Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- Skoufos_tou_Lucescu
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Που είδες να κλαίγομαι? Για το Σεντιρα ή για το Ντελια?Κακώς κλαίγομαι γι' αυτούς? Δε γίνεται να έχουμε όλοι 15 χιλιάδες σχολια να γλύφουμε τη διοίκηση και να τη λεμε σε όποιον κάνει κριτική.aivas19 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:16Εσυ τι πεταγεσαι; Εκανες λογαριασμό 10 μερες και εγραψες 30 σχολια που κλαιγεσαι, δε χρειαζεται να το παιζεις θυμα. Ναι ειμαι ο χωροφυλακας, ποιο το προβλημα ;Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:36Τα ποστ που γράφεις συνέχεια ρε μεγάλε τι νόημα έχουν? Κι εγώ 30 ποστ έχω αλλά μπαίνω εδώ μέσα απ' το 2009. Τι είσαι? Ο χωροφύλακας του φόρουμ?![]()
Είναι αδύνατο να καταλάβεις το σκεπτικό μου διότι δεν μπήκα στον κόπο να το εξηγήσω. Αποκλείω να το κατάλαβες μέσα από τρία σχόλια.Panostas1995 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:18
Το σκεπτικό σου είναι ''δοκάρι και μέσα θεός ..δοκάρι και έξω άχρηστος'''
Δε πάει έτσι φίλε
Αντικείμενα και λαμβάνοντας υπόψην μονο τα λεφτά που ξόδεψε κάθε ομάδα πέρσι ο ΠΑΟΚ είχε το 4ο μπάτζετ στο πρωτάθλημα.... βγήκε τρίτος άρα έπαιξε πάνω από τα λεφτά του...
Συμφωνώ πάρα πολύ στη τελευταία σου πρόταση. Έτσι είναι. Με το 4ο μπάτζετ τερματίσαμε τρίτοι, άρα ξεπεράσαμε το τυπικό μας ταβάνι (παίξαμε πάνω από τα λεφτά μας).
Φαντάσου τώρα να χρησιμοποιούσαμε το ίδιο μπάτζετ αφαιρώντας καμιά δεκαριά μετριο-κακούς παίκτες και προσθέτοντας ουσία και ποιότητα.
-
για αντιμαξιμοβιτς μηπως γιατι ζηταει πολλα ο βαζελος .
- These users thanked the author Polichni1926 for the post:
- giaxxo
Παιδιά εγώ καταλαβαίνω ότι αυτός είναι. Τζάμπα όνειρα καναμε τόσο καιρό. Δεν μπορούμε να κάνουμε υπερβάσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τώρα γιατί ακούστηκαν όλα αυτά τα όνοματα εδώ μέσα; Μάλλον πάνω στην καψούρα μας ξεφύγαμε. Άκουγα Κόλκα και αυτός ξενερωμένος είναι αλλά προφανώς δεν θα το πει στα ισια. Έλεγε αυτή ήταν η επιλογή ή ο Λαρκιν. Ακόμα και τον Λάρκιν με δανεισμό. Δηλαδή απο τα 22 του τζίμα ούτε 5 με 7 δεν δίνουμε να κάνουμε τουλάχιστον μία υπέρβαση. Αυτή είναι η πολιτική δυστυχώς.
-
Το γεγονός ότι ξεπεράσαμε τη χάρτινη που είχε μεγαλύτερο μπάτζετ δεν οφείλεται κατά την γνώμη μου στην καλή διαχείριση του δικού μας μπάτζετ αλλά στην κάκιστη διαχείριση του δικού της.
Στα μάτια μου η πιο ποδοσφαιρικά λογική κίνηση που πήγαμε να κάνουμε εδώ και χρόνια.
Σιγά μην την ολοκληρώναμε..
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 10):
- joshua, Polichni1926, leftosss4, Nikodiai, thios4, Logistis, FreeWatcher, Spike4, TylerDurden, Sceme4a
-
εχεις δικαιο μετα την περσινη που ακουστηκε για μποβε αυτη θα ηταν η καλυτερη κινηση των τελευταιων ετων
- These users thanked the author Polichni1926 for the post:
- Sceme4a
Ουτε ξερουν τι τους γινεται. Πριν καποιες μερες εγραφαν οτι το φορ που εχει επιλεγει εχει σταθερα γκολ αλλα ειδικα τις 3 τελευταιες σεζον φοβερα νουμερα.leftosss4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:01 Παιδιά εγώ καταλαβαίνω ότι αυτός είναι. Τζάμπα όνειρα καναμε τόσο καιρό. Δεν μπορούμε να κάνουμε υπερβάσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τώρα γιατί ακούστηκαν όλα αυτά τα όνοματα εδώ μέσα; Μάλλον πάνω στην καψούρα μας ξεφύγαμε. Άκουγα Κόλκα και αυτός ξενερωμένος είναι αλλά προφανώς δεν θα το πει στα ισια. Έλεγε αυτή ήταν η επιλογή ή ο Λαρκιν. Ακόμα και τον Λάρκιν με δανεισμό. Δηλαδή απο τα 22 του τζίμα ούτε 5 με 7 δεν δίνουμε να κάνουμε τουλάχιστον μία υπέρβαση. Αυτή είναι η πολιτική δυστυχώς.
Ε αν βρειτε φοβερα νουμερα Λαριν τις τελευταιες 3 σεζον πειτε μου και εμενα. (7 , 3 και 8 τις 3 τελευταιες σεζον)
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- FreeWatcher
βλεπω αγωνα του κεντιρα,πολυ λιγα πραγματα,χρησιμοποιει κορμι με πλατη να κρατησει μπαλα και να την μοιρασει,συνδιαστικο δεν εχει πολυ,δεν ειναι ντελικατος δηλαδη,βασιζεται να του πεταξεις την μπαλα και να τρεξει στον χωρο.και συνηθως να κλεισει απο αριστερα προς τα δεξια και να σουταρει.
- Unpsofable78
Κάποιοι εδώ μέσα έχετε ήδη πουλήσει Ντελια, έχετε φέρει ήδη Τσεντιρα και φυσικά τον έχετε βγάλει ήδη παλτό. Μιλάτε για ρεύματα υπέρ Μυστακιδη. Κάποιοι γράφουν και τόσο ύπουλα ώστε να αποδομησουν οποιονδήποτε έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.
Δεν έχετε αφήσει τίποτα όρθιο.
Δεν λαμβάνετε υπόψη όμως τα μέχρι τώρα γεγονότα.
1)Μέχρι στιγμής έχουν γίνει όλα σύμφωνα με τα θέλω του Λουτσεσκου. Ανανέωση Παβλενκα, Ταισον, απόκτηση Μειτε και των πρώτων στόχων στα μπακ Τέιλορ και Κενι. Όλα τα υπόλοιπα μέχρι να γίνουν γεγονότα είναι φήμες.
2)Είναι δεδομένο και έχει επικοινωνηθει ότι Βιειρινια και Τσικνας έχουν ενεργό ρόλο στις επιλογές παικτών.
Δεν θέλετε να κάνετε λίγη υπομονή; Δεν θέλετε να δείξετε λίγη εμπιστοσύνη; Οκ. Τουλάχιστον μην φέρνετε την καταστροφή.
Δική μου εκτίμηση είναι ότι φέτος θα είναι η πιο στοχευμενη μεταγραφική περίοδος και μία από τις καλύτερες. Ο χρόνος θα δείξει.
Τέλος, δεν ξέρω εάν είναι σύμπτωση, αλλά όπως και μερικές μέρες πριν από την ανακοίνωση Ερασιτέχνη, δημιουργήθηκε συντονισμένα από δημοσιογράφους, opinion makers και κάποια account στο Χ, αρνητικό κλίμα για Σαββίδη με πρόσχημα την πιθανή πώληση Ντελια, έτσι και τώρα συμβαίνει κάτι παρόμοιο, λίγο πριν γίνει γνωστό από το άρθρο οχετο, ότι ο Μυστακιδης έρχεται και θα προκαλέσει σεισμό κτλπ.
Πραγματικά δεν έχω λόγια. Δεν περίμενα ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ (γιατί ΠΑΟΚ είναι κυρίως ο λαός του), θα φερθεί έτσι στον μεγαλύτερο ευεργέτη της ιστορίας μας.
Μαθαίνω και κάτι κουλά ότι οι σύνδεσμοι θα συναντηθούν με Μυστακιδη και η απογοήτευση μου είναι πάνω από το κεφάλι μου.
Πολύ κρίμα για τον Ιβάν...
ΥΓ :Πολύ περίεργα αυτά που ακούγονται για Τσεντιρα.Ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι πολύ καλός παίκτης. Όχι αυτό που φανταζομασταν αλλά ούτε και αυτό που παρουσιάζουν κάποιοι.
Ο Στεργιαδης λοιπόν λέει ότι προορίζεται για τρίτο φορ και αμείβεται με 300k, ενώ οι υπόλοιποι λένε ότι προορίζεται για πρώτος και θα πάρει 1.5 μυριο ετησίως. Για να δούμε τι ισχύει και εάν θα είναι αυτός που θα αποκτηθεί τελικά.
Δεν έχετε αφήσει τίποτα όρθιο.
Δεν λαμβάνετε υπόψη όμως τα μέχρι τώρα γεγονότα.
1)Μέχρι στιγμής έχουν γίνει όλα σύμφωνα με τα θέλω του Λουτσεσκου. Ανανέωση Παβλενκα, Ταισον, απόκτηση Μειτε και των πρώτων στόχων στα μπακ Τέιλορ και Κενι. Όλα τα υπόλοιπα μέχρι να γίνουν γεγονότα είναι φήμες.
2)Είναι δεδομένο και έχει επικοινωνηθει ότι Βιειρινια και Τσικνας έχουν ενεργό ρόλο στις επιλογές παικτών.
Δεν θέλετε να κάνετε λίγη υπομονή; Δεν θέλετε να δείξετε λίγη εμπιστοσύνη; Οκ. Τουλάχιστον μην φέρνετε την καταστροφή.
Δική μου εκτίμηση είναι ότι φέτος θα είναι η πιο στοχευμενη μεταγραφική περίοδος και μία από τις καλύτερες. Ο χρόνος θα δείξει.
Τέλος, δεν ξέρω εάν είναι σύμπτωση, αλλά όπως και μερικές μέρες πριν από την ανακοίνωση Ερασιτέχνη, δημιουργήθηκε συντονισμένα από δημοσιογράφους, opinion makers και κάποια account στο Χ, αρνητικό κλίμα για Σαββίδη με πρόσχημα την πιθανή πώληση Ντελια, έτσι και τώρα συμβαίνει κάτι παρόμοιο, λίγο πριν γίνει γνωστό από το άρθρο οχετο, ότι ο Μυστακιδης έρχεται και θα προκαλέσει σεισμό κτλπ.
Πραγματικά δεν έχω λόγια. Δεν περίμενα ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ (γιατί ΠΑΟΚ είναι κυρίως ο λαός του), θα φερθεί έτσι στον μεγαλύτερο ευεργέτη της ιστορίας μας.
Μαθαίνω και κάτι κουλά ότι οι σύνδεσμοι θα συναντηθούν με Μυστακιδη και η απογοήτευση μου είναι πάνω από το κεφάλι μου.
Πολύ κρίμα για τον Ιβάν...
ΥΓ :Πολύ περίεργα αυτά που ακούγονται για Τσεντιρα.Ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι πολύ καλός παίκτης. Όχι αυτό που φανταζομασταν αλλά ούτε και αυτό που παρουσιάζουν κάποιοι.
Ο Στεργιαδης λοιπόν λέει ότι προορίζεται για τρίτο φορ και αμείβεται με 300k, ενώ οι υπόλοιποι λένε ότι προορίζεται για πρώτος και θα πάρει 1.5 μυριο ετησίως. Για να δούμε τι ισχύει και εάν θα είναι αυτός που θα αποκτηθεί τελικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 6):
- Kabamaru11, giaxxo, Josey Wales, renegade, Budas73, Afanas
Ειλικρινά τώρα, είμαστε τόσο
ανίκανοι που δε μπορούμε να
φέρουμε ούτε τους Μισιτς, Λιβάγια,
ξερωγω;
ανίκανοι που δε μπορούμε να
φέρουμε ούτε τους Μισιτς, Λιβάγια,
ξερωγω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Οτι νάνε, ακόμα και με τους κάκιστους χειρισμούς της ΠΑΕ με Σουάρες/Κοτάρσκι κατάφερε να βγεί +Mīngus έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:14 Έδωσε:
Κοτάρσκι 2Μ
Σοάρες 2,5Μ
Νάρει 1,7Μ
Σάστρε 400κ
Κουαλιάτα 1,8Μ
Σύνολο 8,4Μ
Πήραμε:
Κοτάρσκι 5+1,5Μ
Νάρει 2Μ
Σύνολο με το bonus 8,5
Αν βάλεις και κάτι Κάργες που ήρθαν επί ημερών του και κάτι ελεύθερα πουλιά τύπου Ρικάρντο και υπολογίσεις και τα συμβόλαια, ο τύπος μας έβαλε μέσα κανονικά. Καμία υπεραξία δεν κερδίσαμε από τις κινήσεις του. Γι' αυτό όπου πήγε έφυγε και με τις κλωτσιές φυσικά.
Και προφανώς η προκατειλημμένη άποψη σου δεν αναγράφει επιλογές τύπου brandon ακόμα ακόμα και Meite όπου αυτός πρώτος τον έφερε στον τραπέζι.
+ Ανακάλυψη Κουλιεράκη/Κωσταντέλια
Οτι καλύτερο ήταν, απίστευτος. Χωρίς να του δώσουν λεφτά είχαμε ανταγωνιστική ομάδα.
Καλέ μου φίλε ήταν ότιRefused1337 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:14Οτι νάνε, ακόμα και με τους κάκιστους χειρισμούς της ΠΑΕ με Σουάρες/Κοτάρσκι κατάφερε να βγεί +Mīngus έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:14 Έδωσε:
Κοτάρσκι 2Μ
Σοάρες 2,5Μ
Νάρει 1,7Μ
Σάστρε 400κ
Κουαλιάτα 1,8Μ
Σύνολο 8,4Μ
Πήραμε:
Κοτάρσκι 5+1,5Μ
Νάρει 2Μ
Σύνολο με το bonus 8,5
Αν βάλεις και κάτι Κάργες που ήρθαν επί ημερών του και κάτι ελεύθερα πουλιά τύπου Ρικάρντο και υπολογίσεις και τα συμβόλαια, ο τύπος μας έβαλε μέσα κανονικά. Καμία υπεραξία δεν κερδίσαμε από τις κινήσεις του. Γι' αυτό όπου πήγε έφυγε και με τις κλωτσιές φυσικά.
Και προφανώς η προκατειλημμένη άποψη σου δεν αναγράφει επιλογές τύπου brandon ακόμα ακόμα και Meite όπου αυτός πρώτος τον έφερε στον τραπέζι.
+ Ανακάλυψη Κουλιεράκη/Κωσταντέλια
Οτι καλύτερο ήταν, απίστευτος. Χωρίς να του δώσουν λεφτά είχαμε ανταγωνιστική ομάδα.
χειρότερο πέρασε επί Ιβάν.
Αν θες να την πεις στην ΠΑΕ
γράψε να μας πουν γιατί εφυγαν Αρνεσεν,
Μίχελς που κεντούσαν;
Μου κανει εντυπωση που το ονομα του Σεντιρα, δεν εχει βγει παντου, πραγμα που σημαινει οτι δεν ειναι "γραμμη" απο την ΠΑΕ ή είναι, αλλα μονο σε συγκεκριμενους δημοσιογραφους. Το να ειναι προιον ρεπορταζ το αποκλειω, γιατι πολυ απλα δεν θεωρω κανεναν σοβαρο πανω στο ρεπορταζ.
Το sport24 και το gazzetta για παραδειγμα δεν εχουν καμια αναφορα στον Σεντιρα σημερα.
Αν ειχα ενα ευρω, που δεν εχω γιατι για να κανεις διακοπες πλεον σου φευγουν ολα τα χρηματα, θα τα εβαζα στο οτι το θεμα Σεντιρα ειναι επικοινωνιακο και οχι πραγματικο. Μενει να φανει πως θα καταληξει.
Μανα στειλε κανα ευρω.
Το sport24 και το gazzetta για παραδειγμα δεν εχουν καμια αναφορα στον Σεντιρα σημερα.
Αν ειχα ενα ευρω, που δεν εχω γιατι για να κανεις διακοπες πλεον σου φευγουν ολα τα χρηματα, θα τα εβαζα στο οτι το θεμα Σεντιρα ειναι επικοινωνιακο και οχι πραγματικο. Μενει να φανει πως θα καταληξει.
Μανα στειλε κανα ευρω.