Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Re: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Πάμε με ένα ακόμα ωραίο εμετό πρωί πρωί :redcard: :redcard:
Πως τους αφηνουμε να αλωνιζουν και να διαμορφωνουν την κοινη γνωμη πραγματικα...

Εικόνα
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

aisiodoksos έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 08:20 Πάμε με ένα ακόμα ωραίο εμετό πρωί πρωί :redcard: :redcard:
Πως τους αφηνουμε να αλωνιζουν και να διαμορφωνουν την κοινη γνωμη πραγματικα...

Εικόνα
Ετοιμάζεται το έδαφος για την επενεμφανιση Μυστακιδη. Δυστυχώς και ο Ιβάν πέφτει σε επικοινωνίακα λάθη συνεχώς και βρίσκουν πάτημα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ποιος ο λόγος που ασκεί τέτοια πολεμική στη διοίκηση ;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Είναι άλλη κουβέντα πως εμετοί σαν αυτοί δημοσιογραφούν περνώντας γραμμή και άλλη κουβέντα αν εμείς σαν ΠΑΟΚτσήδες χαιρόμαστε με την τακτική πουλάμε - αγοράζουμε. Εγώ πραγματικά δε χαίρομαι με το δρόμο που έχει χαράξει ο Ιβάν τα τελευταία χρόνια και δεν μπορώ να λέω ότι είμαι ευχαριστημένος. Αυτό φυσικά απέχει από την προσπάθεια διωγμού που επιχειρείται εδώ και πόσα χρόνια.
Θέλω ο Ιβάν να το πάρει αλλιώς και να τους γαμήσει όλους... Αλλά δυστυχώς εδώ και πολύ καιρό δεν φαίνεται ικανός να το κάνει.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Psagmenos4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 08:27
aisiodoksos έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 08:20 Πάμε με ένα ακόμα ωραίο εμετό πρωί πρωί :redcard: :redcard:

Εικόνα
Ετοιμάζεται το έδαφος για την επενεμφανιση Μυστακιδη. Δυστυχώς και ο Ιβάν πέφτει σε επικοινωνίακα λάθη συνεχώς και βρίσκουν πάτημα.
Όπως τα πατήματα που έγραφαν κάποιοι με το χάρτινο ή με την πολυιδιοκτησια?
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

makispaspartou έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 08:31 Είναι άλλη κουβέντα πως εμετοί σαν αυτοί δημοσιογραφούν περνώντας γραμμή και άλλη κουβέντα αν εμείς σαν ΠΑΟΚτσήδες χαιρόμαστε με την τακτική πουλάμε - αγοράζουμε. Εγώ πραγματικά δε χαίρομαι με το δρόμο που έχει χαράξει ο Ιβάν τα τελευταία χρόνια και δεν μπορώ να λέω ότι είμαι ευχαριστημένος. Αυτό φυσικά απέχει από την προσπάθεια διωγμού που επιχειρείται εδώ και πόσα χρόνια.
Θέλω ο Ιβάν να το πάρει αλλιώς και να τους γαμήσει όλους... Αλλά δυστυχώς εδώ και πολύ καιρό δεν φαίνεται ικανός να το κάνει.

Όταν θα καταλάβετε πως όλες οι ομάδες σε αυτον τον γαμωκόσμο πουλάνε και αγοράζουν, τότε θα ηρεμήσει η ψυχή σας. Συγνώμη για το επιθετικό ύφος Μάκη, αλλά πραγματικά ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ να διαβάζω για κλάμα στις πωλήσεις. Πάρτε το χαμπάρι, αυτό είναι το ποδόσφαιρο σήμερα. Θέλετε ο ΠΑΟΚ να γίνει Μπριζ, αλλά δε βλέπετε ότι η Μπριζ πουλάει κάθε παίκτη που κάνει μισή καλη σεζόν.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Μπουζας, Νικολακης, Γρηγοριαδης, Ανδρωνης.
Λερωνουν τον ΠΑΟΚ ή καλυτερα προσπαθουν να το κανουν, γιατι ο ΠΑΟΚ δεν τους βλεπει καν......
Ουτε εξω απο την Τουμπα δεν πρεπει να περνανε αυτα τα υποκειμενα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πρώτα απ' όλα πρέπει να υπάρχει η επιθυμία ο τύπος να γράψει κάτι ενάντια σε κάποιον. Μετά ο τύπος αρχίζει να ψάχνει αφορμές για το επιθετικό άρθρο. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ουκ ολίγες.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Οταν η επιθυμια συνδυαζεται με κινητρο και μαλιστα οικονομικο, αστα να πανε......
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:

Ο ΠΡΩΤΟΣ που είτε ηθελημένα είτε αθέλητα θα πάρει μέρος στο νέο οχετό που φαίνεται οτι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας, και ρίξει εδώ μέσα δηλητήριο για κόντρες και συμφέροντα άλλων, θα φύγει χωρίς εξήγηση και με πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του.

Έχω δείξει πόσο ισορροπημένα και προσεκτικά θέλω να το πάμε, εφόσον βλέπουμε άρθρα όπως τα σημερινά που ξεκάθαρα είναι στημένα και κατευθυνόμενα, σημαίνει οτι η κόντρα θα χοντρύνει. ΔΕΝ θα γίνουμε εμείς μέρος αυτού του καρκινώματος.

Όποιος παριστάνει πως δεν έχει την νοημοσύνη να αντιληφθεί τι γράφω και σπεύσει να το μεταφράσει βολικά με άλλο τρόπο, μπορεί να μαζέψει μόνος του τα μπογαλάκια του και να αποχωρήσει.

Αρκετά ανεχτήκαμε τις αλητείες εις βάρος του συλλόγου.
These users thanked the author Equalizer for the post:
fireblade4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εφημερίδες”