Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Refused1337

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από Refused1337 »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:17 Καλέ μου φίλε ήταν ότι
χειρότερο πέρασε επί Ιβάν.
Αν θες να την πεις στην ΠΑΕ
γράψε να μας πουν γιατί εφυγαν Αρνεσεν,
Μίχελς που κεντούσαν;
Οτι καλύτερο ήταν, ευτυχώς ήρθε ένας ξένος για να δούμε κανέναν Έλληνα

υγ. και αυτοί που αναφέρεις μια χαρά ήταν σε γενικές γραμμές δεν ακυρώνει το ενα το άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Refused1337 την Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Ο Σεντιρα είναι καλός παίκτης και με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στον ΠΑΟΚ. Επίσης, σε περίπτωση που αποκτηθεί μπορεί να ξαναδούμε τις επιθετικές μεταβάσεις φωτιά της ομάδας του πρωταθλήματος. Χάνει ευκαιρίες αλλά για Luceskuball είναι ταμάμ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Refused1337 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:14
Mīngus έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:14 Έδωσε:
Κοτάρσκι 2Μ
Σοάρες 2,5Μ
Νάρει 1,7Μ
Σάστρε 400κ
Κουαλιάτα 1,8Μ
Σύνολο 8,4Μ

Πήραμε:
Κοτάρσκι 5+1,5Μ
Νάρει 2Μ
Σύνολο με το bonus 8,5

Αν βάλεις και κάτι Κάργες που ήρθαν επί ημερών του και κάτι ελεύθερα πουλιά τύπου Ρικάρντο και υπολογίσεις και τα συμβόλαια, ο τύπος μας έβαλε μέσα κανονικά. Καμία υπεραξία δεν κερδίσαμε από τις κινήσεις του. Γι' αυτό όπου πήγε έφυγε και με τις κλωτσιές φυσικά.
Οτι νάνε, ακόμα και με τους κάκιστους χειρισμούς της ΠΑΕ με Σουάρες/Κοτάρσκι κατάφερε να βγεί +

Και προφανώς η προκατειλημμένη άποψη σου δεν αναγράφει επιλογές τύπου brandon ακόμα ακόμα και Meite όπου αυτός πρώτος τον έφερε στον τραπέζι.

+ Ανακάλυψη Κουλιεράκη/Κωσταντέλια

Οτι καλύτερο ήταν, απίστευτος. Χωρίς να του δώσουν λεφτά είχαμε ανταγωνιστική ομάδα.
Ο Μπότο ανακάλυψε τον Κουλιεράκη και τον Κωνσταντέλια; Φίλε ήσυχα με αυτά που γράφεις γιατί θα πέσει κανένα ταβάνι να μας πλακώσει.
Ο ΠΑΟΚ ανακάλυψε και έχτιζε επάνω σε αυτά τα παιδιά εδώ και πάνω από μια δεκαετία.
Ο Μπότο έφερε Νάσμπεργκ για βασικό αριστερό στόπερ, ήθελε να στείλει δανεικό τον Κουλιεράκη και τον κράτησε στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου.
Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει όποιος γνωρίζει έστω και ελάχιστα τι συμβαίνει εκεί μέσα.
Όσο για τον Ντέλια, από τη πρώτη στιγμή που μπήκε και έπαιξε "δεν ξαναβγήκε" ποτέ του.
Με το ζόρι να έχει συμβεί αυτό άλλες 3 φορές στη σύγχρονη ιστορία μας με πιτσιρικάδες. Θυμάμαι τις 2, μπορεί να υπάρχει άλλη μία. Μαξ.
Λουτσέσκου ονομάζεται αυτός που τον καθιέρωσε, είτε αρέσει, είτε όχι.
Και όταν φτάσει η στιγμή του αποχαιρετισμού , θα δούμε τι θα πει τότε ο Ντέλιας για τον προπονητή του. Εδώ θα είμαστε..
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
giaxxo
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

Unpsofable78 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:13 Κάποιοι εδώ μέσα έχετε ήδη πουλήσει Ντελια, έχετε φέρει ήδη Τσεντιρα και φυσικά τον έχετε βγάλει ήδη παλτό. Μιλάτε για ρεύματα υπέρ Μυστακιδη. Κάποιοι γράφουν και τόσο ύπουλα ώστε να αποδομησουν οποιονδήποτε έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.
Δεν έχετε αφήσει τίποτα όρθιο.

Δεν λαμβάνετε υπόψη όμως τα μέχρι τώρα γεγονότα.
1)Μέχρι στιγμής έχουν γίνει όλα σύμφωνα με τα θέλω του Λουτσεσκου. Ανανέωση Παβλενκα, Ταισον, απόκτηση Μειτε και των πρώτων στόχων στα μπακ Τέιλορ και Κενι. Όλα τα υπόλοιπα μέχρι να γίνουν γεγονότα είναι φήμες.
2)Είναι δεδομένο και έχει επικοινωνηθει ότι Βιειρινια και Τσικνας έχουν ενεργό ρόλο στις επιλογές παικτών.
Δεν θέλετε να κάνετε λίγη υπομονή; Δεν θέλετε να δείξετε λίγη εμπιστοσύνη; Οκ. Τουλάχιστον μην φέρνετε την καταστροφή.

Δική μου εκτίμηση είναι ότι φέτος θα είναι η πιο στοχευμενη μεταγραφική περίοδος και μία από τις καλύτερες. Ο χρόνος θα δείξει.

Τέλος, δεν ξέρω εάν είναι σύμπτωση, αλλά όπως και μερικές μέρες πριν από την ανακοίνωση Ερασιτέχνη, δημιουργήθηκε συντονισμένα από δημοσιογράφους, opinion makers και κάποια account στο Χ, αρνητικό κλίμα για Σαββίδη με πρόσχημα την πιθανή πώληση Ντελια, έτσι και τώρα συμβαίνει κάτι παρόμοιο, λίγο πριν γίνει γνωστό από το άρθρο οχετο, ότι ο Μυστακιδης έρχεται και θα προκαλέσει σεισμό κτλπ.

Πραγματικά δεν έχω λόγια. Δεν περίμενα ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ (γιατί ΠΑΟΚ είναι κυρίως ο λαός του), θα φερθεί έτσι στον μεγαλύτερο ευεργέτη της ιστορίας μας.

Μαθαίνω και κάτι κουλά ότι οι σύνδεσμοι θα συναντηθούν με Μυστακιδη και η απογοήτευση μου είναι πάνω από το κεφάλι μου.

Πολύ κρίμα για τον Ιβάν...

ΥΓ :Πολύ περίεργα αυτά που ακούγονται για Τσεντιρα.Ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι πολύ καλός παίκτης. Όχι αυτό που φανταζομασταν αλλά ούτε και αυτό που παρουσιάζουν κάποιοι.
Ο Στεργιαδης λοιπόν λέει ότι προορίζεται για τρίτο φορ και αμείβεται με 300k, ενώ οι υπόλοιποι λένε ότι προορίζεται για πρώτος και θα πάρει 1.5 μυριο ετησίως. Για να δούμε τι ισχύει και εάν θα είναι αυτός που θα αποκτηθεί τελικά.
μιλας για το ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του αλλα λεγοντας οτι οι σφ θα μιλησουν με μυστακιδη ξενερωνεις οποτε δεν θεωρεις τον παρον λαο ΠΑΟΚ μιλας οτι ΠΑΟΚ πανω απο ολα και ολους μαζι σου και εγω αλλα πλεκεις το εγκωμιο του ιβαν μαζι σου ναι προσφερε ναι μας εβγαλε απο την αφανια αλλα για μενα ο ΠΑΟΚ ειναι αγωνας ειναι ανταρσια και δεν τελειωνει ποτε παντα θα απαιτω γιατι παντα πεινουσα τωρα που βρηκα να φαω δεν θελω μια φετα τυρι αλλα θελω ολο τον τενεκε φιλε μου θελω να χορτασω οποτε δεν με νοιαζει ποιος αλλα τον ΠΑΟΚ τον θελω ψηλα . αυτα αν θελτε μπορειτε να με μπαναρετε αλλα ειναι η αποψη μου . ισχυει οτι οι συνδεσμοι θα μιλησουν με τον μυστακιδη ημουν χθες στην συναντηση τους στα δακ πολιχνης , οπου και ειπωθηκε οτι ακριβως εχει γινει το τελευταιο διμηνο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Polichni1926 την Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Κλαμα και οδυρμος 2025 - vol. II
These users thanked the author icue for the post (total 3):
navigator11, aivas19, black death
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τη διοικητική συζήτηση κάντε τη στα διοικητικά τόπικ!
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
Polichni1926, FreeWatcher
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ειναι μερικοι μερικοι εδω μεσα που εχουν και "σοβαρη πενα" τρομαρα τους, που ειναι ειδικοι στο να φιτιλιαζουν με σεναρια και πρακτικες Ραπτοπουλου και μετα να το παιζουν θιγμενοι και Παναγιες. Σιγανοπαπαδιες τους λεμε αυτους στο χωριο μου. Και δεν εχω καν χωριο.
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 3):
navigator11, Andrew R, giaxxo
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

thios4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:02 Ρε παιδιά, παίζει αυτό το 1,5 μύριο που λένε, να είναι οι συνολικές απολαβές? Δεν λένε ετήσιες, γράφουν απλά με απολαβές 1,5 μύριο για 2+1 χρόνια.
Θέλω να πιστεύω ότι αυτό ισχύει, οι συνολικές αποδοχές δηλαδή. Το άλλο σενάριο δεν έχει λογική.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

icue έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:27 Κλαμα και οδυρμος 2025 - vol. II
ΠΑΟΚλαυθμός και οδυρμός ταιριάζει ακόμα καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Αν ήταν οι συνολικές αποδοχές τότε δεν θα έλεγαν ότι θα δοθεί το μεγαλυτερο συμβόλαιο. Ούτε θα μιλούσαν για all in
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Επειδή δε κατάλαβα καλά, αντί να πάρουμε χαφ θα πάρουμε 10αρι που παίζει και αριστερά? Δηλαδή στην θέση που υπάρχει Ντελιας,Πελκας,Σορετιρε,Μπαλντε όλοι με την ίδια ιδιαίτεροτητα ότι παίζουν 10αρι και εξτρεμ.
Κι όλα αυτά ενώ ήδη ο Χατσιδης ξεχωρίζει στην προετοιμασία ως εξτρεμ?
Επίσης λέτε ο Σεντιρα για 3ος φορ ,εγώ πιστεύω ότι δεν ισχύει το όνομα του κάποιος άλλος θα κλείσει, αλλά 3ο φορ έχουμε τον Μυθου κι αυτός δείχνει φοβερά στοιχεία. ΠΡΏΤΟ θέλουμε που να μην έχουμε αμφιβολίες για την ποιότητα του,τώρα μπορεί να πάρουμε Σεντιρα και να βγει Ελ Καμπι επειδή θα κουμπώσει στον ΠΑΟΚ? Ναι μπορει. Μπορεί να πάρουμε Γιοβιτσ και να βαριέται να κάνει κοντρόλ πάλι μπορει, αλλά σίγουρα με τον 2ο δεν θα ακούσεις γκρίνια, ενώ πάλι αν δεν βγει ο Σεντιρα δεν ξέρω πραγματικά τι θα γίνει.
Angelos-Giorgos

Δημοσίευση από Angelos-Giorgos »

Για μία ακόμα φορά, αποδεικνύεται ότι κανείς δε γνωρίζει τίποτα για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Ας έχουμε υπομονή και εμπιστοσύνη στην ομάδα. Κατανοώ ότι όλοι το καλό της ομάδας μας θέλουμε, αλλά κάπου γινόμαστε υπερβολικοί πολλές φορές.
These users thanked the author Angelos-Giorgos for the post (total 2):
tsario73, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Unpsofable78 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:13 Κάποιοι εδώ μέσα έχετε ήδη πουλήσει Ντελια, έχετε φέρει ήδη Τσεντιρα και φυσικά τον έχετε βγάλει ήδη παλτό. Μιλάτε για ρεύματα υπέρ Μυστακιδη. Κάποιοι γράφουν και τόσο ύπουλα ώστε να αποδομησουν οποιονδήποτε έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.
Δεν έχετε αφήσει τίποτα όρθιο.

Δεν λαμβάνετε υπόψη όμως τα μέχρι τώρα γεγονότα.
1)Μέχρι στιγμής έχουν γίνει όλα σύμφωνα με τα θέλω του Λουτσεσκου. Ανανέωση Παβλενκα, Ταισον, απόκτηση Μειτε και των πρώτων στόχων στα μπακ Τέιλορ και Κενι. Όλα τα υπόλοιπα μέχρι να γίνουν γεγονότα είναι φήμες.
2)Είναι δεδομένο και έχει επικοινωνηθει ότι Βιειρινια και Τσικνας έχουν ενεργό ρόλο στις επιλογές παικτών.
Δεν θέλετε να κάνετε λίγη υπομονή; Δεν θέλετε να δείξετε λίγη εμπιστοσύνη; Οκ. Τουλάχιστον μην φέρνετε την καταστροφή.

Δική μου εκτίμηση είναι ότι φέτος θα είναι η πιο στοχευμενη μεταγραφική περίοδος και μία από τις καλύτερες. Ο χρόνος θα δείξει.

Τέλος, δεν ξέρω εάν είναι σύμπτωση, αλλά όπως και μερικές μέρες πριν από την ανακοίνωση Ερασιτέχνη, δημιουργήθηκε συντονισμένα από δημοσιογράφους, opinion makers και κάποια account στο Χ, αρνητικό κλίμα για Σαββίδη με πρόσχημα την πιθανή πώληση Ντελια, έτσι και τώρα συμβαίνει κάτι παρόμοιο, λίγο πριν γίνει γνωστό από το άρθρο οχετο, ότι ο Μυστακιδης έρχεται και θα προκαλέσει σεισμό κτλπ.

Πραγματικά δεν έχω λόγια. Δεν περίμενα ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ (γιατί ΠΑΟΚ είναι κυρίως ο λαός του), θα φερθεί έτσι στον μεγαλύτερο ευεργέτη της ιστορίας μας.

Μαθαίνω και κάτι κουλά ότι οι σύνδεσμοι θα συναντηθούν με Μυστακιδη και η απογοήτευση μου είναι πάνω από το κεφάλι μου.

Πολύ κρίμα για τον Ιβάν...

ΥΓ :Πολύ περίεργα αυτά που ακούγονται για Τσεντιρα.Ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι πολύ καλός παίκτης. Όχι αυτό που φανταζομασταν αλλά ούτε και αυτό που παρουσιάζουν κάποιοι.
Ο Στεργιαδης λοιπόν λέει ότι προορίζεται για τρίτο φορ και αμείβεται με 300k, ενώ οι υπόλοιποι λένε ότι προορίζεται για πρώτος και θα πάρει 1.5 μυριο ετησίως. Για να δούμε τι ισχύει και εάν θα είναι αυτός που θα αποκτηθεί τελικά.
++++++++
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Refused1337 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:14
Mīngus έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:14 Έδωσε:
Κοτάρσκι 2Μ
Σοάρες 2,5Μ
Νάρει 1,7Μ
Σάστρε 400κ
Κουαλιάτα 1,8Μ
Σύνολο 8,4Μ

Πήραμε:
Κοτάρσκι 5+1,5Μ
Νάρει 2Μ
Σύνολο με το bonus 8,5

Αν βάλεις και κάτι Κάργες που ήρθαν επί ημερών του και κάτι ελεύθερα πουλιά τύπου Ρικάρντο και υπολογίσεις και τα συμβόλαια, ο τύπος μας έβαλε μέσα κανονικά. Καμία υπεραξία δεν κερδίσαμε από τις κινήσεις του. Γι' αυτό όπου πήγε έφυγε και με τις κλωτσιές φυσικά.
Οτι νάνε, ακόμα και με τους κάκιστους χειρισμούς της ΠΑΕ με Σουάρες/Κοτάρσκι κατάφερε να βγεί +

Και προφανώς η προκατειλημμένη άποψη σου δεν αναγράφει επιλογές τύπου brandon ακόμα ακόμα και Meite όπου αυτός πρώτος τον έφερε στον τραπέζι.

+ Ανακάλυψη Κουλιεράκη/Κωσταντέλια

Οτι καλύτερο ήταν, απίστευτος. Χωρίς να του δώσουν λεφτά είχαμε ανταγωνιστική ομάδα.
Ο Μποτο ανακαλυψε τον Ντελια και τον Κουλιε;
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Σεντιρα ο πρώτος στόχος σύμφωνα με κάποια sites , για τον ΠΑΟΚ τον 100 χρόνων... Ουδέν σχόλιο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”