Νέο Γήπεδο

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
beyes4

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από beyes4 »

tenten4GT έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:34 Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κάνει το νέο γηπεδο ,θέλω να είναι έτοιμο το συντομότερο δυνατόν .δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν ή ο Μυστακίδης ή ο ελον μάσκ,θέλω τον πιο πλούσιο του κόσμου κ να είναι απικο πάνω από την ομάδα .ΟΛΟΙ αυτοί που είναι κ θα έρθουν στον ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο κάτω από τον οπαδό που μαζεύει ευρώ ευρώ για το διαρκείας του ,κ σίγουρα τα λεφτά που θα βάλουν θα τα πάρουν πίσω πολλαπλάσια από αλλού .για αυτό ας κοιτάμε μόνο το καλό του συλλόγου κ πως τα παιδιά μας θα μπουν σε καινούργιο γήπεδο ΑΜΕΣΑ
+41926
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

kataramenos5 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:25
Equalizer έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:47 Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης μαζί σου, να μας πεις σε παρακαλώ από που γνωρίζατε όσοι γνωρίζατε. Εγώ στο εξωτερικό ζω, δεν βγαίνω στην Τσιμισκή τα πρωινά να πιάνω τον αέρα της πόλης
Σορυ αλλα δε δουλευει η αναζητηση να βαλω τα ποστ.Νομιζω και τα δυο ηταν στο τοπικ του Βανια ενα λεγα για καπνο και φωτια τη μερα που εβγαλε το πρωτο σχετικο ο Μπουζας κι ενα που aαπαντησα σε σχολιο του Taseos για εξαφάνιση Μυστακιδη οτι θα ...ζαλιστει.(με τα 250)
Πληροφοριες απο δυο παιδια που αποχωρησαν απο εδω και μιλαμε ξερεις που.
Οπως μαθαινουμε δλδ και τα μεταγραφικα που ανφερουν οι ..παπαδες του φορουμ
Δυσκολευτηκα να το πιστεψω αρχικα για τα 130 αλλα τελικα ηταν αληθεια και το ακουσαμε 10 μερες περιπου πριν βγει το θεμα.
Αν το μαθαμε μεις η τελευταια τρυπα του ζουρνα δε θα το ηξεραν τοσοι αρδ?
Δε γινεται.

ΥΓ navi οτι ακουμε λεμε απεξω απ εξω.Το πεσιμο που φαγαμε πειδη ειπαμε οτι ηρθε οΛουτσεσκου οταν ακομα προπονητής ηταν ο Παυλαρας ακομα το θυμάμαι .
Ενα συγνωμη δεν ακουσαμε.Κι οπως εγραψα και σε προηγ σχετικο ποστ δεν ειναι δουλεια μας να μιλαμε και να ενημερωνουμε τον κοσμο.Δουλεια των αρδ ειναι.
Φανταζεσαι να γραφα βαζει ο Μυστα 130 για γηπεδο πριν την ανακοινωση τι θα ακουγα?

Ναι, το κατανοώ αυτό που γράφεις. Το σέβομαι. Εγώ έχω όμως την ίδια, αναπάντητη απορία. Οι πηγές σου πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα ήξεραν πολύ πιο νωρίς για τα 130 στην αρχή, τα 250 σήμερα, τα ενδεχομένως 336 σε κανέναν μήνα από τώρα. Γνωρίζουν οτιδήποτε άλλο γύρω από το περιβόητο μνημόνιο συνεργασίας, το μη δεσμευτικό, όπως ο ίδιος ο Κατσαρής φέρεται να άφηνε να διαρρεύσει προ εβδομάδων, ανάμεσα στον ΑΣ και τον Μυστακίδη;; Διότι το ότι ο Αριστοτέλης απέδειξε πως διαθέτει 250 εκατομμύρια ευρώ σε κάποια τράπεζα δε συνιστά καμία κοσμοϊστορική εξέλιξη ή είδηση βόμβα ως προς το γηπεδικό του ΠΑΟΚ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Η εγγυητική τραπέζης είναι έγγραφο το οποίο εκδίδεται από την τράπεζα και εγγυάται ότι θα πληρώσει σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι συμφωνηθέντες όροι που έχουν υπογεγραφεί.
Μέχρι τώρα δεν έχουμε ακούσει ούτε για όρους ούτε για τίποτα παρόμοιο

Απορώ πώς άνθρωποι που υποτίθεται ότι ασχολούνται με το χρήμα λένε ότι η εγγυητική τραπέζης είναι κάτι που απλά δείχνει τα χρήματα που έχεις
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
Unpsofable78, Logistis
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:35 Ο κακος ολιγαρχης,εδωσε εντολη σε κατι εταιριες της φουτσας,να κανουν μελετη για την Νεα Τουμπα.ΓΕΓΟΝΟΣ
Εστω κ μετα απο 3 χρονια,ειδαμε τα πλανα,τα σχεδια κτλ κτλ.ΓΕΓΟΝΟΣ

Απο την αλλη,ο αλλος φραγκατος,χωρις να εχει βγει να μιλησει παρα απειροελαχιστα,θελει να χτισει ταχιστα το γηπεδο,πανω σε τι σχεδια κ πλανα;

O A.Σ. συμφωνησε μαζι του,θα μαθουμε ακριβως τι;παραχωρηση για 49 χρονια;δωρεα;τι ακριβως;

Εγω σαν οπαδος του ΠΑΟΚ,που δεν ειχα ακουσει για 130 κ 250,εχω ερωτησεις κ απο τοτε που εγινε το σκηνικο με τον Κατσαρη,απαντησεις δεν εχω παρει.

Ε συγνωμη αν ειμαι καπως δυσπιστος προς τον φραγκατο.

Το ίδιο κι εγώ κ φαντάζομαι κ άλλοι πολλοί.
These users thanked the author theo-drama for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Το προεδρικο διαταγμα και το ακινητο το εχει ο ΑΣ...
Την ΠΑΕ και τα σχεδια ο Ιβαν...
Τα γκαφρα ο Τελης...

Και τωρα;;;;
Τι γινεται τωρα;;;;

Κι οταν θα παω στον τρελογιατρο....θα τον τρελανω και αυτον....
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

Equalizer έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:32
dimpaok4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:28 επειδη γινεται συνεχης λαθος αναφορα ειτε εδω ειτε στα σοσιαλ ο κυριος μυστακιδης ΔΕΝ εστειλε εγγυητικη επιστολη ,το εγγραφο που σταλθηκε στον ΑΣ απο την τραπεζα που ειναι πελατης και εχει λογαριασμος εκει λεει/αναφερει οτι εγγυαται(η τραπεζα) οτι ο μυστακιδης εχει 250 χαρτια στους λογαριασμους του.στην συγκεκριμενη τραπεζα
Πράγματι, έστειλε "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΗ" επιστολή.

@beyes4 , έγινε φίλε οκ.
οπως και εγω μεσω της τραπεζας μου(σε αυτη που ηταν μεγαλομετοχος ο κυριος μυστακιδης)μπορω να στειλω στον ΑΣ οτι οι καταθεσεις μου ειναι 400 ευρω,αυτο εκανε ο κυριος μυστακιδης,ουτε εγγυητικες ουτε τιποτα
These users thanked the author dimpaok4 for the post (total 2):
Unpsofable78, Logistis
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:35 Ο κακος ολιγαρχης,εδωσε εντολη σε κατι εταιριες της φουτσας,να κανουν μελετη για την Νεα Τουμπα.ΓΕΓΟΝΟΣ
Εστω κ μετα απο 3 χρονια,ειδαμε τα πλανα,τα σχεδια κτλ κτλ.ΓΕΓΟΝΟΣ

Απο την αλλη,ο αλλος φραγκατος,χωρις να εχει βγει να μιλησει παρα απειροελαχιστα,θελει να χτισει ταχιστα το γηπεδο,πανω σε τι σχεδια κ πλανα;

O A.Σ. συμφωνησε μαζι του,θα μαθουμε ακριβως τι;παραχωρηση για 49 χρονια;δωρεα;τι ακριβως;

Εγω σαν οπαδος του ΠΑΟΚ,που δεν ειχα ακουσει για 130 κ 250,εχω ερωτησεις κ απο τοτε που εγινε το σκηνικο με τον Κατσαρη,απαντησεις δεν εχω παρει.

Ε συγνωμη αν ειμαι καπως δυσπιστος προς τον φραγκατο.
Ρώτα (τρόπος του λέγειν) και τον Σαββίδη για την χρηματοδότηση και για το ακριβές χρονοδιάγραμμα.

Τα λεφτά πρέπει να είναι στο τραπέζι.

Και πρέπει να είναι με τρόπο, που αυτός που θα τα ρίξει, δεν θα μπορεί να τα ανακαλέσει ή να λέει είπα - ξείπα.

Το πώς θα εξασφαλιστεί αυτό, είναι κάτι που πιθανολογώ ότι θα το δούμε προσεχώς.
These users thanked the author Special 4 for the post:
Hunter
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

@kataramenos5

1. Κι όμως η αναζήτηση στο νέο φόρουμ δουλεύει. Ως ινφο το λέω μη ψάχνεις άδικα

2. Εγώ όμως δεν αναρωτήθηκα ποιοι ξέρετε. Αλλά από που ξέρετε. Κι αν εσύ τι έμαθες από ένα γνωστό, τότε ρωτα αυτόν από πού το έμαθε. Και θα δούμε που θα καταλήξει η έρευνα και πόσο τίμια είναι τα πράγματα που κυκλοφορούν και από ποια "πηγή"
These users thanked the author Equalizer for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Ενα αντίγραφο λογαριασμού από την ubs πήρε ο Α Σ

Ελβετία ζω , σε δύο λεπτά βγαίνει , στα παπαρια μας , κανένας δεν αμφισβητεί ότι είναι πακέτο ο τελης, τι καινούργιο μάθαμε;

Ας το έδινε πριν ένα μήνα

Ο ιβαν χώνει στην ΠΑΕ από το 12

Μακριά από τον ΠΑΟΚ οι διχαστικές τάσεις, τα κάστρα πέφτουν από μέσα
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 2):
Unpsofable78, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

renegade έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:38 Η εγγυητική τραπέζης είναι έγγραφο το οποίο εκδίδεται από την τράπεζα και εγγυάται ότι θα πληρώσει σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι συμφωνηθέντες όροι που έχουν υπογεγραφεί.
Μέχρι τώρα δεν έχουμε ακούσει ούτε για όρους ούτε για τίποτα παρόμοιο

Απορώ πώς άνθρωποι που υποτίθεται ότι ασχολούνται με το χρήμα λένε ότι η εγγυητική τραπέζης είναι κάτι που απλά δείχνει τα χρήματα που έχεις
Σορρυ rene αλλά αυτό δεν είναι εγγυητική αν είναι όντως έτσι

+++

Ουσιαστικά η κίνηση αυτή αφορά ένα επιβεβαιωμένο αντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού από την Ελβετία που δείχνει ότι υπάρχουν μέσα 250 εκατομμύρια ευρώ.

+++

Από sdna
These users thanked the author loukas karadimos for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Επίσης εγώ μπορώ να σας πω λόγω κλάδου ότι ο τελης έχει κάνει κάκιστες κινήσεις στην ναυτιλία και χανει λεφτά κάθε μέρα

Αν θέλετε να το πάμε στο καριολικι να το πάμε , κανένα πρόβλημα

Σεβασμός στον ΠΑΟΚ και στους υπάρχοντες

Σε όσους μπήκαν μπροστά και φάγανε κυνήγι για να έχουμε τα σημερινά ανύπαρκτα προβλήματα

Καλό βράδυ
These users thanked the author loukas karadimos for the post:
st4this
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Το ολο μπερδεμα το κανει το κεντρικο αρθρο στο σαιτ που αναφερει το εξης...

Ανακοίνωση ΑΣ ΠΑΟΚ: «Έφτασε εγγυητική από τον Μυστακίδη για την κατασκευή της Νέας Τούμπας»
Εξελίξεις στο σίριαλ της Νέας Τούμπας, με την νέα ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ κατά την οποία ο Αριστοτέλης Μυστακίδης έστειλε με κούριερ εγγυητική επιστολή 250 εκατομμυρίων αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου.

Ενω η ανακοινωση του ΑΣ κανει λογο για....

επιστολή επιβεβαίωσης χρημάτων από την Ελβετική τράπεζα UBS ότι υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια στο όνομα του κ. Αριστοτέλη Μυστακίδη κατ΄ ελάχιστον ποσού διακοσίων πενήντα εκατομμυρίων ευρώ (250.000.000€)

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ...
These users thanked the author psykoman for the post:
Unpsofable78
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

loukas karadimos έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:53 Επίσης εγώ μπορώ να σας πω λόγω κλάδου ότι ο τελης έχει κάνει κάκιστες κινήσεις στην ναυτιλία και χανει λεφτά κάθε μέρα

Αν θέλετε να το πάμε στο καριολικι να το πάμε , κανένα πρόβλημα

Σεβασμός στον ΠΑΟΚ και στους υπάρχοντες

Σε όσους μπήκαν μπροστά και φάγανε κυνήγι για να έχουμε τα σημερινά ανύπαρκτα προβλήματα

Καλό βράδυ
Αυτό είναι σημαντικό που λες
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Εγώ βλέπω πάντως οτι ο κ.Γιάννης βρήκε τρόπο να φέρει κεφάλαια στην ελλάδα μέσω Ελβετίας, επιτέλους για να χτίσει το γήπεδο.>
έστω και έτσι...θα πάρει και ο Τέλης κάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

@Special 4 O Ιβαν εχει κερδισει την εμπιστοσυνη μας,σχεδον απ ολους τουλαχιστον.

Εχω καποιες αποριες,που φυσικα δεν περιμενω απο εσενα να απαντησεις.Αλλοι πρεπει να απαντησουν στον λαο του ΠΑΟΚ,αλλα παιζουν κρυφτουλι.Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.

Η διοικηση του Α.Σ. εξακολουθει να ειναι απαραδεκτη.Ειμαι εξοργισμενος.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
Unpsofable78, astral, Logistis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”