Έκλεισε Αλαβές και θα έχει συμπαίκτη τον Οττο
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- pagotatzis
- Unpsofable78
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Αν ισχύουν αυτά και είναι εφικτός έστω και δανεισμός με οψιον στα ίδια λεφτά που τον πήραν, δεν έχω κανέναν ενδοιασμό.
Μιλάμε για κοντοπουτανο αλήτη παικταρα. Παρά την έλλειψη ύψους, ίδιο μπόι με Μπραντον, παστελωνει καλά. Βλέπω ότι την τελευταία σεζόν δεν είχε πολλά νούμερα αλλά η αξία του δεν αμφισβητειται.
Μιλάμε για κοντοπουτανο αλήτη παικταρα. Παρά την έλλειψη ύψους, ίδιο μπόι με Μπραντον, παστελωνει καλά. Βλέπω ότι την τελευταία σεζόν δεν είχε πολλά νούμερα αλλά η αξία του δεν αμφισβητειται.
-
Σε μόνιμη πτωση αυτος ο ποπάι. Δεν ξέρω αν αξιζει να γυροφερνουμε τετοιες παγιδες. Ειδικα για φορ 1,70.
Για σαντρο οσο κι αν τον ήθελα, κινδυνεύουμε να καταληξουμε με 3 αριστερά εξτρεμ. Δεν πιστευω οτι υπαρχει ενδιαφέρον πλεον.
Για σαντρο οσο κι αν τον ήθελα, κινδυνεύουμε να καταληξουμε με 3 αριστερά εξτρεμ. Δεν πιστευω οτι υπαρχει ενδιαφέρον πλεον.
Τον (αγαπημένο) μου Νταβίντ Βιγια να με έλεγαν θα σε φέρω να παίξει βασικός φορ στο ελληνικό πρωτάθλημα ως μοναδικός φορ θα σε έλεγα όχι
Φορ 1.75 ύψος βασικός στην Ελλάδα?
και ο στεργιαδης στην σφηνα φωτογραφισε αυτον απο μαρσειγ,ο ιβανουσετς οπως τον λενε οι κροατοι θα κλεισει.
-
Μάλλον δεν τον έχεις δει να παιζει φιλε.black death έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:08 Σε μόνιμη πτωση αυτος ο ποπάι. Δεν ξέρω αν αξιζει να γυροφερνουμε τετοιες παγιδες. Ειδικα για φορ 1,70.
Πρεμιερ λιγκ έπαιζε με το 1.75 θα κολωσει Ελλαδα; Ειναι αυτό που λεγαν παλιά fox in the box
- These users thanked the author Luigi Vampa for the post:
- Unpsofable78
- Unpsofable78
Εν μέρει έχεις δίκιο. Τα περισσότερα ματς που έχουμε είναι απέναντι σε κλειστές άμυνες. Από την άλλη δεν ξέρω προσωπικά πολλά φορ (πλην Βρετανών) με τέτοιο ύψος, που να έκαναν καριέρα Premier.sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:12 Τον (αγαπημένο) μου Νταβίντ Βιγια να με έλεγαν θα σε φέρω να παίξει βασικός φορ στο ελληνικό πρωτάθλημα ως μοναδικός φορ θα σε έλεγα όχι
Πάρα το ύψος του είναι δυνατός και έχει και ατομική ενέργεια. Καλά για τα Ευρωπαϊκά ματς και τα εγχώρια ντέρμπι νομίζω θα ήταν σούπερ.
- Unpsofable78
Ο Γκρινγουντ κυρίως δεξιά νομίζω έπαιζε. Τι παικτουρα κι αυτός ρε φίλε. Απίστευτος.DaVinci έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:00 Αναγκαστικά τον αγόρασε η Μαρσέιγ λόγω ρήτρας, αλλιώς δεν νομίζω να τον κρατούσε με αυτά που έγιναν φέτος. Ο τύπος έτρωγε μπινελικια και απειλές σχεδόν σε κάθε ματς. Λογικά αν βρεθεί κάτι αξιόλογο θα την κάνει. Με Rowe, Gouiri και Greenwood στα φορ είναι καλυμμένη η Μαρσέιγ. Δεν είναι εντελώς παπάς, υπάρχει context.
Φέτος θα έχουμε πολύ πιο "μπαλάτη" ομάδα οπότε δεν χρειάζεται ύψος μπροστά, για την ακρίβεια ένας επιθετικός που μπορεί να συμμετέχει θα ενθαρρύνει και το παιχνίδι κατοχής με τις μεταβάσεις-φωτια της χρονιάς του πρωταθλήματος, αντί για το αποκρουστικό παιχνίδι με τις βαθιές μπαλιές που παίξαμε πέρυσι.
Βέβαια το ιδανικό θα ήταν να είχαμε δυο διαφορετικούς φορ αλλά δύσκολα, αφου ψάχνουμε παίκτη σαν τον Τσάλοφ γιατί δεν εμπιστευόμαστε τον Τσάλοφ.
Τώρα όσον αφορά τον Μοπέ, είναι αγνή ποδοσφαιρική αλητεία σαν παίκτης αλλά γενικά έχει θέματα συμπεριφοράς, αν ψήνεται να έρθει και ο Λούτσε ψήνεται να διαχειριστεί λίγο σταριλίκι, τότε αξίζει το ρίσκο καθώς το επίπεδο του είναι υψηλότατο.
Βέβαια το ιδανικό θα ήταν να είχαμε δυο διαφορετικούς φορ αλλά δύσκολα, αφου ψάχνουμε παίκτη σαν τον Τσάλοφ γιατί δεν εμπιστευόμαστε τον Τσάλοφ.
Τώρα όσον αφορά τον Μοπέ, είναι αγνή ποδοσφαιρική αλητεία σαν παίκτης αλλά γενικά έχει θέματα συμπεριφοράς, αν ψήνεται να έρθει και ο Λούτσε ψήνεται να διαχειριστεί λίγο σταριλίκι, τότε αξίζει το ρίσκο καθώς το επίπεδο του είναι υψηλότατο.
- These users thanked the author paokspren for the post:
- Unpsofable78
-
Ωραία όλα αυτά, γελάσαμε και σήμερα, νοσταλγήσαμε κλάψαμε μαλώσαμε
Κάνα παίκτη θα φέρετε τώρα;
Κάνα παίκτη θα φέρετε τώρα;
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
- giaxxo, aivas19, navigator11
-
Neal Maupay-->ορισμός του shithousery (πολλη ελεύθερη μετάφραση:κωλοπαιδισμος). Ψάχνω ένα βίντεο που έκαναν μέχρι και κάτι παλικάρια Έλληνες (pub tales). Θα έχουμε θέματα 100%, μακριά και ας είναι παιχταράς
Αυτό...σε 4 μέρες η ομάδα πετάει και ακόμα φορ και χαφ πουθενά
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- PAOKevolution
- Unpsofable78
Καλά αν γίνει κάνα χαζό και έρθει ο Maupay, που είναι σχεδόν αδύνατο, αλλά λέμε τώρα και πάλι γκρινιάζουμε, θα χάσω πάσα ιδέα.