42. Dominik Kotarski
- kataramenos5
Re: 42. Dominik Kotarski
Καλη συνεχεια
Μονο μην ειν η Κοπεγχάγη η νεα Γκοριτσα και τον δουμε αλλου σε κανα εξαμηνοΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 14:41 Πήγαινε στην όμορφη Κοπεγχάγη να υλοποιήσεις το όνειρό σου!
- Bobby Sands -4-
....πολυ καλη συμφωνια, αν σκεφτει καποιος την περασμενη σεζον....
υ.γ.
....δεν μου αρεσε ποτε, γιατι ηταν καρφωμενος κατω απο τα δοκαρια του. παρολα αυτα, καλη τυχη στην καριερα σου....
υ.γ.
....δεν μου αρεσε ποτε, γιατι ηταν καρφωμενος κατω απο τα δοκαρια του. παρολα αυτα, καλη τυχη στην καριερα σου....
- These users thanked the author Bobby Sands -4- for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
- abc_o_ karpouzas
στο καλο φιλε...
θεωρω οτι ...δεν ησουν..αυτο που ..θα θελαμε να εισαι...
τι θελω να πω....
απο την πρωτη στιγμη που σε ειδα αμεσως εκατσε στο μυαλο μου ενα...βιομηχανικο προιον...
ο ...τωρινος... ειναι ...αλλιως..
θεωρω οτι ...δεν ησουν..αυτο που ..θα θελαμε να εισαι...
τι θελω να πω....
απο την πρωτη στιγμη που σε ειδα αμεσως εκατσε στο μυαλο μου ενα...βιομηχανικο προιον...
ο ...τωρινος... ειναι ...αλλιως..
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
- Kabamaru11
Στο καλο,στα δικα μου ματια,ο κορυφαιος τερματας που εχω δει στην ομαδα μας.
Γερος να ειναι να παει σε κορυφαιο πρωταθλημα με πολλα λεφτα.
Η επομενη μερα στην ομαδα μας με Παβλενκα,Τσιφτση κ Γεωργιανο,μας καλυπτει.
Γερος να ειναι να παει σε κορυφαιο πρωταθλημα με πολλα λεφτα.
Η επομενη μερα στην ομαδα μας με Παβλενκα,Τσιφτση κ Γεωργιανο,μας καλυπτει.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
- vasgias, zissos, Ιάσονας
Πάει και το 2ο Κ…
Ηλπιζα ότι θα καθόταν πολλά χρόνια και θα αποτελεί βασικό στελεχοσ της ραχοκοκαλιάς της ομάδας.
Για μένα ο καλύτερος που έχω δει στην ομάδα γιατί ήταν ο πληρέστερος . Στην εστία, στα τετ α τετ, στα πέναλτι κλπ και ο καλύτερος που έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα στο παιχνίδι και με τα 2 πόδια . Έβγαζε τρομερή ψυχραιμία ακόμη και σε συνθήκες πίεσης στην Ευρώπη . Είχαμε ξεχάσει το διώξιμο όπως όπως …
Ειδικά με το σύστημα του Λου που είναι τρομερά απαιτητικό για τφ .
Αν φτιάξει και την μακρινή έξοδο ψηλά θα ανέβει κι άλλο level .
Ηλπιζα ότι θα καθόταν πολλά χρόνια και θα αποτελεί βασικό στελεχοσ της ραχοκοκαλιάς της ομάδας.
Για μένα ο καλύτερος που έχω δει στην ομάδα γιατί ήταν ο πληρέστερος . Στην εστία, στα τετ α τετ, στα πέναλτι κλπ και ο καλύτερος που έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα στο παιχνίδι και με τα 2 πόδια . Έβγαζε τρομερή ψυχραιμία ακόμη και σε συνθήκες πίεσης στην Ευρώπη . Είχαμε ξεχάσει το διώξιμο όπως όπως …
Ειδικά με το σύστημα του Λου που είναι τρομερά απαιτητικό για τφ .
Αν φτιάξει και την μακρινή έξοδο ψηλά θα ανέβει κι άλλο level .
- Shivaspace
ακόμη και στον τελευταίο αγώνα ξηγήθηκε βγάζοντας την ευκαιρία του μαρσιαλ ..δίνοντας στην ομάδα τον απαραίτητο χρόνο να προετοιμαστεί το καλοκαίρι και το εισιτήριο για το europa..το έβλεπα να έρχεται εκείνο το γκόλ, όμως ο Κοτάρσκι κατέβασε ρολά και στο 90 της τελευταίας του εμφάνισης.
Φιλε μου οπως και να το δουμε, ειναι downgrade αυτο που εγινε και σιγουρα μπορουσαμε να τον πουλησουμε περισσοτερα. Απλως ο κοσμος εχει μια αλφα γκρινια γιατι ειναι τα 100 χρονια, ειναι το συνεχομενο παζαρι στις μεταγραφες και οι απωλειες στοχων και θελουμε επιτελους μια φυσιολογικη μεταγραφικη σεζον.Equalizer έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 07:50 Αρχισατε την εργολαβία γκρίνιας πάλι μερικοί
Κόψτε το αμεσως δεν θα καθόμαστε να διαβάζουμε μοιρολόι όλη μέρα κάθε μέρα. Οι απόψεις σας καταγραφηκαν
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου Ντομ. Συχνά πίστευα ότι θα μπορούσες να δώσεις ακόμα περισσότερα αλλά εισέπρατα μία χαλαρότητα. Αυτό δεν μου επέτρεψε να σε αγαπήσω ανάλογα της προσφοράς σου. Να είσαι πάντα υγιής.
- paokkerkir
Ευχαριστούμε, καλή συνέχεια, ελπίζω να μας φέρεις ακόμα περισσότερα με το ποσοστό που κρατήσαμε.
- PAOKevolution
Σε ευχαριστούμε για τις χαρές! Έγραψες ιστορία με την ΠΑΟΚΑΡΑ! Καλή συνέχεια στην καριέρα σου, μακριά από την Ελλάδα!
Thank you, Dom - PAOK TV
οριστικό και επίσημα
καλή συνέχεια στον καλυτερο τερματοφύλακα τον τελευταίων ετών
οριστικό και επίσημα
καλή συνέχεια στον καλυτερο τερματοφύλακα τον τελευταίων ετών
Αντιο Ντομ και καλη συνεχεια στην καριερα σου.
Ευχαριστουμε για ολες τις μεγαλες στιγμες. Εμεινες και εσυ για παντα στην ιστορια με το πιο μαγκικο πρωταθλημα ολων των εποχων
Ευχαριστουμε για ολες τις μεγαλες στιγμες. Εμεινες και εσυ για παντα στην ιστορια με το πιο μαγκικο πρωταθλημα ολων των εποχων
Καλή συνέχεια κι από εμένα. Πετυχημένη μεταγραφή από όλες τις απόψεις. Ένα γαμώτο που δεν φάνηκε ποτέ να δένεται με το club. Ίσως βέβαια είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του. Όπως και να' χει μακάρι να πάει ακόμη ψηλότερα στο μέλλον.
- loukas karadimos
φιλε ντομ, και ο μεσι να ησουν, αν δεν ηθελες να μεινεις εδω μια εγω δεν θα σε ηθελα δεκα
πανω απ ολα ειναι ο σεβασμος στο κλαμπ, ολα τ αλλα ερχονται δευτερα
οταν κατεβασες ρολα και μας εδωσες μισο πρωταθλημα με τον βαζελο στην τουμπα για εμενα εκανες την δουλεια σου
οταν αποφασισες περσι γεναρη μηνα να τα γραψεις ολα στα παπαρια σου γιατι ηθελες να φυγεις και τα ετρωγες ορθιος για εμενα δεν σεβαστηκες το κλαμπ που σε ανεδειξε. και περιμενα την σημερινη μερα για να το γραψω αυτο
ευχαριστουμε λοιπον για την ταμειακη διευκολυνση και στην ευχη της παναγιας
στο καλο
πανω απ ολα ειναι ο σεβασμος στο κλαμπ, ολα τ αλλα ερχονται δευτερα
οταν κατεβασες ρολα και μας εδωσες μισο πρωταθλημα με τον βαζελο στην τουμπα για εμενα εκανες την δουλεια σου
οταν αποφασισες περσι γεναρη μηνα να τα γραψεις ολα στα παπαρια σου γιατι ηθελες να φυγεις και τα ετρωγες ορθιος για εμενα δεν σεβαστηκες το κλαμπ που σε ανεδειξε. και περιμενα την σημερινη μερα για να το γραψω αυτο
ευχαριστουμε λοιπον για την ταμειακη διευκολυνση και στην ευχη της παναγιας
στο καλο