Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
παλιό ενδιαφέρον για τον Μοχάμεντ,με το PAOK24 να έχει τονίσει στο παρελθόν για μη ευρωπαίο που βρισκόταν στο στόχαστρο, όμως πλέον δεν απασχολεί τους «ασπρόμαυρους».
- NikLiverpool
Επειδή για Λόβρεν εγώ έγραψα, ναι για μένα είναι μεταγραφή στοίχημα. Ο παίκτης είχε τραυματισμούς και έρχεται απο κακή χρονιά. Αλλά επισης έγραψα ότι μπορεί να βγει και Ζίβκο και ότι ο δανεισμός είναι πολύ καλή κίνηση.Equalizer έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:26 Εγώ δημιουργώ εντυπώσεις;
Αν μη τι άλλο λόγω ρόλου παρακολουθώ τη συζήτηση εντατικά.
Μετά το πρώτο δίωρο θετικών αντιδράσεων και ενθουσιασμού χτες το απόγευμα, έκτοτε 9/10 ποστ είναι ούτε λίγο ούτε πολύ "εντάξει δεν θέλω να χαλάω το κλίμα, ο παίκτης πέρυσι δεν έπαιξε, είχε πολλούς τραυματισμούς, ευτυχώς έχει μουντιάλ και θα θέλει να δείξει κάτι, ελπίζουμε να μη μας βγει Λοβρεν".
@Gospi εσύ δυο φορές έχεις δεχθεί μόνιμο μπαν το οποίο δεν έριξα εγώ αλλά δέχθηκα την άρση του. Και περίπου άλλα 250 εκατομμύρια προειδοποιήσεις (οχι με κουριερ). Και μου μιλάς για παρατυπίες και συμπεριφορές χωρίς καν να μιλάω για σένα;
Μακάρι να μας αναγκάσει να πληρώσουμε την ρήτρα.
2 σκέψεις για ιβάνουσετς
α) το σώμα του μου φαίνεται βαρύ, χωρίς πλαστικότητα. πιο πολύ σωματοδομή κεντρώου έχει, παρά πλάγιου παίχτη. στα βίντεο ο τρόπος που κινείται στο χώρο μου θύμισε καντουρί (στα καλά του). να προσευχόμαστε να κρατηθεί υγιής
β) ο ρόλος που μου φαίνεται ότι του κουμπώνει γάντι, είναι του εσωτερικού μέσου και όχι του εξτρέμ. απέναντι στις κλειστές άμυνες της σουπερλιγκ, με το βρωμοπόδαρο που διαθέτει και την ποδοσφαιρική ευφυία, θα δώσει πολλές λύσεις. εάν βέβαια ο αριστερός μπακ ανεβαίνει για να δώσει πλάτος, θα πρέπει ο χαφ της αριστερής μεριάς να έχει συγκεντρωμένο το νου του στις επιστροφές. είμαι πεπεισμένος ότι θα τον βλέπουμε συνεχώς να συγκλίνει προς τα μέσα, όπου είναι πολύ πιο ουσιαστικός από τον τάισον στην τελική προσπάθεια
υγ. τον ξέρω σίγουρα 6-8 χρόνια. πώς γίνεται να είναι ακόμα 26 χρονών..
α) το σώμα του μου φαίνεται βαρύ, χωρίς πλαστικότητα. πιο πολύ σωματοδομή κεντρώου έχει, παρά πλάγιου παίχτη. στα βίντεο ο τρόπος που κινείται στο χώρο μου θύμισε καντουρί (στα καλά του). να προσευχόμαστε να κρατηθεί υγιής
β) ο ρόλος που μου φαίνεται ότι του κουμπώνει γάντι, είναι του εσωτερικού μέσου και όχι του εξτρέμ. απέναντι στις κλειστές άμυνες της σουπερλιγκ, με το βρωμοπόδαρο που διαθέτει και την ποδοσφαιρική ευφυία, θα δώσει πολλές λύσεις. εάν βέβαια ο αριστερός μπακ ανεβαίνει για να δώσει πλάτος, θα πρέπει ο χαφ της αριστερής μεριάς να έχει συγκεντρωμένο το νου του στις επιστροφές. είμαι πεπεισμένος ότι θα τον βλέπουμε συνεχώς να συγκλίνει προς τα μέσα, όπου είναι πολύ πιο ουσιαστικός από τον τάισον στην τελική προσπάθεια
- These users thanked the author danirifle for the post (total 3):
- aivas19, Kabamaru11, navigator11
- navigator11
Μίλησε με τον Αμπντέλ Ραζέκ Μαχμούτ Αρδάλα ο Κώτσοςtheo111 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:42Μίλησε με έναν Αιγύπτιο δημοσιογράφο και αυτός ανέφερε οτι ενδιαφέρεται να τον υπογράψει ο ΠΑΟΚ μιας και ψάχνεται να φύγει ο παίκτης από την Ναντ. Παλαιότερα έπαιξε και στην Φενερμπαχτσε

- These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
- sakis_the_fraud, giaxxo, TylerDurden
Αυτό το να "κρατηθεί υγιής" γιατί το αναφέρετε συνέχεια ρε παιδιά; Ναι είχε κάποια μικροθεματα τραυματισμού αλλά το παιδί σε όλη του την καριέρα έχει χάσει 25 ματς λόγω τραυματισμών.danirifle έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:25 2 σκέψεις για ιβάνουσετς
Ο Ζιλε πχ έχει χάσει 80+
- Kabamaru11
Κριμα,μου αρεσε ο βραζιλιανος,αλλα 5εκ ειναι πολλα για τον συγκεκριμενο.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- Unpsofable78
- Dimitris_L4
Νταξει χαρηκαμε , καυλωσαμε θα ελεγα με τν Ιβαν αλλα παρτε ενα φορ τωρα κ ανακοινωστε ανανεωση Ντελια!!
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- Unpsofable78
Εσείς οι αδερφοί που ζείτε Ελλάδα και τα μαθαίνετε καλύτερα, τού Ιβάνουσετς τελείωσε;
αρα καλα τα λεγαμε.. για να πηγε αραπια με 5.. εδω με 3-4 ερχοτανε ευκολα
- Unpsofable78
Γιατί; Τελείωσε η μεταγραφική περίοδος;Polichni1926 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:01Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα φετος που εχεις 50εκ χερι γιατι ακομα δεν επεσε φραγκο ?nunies4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:16 Και αν του χρονου αρχες καλοκαιριου εχεις 25+ στο χερι; Το 5 μοιαζει πιο βατο.![]()
Ο Ολλανδός που έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι γνωρίζει πράγματα, είχε πει ότι το χρήμα θα πέσει στις 3 θέσεις του άξονα.
- Kabamaru11
Στην ανταλλαγη εγραφων λενε πως ειναι.Rexaris έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 19:15 Εσείς οι αδερφοί που ζείτε Ελλάδα και τα μαθαίνετε καλύτερα, τού Ιβάνουσετς τελείωσε;
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- Unpsofable78, Rexaris
δεν ξερω αν υπεπεσε στην αντιληψη κανενος αλλα ο αιγυπτιος δημοσιογραφος που εβγαλε το θεμα για τον Μοχαμεντ την Ναντ ειναι ΠΑΟΚτσακι...κανει της αναμεταδοσεις για το παγκοσμιο συλλογων και πηγε να τις προαλλες με φανελα ΠΑΟΚ...και εκανε και δηλωσεις σε δικο μας μεσο...δεν θυμαμαι σε ποιο και ελεγε οτι ακολουθει την ομαδα χρονια...
- Unpsofable78
Ναι ο Μαριν βολεύει καλύτερα. Αλλά ξέχασα έκλεισε στον ρουληPolichni1926 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:49παραδειγμα εδωσα θα μπορουσα να πω μαριν η οποιο αλλο ονομα μην κολλατε στο ονομα . θελετε να μου πειτε οτι για εσας δεν υπαρχει δυσκοιλιοτητα στο να δωσουμε λεφτα?aivas19 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:38Αρα αν έρθει τελικά ο Ουρμπάνσκι σημαίνει ότι τελικά υπάρχουν λεφτά;Polichni1926 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:37
ποτε δεν ειπα δεν ειναι σωστες επιλογες αυτες που εγιναν αλλα ο ουρμπανσκι δεν αποκτηθηκε γιατι ηθελαν λεφτα ειμαι σιγουρος πως εχει γινει και με κανα δυο φορ αυτο και αν θες μπορω να αναφερω αρκετες περιπτωσεις που δεν προχωρησε κατι λογω χρηματων και για αγορες και για συμβολαια δεν ειναι κατι κρυφο
υγ. μακαρι να ερθει ο ουρμπανσκι η πιο σωστη κινηση εδω και 6 χρονια σιγουρα
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναλώνεστε σε ανούσιες συζητήσεις.
Αυτή την στιγμή που μιλάμε, 10 Ιουλίου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως επιχείρημα το "δεν ρίχνει χρήμα". Έχει πάνω από δυο μήνες ακόμα μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.
Επίσης, αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως επιχείρημα το "υπάρχει διάθεση να ρίξει χρήμα" γιατί κανένας μα κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτό θα γίνει.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε αυτή την στιγμή είναι προσωρινή αποτίμηση της κατάστασης με βάση όσους έχει αποκτήσει ήδη η ομάδα. Βάση αυτής εγώ δηλώνω ικανοποιημένος μέχρι στιγμής. Φαίνεται να υπάρχει στόχευση και να "αγοράζουμε" συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που μας έλειπαν.
Το τι θα γίνει στο μέλλον το βλέπουμε και καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι και οι 2 πλευρές γιατί ο Ιβάν και έχει ρίξει χρήμα εκεί που δε το περίμενε κανείς αλλά και δεν έριξε σε εποχές που όλοι το θεωρούσαν δεδομένο.
Αυτή την στιγμή που μιλάμε, 10 Ιουλίου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως επιχείρημα το "δεν ρίχνει χρήμα". Έχει πάνω από δυο μήνες ακόμα μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.
Επίσης, αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως επιχείρημα το "υπάρχει διάθεση να ρίξει χρήμα" γιατί κανένας μα κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτό θα γίνει.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε αυτή την στιγμή είναι προσωρινή αποτίμηση της κατάστασης με βάση όσους έχει αποκτήσει ήδη η ομάδα. Βάση αυτής εγώ δηλώνω ικανοποιημένος μέχρι στιγμής. Φαίνεται να υπάρχει στόχευση και να "αγοράζουμε" συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που μας έλειπαν.
Το τι θα γίνει στο μέλλον το βλέπουμε και καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι και οι 2 πλευρές γιατί ο Ιβάν και έχει ρίξει χρήμα εκεί που δε το περίμενε κανείς αλλά και δεν έριξε σε εποχές που όλοι το θεωρούσαν δεδομένο.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 3):
- aivas19, Kabamaru11, Dimpatra