Νέο Γήπεδο

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ρε συ Τόλη ανοίξαμε συγκεκριμένα τοπικ ακριβώς για τις συζητήσεις αυτές

Το συγκεκριμένο τοπικ είναι για τα του γηπέδου αποκλειστικά

Ξαναλέω βγήκαν χθες οι μακέτες

Συζητήστε εδώ για αυτές
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

joshua έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:24
tolis14 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:20
joshua έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:12 Σοβαρα τωρα?
Σε εμένα απευθυνεσαι;
Nαι προφανως αλλα χωρις διαθεση αντιπαραθεσης...Ειναι δυνατον να γραφουμε οτι θα παρει την ομαδα ο Ιβαν να παει στον αγροτικο αστερα? Προφανως για ενα σκασμο λογους που προηγουνται αυτου δεν θα φτασουμε ποτε σε αυτο το σημειο αλλα σαν ιδεα και μονο ειναι αστεια...
Προφανώς εννοούσα ότι έχει αυτή τη δυνατότητα, όχι ότι θα το κάνει ούτε ότι θα μου άρεσε αν το έκανε. Παράδειγμα ήταν ως απάντηση στο ότι ο ΑΣ δεν έχει καμία υποχρέωση να ενημερώσει τον Ιβάν, που, παρεμπιπτόντως, μου φαίνεται πιο παράξενο ως επιχείρημα
These users thanked the author tolis14 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:28 Ρε συ Τόλη ανοίξαμε συγκεκριμένα τοπικ ακριβώς για τις συζητήσεις αυτές

Το συγκεκριμένο τοπικ είναι για τα του γηπέδου αποκλειστικά

Ξαναλέω βγήκαν χθες οι μακέτες

Συζητήστε εδώ για αυτές
ΟΚ, το σταματάω
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

tolis14 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:30
joshua έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:24
tolis14 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:20

Σε εμένα απευθυνεσαι;
Nαι προφανως αλλα χωρις διαθεση αντιπαραθεσης...Ειναι δυνατον να γραφουμε οτι θα παρει την ομαδα ο Ιβαν να παει στον αγροτικο αστερα? Προφανως για ενα σκασμο λογους που προηγουνται αυτου δεν θα φτασουμε ποτε σε αυτο το σημειο αλλα σαν ιδεα και μονο ειναι αστεια...
Προφανώς εννοούσα ότι έχει αυτή τη δυνατότητα, όχι ότι θα το κάνει ούτε ότι θα μου άρεσε αν το έκανε. Παράδειγμα ήταν ως απάντηση στο ότι ο ΑΣ δεν έχει καμία υποχρέωση να ενημερώσει τον Ιβάν, που, παρεμπιπτόντως, μου φαίνεται πιο παράξενο ως επιχείρημα
Με την ίδια λογική και ο ΑΣ έχει δικαίωμα ανάκλησις η παύσης της παραχώρησης του ονόματος και του σήματος....Τι θα έχει στο τέλος ? Μια ΠΑΕ και τιποτα αλλο...
icue

Δημοσίευση από icue »

Καλα δεν θα ειναι πρωτη φορα που επειδη καποιος τα σπασε με καποιον πηρε την ομαδα και πηγε σε αλλο γηπεδο.
These users thanked the author icue for the post:
Unpsofable78
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Μετά έχεις Στεαουα του Μπεκάλι
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ο Σαββίδης έφτιαξε νέο σήμα νομίζω, δέν του παραχωρήθηκε απο τον ΑΣ, έτσι νομίζω τουλάχιστον.
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

tolis14 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:12
gika έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:55 Δεν έχουν καμία υποχρέωση να ενημερώσουν τον Ιβάν.
Αλλά θα ήταν χαζοί αν δεν προσπαθούσαν να εκμαιεύσουν μία αντιπρόταση από τον Ιβάν.
Το γήπεδο δεν είναι του Ιβάν, είναι του ΑΣ.
Ναι αλλά η ομάδα είναι του Ιβάν. Και αν θέλει μπορεί να τη βάλει να παίζει στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα πάρα στο γήπεδο που αποφάσισαν κάποιοι άλλοι ότι θα χτίσουν για την ομάδα που είναι ιδιοκτησία του
αν κανει κατι τετοιο εμενα προσωπικα θα με βρει απεναντι και οχι απλα αρνητικο
These users thanked the author Polichni1926 for the post:
Hunter
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Αν φτιάξει ο μυστακίδης το γήπεδο χωρίς να πάρει την ΠΑΕ ποια θα είναι το οφέλη της ομάδας από το νέο γήπεδο?

Θα αυξήσει τα έσοδα της ή θα αυξήσει τα έξοδα της πληρώνοντας ίσως και ενοίκιο για τη χρήση των χώρων?

Θα αυξήσει τα έσοδα του ο ΑΣ ?

Το γήπεδο σε ποιον θα ανήκει στον ΑΣ ή στον μυστακίδη και το ίδιο ερώτημα ισχύει και για τον Ιβαν.
These users thanked the author van rooy for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Μινγουαιλ...
Αγγελόπουλοι :
"Θέλουμε όλο το παραλιακό μέτωπο ενιαίο. Εμείς θέλουμε να ενώσουμε το Μικρολίμανο με Ταε Κβο Ντο και Νιάρχο» είπαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, παρουσιάζοντας ένα φαραωνικό σχέδιο και επιδιώκοντας την ιδιωτικοποίηση μίας τεράστιας έκτασης για επιχειρηματικό σκοπό.
«Αν δεν γίνουν αυτά, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορεί να μπει σε νέο γήπεδο 28-29. Αυτό θα είναι καταστροφικό. Θα σημαίνει πως η αντίπαλος ομάδα θα έχει επιδότηση αρκετών εκατομμυρίων»,

Κι εμείς "τσακωμομαστε" για το αν θα βάλει τα εκατομμύρια ο Ιβαν ή ο Μυστακίδης...
These users thanked the author BlackMagicPAOK for the post (total 2):
Patron, icue
renegade

Δημοσίευση από renegade »

BlackMagicPAOK έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:53 Μινγουαιλ...
Αγγελόπουλοι :
"Θέλουμε όλο το παραλιακό μέτωπο ενιαίο. Εμείς θέλουμε να ενώσουμε το Μικρολίμανο με Ταε Κβο Ντο και Νιάρχο» είπαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, παρουσιάζοντας ένα φαραωνικό σχέδιο και επιδιώκοντας την ιδιωτικοποίηση μίας τεράστιας έκτασης για επιχειρηματικό σκοπό.
«Αν δεν γίνουν αυτά, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορεί να μπει σε νέο γήπεδο 28-29. Αυτό θα είναι καταστροφικό. Θα σημαίνει πως η αντίπαλος ομάδα θα έχει επιδότηση αρκετών εκατομμυρίων»,

Κι εμείς "τσακωμομαστε" για το αν θα βάλει τα εκατομμύρια ο Ιβαν ή ο Μυστακίδης...
Οι Αγγελόπουλοι τι ζητάνε?
Να κάνουν πρώτα όλες τις τεχνικές μελέτες μπλα μπλα μπλα και μετά να πάνε να ζητήσουν αυτά που θέλουν.
Έτσι δεν πάει?
leon2202

Δημοσίευση από leon2202 »

Μπορει καποιος που ξερει να μου πει πως γινεται να εξαφανιστηκε ο αετος και τα φτερα απο ολα τα σχεδια ?
Αυτα που ειχαν παρουσιαστει πριν χρονια ηταν πολυ εντυπωσιακα και κατα την γνωμη μου καλυτερα απο τα χτεσινα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Equalizer έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:47 @kataramenos5

1. Κι όμως η αναζήτηση στο νέο φόρουμ δουλεύει. Ως ινφο το λέω μη ψάχνεις άδικα

2. Εγώ όμως δεν αναρωτήθηκα ποιοι ξέρετε. Αλλά από που ξέρετε. Κι αν εσύ τι έμαθες από ένα γνωστό, τότε ρωτα αυτόν από πού το έμαθε. Και θα δούμε που θα καταλήξει η έρευνα και πόσο τίμια είναι τα πράγματα που κυκλοφορούν και από ποια "πηγή"
Τι εννοεις "ποσο τιμια ειναι τα πραγματα " σε μενα το λες?Που ενω ηξερα δε το γραψα?
Λογικα απο την πλευρα μπουζα Μυστακιδη ΑΣ προερχεται η πληροφορια .Καποιος γνωστος γνωστου.Και υπηρξε και δευτερη πηγη που επιβεβαιωσε.Εχει καμια σημασια απο που μαθευτηκε αφου ουτως η αλλος ανεβασαν αρθρο και βγαλαν ανακοινωση?Που ειναι το ατιμο της υποθεσης δλδ?
Εσυ οταν λες ο ΠΑΟΚ θα παρει χαφ ξερω γω γραφεις και ποιος ειναι η πηγη σου?
Και τον ζητας να εκθεσει κι αυτος τις πηγες του?Ημαρτον.
Αυτο εχει σημασια η οτι κανενας αλλος αρδ δε το βγαλε στη φορα?

Ναβι οχι .Για ορους κλπ οχι.Γι αλλα γυρω γυρω.Που μπορει να ναι και σπασμενο τηλεφωνο.

ΥΓ το ξαναγραψα γιατι δε καταλαβαινω την πρεμουρα.Ειναι πιο σημαντικο το γηπεδο η να μη ξαναδουμε τα περσινα του καλοκαιριού?.Μας νοιαζει πιο πολυ το γηπεδο παρα η εισοδος σε ομιλους Τσουλου ?

ΥΓ3 Σε μενα αναζητηση δε δουλευει εβαλα και σημερα τη λεξη Τσουλου που εγραψα πιο πανω και μου βγαλε ενα μονο ποστ απο 2024
These users thanked the author kataramenos5 for the post:
Hunter
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

leon2202 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:56 Μπορει καποιος που ξερει να μου πει πως γινεται να εξαφανιστηκε ο αετος και τα φτερα απο ολα τα σχεδια ?
Αυτα που ειχαν παρουσιαστει πριν χρονια ηταν πολυ εντυπωσιακα και κατα την γνωμη μου καλυτερα απο τα χτεσινα
Ποια σχέδια παρουσιάστηκαν πριν χρόνια;

Δεν πιστεύω να λες αυτά που είχαν φτιάξει κάποιοι στο fb;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ζουν ανάμεσα μας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”