7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
-
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αν θέλει να μείνει μια χαρά, αν θέλει να φύγει, πάλι μια χαρά. Δεν λέω πως δεν θα μου λείψει ο Ντελιας των play off και της εθνικής ελλαδας αλλά ο Ντελιας όλης της χρονιάς ήταν μακριά από αυτά τα στάνταρ...
Προσωπικά πιστεύω πως μόνο από αυτόν εξαρτάται αν μείνει...
υ.γ ελπίζω να μη γίνει καμιά τριγωνική συναλλαγή κ τον δούμε έστω κ.ως δανικό στην ομάδα που υποστήριζε από μικρός...
υ.γ ελπίζω να μη γίνει καμιά τριγωνική συναλλαγή κ τον δούμε έστω κ.ως δανικό στην ομάδα που υποστήριζε από μικρός...
Μάλιστα ας βγάλουμε τώρα τη βρώμα ότι ήταν στη Θύρα 7 Βόλου όταν έφυγε από κει 12 χρονών ξερωγω, ότι οκ δεν έκανε και τίποτα εκτός απ'τα πλέι οφ, το μοναστήρι να 'ναι καλά και διάφορα τέτοια.
Άσε που άκουσα ότι είχε πάει εκδρομή εκτός έδρας στο τορινο τότε με την γιουβεντους .
Για αυτό πήρε και το 7 του μείνε από μικρός
Για αυτό πήρε και το 7 του μείνε από μικρός
- These users thanked the author DamoN for the post (total 3):
- ΑποστόληςΑ, vasgias, icue
Πάντως εγώ, ΑΝ ήμουν ο ατζέντης του παίκτη και ο εντολέας μου, μου επικοινωνούσε ότι θα επιθυμούσε - για διάφορους λόγους - την παραμονή του στην Ελλάδα για 1-2 χρόνια ακόμα, με αναπροσαρμογή συμβολαίου, τέτοιες προτάσεις (σαν της RB Ζάλτσμπουργκ και την υποτιθέμενη της Vfb Στουτγκάρδης) θα προσπαθούσα να φέρω: με το μέγιστο των αποδοχών για τον παίκτη και με υποτιμημένο αντίτιμο για την ομάδα του, ώστε αυτή να διστάζει να τις κάνει δεκτές. Παίζουν κι αυτά το ρόλο τους σε μια διαπραγμάτευση εκατομμυρίων.
- abc_o_ karpouzas
αυτο πιστευω και εγω...
αν δεις πισω του τον καμαρα...ποιο μαυρος απο οτι ειναι φαινεται....

Plot twist: Κάθεται στα 550 μέχρι να λήξει το συμβόλαιο και να πάει μετά στην ομάδα της καρδιάς του.Grigorios_PAOK έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:55 Αν θέλει να μείνει μια χαρά, αν θέλει να φύγει, πάλι μια χαρά. Δεν λέω πως δεν θα μου λείψει ο Ντελιας των play off και της εθνικής ελλαδας αλλά ο Ντελιας όλης της χρονιάς ήταν μακριά από αυτά τα στάνταρ...
Ααα καλά λες νόμιζα το σκοτάδι είναιabc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 17:39
αυτο πιστευω και εγω...
αν δεις πισω του τον καμαρα...ποιο μαυρος απο οτι ειναι φαινεται....
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο, σούπερ τοξικός.Grigorios_PAOK έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:55 Αν θέλει να μείνει μια χαρά, αν θέλει να φύγει, πάλι μια χαρά. Δεν λέω πως δεν θα μου λείψει ο Ντελιας των play off και της εθνικής ελλαδας αλλά ο Ντελιας όλης της χρονιάς ήταν μακριά από αυτά τα στάνταρ...
Αυτο που οποιος φευγει, ξαφνικα τον παρουσιαζετε οτι θελει να φυγει και ο καημενος ΠΑΟΚ δε μπορει να κανει τιποτα να το κοιταξετε.
- Skoufos_tou_Lucescu
Αν πουληθεί για τα ποσά που ακούγονται στη χρονιά των 100, αυτός που θα τον πουλήσει μικραίνει τον ΠΑΟΚ και όχι τα σχόλια.
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ενα και δυο προσωπα και εχει περασει πολυ δυσκολοτερα αλλα οπως βολευει τον καθενα. Το να μιλαμε για αυτοκτονια μικραινει την ομαδαSkoufos_tou_Lucescu έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:51Αν πουληθεί για τα ποσά που ακούγονται στη χρονιά των 100, αυτός που θα τον πουλήσει μικραίνει τον ΠΑΟΚ και όχι τα σχόλια.
- Bobby Sands -4-
.....εγω θελω, αν φυγει ο παικταρας, να τον δω σε μεγαλη ομαδα. αυτες τις υπονοιες το τι ομαδα ηταν οταν ηταν μικρος, τις περναω με ποδιες και τακουνακια. 10 χρονια και ειναι στον ΠΑΟΚ, τα πιο ευαισθητα, εκει οπου γινονται πολλες αλλαγές, συμπαθειες, αντιπαθειες κλπ.....