Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από eorptol1 »

Και όμως έκανες σχόλιο, και ο τρόπος που απαντάς δείχνει εμπάθεια, δεν χρειάζεται να πω εγώ τίποτε...
Δεν βρήκες γραφικό την αποστολή με κουριερ μιας βεβαίωσης ύπαρξης χρημάτων του τέλη βρήκες γραφικό το ελικόπτερο ότι πεις
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
Unpsofable78, gk.box16, Andrew R
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αυτό που το παίζετε χαζούληδες λες και απευθύνεστε σε άλλους χαζούληδες εμένα προσωπικά μ γυρνάει το αρχιδι.
Είναι δηλαδή το ίδιο να κράξει ο Χ,Ψ Damon τον ιβαν που έχει λογαριασμό στο φόρουμ εδώ και πόσα χρόνια και ξέρουμε πάνω κάτω τι ρόλο βαράει και είναι το ίδιο να έχω κάνει λογαριασμό πριν κάτι ώρες ενώ έχει ένα μήνα που έχει γαμηθει ο Δίας ,ο Ιβαν δέχεται πιο έντονα από ποτέ την αμφισβήτηση και κάποιος με ένα γιουσερναιμ χωρίς να ξέρουμε τι επαθε στην κεφαλιά του ανσαριφαρντ ξέρω γω να προσπαθεί να διαμορφώσει άποψη.
Είναι το ίδιο να κράξω τον ιβαν για γραφικό ενώ έχει ανακοινώσει τον Μπερμπάτοφ ας πούμε ή έχω πάρει πρωτάθλημα και είναι το ίδιο να το κάνω τώρα .
Ειναι το ίδιο να έχω πει και 10 καλές κουβέντες στις επιτυχίες του και να κράζω στις αποτυχίες του και είναι το ίδιο να έχω συνολικά 10 ποστ και τα 11 να αβαντάρουν Μυστακίδη με ευχολογια και όχι γεγονότα .
Μονο και μόνο για να διαμορφώσω κλίμα . Μαλιστα
These users thanked the author DamoN for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

eorptol1 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:21 Και όμως έκανες σχόλιο, και ο τρόπος που απαντάς δείχνει εμπάθεια, δεν χρειάζεται να πω εγώ τίποτε...
Δεν βρήκες γραφικό την αποστολή με κουριερ μιας βεβαίωσης ύπαρξης χρημάτων του τέλη βρήκες γραφικό το ελικόπτερο ότι πεις
Υπερβολές

Δικαίωμά του ήταν να το σχολιάσει, δε χρειάζεται να παρέμβεις επι προσωπικού ούτε να συνδέεις τα πάντα μεταξύ τους
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Δεν μου λες Damon...οταν καποιος ειναι στο φορουμ 8-10-12 χρονια ξερω γω και γραψει κατι που ο αλλος δεν το γουσταρει...και αρχιζει ο αλλος τα ''τρολ'' ''payroll'' ''πρακτορες'' ''στημενοι'' κτλ...Αυτο τι ειναι;;;
Και κατα ποσο αυτο ειναι αποδεκτο απ τους κανονες;
These users thanked the author psykoman for the post (total 3):
Hunter, smoothcriminal1926, leon2202
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

marsantos έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:46 Συνειδητά απέχω από οτιδήποτε δε σχετίζεται με το αμιγώς αγωνιστικό.
Κάποιες φορές όμως δεν αντιστέκομαι στον πειρασμό.
Διαβάζω δεξιά, αριστερά και εδώ μέσα απόψεις του στυλ, τι Σαββίδης ,τι Μυστακιδης, Εμάς μας ενδιαφέρει το καλό του ΠΑΟΚ, μας ενδιαφέρει να γίνει γήπεδο στον ΠΑΟΚ και όποιος μπορεί να κάνει γήπεδο ας έχει και την ΠΑΕ είτε τον λένε Σαββίδη είτε Μυστακιδη.
Έχει σκεφτεί κάποιος το ενδεχόμενο, όσοι εντός και εκτός Ελλάδος στρώνουν το χαλί στο Μυστακιδη να πάρει την ΠΑΕ, μόλις γίνει η δουλειά και διωχθεί ο Σαββίδης απο τον ΠΑΟΚ, να είναι οι ίδιοι που θα βάλουν εμπόδια στο Μυστακιδη να γίνει γήπεδο; Και να βγει ο Μυστακιδης μετά "απογοητευμενος" να πει αποχωρώ από τον ΠΑΟΚ αφού δεν μπορώ να κάνω γήπεδο; Και δε νομίζω κάποιος να είναι αφελής και να μη μπορεί να αντιληφθεί το πως ένα εμπόδιο μπορεί να γίνει ανυπέρβλητο. Και να αναρωτιομαστε μετά για το πως δεν πηραμε χαμπάρι το σχέδιο που είχε καταστρωθει για τον καταποντισμο της ομάδας μας.
Εκτός κι αν νομίζουμε πως μόλις γίνει η δουλειά και φύγει ο Σαββίδης, ο ΠΑΟΚ θα γίνει τόσο αγαπημένο παιδί που οχι μόνο γήπεδο θα βοηθήσουν να γίνει αλλά θα δώσουν σε αυτόν την Ριβιέρα του Πειραιά και όχι στους Αγγελοπουλους.
Για την οικονομία της κουβέντας και παρακαμπτοντας τα ηθκα και υπαρξιακά ζητήματα που εγείρονται, αν κάποιος οντως πιστεύει πως μόλις φύγει το αγκάθι που λέγεται Σαββίδης και έρθει ο Μυστακιδης θα γίνουμε το αγαπημένο παιδί του συστήματος (εμετός με πιάνει και μόνο που το γράφω) τότε μπορώ να του προτείνω πολύ όμορφες παιδικές σειρές που έχω παρακολουθήσει με τα παιδιά μου στο Disney Junior. Σε όλες έχει happy end και ο καλός δε χάνει ποτέ.
Μα αφού με περίσσια σιγουριά όσοι διακεινται άκρως θετικά, και πολύ καλά κάνουν, υπέρ του μας λένε ότι το σύγχρονο τρέχον καθεστώς εν Ελλάδι ο ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ δεν το βλέπει καν και μπορεί να διατάζει τους εκπροσώπους του όποτε το γουστάρει να τον πεοθηλάζουν. Θες να μου πεις δηλαδή ότι υπάρχει περίπτωση να μην ισχύει σε απόλυτο βαθμό κάτι τέτοιο;;
These users thanked the author navigator11 for the post:
Unpsofable78
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

DamoN έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:23 Αυτό που το παίζετε χαζούληδες λες και απευθύνεστε σε άλλους χαζούληδες εμένα προσωπικά μ γυρνάει το αρχιδι.
Είναι δηλαδή το ίδιο να κράξει ο Χ,Ψ Damon τον ιβαν που έχει λογαριασμό στο φόρουμ εδώ και πόσα χρόνια και ξέρουμε πάνω κάτω τι ρόλο βαράει και είναι το ίδιο να έχω κάνει λογαριασμό πριν κάτι ώρες ενώ έχει ένα μήνα που έχει γαμηθει ο Δίας ,ο Ιβαν δέχεται πιο έντονα από ποτέ την αμφισβήτηση και κάποιος με ένα γιουσερναιμ χωρίς να ξέρουμε τι επαθε στην κεφαλιά του ανσαριφαρντ ξέρω γω να προσπαθεί να διαμορφώσει άποψη.
Είναι το ίδιο να κράξω τον ιβαν για γραφικό ενώ έχει ανακοινώσει τον Μπερμπάτοφ ας πούμε ή έχω πάρει πρωτάθλημα και είναι το ίδιο να το κάνω τώρα .
Ειναι το ίδιο να έχω πει και 10 καλές κουβέντες στις επιτυχίες του και να κράζω στις αποτυχίες του και είναι το ίδιο να έχω συνολικά 10 ποστ και τα 11 να αβαντάρουν Μυστακίδη με ευχολογια και όχι γεγονότα .
Μονο και μόνο για να διαμορφώσω κλίμα . Μαλιστα
++++

Νομίζουν ότι είμαστε χαζοί, επειδή δεν μπαίνουμε τόσο τακτικά κ μιλαω για μένα, εδώ μέσα να γραφω εδώ κ αρκετό καιρο.

Σκεφτόμαστε να μην το κάνουμε ρδολεμπου κ απέχουμε, αλλα κάπου μπαστα.
These users thanked the author theo-drama for the post (total 5):
renegade, trouman, abc_o_ karpouzas, Unpsofable78, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ρε Σάικο δεν είμαστε στρατός εδώ δεν έχει να κάνει με την παλαιότητα.
Είμαστε στο φόρουμ του ΠΑΟΚ οκ; Δεν είμαστε στο πορτοκαλί ή στο γαυρεττα. Πρώτα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι είμαστε όλοι ΠΑΟΚ . Με αυτό έχει να κάνει η παλαιότητα .
Παράδειγμα τυχαίο .αν ο μαρσαντος ή το άλλο το παλικάρι με την ευρωπαϊκή πορεία που έχουν αποδείξει ότι είναι ΠΑΟΚ αφιερώνοντας άπειρες ώρες για να μας ενημερώσουν είτε για ποδοσφαιρικά θέματα είτε για οργανωτικά γράψουν κάτι κακό για ιβαν θα κάτσω να ακούσω το επιχείρημα τους .
Αν δεις κάποιον που το μόνο που κάνει στο φόρουμ είναι να αναιρεί τον ιβαν . Δεν ασχολείται με τίποτα άλλο ποδοσφαιρικό ή μη ακόμα και αν το επιχείρημα του είναι το ίδιο θα έχω την ίδια αντιμετώπιση;
Ο γκικα πχ από αυτα που λέει παίζει να διαφωνώ σε όλα + 1…
Μου έχει αποδείξει 20 χρόνια τώρα ότι έχει αγνές προθέσεις , ε δεν θα του την πέσω ρε φίλε επειδή διαφωνούμε….
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author DamoN for the post (total 3):
aivas19, Unpsofable78, PAOKevolution
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Όχι θα έπαιρνε το αμάξι να κατέβει τη Λαμπράκη και να έχει από έξω χίλιους τύπους να τον ρωτάνε για τον Ντελια και άλλους 100 Μπούζους να τον ρωτάνε ότι ηλίθιο τους κατέβει
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εν τω μεταξυ ηρθε και ο Θοδωρης Καρυπιδης στην Θεσσαλονικη σημερα.

Τρεις δισεκατομμυριουχοι σε μια τοσο μικρη πολη ταυτοχρονα, παιζει να εχουμε καποιο ρεκορ γκινες εδω περα;
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 12):
DamoN, aivas19, icue, Patron, smoothcriminal1926, Ιάσονας, Logistis, navigator11, loukas karadimos, Maedhros4 and 2 more users
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Equalizer έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:57
dragon έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:42
Nikodiai έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:23 Προσωπικά το βρίσκω τραγικο να γίνεται τοσο είδηση ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο γήπεδο μια τυχαία Πέμπτη.

Δείχνει ότι οι απαιτήσεις από πρόσωπα έχουν φτάσει πάτο.
Αν δεν είσαι στο payroll πραγματικά θα μου φανεί περίεργο
Δεν ξέρω τι συμπέρασμα είναι αυτό, αλλά το ποστ είναι λάθος και ανεπίτρεπτο
Αυτά που έχουμε διαβάσει απο αυτό το προφίλ είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτα κ αυτό που έγραψα ειναι συμπέρασμα που δεν βγαίνει κ απο το πουθενά. Αν όμως ενοχλεί το φόρουμ το καταλαβαίνω κ το αποσύρω, στη ζυγαριά όμως η λάσπη που εχει πεταχτεί ειναι σίγουρα πιο βαριά.
These users thanked the author dragon for the post (total 2):
Unpsofable78, trouman
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

joshua έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:17 @marsantos νομιζω οτι πασχουμε σε ενα βαθμο απο μανια καταδιωξης...Επισης οταν διαβαζω ατακες του στυλ ο Ιβαν ηταν και ειναι ενας απο εμας,δεν μπορω κατι παθαινω...Τοσο αθωοι πια?
Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ για όλους τους "εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και μας ενδιαφέρει μόνο να γίνει άμεσα το γήπεδο".
Τόσο αθώοι; Ή μήπως κάποιοι δήθεν "αθώοι";
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
astral, navigator11
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

DamoN έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:38 Ρε Σάικο δεν είμαστε στρατός εδώ δεν έχει να κάνει με την παλαιότητα.
Είμαστε στο φόρουμ του ΠΑΟΚ οκ; Δεν είμαστε στο πορτοκαλί ή στο γαυρεττα. Πρώτα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι είμαστε όλοι ΠΑΟΚ . Με αυτό έχει να κάνει η παλαιότητα .
Παράδειγμα τυχαίο .αν ο μαρσαντος ή το άλλο το παλικάρι με την ευρωπαϊκή πορεία που έχουν αποδείξει ότι είναι ΠΑΟΚ αφιερώνοντας άπειρες ώρες για να μας ενημερώσουν είτε για ποδοσφαιρικά θέματα είτε για οργανωτικά γράψουν κάτι κακό για ιβαν θα κάτσω να ακούσω το επιχείρημα τους .
Αν δεις κάποιον που το μόνο που κάνει στο φόρουμ είναι να αναιρεί τον ιβαν . Δεν ασχολείται με τίποτα άλλο ποδοσφαιρικό ή μη ακόμα και αν το επιχείρημα του είναι το ίδιο θα έχω την ίδια αντιμετώπιση;
Ο γκικα πχ από αυτα που λέει παίζει να διαφωνώ σε όλα + 1…
Μου έχει αποδείξει 20 χρόνια τώρα ότι έχει αγνές προθέσεις , ε δεν θα του την πέσω ρε φίλε επειδή διαφωνούμε….
Το παραδειγμα της παλαιοτητας το εγραψα επειδη το ειχες ως παραδειγμα και εσυ στο δικο σου ποστ...
Φετος βεβαια και εγω μετα απο 17 χρονια εδω διαβασα οτι ειμαι ''στημενος''...το διαβασα κι αυτο...
Καποιοι λογαριασμοι εδω εχουν ενα ''ιδιαιτερο'' χαρακτηριστικο...
Οσο σε καποια θεματα υπαρχουν ταυτοσημες αποψεις...ολα καλα...τραλαλι τραλαλο...
Αν κανεις ομως το ''λαθος'' και σε καποιο θεμα εχεις αντιθετη αποψη...μαυρο φιδι που σε εφαγε... :lol:
These users thanked the author psykoman for the post (total 4):
Hunter, TylerDurden, smoothcriminal1926, leon2202
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

psykoman έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:30 Δεν μου λες Damon...οταν καποιος ειναι στο φορουμ 8-10-12 χρονια ξερω γω και γραψει κατι που ο αλλος δεν το γουσταρει...και αρχιζει ο αλλος τα ''τρολ'' ''payroll'' ''πρακτορες'' ''στημενοι'' κτλ...Αυτο τι ειναι;;;
Και κατα ποσο αυτο ειναι αποδεκτο απ τους κανονες;
Οχι κατι που δεν άρεσε. Μην ξεπλένεις. Γράφουμε για γραφικο προεδρο κ ειρωνείες τύπου " ο ευεργέτης " αλλα εμάς ( ενα ανώνυμο λογαριασμό στο ίντερνετ) μας θίγει αν κάποιος βγάλει για εμάς συμπέρασμα απο τα γραφόμενα μας. Έχουμε διαβάσει τέτοια λάσπη τις τελευταίες μέρες κ προσωπικά δεν έχω απαντήσει σχεδον σε τπτ αλλα κάπου αμάν. Δεν γίνεται να θίγονται ξαφνικά όσοι απλά ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστηρα. Αν το σχόλιο μου είναι για μπαταρία θα το δεχτώ αλλα δεν θα μείνω σιωπηλός οταν βλέπω εδώ μέσα να γράφονται πραγματα ως συνέχεια της γραμμής των εξοφυλλων της μετροσπορτ
These users thanked the author dragon for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ξυρίστηκε π..ανες

Πλυθείτε.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 10):
astral, Taseos, gergeo4, vasgias, Unpsofable78, smoothcriminal1926, Psaras, Logistis, Apil44, PAOKevolution
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Αμα καποιος δεν μπορει να αντιληφθει την υπαρξη πολλαπλων αποψεων για διαφορες καταστασεις , σιγουρα δεν ειναι δικο μου θεμα.Αν σε πειραξε αυτο που εγραψα για τον Ιβαν φιλε μου @dragon , επισης δεν ειναι δικο μου θεμα.Απλα εχουμε διαφορετικα ταβανια και απαιτησεις για τον ΠΑΟΚ. Δικαιωμα σου, δικαιωμα μου. Αμα ειμαι πληρωμενο τρολακι πιστεψε με θα το φαω το μπαν μου αργα ή γρηγορα.

Το θεωρω αστειο να ανοιξω κοντρα στο θεμα του Ιβαν οποτε το αφηνω εδω.
These users thanked the author Nikodiai for the post:
Hunter
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”