7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Απάντηση
Grigorios_PAOK

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Αν θέλει να μείνει μια χαρά, αν θέλει να φύγει, πάλι μια χαρά. Δεν λέω πως δεν θα μου λείψει ο Ντελιας των play off και της εθνικής ελλαδας αλλά ο Ντελιας όλης της χρονιάς ήταν μακριά από αυτά τα στάνταρ...
Προσωπικά πιστεύω πως μόνο από αυτόν εξαρτάται αν μείνει...
υ.γ ελπίζω να μη γίνει καμιά τριγωνική συναλλαγή κ τον δούμε έστω κ.ως δανικό στην ομάδα που υποστήριζε από μικρός...
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Η οποία είναι; Νοτιγχαμ Φόρεστ;
These users thanked the author Patron for the post:
vasgias
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Μάλιστα ας βγάλουμε τώρα τη βρώμα ότι ήταν στη Θύρα 7 Βόλου όταν έφυγε από κει 12 χρονών ξερωγω, ότι οκ δεν έκανε και τίποτα εκτός απ'τα πλέι οφ, το μοναστήρι να 'ναι καλά και διάφορα τέτοια.
These users thanked the author fossa for the post (total 2):
vasgias, paokspren
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Άσε που άκουσα ότι είχε πάει εκδρομή εκτός έδρας στο τορινο τότε με την γιουβεντους .
Για αυτό πήρε και το 7 του μείνε από μικρός
These users thanked the author DamoN for the post (total 3):
ΑποστόληςΑ, vasgias, icue
Άβαταρ μέλους
odynet

Δημοσίευση από odynet »

Πάντως εγώ, ΑΝ ήμουν ο ατζέντης του παίκτη και ο εντολέας μου, μου επικοινωνούσε ότι θα επιθυμούσε - για διάφορους λόγους - την παραμονή του στην Ελλάδα για 1-2 χρόνια ακόμα, με αναπροσαρμογή συμβολαίου, τέτοιες προτάσεις (σαν της RB Ζάλτσμπουργκ και την υποτιθέμενη της Vfb Στουτγκάρδης) θα προσπαθούσα να φέρω: με το μέγιστο των αποδοχών για τον παίκτη και με υποτιμημένο αντίτιμο για την ομάδα του, ώστε αυτή να διστάζει να τις κάνει δεκτές. Παίζουν κι αυτά το ρόλο τους σε μια διαπραγμάτευση εκατομμυρίων.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

DamoN έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:06 :D
Στο βιντεάκι στο ινστα το ίδιο πουλί είναι …
Φωτοσοπ παίχτηκε

αυτο πιστευω και εγω...

αν δεις πισω του τον καμαρα...ποιο μαυρος απο οτι ειναι φαινεται....

:shock: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Grigorios_PAOK έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:55 Αν θέλει να μείνει μια χαρά, αν θέλει να φύγει, πάλι μια χαρά. Δεν λέω πως δεν θα μου λείψει ο Ντελιας των play off και της εθνικής ελλαδας αλλά ο Ντελιας όλης της χρονιάς ήταν μακριά από αυτά τα στάνταρ...
υ.γ ελπίζω να μη γίνει καμιά τριγωνική συναλλαγή κ τον δούμε έστω κ.ως δανικό στην ομάδα που υποστήριζε από μικρός...
Plot twist: Κάθεται στα 550 μέχρι να λήξει το συμβόλαιο και να πάει μετά στην ομάδα της καρδιάς του.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 17:39
DamoN έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:06 :D
Στο βιντεάκι στο ινστα το ίδιο πουλί είναι …
Φωτοσοπ παίχτηκε

αυτο πιστευω και εγω...

αν δεις πισω του τον καμαρα...ποιο μαυρος απο οτι ειναι φαινεται....

:shock: :lol: :lol: :opaokara:
Ααα καλά λες νόμιζα το σκοτάδι είναι
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Grigorios_PAOK έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:55 Αν θέλει να μείνει μια χαρά, αν θέλει να φύγει, πάλι μια χαρά. Δεν λέω πως δεν θα μου λείψει ο Ντελιας των play off και της εθνικής ελλαδας αλλά ο Ντελιας όλης της χρονιάς ήταν μακριά από αυτά τα στάνταρ...
Μπράβο, σούπερ τοξικός.
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

Αυτο που οποιος φευγει, ξαφνικα τον παρουσιαζετε οτι θελει να φυγει και ο καημενος ΠΑΟΚ δε μπορει να κανει τιποτα να το κοιταξετε.
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

aivas19 έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 06:41 Δε χρειαζεται να μικραίνουμε τον ΠΑΟΚ με τετοια σχολια
Αν πουληθεί για τα ποσά που ακούγονται στη χρονιά των 100, αυτός που θα τον πουλήσει μικραίνει τον ΠΑΟΚ και όχι τα σχόλια.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:51
aivas19 έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 06:41 Δε χρειαζεται να μικραίνουμε τον ΠΑΟΚ με τετοια σχολια
Αν πουληθεί για τα ποσά που ακούγονται στη χρονιά των 100, αυτός που θα τον πουλήσει μικραίνει τον ΠΑΟΚ και όχι τα σχόλια.
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ενα και δυο προσωπα και εχει περασει πολυ δυσκολοτερα αλλα οπως βολευει τον καθενα. Το να μιλαμε για αυτοκτονια μικραινει την ομαδα
Άβαταρ μέλους
Bobby Sands -4-

Δημοσίευση από Bobby Sands -4- »

.....εγω θελω, αν φυγει ο παικταρας, να τον δω σε μεγαλη ομαδα. αυτες τις υπονοιες το τι ομαδα ηταν οταν ηταν μικρος, τις περναω με ποδιες και τακουνακια. 10 χρονια και ειναι στον ΠΑΟΚ, τα πιο ευαισθητα, εκει οπου γινονται πολλες αλλαγές, συμπαθειες, αντιπαθειες κλπ.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”