Αδερφέ για μένα προσωπικά, οι λίγοι καλοί παίκτες των ακαδημιων μας είναι ανεκτίμητης αξίας και θα πρέπει να απαιτούμε υπεραξία στις πωλήσεις τους.black death έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 19:43Κοιτα εγω ειμαι απ αυτους που πιστεύουν οτι δεν θα καταστραφει ο πλανήτης ΠΑΟΚ αν φύγει ο ντελιας. Μπορει να εχει επιλεξει κι οι ιδιος να φυγει. Ωστοσο οταν δεν αναναεωνει, τα δημοσιευματα απο γερμανια επιμενουν και ξαφνικα ψαχνουμε δεκαροειδες, αυτη η εντύπωση δημιουργείται. Ο συγκεκριμένος παντως, 5 δευτερολεπτα να δεις στο youtube, καταλαβαινεις οτι ξερει 100 κιλα μπαλα. Απο εκει και περα ειναι θεμα του ποση ορεξη θα δείξει.Unpsofable78 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 19:34Όχι απαραίτητα ρε παιδιά. Παίζει και αριστερά ο παίκτης. Πραγματικά είναι απίστευτο, κατευθείαν να βγάλουμε συμπέρασμα. Καταρχήν, ποια είναι η πηγή και τι λέει;black death έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 19:26
Αν ισχυουν τετοιες κινησεις, σηματοδοτουν πωληση ντελια.
Τι εννοώ; Ένας από τους λόγους που δεν μπορούμε να κάνουμε σαν ομάδα το βήμα παραπάνω ειδικά στην Ευρώπη, είναι ότι κάθε φορά αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με την λίστα.Όταν δεν διαθέτεις ισχυρό κορμό από γηγενείς, όσους ξένους και να πάρεις θα έχεις πρόβλημα.
Είμαι 100 με Ιβάν σε αυτό που έγινε αλλά και ετοιμάζεται, αλλά ένα πράγμα που με στενοχωρεί είναι ότι πουλάμε εύκολα και σε χαμηλές τιμές τα παιδιά μας.
Και δεν μιλάω φυσικά για περιπτώσεις όπως του Τζωλη και του Κουτσια, που βγάζοντας έπαρση απαίτησαν να φύγουν. Μιλάω για παιδιά όπως τον Κουλιερακη, τον Τζιμα και ίσως (θα φανεί αν κι εγώ δεν πιστεύω ότι θα πωληθεί φέτος) Ντελια.
Καταλαβαίνω ότι ο Ιβάν δεν θέλει να κόβει το δρόμο και τα όνειρα των παιδιών. Από την άλλη θα πρέπει κι εμείς σαν σύλλογος, εφόσον αναδεικνυουμε αυτά τα παιδιά και είναι σχεδόν αδύνατο να τα αντικαταστήσουμε με κάποιους άλλους γηγενείς ίδιας αξίας, να απαιτούμε υπεραξία. Αν έστω η πραγματική αξία του εκάστοτε Κουλιερακη είναι 12, εμείς να απαιτούμε 20+.
Και νομίζω ότι είναι κάτι που μπορούν να αντιληφθούν και τα παιδιά αυτά.
Τώρα, συγκεκριμένα για το Ντελια εγώ πιστεύω ότι ο Ιβάν δεν είναι χαζός και μετά τα όσα έγιναν αλλά κι απ ότι φαίνεται θα γίνουν, δεν θέλει να πωληθεί ο Ντελιας.
Εάν τυχόν πωληθεί, θα είναι για δύο λόγους. Είτε γιατί ο Ντελιας είναι πλέον αποφασισμενος, είτε γιατί θα έχει έρθει πρόταση που δεν θα έχει λογική να αρνηθούμε.