Unpsofable78 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:13
Κάποιοι εδώ μέσα έχετε ήδη πουλήσει Ντελια, έχετε φέρει ήδη Τσεντιρα και φυσικά τον έχετε βγάλει ήδη παλτό. Μιλάτε για ρεύματα υπέρ Μυστακιδη. Κάποιοι γράφουν και τόσο ύπουλα ώστε να αποδομησουν οποιονδήποτε έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.
Δεν έχετε αφήσει τίποτα όρθιο.
Δεν λαμβάνετε υπόψη όμως τα μέχρι τώρα γεγονότα.
1)Μέχρι στιγμής έχουν γίνει όλα σύμφωνα με τα θέλω του Λουτσεσκου. Ανανέωση Παβλενκα, Ταισον, απόκτηση Μειτε και των πρώτων στόχων στα μπακ Τέιλορ και Κενι. Όλα τα υπόλοιπα μέχρι να γίνουν γεγονότα είναι φήμες.
2)Είναι δεδομένο και έχει επικοινωνηθει ότι Βιειρινια και Τσικνας έχουν ενεργό ρόλο στις επιλογές παικτών.
Δεν θέλετε να κάνετε λίγη υπομονή; Δεν θέλετε να δείξετε λίγη εμπιστοσύνη; Οκ. Τουλάχιστον μην φέρνετε την καταστροφή.
Δική μου εκτίμηση είναι ότι φέτος θα είναι η πιο στοχευμενη μεταγραφική περίοδος και μία από τις καλύτερες. Ο χρόνος θα δείξει.
Τέλος, δεν ξέρω εάν είναι σύμπτωση, αλλά όπως και μερικές μέρες πριν από την ανακοίνωση Ερασιτέχνη, δημιουργήθηκε συντονισμένα από δημοσιογράφους, opinion makers και κάποια account στο Χ, αρνητικό κλίμα για Σαββίδη με πρόσχημα την πιθανή πώληση Ντελια, έτσι και τώρα συμβαίνει κάτι παρόμοιο, λίγο πριν γίνει γνωστό από το άρθρο οχετο, ότι ο Μυστακιδης έρχεται και θα προκαλέσει σεισμό κτλπ.
Πραγματικά δεν έχω λόγια. Δεν περίμενα ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ (γιατί ΠΑΟΚ είναι κυρίως ο λαός του), θα φερθεί έτσι στον μεγαλύτερο ευεργέτη της ιστορίας μας.
Μαθαίνω και κάτι κουλά ότι οι σύνδεσμοι θα συναντηθούν με Μυστακιδη και η απογοήτευση μου είναι πάνω από το κεφάλι μου.
Πολύ κρίμα για τον Ιβάν...
ΥΓ :Πολύ περίεργα αυτά που ακούγονται για Τσεντιρα.Ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι πολύ καλός παίκτης. Όχι αυτό που φανταζομασταν αλλά ούτε και αυτό που παρουσιάζουν κάποιοι.
Ο Στεργιαδης λοιπόν λέει ότι προορίζεται για τρίτο φορ και αμείβεται με 300k, ενώ οι υπόλοιποι λένε ότι προορίζεται για πρώτος και θα πάρει 1.5 μυριο ετησίως. Για να δούμε τι ισχύει και εάν θα είναι αυτός που θα αποκτηθεί τελικά.