Νέο Γήπεδο
Re: Νέο Γήπεδο
Αυτην δεν την κυνηγαν για το λιμανι επειδη ειναι ρωσιδα;;;
Μονο ο δικος μας εχει αυτο το προνομιο;
Μονο ο δικος μας εχει αυτο το προνομιο;
Η κόρη του (δλδ αυτός) έχει την Μονακό (κ τον Σκορπιό) κ είναι παντρεμένη με έναν Ουρουγουανό ο οποίος με τον γιο της Ντρέιφους έχουν την Σάντερλαντ.
- trelopaoki444
Παντως το τι λεγεται στα ραδιοφωνα της πολης δεν περιγραφεται. Ο Μυστακιδης λεει ειναι Παοκτσακι κ εχει τραβηχτει για τον ΠΑΟΚ σε εκδρομες δεν ειναι χτεσινος. Κ ο Ιβαν του εκοψε την Τουμπα δεν ειναι ευκολα τα πραγματα
Αυτο το Παοκτσακι το τρελο που ηταν ρε παιδια την εποχη που ο Ζαγορακης κ ο Βρυζας ψαχνανε επενδυτες? Δεν τα ειχε φτιαξει ακομα τα δισεκατομυρια?
Που ηταν οταν σκαγανε επι Μπατμαν οι προσφυγες η μια μετα την αλλη? Ειχε μετακομισει απο Δυτικες Συνοικιες κ δεν ειχε παρει γραμμη τι παιζει?
Μαγκες ο ΠΑΟΚ δεχεται ΞΑΝΑ πολεμο και αυτη τη φορα πολλοι το εχουν καταπιει αμασητο το παραμυθι. Συνελθετε κ βαλτε το μυαλο σας να δουλευει

Αυτο το Παοκτσακι το τρελο που ηταν ρε παιδια την εποχη που ο Ζαγορακης κ ο Βρυζας ψαχνανε επενδυτες? Δεν τα ειχε φτιαξει ακομα τα δισεκατομυρια?
Που ηταν οταν σκαγανε επι Μπατμαν οι προσφυγες η μια μετα την αλλη? Ειχε μετακομισει απο Δυτικες Συνοικιες κ δεν ειχε παρει γραμμη τι παιζει?
Μαγκες ο ΠΑΟΚ δεχεται ΞΑΝΑ πολεμο και αυτη τη φορα πολλοι το εχουν καταπιει αμασητο το παραμυθι. Συνελθετε κ βαλτε το μυαλο σας να δουλευει
- These users thanked the author trelopaoki444 for the post (total 9):
- Vet_eranos, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, theo-drama, pagotatzis, trouman, Apil44, Unpsofable78, Montrealiotis, Dimpatra
- Kabamaru11
Συγνωμη που ρωταω,ποια ραδιοφωνα ειναι αυτα;Λιμπερο κ Μετρο;
Ευτυχως δοξα σοι,τα εχω κοψει τοσο στο αμαξι οσο κ στο μαγαζι μου και βρηκα την ψυχικη μου υγεια.
Ευτυχως δοξα σοι,τα εχω κοψει τοσο στο αμαξι οσο κ στο μαγαζι μου και βρηκα την ψυχικη μου υγεια.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 4):
- nkoss, pagotatzis, navigator11, Unpsofable78
Παιδιά, μην το κάνετε αυτό. Μην απαξιώνετε κανέναν. Ο Μυστακίδης ειναι ένας δισεκατομυριουχος παοκτσής. Πιθανώς να γίνει κ ιδιοκτήτης ή χορηγός κάποτε. Δεν είναι εχθρός. Είμαστε σχεδόν όλοι με τον Ιβάν και εγώ προσωπικά έχω εκφράσει την ευγνωμοσύνη μου προς το πρόσωπο του σε στιγμές που ένιωθα ότι είμαι μειοψηφία, αλλά κάπου να βρούμε και μια ισορροπία. Το κλίμα από "βρίζουμε Ιβάν" τείνει να γίνει "βρίζουμε Τέλη". Στα άκρα πάλι.trelopaoki444 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:51 Παντως το τι λεγεται στα ραδιοφωνα της πολης δεν περιγραφεται. Ο Μυστακιδης λεει ειναι Παοκτσακι κ εχει τραβηχτει για τον ΠΑΟΚ σε εκδρομες δεν ειναι χτεσινος. Κ ο Ιβαν του εκοψε την Τουμπα δεν ειναι ευκολα τα πραγματα![]()
![]()
Υ.γ. την εποχή Ζαγορακη ο Τέλης μάλλον δεν ήταν δισεκατομυριουχος.
Αυτή τη στιγμή είναι εχθρός της ενότητας του ΠΑΟΚ εκ των έσω.nkoss έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:10Παιδιά, μην το κάνετε αυτό. Μην απαξιώνετε κανέναν. Ο Μυστακίδης ειναι ένας δισεκατομυριουχος παοκτσής. Πιθανώς να γίνει κ ιδιοκτήτης ή χορηγός κάποτε. Δεν είναι εχθρός. Είμαστε σχεδόν όλοι με τον Ιβάν και εγώ προσωπικά έχω εκφράσει την ευγνωμοσύνη μου προς το πρόσωπο του σε στιγμές που ένιωθα ότι είμαι μειοψηφία, αλλά κάπου να βρούμε και μια ισορροπία. Το κλίμα από "βρίζουμε Ιβάν" τείνει να γίνει "βρίζουμε Τέλη". Στα άκρα πάλι.trelopaoki444 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:51 Παντως το τι λεγεται στα ραδιοφωνα της πολης δεν περιγραφεται. Ο Μυστακιδης λεει ειναι Παοκτσακι κ εχει τραβηχτει για τον ΠΑΟΚ σε εκδρομες δεν ειναι χτεσινος. Κ ο Ιβαν του εκοψε την Τουμπα δεν ειναι ευκολα τα πραγματα![]()
![]()
Υ.γ. την εποχή Ζαγορακη ο Τέλης μάλλον δεν ήταν δισεκατομυριουχος.
Άρα μεγαλύτερος εχθρός από τον γαυρο.
Εφιάλτες δε χωράνε στην ομάδα μας.
Μόνος του έγινε.
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
- Unpsofable78
- trelopaoki444
Δεν απαξιωνω κανενα φιλε μου. Απλα δυσκολευομαι να κατανοησω το timing της ελευσης Τελη οταν 20+ χρονια δεν υπαρχει πουθενα κ την αβαντα που εχει στα ραδιοφωνα σε χρονο dt.
Και απ την αλλη εχεις τον Ιβαν τοσο καιρο που οτι εχει βαλει στοχο το εχει φερει εις περας και με το παραπανω κ ξαφνικα εγινε ο μπατιρης που δε μπορει να.φτιαξει την Τουμπα
Και απ την αλλη εχεις τον Ιβαν τοσο καιρο που οτι εχει βαλει στοχο το εχει φερει εις περας και με το παραπανω κ ξαφνικα εγινε ο μπατιρης που δε μπορει να.φτιαξει την Τουμπα
- These users thanked the author trelopaoki444 for the post (total 5):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, theo-drama, aivas19, Unpsofable78, Montrealiotis
Υπάρχει οργανωμένη προσπάθεια εξαγοράς της ΠΑΕ με συμμετέχοντες τον ΑΣ, το μετροσπορτ και τη Θ4. Αυτό ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη μέρα. Ο Τέλης όμως έκανε το ίδιο λάθος που έκανε η ΝΔ με το δημοψήφισμα, όταν έβαλε το Σκαι να εκνευρίζει τον κόσμο καθημερινά με παραπλανητικές σαχλαμάρες.
Αυτά είναι τα γεγονότα και αυτές οι απαντήσεις.trelopaoki444 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:22 Δεν απαξιωνω κανενα φιλε μου. Απλα δυσκολευομαι να κατανοησω το timing της ελευσης Τελη οταν 20+ χρονια δεν υπαρχει πουθενα κ την αβαντα που εχει στα ραδιοφωνα σε χρονο dt.
Τα άλλα είναι σενάρια και θέλω.
Επί της ουσίας.
Το μόνο που συμβαίνει με την εμπλοκή Μυστακίδη στο γηπεδικό είναι η ανάγκη του Ιβάν να μην είναι ανακόλουθος γιατί θα μπει σε σύγκριση και θα φθείρεται.
Εμείς ως οπαδοί γιατί νοιαζόμαστε για τη σύγκριση δεν έχω καταλάβει.
Κι αν όπως πολλοί θεωρούν τον Μυστακιδη λαγό, μια παραπάνω κερδισμένος ο Σαββίδης. Προς τι η σύγχυση;
Μέχρι στιγμής μόνο καλό έχει κάνει, ενεργοποιώντας έναν ιδιοκτήτη που είχε να εμφανιστεί 6 χρόνια στην Τούμπα.
Στο χέρι του είναι να έχει τον κόσμο μαζί του.
Εγω σήμερα είδα τους περισσότερους ναυλωμενους με Ιβάν μόνο που άκουσαν 5 λόγια.
Το μόνο που συμβαίνει με την εμπλοκή Μυστακίδη στο γηπεδικό είναι η ανάγκη του Ιβάν να μην είναι ανακόλουθος γιατί θα μπει σε σύγκριση και θα φθείρεται.
Κι αν όπως πολλοί θεωρούν τον Μυστακιδη λαγό, μια παραπάνω κερδισμένος ο Σαββίδης. Προς τι η σύγχυση;
Μέχρι στιγμής μόνο καλό έχει κάνει, ενεργοποιώντας έναν ιδιοκτήτη που είχε να εμφανιστεί 6 χρόνια στην Τούμπα.
Εγω σήμερα είδα τους περισσότερους ναυλωμενους με Ιβάν μόνο που άκουσαν 5 λόγια.
- These users thanked the author Mīngus for the post:
- nikos ioannidis
Γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να επηρεαστει το αγωνιστικο. Δεν το βλεπεις δηλαδη; Ειναι ολα ροδινα; 10 τροποι υπαρχουν να κανει ο Μυστακιδης και ο ΑΣ αυτο που εκανε, διαλεξαν το χειροτερο. Σκοπιμα; Θα δειξειMīngus έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:55 Επί της ουσίας.
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- Unpsofable78
-