Ιβάν Σαββίδης VII
- thanos-xanthi
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Παρτους παραμαζωμα τεραστιε Ιβάν τους εχθρούς και έξω αλλά και μέσα απο το σπίτι μας
Συγκίνηση μόνο απο τη επιστροφή.. νιώθεις ΠΑΟΚ και εκτός απο σωτήρας είσαι κι ένας απο μας
Πραγματικά πλέον...κάντε ότι κοιμάστε....
Συγκίνηση μόνο απο τη επιστροφή.. νιώθεις ΠΑΟΚ και εκτός απο σωτήρας είσαι κι ένας απο μας
- These users thanked the author thanos-xanthi for the post (total 3):
- Unpsofable78, Χωρικός, Apil44
joshua έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:44 Έχει ενδιαφέρον πάντως και αυτο αλωστε προσδίδει ενδιαφέρον στην καθημερινότητα μας ,πόσο διαφορετικά μπορεί να βλέπουν καποιοι άνθρωποι τα ιδια πράγματα, ενώ μάλιστα η αφετηρία είναι κοινή. Εμένα πχ αυτού του είδους η εμφάνιση και αυτού του είδους οι δηλώσεις στο συγκεκριμένο ταιμινγκ δεν με ενθουσιάζουν καθόλου. Κάποιους άλλους πάλι όπως είναι φανερό τους εκστασιαζουν. Όλα δεκτά,η διαφωνία είναι αφετηρια εξέλιξης.
- navigator11
Εγώ πάλι σε σχέση ακόμα και με φωτογραφίες από πέρσι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος τον βλέπω πιο ακμαίο. Δεν το συζητώ καν σε σχέση με κάποιες εικόνες του παλαιότερα. Είναι δύσκολο πάντως να μη σου προξενεί συγκίνηση να τον ξαναβλέπεις στον Ναό.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 5):
- Unpsofable78, Azrael, TylerDurden, Χωρικός, Jim_Chatz
Το χαμόγελο του Ζιβκοβιτς , του παίκτη που νιώθει πιο πολύ από όλους ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια , τα λέει όλα.
Επίσης οι δηλώσεις του Ιβαν είναι δηλώσεις ενός πολύ ισχυρού και εγωιστή ανθρώπου. Αυτά τα 2 πάνε μαζί.
Σιγά μη κάνει πίσω σε οτιδήποτε.
Ο καθένας ας το ερμηνεύσει όπως θέλει ( σε σχέση και με αυτό που έγραψε ο καλός μου φίλος Δημήτρης) .
Εμένα μια χαρά ηχούν στα αυτιά μου οι δηλώσεις του, η αρκούδα έστω και στριμωγμένη δε κοιμάται ούτε βρίσκεται σε χειμερία νάρκη.
Επίσης οι δηλώσεις του Ιβαν είναι δηλώσεις ενός πολύ ισχυρού και εγωιστή ανθρώπου. Αυτά τα 2 πάνε μαζί.
Σιγά μη κάνει πίσω σε οτιδήποτε.
Ο καθένας ας το ερμηνεύσει όπως θέλει ( σε σχέση και με αυτό που έγραψε ο καλός μου φίλος Δημήτρης) .
Εμένα μια χαρά ηχούν στα αυτιά μου οι δηλώσεις του, η αρκούδα έστω και στριμωγμένη δε κοιμάται ούτε βρίσκεται σε χειμερία νάρκη.
- These users thanked the author giapas for the post (total 4):
- Azrael, Apil44, Unpsofable78, PAOKevolution
-
Βουνό Ιβάναρε
- These users thanked the author Leonardo10 for the post:
- Unpsofable78
Τσάμπα τρελλαίνεστε με τον Ιβάν, δεν έχει μαντίλι να κλάψει. Άσε που εμφανίστηκε στο γήπεδο μετά από 6 χρόνια. Παρατημένη η ομάδα. Μη μασάτε όμως, έστειλε΄υπόσχεση με SMS ο σείχης το Μπρουνέϊ ότι έχει στην άκρη 400 εκατομμύρια για την Τούμπα και έχουμε εναλλακτική
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- vasgias, Unpsofable78
- TylerDurden
Ακόμα και εάν οι εξελίξεις είναι αυτές που τον ανάγκασαν σε επανεμφάνιση μετά από τόσα χρόνια στην Τούμπα, δε μπορώ παρά να νιώσω μια έντονη συγκίνηση και χαρά για τις εικόνες που είδαμε σήμερα.
- These users thanked the author TylerDurden for the post (total 4):
- navigator11, Maedhros4, Rexaris, Ιάσονας
Ακριβώς αυτό.
Η πρόθεση και η αγάπη του δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.
Όπως και το ότι εάν μπορεί (απέναντι σε όλους ως συνήθως), θα δώσει πόνο.
Συγκινητικές εικόνες, ας είναι ο κανόνας πάλι.
Και ας προσπεράσουμε τις εσωτερικές μας παθογένειες.
ΥΓ. Είναι το λιγότερο ανατριχιαστικο το τι μέτρα ασφαλείας πρέπει να ακολουθεί
Η πρόθεση και η αγάπη του δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.
Όπως και το ότι εάν μπορεί (απέναντι σε όλους ως συνήθως), θα δώσει πόνο.
Συγκινητικές εικόνες, ας είναι ο κανόνας πάλι.
Και ας προσπεράσουμε τις εσωτερικές μας παθογένειες.
ΥΓ. Είναι το λιγότερο ανατριχιαστικο το τι μέτρα ασφαλείας πρέπει να ακολουθεί
- These users thanked the author bane1980 for the post (total 3):
- navigator11, Maedhros4, Unpsofable78
Λόγια που αν σε νοιωθεις δεν τα λες. Προτιμάς τα ξύλινα. Τιμή μου κλπ κλπ. ΙΒΑΝ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ και τα παιδιά του θα σας χορέψουν και τα εγγόνια του!
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- Unpsofable78, Rexaris, PAOKevolution
Ωραίος λόγος πρόεδρε ,χάρηκαν κ οι παίκτες μας κ εμείς .εγώ έμεινα εκεί που είπες ότι στην χρόνια του πρωταθλήματος έπαιζες κάθε μέρα σκάκι για να το πάρουμε κ τα κατάφερες !το κατάλαβα στο Χαριλάου στον τελικό των τελικών που πήγαινε σαν αρνιά για σφαξημο κ παίζαμε άδικα με 10 κ τους χάρισαν μαρς κόκκινη.ειπαμε σε αγαπάμε εικόνα σε έχουμε αλλά δεν είμαστε κ χαπατα,σκάκι έπαιζες όταν ήσουν παρόν σε όλα τα ματς μέσα έξω κ τρέμανε τα τσιμέντα ,τώρα σε παίρνουν τηλ αν δώσεις άδεια να αλλαχτούν οι σημαίες του ΠΑΟΚ γύρω γύρω από την Τούμπα που είναι ξεσκισμενες.τον Σαββίδη του νταμπλ θέλουμε κ ας μην βάζει τρέλα λεφτά,να τον νιώθουμε εδώ δίπλα μας
Έχει ξεφύγει η φάση με το A.I. στις μέρες μας ...Κυκλοφορούν φωτό με αγκαλιές Ιβάν και Λουτσεσκου.. Εντωμεταξυ αυτοί οι δύο είναι στα μαχαίρια ...
Τι όχι?
Τι όχι?
- These users thanked the author Hayate for the post (total 4):
- tolis14, navigator11, Unpsofable78, PAOKevolution
+++++ όλοι διάρκειαςthanos-xanthi έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:59 Παρτους παραμαζωμα τεραστιε Ιβάν τους εχθρούς και έξω αλλά και μέσα απο το σπίτι μας
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
- tenten4GT, Apil44, Unpsofable78