Πως τους αφηνουμε να αλωνιζουν και να διαμορφωνουν την κοινη γνωμη πραγματικα...

Ετοιμάζεται το έδαφος για την επενεμφανιση Μυστακιδη. Δυστυχώς και ο Ιβάν πέφτει σε επικοινωνίακα λάθη συνεχώς και βρίσκουν πάτημα.aisiodoksos έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 08:20 Πάμε με ένα ακόμα ωραίο εμετό πρωί πρωί![]()
![]()
Πως τους αφηνουμε να αλωνιζουν και να διαμορφωνουν την κοινη γνωμη πραγματικα...
![]()
Όπως τα πατήματα που έγραφαν κάποιοι με το χάρτινο ή με την πολυιδιοκτησια?Psagmenos4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 08:27Ετοιμάζεται το έδαφος για την επενεμφανιση Μυστακιδη. Δυστυχώς και ο Ιβάν πέφτει σε επικοινωνίακα λάθη συνεχώς και βρίσκουν πάτημα.aisiodoksos έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 08:20 Πάμε με ένα ακόμα ωραίο εμετό πρωί πρωί![]()
![]()
![]()
makispaspartou έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 08:31 Είναι άλλη κουβέντα πως εμετοί σαν αυτοί δημοσιογραφούν περνώντας γραμμή και άλλη κουβέντα αν εμείς σαν ΠΑΟΚτσήδες χαιρόμαστε με την τακτική πουλάμε - αγοράζουμε. Εγώ πραγματικά δε χαίρομαι με το δρόμο που έχει χαράξει ο Ιβάν τα τελευταία χρόνια και δεν μπορώ να λέω ότι είμαι ευχαριστημένος. Αυτό φυσικά απέχει από την προσπάθεια διωγμού που επιχειρείται εδώ και πόσα χρόνια.
Θέλω ο Ιβάν να το πάρει αλλιώς και να τους γαμήσει όλους... Αλλά δυστυχώς εδώ και πολύ καιρό δεν φαίνεται ικανός να το κάνει.