Τηλεοπτικά δικαιώματα
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Πέρσι στα 8,5 - 9 δεν ήμασταν;
Σε σχέση με τα περσινά ακούγονται πολύ καλά τα 12.
Απλά δεν έχω εικόνα πλην γαύρου που παίρνει γύρω στα 18 (αν δεν κάνω λάθος), τι ποσά παίζουν, για φέτος, στους άλλους δύο πόκεμον.
Απλά δεν έχω εικόνα πλην γαύρου που παίρνει γύρω στα 18 (αν δεν κάνω λάθος), τι ποσά παίζουν, για φέτος, στους άλλους δύο πόκεμον.
Εφόσον παίρνει τόσα ο γαύρος, δεν τα λες και άσχημα τα 12.
Μια χαρά μου ακούγονται.
Μια χαρά μου ακούγονται.
Προς το παρόν ολα είναι φήμες...ας γίνουν επίσημα τα πράγματα και το ξανασυζητάμε...
άκουσα ότι στην εταιρεία των σολακ τζιγγετ βαγγελα θα πάμε η οποία για την ώρα θα μας δώσει στη νοβα λογικά λόγω σολακ.
δεν ξέρω αν ισχύει βέβιαα
- maikopoulos
12 βαζελος, 11 αεχ, 4,5 σκωληξ ακουστηκεSpecial 4 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 14:44 Πέρσι στα 8,5 - 9 δεν ήμασταν;
Ο Σολακ βεβαια εχει αποχωρισει απο την United που ειναι η μαμα εταιρία της Nova. Καποιοι το περασαν σαν εξαναγκασμο, αλλοι σαν στρατηγικη κινηση.
Πανω που πηγε να βγει μια ακρη με την συμφωνια των συνδρομητικων να δειχνει ο ενας τον αλλον, εχουμε τωρα και αυτο το πραγμα με τα δικαιωματα που θα τα πουλανε δεξια και αριστερα. Αν δεν γινει κεντρικη διαχειριση καθε χρονο θα εχουμε ενα μπαχαλο με τα τηλεοπτικα γενικα.
Πανω που πηγε να βγει μια ακρη με την συμφωνια των συνδρομητικων να δειχνει ο ενας τον αλλον, εχουμε τωρα και αυτο το πραγμα με τα δικαιωματα που θα τα πουλανε δεξια και αριστερα. Αν δεν γινει κεντρικη διαχειριση καθε χρονο θα εχουμε ενα μπαχαλο με τα τηλεοπτικα γενικα.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019

Στο πρωτοσέλιδο της livesport λέει πως είμαστε κοντά να κλείσουμε σε αυτήν την εταιρεία. Δεν γράφει σε ποιο κανάλι θα μας δώσει. Ίσως έχει περισσότερα μέσα στην εφημερίδα.freemind έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 15:57 άκουσα ότι στην εταιρεία των σολακ τζιγγετ βαγγελα θα πάμε η οποία για την ώρα θα μας δώσει στη νοβα λογικά λόγω σολακ.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μποζιονέλο που κάνει ρεπορτάζ για τα media
"Βάσει πληροφοριών…
Στην Cosmote TV συνεχίζουν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Βόλος και μπαίνουν και οι νεοπροβιβασθείσες ΑΕΛ και Κηφισιά.
Στη Nova συνεχίζουν ΠΑΟΚ, Αρης, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Πανσεραϊκός και Αστέρας Τρίπολης.
Το ερώτημα, που θα απαντηθεί λίαν συντόμως, είναι πόσες εξ αυτών υπέγραψαν απευθείας με τις συνδρομητικές και πόσες μέσω Percapita…"
"Βάσει πληροφοριών…
Στην Cosmote TV συνεχίζουν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Βόλος και μπαίνουν και οι νεοπροβιβασθείσες ΑΕΛ και Κηφισιά.
Στη Nova συνεχίζουν ΠΑΟΚ, Αρης, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Πανσεραϊκός και Αστέρας Τρίπολης.
Το ερώτημα, που θα απαντηθεί λίαν συντόμως, είναι πόσες εξ αυτών υπέγραψαν απευθείας με τις συνδρομητικές και πόσες μέσω Percapita…"
Αυτο μου ακουγεται πιο λογικο. Και απλα να ανεβασαν την προσφορα τους. Γιατι το να μας δινει η Νοβα απευθειας ενα ποσο και να ερχεται καποιος να μας δωσει περισσοτερα για να το πουλησει μετα στην Νοβα με χασουρα, δεν βγαζει κανενα απολυτως νοημα.Psaras έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 16:02 Εγώ άκουσα ότι οι διαπραγματεύσεις γίνονται απευθείας με την ΝOVA.