Θα απαιτήσουμε από τον Λοβρεν να αποδωσει,Tolaros έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:16 Περίεργο που δεν έπιασε μεταγραφή που έγινε στις 15/9, μπράβο στην ομάδα μας
7 μήνες χωρίς επίσημο ματς, just saying
Θα απαιτήσουμε από τον Λοβρεν να αποδωσει,Tolaros έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:16 Περίεργο που δεν έπιασε μεταγραφή που έγινε στις 15/9, μπράβο στην ομάδα μας
Δεν φάνηκε να νιώθεις ότι εκτίθεσαι όταν βγάζεις ακατάλληλους τον Καμαρά, τον Κωνσταντελια, τον Μειτε, τον Μπαμπά και τον Τάισον αλλά για τον Λοβρεν θέλει υπομονή και προσοχή.Equalizer έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:20 Εγώ λεω οτι έναν παίκτη σαν τον Λόβρεν καλά θα είναι να μη βιάζεστε να τον ξεγράψετε. ΔΕΝ γνωρίζω τι θα κάνει, γνωρίζω οτι το σοφό θα ήταν να μη σπάμε πλάκα γιατί μπορεί να εκτεθούμε.
Ο ΠΑΟΚ βεβαίως θέλει στόπερ.
Ε για αυτό δεν πληρώνεται?john4serres έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:31Θα απαιτήσουμε από τον Λοβρεν να αποδωσει,Tolaros έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:16 Περίεργο που δεν έπιασε μεταγραφή που έγινε στις 15/9, μπράβο στην ομάδα μας
7 μήνες χωρίς επίσημο ματς, just saying
Ψιλά γράμματαPsagmenos4 έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:49 Κάθε μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚτσης θέλει κατι παίχτες τύπου Νούσ, Αλφαρελα η γουτα ξέρω γω.
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ήθελε άλλους στις θέσεις τους,αν τελικά βγούνε όπως ο Κουλιερακης που μπήκε επαιξε και πήρε φανέλα βασικου, μετά ξεκινάει η κλάψα να μην πουληθούν ΠΟΤΕ.
Μια νοοτροπία εντελώς λάθος, εκτός ποδοσφαιρικής λογικής, αφού τα κλαμπ που θέλουμε να φτάσουμε(Κλαμπ μπριζ ,Αγιαξ κτλπ) έτσι λειτουργούν απλά με καλύτερους ρυθμούς.
Για μπόνους ο ΠΑΟΚτσης βλέπει τον γαυρο να παίρνει τον Σκιπιονι 20χρονο από Αργεντινή που έπαιζε σε 4-5η ομάδα, κκ αρχίζει, αυτό είναι σκαουτ που βρίσκουν τους παιχταράδες και τα σκάει ο χοντρός. Πάει ο ΠΑΟΚ για 20χρονο Πολωνό στυλ πινεδα( που όλοι γράφετε πόσο θα θελατε) με συμμετοχες στην serie A, στο CL αλλά και στην εθνική Πολωνίας και εδώ γκρινιάζουμε που δεν παίρνουμε έτοιμο παίκτη, ενώ κέντρο έχεις φέτος με Μειτε Καμαρα Οζντόεφ
paokspren έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:33Δεν φάνηκε να νιώθεις ότι εκτίθεσαι όταν βγάζεις ακατάλληλους τον Καμαρά, τον Κωνσταντελια, τον Μειτε, τον Μπαμπά και τον Τάισον αλλά για τον Λοβρεν θέλει υπομονή και προσοχή.Equalizer έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:20 Εγώ λεω οτι έναν παίκτη σαν τον Λόβρεν καλά θα είναι να μη βιάζεστε να τον ξεγράψετε. ΔΕΝ γνωρίζω τι θα κάνει, γνωρίζω οτι το σοφό θα ήταν να μη σπάμε πλάκα γιατί μπορεί να εκτεθούμε.
Βγάζει νόημα.
Αυτά τα ολίγα…Psagmenos4 έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:49 Κάθε μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚτσης θέλει κατι παίχτες τύπου Νούσ, Αλφαρελα η γουτα ξέρω γω.
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ήθελε άλλους στις θέσεις τους,αν τελικά βγούνε όπως ο Κουλιερακης που μπήκε επαιξε και πήρε φανέλα βασικου, μετά ξεκινάει η κλάψα να μην πουληθούν ΠΟΤΕ.
Μια νοοτροπία εντελώς λάθος, εκτός ποδοσφαιρικής λογικής, αφού τα κλαμπ που θέλουμε να φτάσουμε(Κλαμπ μπριζ ,Αγιαξ κτλπ) έτσι λειτουργούν απλά με καλύτερους ρυθμούς.
Για μπόνους ο ΠΑΟΚτσης βλέπει τον γαυρο να παίρνει τον Σκιπιονι 20χρονο από Αργεντινή που έπαιζε σε 4-5η ομάδα, κκ αρχίζει, αυτό είναι σκαουτ που βρίσκουν τους παιχταράδες και τα σκάει ο χοντρός. Πάει ο ΠΑΟΚ για 20χρονο Πολωνό στυλ πινεδα( που όλοι γράφετε πόσο θα θελατε) με συμμετοχες στην serie A, στο CL αλλά και στην εθνική Πολωνίας και εδώ γκρινιάζουμε που δεν παίρνουμε έτοιμο παίκτη, ενώ κέντρο έχεις φέτος με Μειτε Καμαρα Οζντόεφ
Έλα τώρα, ξέρεις μια χαρά τι έχεις γράψει. Απλά βασίζεσαι στο ότι δεν θα μπω στον κόπο να κάτσω να τα ψάξω, και προφανώς έχεις δίκιο.Equalizer έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:57paokspren έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:33Δεν φάνηκε να νιώθεις ότι εκτίθεσαι όταν βγάζεις ακατάλληλους τον Καμαρά, τον Κωνσταντελια, τον Μειτε, τον Μπαμπά και τον Τάισον αλλά για τον Λοβρεν θέλει υπομονή και προσοχή.Equalizer έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:20 Εγώ λεω οτι έναν παίκτη σαν τον Λόβρεν καλά θα είναι να μη βιάζεστε να τον ξεγράψετε. ΔΕΝ γνωρίζω τι θα κάνει, γνωρίζω οτι το σοφό θα ήταν να μη σπάμε πλάκα γιατί μπορεί να εκτεθούμε.
Βγάζει νόημα.
Πολλές φορές με περιορίζει η θέση που έχω στο σάιτ για να σας απαντήσω κατάλληλα
Πάνε βρες ένα ποστ που βγάζω ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ όλους αυτούς και δωστο μου
Μετά κατσε διάβασε τα δεκάδες ποστ που σε ΟΛΟΥΣ γράφω ότι είναι καλοί παίκτες και δεν μηδενίζω κανέναν απλά δεν συμφωνώ με την απόλυτη αποθέωση, ούτε με την απόλυτη απαξίωση
Και τέλος κάτσε διάβαζε τι λέει ο άλλος προτού γράψεις μπαρουφες εναντίον του
Προφανώς από τη στιγμή που έχουν δύο βασικούς (Μηχαιλιδη, κεντζιορα) και έναν έμπειρο αλλά από τραυματισμό θα περιμένουν τη προετοιμασία να δουν πως θα ανταποκριθούν οι τρεις (Λόβρεν, Μπαταουλας και Κώττας) και μετά θα κρίνουν αν πρέπει να φέρουν στόπερ και τι στόπερΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 12:09 Ας παρουμε εμεις τη σεντερμπακαρα που λεμε
και ας παιξει και ο Λοβρεν. Μακαρι. Εχει μεγαλη καριερα.
Δεν ακουω παντως τιποτα για σεντερ-μπακ.
Τα πρωταθληματα στην Ελλαδα τα κρινει η αμυνα.
Περυσι ειχαμε 37 γκολ κατα, ο γαυρος 22 και η αεχ 28....
Στην επιθεση που φωναζουμε για φορ ειμασταν παλι πρωτοι....