Ιβάν Σαββίδης VII
- john4serres
- loukas karadimos
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μετά και το τελευταίο εμετικό άρθρο από το βοθροπολις απαιτούμε την αποπομπή τους από τα πέριξ της τούμπας
Είναι προφανές ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία
Τελείωσε τους
Είναι προφανές ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία
Τελείωσε τους
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 3):
- Χωρικός, trouman, Unpsofable78
Λες να αγοράσει πίσω τον Κοτάρσκι από την Κοπεγχάγη και να τον δωρίσει στην ομάδα(μιας και σύμφωνα με τα λεγόμενά τους τον ξεπούλησε); Ή μήπως να κεράσει την ανανέωση του Κωνσταντέλια στην ομάδα μαζί με μία κάσα Dom Pérignon για τον εορτασμό;Psagmenos4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 08:17 Μαζί με Σαββίδη το γραφείο τύπου του Μυστακίδη δηλαδή ο Μπουζας γράφει ότι θα κάνει ηχηρή παρέμβαση ξανά ο ίδιος αυτή τη φορά κι οτι θα προκαλέσει σεισμό. Ίσως γι αυτό και η επανεμφάνιση Σαββίδη
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:
Ο ΠΡΩΤΟΣ που είτε ηθελημένα είτε αθέλητα θα πάρει μέρος στο νέο οχετό που φαίνεται οτι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας, και ρίξει εδώ μέσα δηλητήριο για κόντρες και συμφέροντα άλλων, θα φύγει χωρίς εξήγηση και με πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του.
Έχω δείξει πόσο ισορροπημένα και προσεκτικά θέλω να το πάμε, εφόσον βλέπουμε άρθρα όπως τα σημερινά που ξεκάθαρα είναι στημένα και κατευθυνόμενα, σημαίνει οτι η κόντρα θα χοντρύνει. ΔΕΝ θα γίνουμε εμείς μέρος αυτού του καρκινώματος.
Όποιος παριστάνει πως δεν έχει την νοημοσύνη να αντιληφθεί τι γράφω και σπεύσει να το μεταφράσει βολικά με άλλο τρόπο, μπορεί να μαζέψει μόνος του τα μπογαλάκια του και να αποχωρήσει.
Αρκετά ανεχτήκαμε τις αλητείες εις βάρος του συλλόγου.
Ο ΠΡΩΤΟΣ που είτε ηθελημένα είτε αθέλητα θα πάρει μέρος στο νέο οχετό που φαίνεται οτι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας, και ρίξει εδώ μέσα δηλητήριο για κόντρες και συμφέροντα άλλων, θα φύγει χωρίς εξήγηση και με πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του.
Έχω δείξει πόσο ισορροπημένα και προσεκτικά θέλω να το πάμε, εφόσον βλέπουμε άρθρα όπως τα σημερινά που ξεκάθαρα είναι στημένα και κατευθυνόμενα, σημαίνει οτι η κόντρα θα χοντρύνει. ΔΕΝ θα γίνουμε εμείς μέρος αυτού του καρκινώματος.
Όποιος παριστάνει πως δεν έχει την νοημοσύνη να αντιληφθεί τι γράφω και σπεύσει να το μεταφράσει βολικά με άλλο τρόπο, μπορεί να μαζέψει μόνος του τα μπογαλάκια του και να αποχωρήσει.
Αρκετά ανεχτήκαμε τις αλητείες εις βάρος του συλλόγου.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- loukas karadimos, Psaras
Πολύ σημαντική κίνηση.
Ελπίζουμε να υπάρχει και ουσία
σε όλα τα ζητήματα του ΠΑΟΚ.
Έλειψες πολύ αρχηγε.....
Ελπίζουμε να υπάρχει και ουσία
σε όλα τα ζητήματα του ΠΑΟΚ.
Έλειψες πολύ αρχηγε.....
Να συμπληρώσω, ότι αν τον δείτε να φεύγει από την Τούμπα με βαλίτσες, είναι τα κέρδη της ΠΑΕ που τα πηγαίνει στο Ροστόφ.
Καλώς (επαν)ήλθες Πρόεδρε. Κλείσε αύριο-μεθαύριο και τον Κωνσταντέλια για να κλείσουν πολλά στόματα.
- These users thanked the author Γερασίμου for the post:
- Unpsofable78
Τί είδους σακάκι, για να βάλει μέσα χρήμα ή να βγάλει χρήμα από αυτό; 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εγώ λέω να κάνετε πως κοιμάστε ….
- These users thanked the author DamoN for the post (total 3):
- Χωρικός, paok apo epilogi, Unpsofable78
Κάλως τον πρόεδρο τό αθλιο ΜΜΕ που κάνει προπαγάνδα με ψεμματα ούτε έξω από την τούμπα τα σίχαματα...
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 4):
- pagotatzis, Casual, Kabamaru11, Unpsofable78
- pagotatzis
Καλωσόρισες πρόεδρε
Το πρώτο που θέλουμε να κάνεις ειναι να διώξεις αυτό το βόθροπολης από την Τούμπα μας !
Το πρώτο που θέλουμε να κάνεις ειναι να διώξεις αυτό το βόθροπολης από την Τούμπα μας !
- These users thanked the author pagotatzis for the post (total 3):
- Casual, Kabamaru11, Unpsofable78
Ναι.nikos ioannidis έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 23:34Δηλαδή λες ότι μόνο η φυσική παρουσία του ιδιοκτήτη εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας; Για να καταλάβωMontrealiotis έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 23:29 Εγώ ξέρω τι γινόταν με τον Ιβαν παρών και τι με τον Ιβαν απών. Και δεν είναι μόνο οι τίτλοι.
Άνοιξε έναν φούρνο, ένα ψιλικατζίδικο, ό,τι πιο απλό θέλεις τέλος πάντων, φύγε 5 χρόνια από την χώρα, κάνε τους FaceTime 1 φορά τον μήνα, και έλα πες μου σε 5 χρόνια αν τα πάει καλά η επιχείρηση.
-
Όχι, υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην διοίκηση ενός ψιλικατζίδικου και μια ανώνυμης εταιρείας.gika έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:00Ναι.nikos ioannidis έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 23:34Δηλαδή λες ότι μόνο η φυσική παρουσία του ιδιοκτήτη εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας; Για να καταλάβωMontrealiotis έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 23:29 Εγώ ξέρω τι γινόταν με τον Ιβαν παρών και τι με τον Ιβαν απών. Και δεν είναι μόνο οι τίτλοι.
Άνοιξε έναν φούρνο, ένα ψιλικατζίδικο, ό,τι πιο απλό θέλεις τέλος πάντων, φύγε 5 χρόνια από την χώρα, κάνε τους FaceTime 1 φορά τον μήνα, και έλα πες μου σε 5 χρόνια αν τα πάει καλά η επιχείρηση.