Νέο Γήπεδο
- Montrealiotis
Re: Νέο Γήπεδο
Special, ειλικρινά περισσότερα από εσένα…
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- Unpsofable78
Δυστηχως ο Ιβαν ''πληρωνει'' την επικοινωνιακη πολιτικη της ΠΑΕ και του ιδιου προσωπικα...
Βασικα του στελεχη τον εχουν στησει στον τοιχο σ αυτην την υποθεση αλλα και ο ιδιος την πατησε την ''μπανανα''
Βασικα του στελεχη τον εχουν στησει στον τοιχο σ αυτην την υποθεση αλλα και ο ιδιος την πατησε την ''μπανανα''
Και τι περιμενες να κανει ο Μυστακιδης;Να φορτωσει το χρημα σε μια καροτσα φορτηγου και να το περιφερει σε ολη την πολη για να πειστουν καποιοι;dragon έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:20Δηλαδή αν στείλει ο Σαββίδης μια εγγυητική 260 εκ τι ακριβώς θα αποδείξει? Οτι έχει τα λεφτά?beyes4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:15 Μετα από τη σημερινή κίνηση ματ του Μυστακίδη,ο Σαββιδης καλειται να αποδειξει αν μπορει να χρηματοδοτησει την κατασκευη της νεας Τουμπας.Ιδου η Ρόδος.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
Το μπαλακι στον Ιβαν Σαββιδη.Αναμενουμε!
- kataramenos5
Σορυ αλλα δε δουλευει η αναζητηση να βαλω τα ποστ.Νομιζω και τα δυο ηταν στο τοπικ του Βανια ενα λεγα για καπνο και φωτια τη μερα που εβγαλε το πρωτο σχετικο ο Μπουζας κι ενα που aαπαντησα σε σχολιο του Taseos για εξαφάνιση Μυστακιδη οτι θα ...ζαλιστει.(με τα 250)Equalizer έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:47 Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης μαζί σου, να μας πεις σε παρακαλώ από που γνωρίζατε όσοι γνωρίζατε. Εγώ στο εξωτερικό ζω, δεν βγαίνω στην Τσιμισκή τα πρωινά να πιάνω τον αέρα της πόλης
Πληροφοριες απο δυο παιδια που αποχωρησαν απο εδω και μιλαμε ξερεις που.
Οπως μαθαινουμε δλδ και τα μεταγραφικα που ανφερουν οι ..παπαδες του φορουμ
Δυσκολευτηκα να το πιστεψω αρχικα για τα 130 αλλα τελικα ηταν αληθεια και το ακουσαμε 10 μερες περιπου πριν βγει το θεμα.
Αν το μαθαμε μεις η τελευταια τρυπα του ζουρνα δε θα το ηξεραν τοσοι αρδ?
Δε γινεται.
ΥΓ navi οτι ακουμε λεμε απεξω απ εξω.Το πεσιμο που φαγαμε πειδη ειπαμε οτι ηρθε οΛουτσεσκου οταν ακομα προπονητής ηταν ο Παυλαρας ακομα το θυμάμαι .
Ενα συγνωμη δεν ακουσαμε.Κι οπως εγραψα και σε προηγ σχετικο ποστ δεν ειναι δουλεια μας να μιλαμε και να ενημερωνουμε τον κοσμο.Δουλεια των αρδ ειναι.
Φανταζεσαι να γραφα βαζει ο Μυστα 130 για γηπεδο πριν την ανακοινωση τι θα ακουγα?
Οσο για το Μετροπολις θεωρώ απίθανο να είναι πιασμένοι από τον Μυστακίδη. Πιθανότατα κάποια παλιά κόντρα με τον Σαββιδη το οδηγεί όλο αυτό και κάποια πληροφόρηση που λογικά έχουν από την πλευρά του ΑΣ.
- Montrealiotis
Γιατί είπε κανένας ότι ο Μυστακίδης είναι φτωχός;
Αλήθεια, τι λέτε;;
Αλήθεια, τι λέτε;;
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- Unpsofable78
Επιμένετε πολλοί να μιλάτε με όρους και οπτική "εγώ προτιμώ τον τάδε".
Καταλαβαίνω βεβαίως τους λόγους, δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να μη βλεπετε τον τεράστιο κίνδυνο σε αυτό το διαχωρισμό.
Εγώ το δηλώνω ρητά. Κάνω όσο αγώνα μπορώ ΤΩΡΑ για να αναδείξω τον κίνδυνο στους εγκληματικούς χειρισμούς που γίνονται μάλιστα εν κρυπτώ.
Μετά το πέρας, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, δεν θα λέω περασμένα ξεχασμένα. Εκεί θα πέσει το μεγάλο χέσιμο.
Σε άλλα νέα, δεν γνωρίζω τι ηλικία έχουν όλοι. Γνωρίζω οτι όποιος νομίζει πως τα γήπεδα ΕΙΔΙΚΑ στην Ελλάδα γίνονται με όρους βρεφονηπιακής διελκυστίνδας υποσχέσεων (μου υποσχέθηκες παγωτό, δε μου πήρες, θα τσιρίζω όλη νύχτα) είναι σε άλλο σύμπαν και δεν είναι δυνατόν ένα κοινωνικό κίνημα όπως ο ΠΑΟΚ να βάζει τέτοιου είδους συλλογιστική στην κορυφή της συζήτησης.
Καταλαβαίνω βεβαίως τους λόγους, δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να μη βλεπετε τον τεράστιο κίνδυνο σε αυτό το διαχωρισμό.
Εγώ το δηλώνω ρητά. Κάνω όσο αγώνα μπορώ ΤΩΡΑ για να αναδείξω τον κίνδυνο στους εγκληματικούς χειρισμούς που γίνονται μάλιστα εν κρυπτώ.
Μετά το πέρας, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, δεν θα λέω περασμένα ξεχασμένα. Εκεί θα πέσει το μεγάλο χέσιμο.
Σε άλλα νέα, δεν γνωρίζω τι ηλικία έχουν όλοι. Γνωρίζω οτι όποιος νομίζει πως τα γήπεδα ΕΙΔΙΚΑ στην Ελλάδα γίνονται με όρους βρεφονηπιακής διελκυστίνδας υποσχέσεων (μου υποσχέθηκες παγωτό, δε μου πήρες, θα τσιρίζω όλη νύχτα) είναι σε άλλο σύμπαν και δεν είναι δυνατόν ένα κοινωνικό κίνημα όπως ο ΠΑΟΚ να βάζει τέτοιου είδους συλλογιστική στην κορυφή της συζήτησης.
επειδη γινεται συνεχης λαθος αναφορα ειτε εδω ειτε στα σοσιαλ ο κυριος μυστακιδης ΔΕΝ εστειλε εγγυητικη επιστολη ,το εγγραφο που σταλθηκε στον ΑΣ απο την τραπεζα που ειναι πελατης και εχει λογαριασμος εκει λεει/αναφερει οτι εγγυαται(η τραπεζα) οτι ο μυστακιδης εχει 250 χαρτια στους λογαριασμους του.στην συγκεκριμενη τραπεζα
- These users thanked the author dimpaok4 for the post:
- Unpsofable78
Εν τω μεταξύ κάποιοι έχουνε μπερδέψει την εγγυητική τραπέζης με τις επιταγές.
Έτσι όπως μας τα παρουσιάζει ο ερασιτέχνης... αυτό δεν είναι καν εγγυητική τραπέζης
Άντε να μη γράψω παραπάνω
Έτσι όπως μας τα παρουσιάζει ο ερασιτέχνης... αυτό δεν είναι καν εγγυητική τραπέζης
Άντε να μη γράψω παραπάνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author renegade for the post:
- Unpsofable78
- Skoufos_tou_Lucescu
Ποια παλιά κόντρα? Απ' τη μέρα που ανακοινώθηκε ότι φεύγει ο ΠΑΟΚ Β απ' την Ευκαρπία του αφεντικού τους άρχισε ο πολεμοςgika έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:25 Οσο για το Μετροπολις θεωρώ απίθανο να είναι πιασμένοι από τον Μυστακίδη. Πιθανότατα κάποια παλιά κόντρα με τον Σαββιδη το οδηγεί όλο αυτό και κάποια πληροφόρηση που λογικά έχουν από την πλευρά του ΑΣ.
-
- Mr Ξερόλας 2019
astral έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:20Δεν υπάρχει επιταγή. Για εγγυητική γίνεται αναφορά.Special 4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:14
Μου είχε υποσχεθεί γήπεδο το 2026.
ΔΕΝ το έκανε.
Βγήκε ο Κυρ Κυρ και είπε αυτά που είπε.
Τώρα λοιπόν υπάρχει εγγυημένη χρηματοδότηση.
Η επιταγή 250 εκατομμυρίων στο τραπέζι είναι λόγια;
ΔΕΝ είναι λόγια.
Ανέμενε στο ακουστικό για τις επόμενες εξελίξεις.
Φυσικά και όλα ειναι λόγια ως τώρα.
Πράξεις δε βλέπω από καμία πλευρά σε σχέση με το γήπεδο.
Η μόνη διαφορά είναι ότι από τον Ιβάν έχουμε 15 χρόνια ΠΡΑΞΕΙΣ για το σύλλογο και από την άλλη πλευρά λίγους μήνες λόγια και ίντριγκα ως τώρα.
Ας δούμε τις πράξεις λοιπόν. Θα μας τις ανακοινώσει το Μετρόκωλις?
++++
Σας βρωμαει το ενα και σας ξυνιζει το αλλο.Τι επρεπε να κανει ο μυστακιδης,να παραδωσει τα χρηματα σε μετρητα στον ΑΣ;
Κανετε λες και μας βρηκε μεγαλο κακό που εμφανίστηκε καποιος οικονομικα δυνατοτερος απο τον Σαββιδη.Ηρεμια και υπομονη.
Κανετε λες και μας βρηκε μεγαλο κακό που εμφανίστηκε καποιος οικονομικα δυνατοτερος απο τον Σαββιδη.Ηρεμια και υπομονη.
Πράγματι, έστειλε "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΗ" επιστολή.dimpaok4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:28 επειδη γινεται συνεχης λαθος αναφορα ειτε εδω ειτε στα σοσιαλ ο κυριος μυστακιδης ΔΕΝ εστειλε εγγυητικη επιστολη ,το εγγραφο που σταλθηκε στον ΑΣ απο την τραπεζα που ειναι πελατης και εχει λογαριασμος εκει λεει/αναφερει οτι εγγυαται(η τραπεζα) οτι ο μυστακιδης εχει 250 χαρτια στους λογαριασμους του.στην συγκεκριμενη τραπεζα
@beyes4 , έγινε φίλε οκ.
Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κάνει το νέο γηπεδο ,θέλω να είναι έτοιμο το συντομότερο δυνατόν .δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν ή ο Μυστακίδης ή ο ελον μάσκ,θέλω τον πιο πλούσιο του κόσμου κ να είναι απικο πάνω από την ομάδα .ΟΛΟΙ αυτοί που είναι κ θα έρθουν στον ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο κάτω από τον οπαδό που μαζεύει ευρώ ευρώ για το διαρκείας του ,κ σίγουρα τα λεφτά που θα βάλουν θα τα πάρουν πίσω πολλαπλάσια από αλλού .για αυτό ας κοιτάμε μόνο το καλό του συλλόγου κ πως τα παιδιά μας θα μπουν σε καινούργιο γήπεδο ΑΜΕΣΑ
- These users thanked the author tenten4GT for the post (total 8):
- beyes4, smoothcriminal1926, bane1980, Nikodiai, Hunter, leon2202, Mīngus, john4serres
- Kabamaru11
Ο κακος ολιγαρχης,εδωσε εντολη σε κατι εταιριες της φουτσας,να κανουν μελετη για την Νεα Τουμπα.ΓΕΓΟΝΟΣ
Εστω κ μετα απο 3 χρονια,ειδαμε τα πλανα,τα σχεδια κτλ κτλ.ΓΕΓΟΝΟΣ
Απο την αλλη,ο αλλος φραγκατος,χωρις να εχει βγει να μιλησει παρα απειροελαχιστα,θελει να χτισει ταχιστα το γηπεδο,πανω σε τι σχεδια κ πλανα;
O A.Σ. συμφωνησε μαζι του,θα μαθουμε ακριβως τι;παραχωρηση για 49 χρονια;δωρεα;τι ακριβως;
Εγω σαν οπαδος του ΠΑΟΚ,που δεν ειχα ακουσει για 130 κ 250,εχω ερωτησεις κ απο τοτε που εγινε το σκηνικο με τον Κατσαρη,απαντησεις δεν εχω παρει.
Ε συγνωμη αν ειμαι καπως δυσπιστος προς τον φραγκατο.
Εστω κ μετα απο 3 χρονια,ειδαμε τα πλανα,τα σχεδια κτλ κτλ.ΓΕΓΟΝΟΣ
Απο την αλλη,ο αλλος φραγκατος,χωρις να εχει βγει να μιλησει παρα απειροελαχιστα,θελει να χτισει ταχιστα το γηπεδο,πανω σε τι σχεδια κ πλανα;
O A.Σ. συμφωνησε μαζι του,θα μαθουμε ακριβως τι;παραχωρηση για 49 χρονια;δωρεα;τι ακριβως;
Εγω σαν οπαδος του ΠΑΟΚ,που δεν ειχα ακουσει για 130 κ 250,εχω ερωτησεις κ απο τοτε που εγινε το σκηνικο με τον Κατσαρη,απαντησεις δεν εχω παρει.
Ε συγνωμη αν ειμαι καπως δυσπιστος προς τον φραγκατο.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 4):
- st4this, Unpsofable78, felix 4, ASTNORD2