Γιατί δεν σου απάντησα; Αυτός που θέλει ο προπονητής είναι η απάντηση μου. Από όλους όσους άκουσα (δεν ξέρω ποιος ισχύει και ποιος όχι ) εμένα προσωπικά μου έκανε μονο ο Εμπολο. Η και αυτός από την Φερεντσβάρος. Κανείς άλλος.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
θα συμφωνησω,απο αυτους που ακουστηκαν μονο αυτοι οι δυο.θελω τον βραζιλιανο γιατι ξερει κανταρια μπαλα και μπορει να δωσει το κατι απροσμενο,το συνδιαστικο.και λιβαγια θα ηθελα και ας μην τρεχουν σαν παλαβοι να πιεζουν.φτανει με τους φιλοτιμους εργατες....delos15 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 21:42Γιατί δεν σου απάντησα; Αυτός που θέλει ο προπονητής είναι η απάντηση μου. Από όλους όσους άκουσα (δεν ξέρω ποιος ισχύει και ποιος όχι ) εμένα προσωπικά μου έκανε μονο ο Εμπολο. Η και αυτός από την Φερεντσβάρος. Κανείς άλλος.
Αυτά δεν είναι ισπανικά. Για Γαλλικά μου φαίνονταιUnpsofable78 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 20:24Μία μετάφραση από κάποιον Ισπανοφωνο;panpangr77 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 20:20 Το tweet
INFO @90minuts: confirmem, com avança @wlodar85, que el VCF ha seguit al migcentre polonés Kacper Urbanski, del Bolonia.
Fa un mes, secretaria tècnica VCF va cridar per a conéixer la seua situació. Des d'eixe punt, no s'ha avançat més.
PAOK de Grècia està prop de fitxar-ho.
Γιατί το google translate θα το κάνει να μην γνωρίζεται![]()
-
Η Πορτογαλικά η Καταλανικά είναι. Mέσες άκρες λέει πως απο τη Βαλένθια τον παρακολουθούν, επικοινώνησαν πριν ένα μήνα για να μάθουν τι παίζει αλλα απο εκεί και έπειτα δεν υπήρξε πρόοδος και οτι εμείς είμαστε κοντά στην υπογραφή του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Τρί 08 Ιούλ 2025, 22:02, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Maezono Masakiyo for the post:
- Unpsofable78
-
Καταλανικα ειναι. Αμα βρουμε και καταλανοφωνο εδω μεσα, τα εχω δει ολα. 

-
1. Έβαζε Κουλουρη αντί για Πριγιο…black death έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 21:42Πως ακριβως στο απεδειξε αυτο; Δεν ζηταγε μπρέιθγουεϊτ περσι και του φεραν τσαλοφ, τισουνταλι; Δεν ειχε ριξει ακυρο στο μπακαγιοκο κι επέμενε για μεϊτε που ειναι το καλυτερο σου χαφ την τελευταια 5ετια;xrisitsapa έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 21:33 Εγώ πάλι, ΜΟΝΟ στο θέμα του φορ, θα έπαιρνα αυτον που ΔΕΝ θέλει ο προπονητής, αυτόν που απέρριψε πρώτο.
Μας έχει αποδείξει ότι δεν έχει μάτι στις μεταγραφές, οπότε αυτός που δεν θα θέλει, πιθανότατα θα βγει παστελωτης στυλ Πριγιοβιτς
Πολλα θεματα εχει ο λουτσεσκου αλλα ματι στους παίχτες σιγουρα εχει.
2. Ο Μπρειθγουειτ τι έκανε πέρυσι τελικά;
3. Ολιβέιρα
Έγραψα μόνο τα φορ, όχι περιπτώσεις τύπου Μιτριτσα ή Τζιοβινκο
2. Είπαμε 21 γκολ σε 46 συμμετοχές έχει στη Γκρέμιο. Ο Τσάλοφ 5 γκολ σε 40.
1. Ο Πριγιο ειναι ρεκορντμαν γκολ στον ΠΑΟΚ. Αλλα δεν τον εφερε ο Λουτσε αλλα ο Ιβιτς νομιζωxrisitsapa έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 21:591. Έβαζε Κουλουρη αντί για Πριγιο…black death έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 21:42Πως ακριβως στο απεδειξε αυτο; Δεν ζηταγε μπρέιθγουεϊτ περσι και του φεραν τσαλοφ, τισουνταλι; Δεν ειχε ριξει ακυρο στο μπακαγιοκο κι επέμενε για μεϊτε που ειναι το καλυτερο σου χαφ την τελευταια 5ετια;xrisitsapa έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 21:33 Εγώ πάλι, ΜΟΝΟ στο θέμα του φορ, θα έπαιρνα αυτον που ΔΕΝ θέλει ο προπονητής, αυτόν που απέρριψε πρώτο.
Μας έχει αποδείξει ότι δεν έχει μάτι στις μεταγραφές, οπότε αυτός που δεν θα θέλει, πιθανότατα θα βγει παστελωτης στυλ Πριγιοβιτς
Πολλα θεματα εχει ο λουτσεσκου αλλα ματι στους παίχτες σιγουρα εχει.
2. Ο Μπρειθγουειτ τι έκανε πέρυσι τελικά;
3. Ολιβέιρα
Έγραψα μόνο τα φορ, όχι περιπτώσεις τύπου Μιτριτσα ή Τζιοβινκο
2. 46 ματς 21 γκολ ο Μπρεθγουειτ
3. Ο Ολιβέιρα τραυματιστηκε (χιαστους) με το που ηρθε
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- black death
Ναι γιατί μιλάμε για έναν ενεργό παίκτη που βγήκε πρώτος σκόρερ στην κατηγορία με το Αμβούργο με 22 γκολ (ο Τζίμας είχε 12) και με καμιά 250αρια συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα.delos15 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 21:09Είναι απλούστευση ότι θέλω κάτι καλύτερο από έναν φορ που πάει στην Τουρκία να παλέψει για την σωτηρία ;
Το ότι πάει στην Τουρκία να παίξει δεν το βλέπω υποτιμητικό αφου οι ομάδες εκεί δίνουν καλά συμβόλαια. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι τον Μπίσεσβαρ και τον Κάμπος από τέτοιες ομάδες του πήραμε.
-
Αυτα που εκανε ο πριγιο με λουτσεσκου δεν τα είχε ξανακανει, ουτε τα ξανακανε, αλλα η αληθεια είναι ότι με ακπομ απογειώθηκε εκεινη η ομαδα.
- These users thanked the author black death for the post:
- aivas19
Οκ . Να το πω διαφορετικά. Σε ποια θέση θα έβαζες τον Σελκε εάν κατετασσες τα φορ τον πέντε ομάδων στην Ελλάδα ;Ettien26 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 22:29Ναι γιατί μιλάμε για έναν ενεργό παίκτη που βγήκε πρώτος σκόρερ στην κατηγορία με το Αμβούργο με 22 γκολ (ο Τζίμας είχε 12) και με καμιά 250αρια συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα.delos15 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 21:09Είναι απλούστευση ότι θέλω κάτι καλύτερο από έναν φορ που πάει στην Τουρκία να παλέψει για την σωτηρία ;Ettien26 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 21:01
Τι υπεραπλούστευση είναι αυτή ?
Μάλλον θα έπρεπε να σε προβληματίζει ότι η Αντάλια παίρνει παίκτες που εμείς δεν μπορούμε να φέρουμε.
Το ότι πάει στην Τουρκία να παίξει δεν το βλέπω υποτιμητικό αφου οι ομάδες εκεί δίνουν καλά συμβόλαια. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι τον Μπίσεσβαρ και τον Κάμπος από τέτοιες ομάδες του πήραμε.
Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες παίρνει.
- These users thanked the author Mīngus for the post:
- loukas karadimos
- Unpsofable78
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τρί 08 Ιούλ 2025, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Πάντως η Νάπολι ούτε είναι κανένα σπουδαίο brand τύπου Μίλαν, ούτε έχει τον πάμπλουτο ιδιοκτήτη.