει πολύ κι αν υπήρχε τρόπος στην θέση του Ozdoev να ερχόταν και κάποιος σαν τον Topic η τον Moro θα είχαμε μια τρομερή τετράδα χαφ + έναν ταλαντούχο γηγενή. Φέτος έστω και χωρίς ταχύτατους ρυθμούς φαίνεται να γίνεται δουλίτσα. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος με την ολοκλήρωση του ρόστερ.