Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ολο αυτο ισως δείχνει και τεραστια έλλειψη εμπιστοσύνης σε τσαλοφ.
-
Και τους άλλους που φέραμε τι καταλάβαμε; Το κυριότερο είναι να ταιριάζει στον προπονητή. Αρκετά καήκαμε με τις καψούρες του Γιώργη.renegade έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 02:36 Υπάρχει τεράστια έλλειψη κριτικής σκέψης.
Μίλαμς για ένα παιδί που στα 27.5 του έχει 2500 συνολικά λεπτά σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας,ενώ έρχεται και από μια αρκετά κακή χρονιά.
Δηλαδή πέρσι ο ΠΑΟΚ έφερε για την επίθεση του έναν παίκτη που σκόραρε ανελλιπώς στο βέλγιο την τελευταία του χρόνια έχει 22 γκολ και έναν ακόμα που θεωρείται από τους καλύτερους Ρώσους επιθετικούς...και φέτος θα φέρει για βασικό ένα παιδί που δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου στο υψηλό επίπεδο.
Οκ καλά
Αν έρθει μόνο ως τρίτος θα έρθει
- These users thanked the author nikos ioannidis for the post:
- Unpsofable78
- Σουριναμέζος
Ο 13χρονος απλώς αναπαράγει πιο ωμά και χωρίς φίλτρο την ατμόσφαιρα που κυριαρχεί γύρω του. Την κουλτούρα της απαξίωσης και του γαμοκοπήματος της ομάδας κάθε φορά που δεν μας ικανοποιεί τα γούστα, σίγουρα δεν την καλιεργούν 13χρονα.nikos ioannidis έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 02:30Ναι, να είχε ο αντίστοιχος 13χρονος Instagram να βλεπαμε τι θα ’γραφεΣουριναμέζος έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 02:16 Μου έχει λείψει η εποχή που ο αντίστοιχος 13χρονος πίστευε ακράδαντα πως ο Ίντιο είναι ο επόμενος Καφού
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 7):
- renegade, aivas19, Unpsofable78, astral, navigator11, Spike4, Jean Valjean
-
Οκέι, σε κάθε περίπτωση το ινσταγκραμ δεν είναι αξιόπιστο αντιπροσωπευτικό δείγμα γιατί γράφουν 13χρονα.Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 02:42Ο 13χρονος απλώς αναπαράγει πιο ωμά και χωρίς φίλτρο την ατμόσφαιρα που κυριαρχεί γύρω του. Την κουλτούρα της απαξίωσης και του γαμοκοπήματος της ομάδας κάθε φορά που δεν μας ικανοποιεί τα γούστα, σίγουρα δεν την καλιεργούν 13χρονα.nikos ioannidis έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 02:30Ναι, να είχε ο αντίστοιχος 13χρονος Instagram να βλεπαμε τι θα ’γραφεΣουριναμέζος έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 02:16 Μου έχει λείψει η εποχή που ο αντίστοιχος 13χρονος πίστευε ακράδαντα πως ο Ίντιο είναι ο επόμενος Καφού
- Unpsofable78
1) Αποκλείεται τα νούμερα που ειπώθηκαν ως αποδοχές του μέχρι τώρα να έχουν τέτοια χαοτική απόσταση με αυτά που προσφέρουμε. Ούτε μία στο εκατομμύριο.
2)Μπήκα στην διαδικασία να δω αρκετά highlights από τα ματς του με την Φροζινονε και πραγματικά μου άρεσε πολύ.
Οκ πέρσι ήταν πολύ κακή χρονιά για αυτόν. Έχασε μισή χρονιά τζάμπα και μετά πήγε δανεικός Εσπανιολ όπου δυστυχώς δεν του πήγε καλά.
Σας προτρέπω να δείτε τα highlights της cosmote tv από τα παρακάτω ματς όπου σκόραρε. Είδα αρχικά αυτά, ώστε να καταλάβω τι είδους γκολ έβαλε στο καμπιονάτο. Υπάρχουν και άλλες φάσεις πέραν των γκολ που φαίνεται ότι είναι κανονικο φορ. Σκόραρε εναντίον της Γιουβέντους, της Ναπολι επί 2 και της Λατσιο.
Δεν βάζω λινκ. Απλά παραθέτω τους αγώνες.
Φροζινονε Σασουολο 4-2
Γιουβέντους Φροζινονε 3-2
Φροζινονε Λετσε 1-1
Φροζινονε Λατσιο 2-3
Ναπολι Φροζινονε 2-2
Μοντσα Φροζινονε 0-1
Καλημερες
2)Μπήκα στην διαδικασία να δω αρκετά highlights από τα ματς του με την Φροζινονε και πραγματικά μου άρεσε πολύ.
Οκ πέρσι ήταν πολύ κακή χρονιά για αυτόν. Έχασε μισή χρονιά τζάμπα και μετά πήγε δανεικός Εσπανιολ όπου δυστυχώς δεν του πήγε καλά.
Σας προτρέπω να δείτε τα highlights της cosmote tv από τα παρακάτω ματς όπου σκόραρε. Είδα αρχικά αυτά, ώστε να καταλάβω τι είδους γκολ έβαλε στο καμπιονάτο. Υπάρχουν και άλλες φάσεις πέραν των γκολ που φαίνεται ότι είναι κανονικο φορ. Σκόραρε εναντίον της Γιουβέντους, της Ναπολι επί 2 και της Λατσιο.
Φροζινονε Σασουολο 4-2
Φροζινονε Λετσε 1-1
Φροζινονε Λατσιο 2-3
Ναπολι Φροζινονε 2-2
Μοντσα Φροζινονε 0-1
Καλημερες
Με επεισες και εκατσα και ειδα τα χαιλαιτς απο ολα τα ματς. Οπως ειπε ο Ollinen στη Φρονζινονε τουλαχιστον φαινεται ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΦΟΡ και το λεω εγω που ημουν απαισιοδοξος για τα φτωχα νουμερα. Καλες τοποθετησεις, πολυ καλη κεφαλια. Παμε λιγο να ανεβουμε ψυχολογικα μαγκες. Στο γηπεδο θα φανουν ολαUnpsofable78 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 03:44 1) Αποκλείεται τα νούμερα που ειπώθηκαν ως αποδοχές του μέχρι τώρα να έχουν τέτοια χαοτική απόσταση με αυτά που προσφέρουμε. Ούτε μία στο εκατομμύριο.
Φροζινονε Σασουολο 4-2
Φροζινονε Λετσε 1-1
Φροζινονε Λατσιο 2-3
Ναπολι Φροζινονε 2-2
Μοντσα Φροζινονε 0-1
Καλημερες
Στο γήπεδο, σωστά. Τουλάχιστον έχει κάποιο εκτόπισμα (1,87) και αν είναι καλός με το κεφάλι θα εκμεταλευόμαστε και τις στημένες φάσεις.
- Dimitris_L4
Μηπως ο Ντι Μαρτζιο μπερδευτηκε και ο Μαριν ειναι για εμας κ ο Σεντιρα για τν Αρη?
Καλημερα στην ομαδα
Καλημερα στην ομαδα
- pagotatzis
Καλημέρα με Κεντιρα που την είδατε ;
Άντε να σας ανοίξω τα μάτια Κεντιρα λέγεται ο άνθρωπος
Άντε να σας ανοίξω τα μάτια Κεντιρα λέγεται ο άνθρωπος
Εάν τα νούμερα είναι αυτά που ακούγονται τότε αυτοί που χειρίζονται την μεταγραφή θέλουν ξήλωμα. Όλοι.
Εάν αληθεύει.
Εάν αληθεύει.
Τσακαλεας: Εχοντας επίγνωση της κατάστασης θα γράψω αυτό. Σε καθαρά αγωνιστικό και τακτικό επίπεδο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκει στο πρόσωπο του Ουαλίντ Σεντίρα, τον αντι - Σαμάτα.
μιας και είμαι και κάποιας ηλικίας, πόσο μου έχουν λείψει τα πρωτοσέλιδα των σπορ του βορρά... εκεί να δείτε τι παιχταραδες φερναμε. κάποιοι νομίζω ζουν ακόμη σε εκείνη την εποχή
Καλημέρα.Εχει κανεις πρόχειρα τα στατιστικά του Μορόν πριν έρθει στους δίπλα ? Η του Ελ Καάμπι πριν τον γαυρο ?

-
Τι ακριβώς σου έλειψε από εκείνη την εποχή;;Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 02:16 Μου έχει λείψει η εποχή που ο αντίστοιχος 13χρονος πίστευε ακράδαντα πως ο Ίντιο είναι ο επόμενος Καφού
Εκείνη την εποχή ο ΠΑΟΚ φυτοζωούσε.
Ένας από τους λόγους ( όχι ο κυριότερος) ότι ο αντίστοιχος 13χρονος πίστευε ακράδαντα πως ο Ίντιο είναι ο επόμενος Καφου…
- WestBlock4
El kabi : 20-21 43 συμ. 26 γκολgiaxxo έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 07:46 Καλημέρα.Εχει κανεις πρόχειρα τα στατιστικά του Μορόν πριν έρθει στους δίπλα ? Η του Ελ Καάμπι πριν τον γαυρο ?
![]()
21-22: 34/18
22-23: 34/14
Μορον: 20/21 27/1
21-22: 26/4
22-23: 14/2
- These users thanked the author WestBlock4 for the post (total 5):
- paokspren, deathmassious, black_star_ninja, Blackgr4, giaxxo