fidel έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 10:26
Metagrafakias έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 10:12
fidel έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 09:57
Εξυπνάδα και ειρωνεία, μάλλον πρέπει να διαβάσεις τι προέγραψες....Το αφήγημα είναι δικό σου όπως και τα συμπεράσματα, χωρίς να μας έχεις αποδείξει που στηρίζεις τα γραφόμενά σου...Το αν είμαι πάντα σωστός πάλι δικό σου συμπέρασμά είναι και θα το κρίνουν οι υπόλοιποι εδώ μέσα όχι πάντως εγώ...Το να μη με διαβάζεις και μην ασχολείστε μαζί μου είναι το επιχείρημα που χρησιμοποιούν τα παιδιά του δημοτικού που δεν έχουν τίποτα να αντιπαραθέσουν....
Εσυ τι εχεις να αντιπαραθεσεις στα γραφομενα μου η στις αποψεις μου γενικα???οτι ειμαι πακετας και μην το παιρνετε σοβαρα και ειρωνια οτι εχω πληροφοριες εκ των εσω???
Ποια ειναι τα δικα σου επιχειρηματα ετσι να με ξεφτιλισεις αφου γουσταρεις τοσο???
Δεν απευθυνθηκα σε σενα, αλλα απαντησες με ειρωνια, για αυτο σου λεω, αν σε χαλανε τοσο τα γραφομενα μου κανε με αποκρυψη να μην σου χαλαω τη ζαχαρενια σου,καποιοι αλλοι μπορει να κανουν κανονικο διαλογο,να συμφωνησουμε να διαφωνησουμε αλλωστε οπαδικο φορουμ ειναι αυτος ειναι ο σκοπος, η συζητηση...
Μην ξανασχοληθεις μαζι μου γινεται??
Τα δικά μου επιχειρήματα...Μάλιστα, είναι ΤΔ ο Καρυπιδης ναι η όχι ? Τοποθετηθηκες, το παιδί που κλείνει το ξενοδοχείο η κάνω λάθος
Το ποιος ειρωνεύεται είναι ήλιου φαεινότερο...
Τα περί, δεν απευθύνθηκα σε σένα γράφοντας σε ένα δημόσιο φόρουμ τα λαμβάνω ως αστείο και δεν χρειάζεται περαιτέρω να τοποθετηθώ και αν δεν Θέλεις να σχολιάζουν τα γραφόμενα σου να μην γράφεις τίποτα καλύτερα αλλιώς θα πρέπει να δεχθείς τον αντίλογο - κριτική... Τα περί διαλόγου το εκλαμβάνω ως αστείο μιας και οτι γράφεις είναι πέραν για πέρα αντιφατικό...Το αν θέλω να ασχοληθώ η όχι, πάλι είναι δικαίωμα μου...Δεν διάβασα που στηρίζεις τα περί ανύπαρκτου Καρυπιδη ?
Η δουλεια ενος τεχνικου διευθυντη ειναι μονο να κανει τις μεταγραφες??
Ειναι ειρωνια που ειπα οτι ο Καρυπιδης κανονισε την προετοιμασια της ομαδας στο εξωτερικο??ποια ειναι η ειρωνια ακριβως απο την στιγμη που αυτη ειναι δουλεια του τεχνικου διευθυντη??
Δεν πιστευω οτι ασχολειται με τις μεταγραφες,αλλοι μεσα στην ΠΑΕ ασχολουνται και ξερουμε ποιοι ειναι...
Αλλιως ας βγει να μιλησει για το πλανο του,τι παικτες κοιταει και οτι ετοιμαζει ταξιδια για παρακολουθηση και συζητησεις με στοχους...
Τωρα απαντας σωστα και μου ζητας εξηγησεις για τα γραφομενα μου, και σου απανταω,σωστα η λαθος αυτα που λεω θα δειξει η ιστορια..
Πριν ειπες για πιτσα μποι και ντελιβεραδες ειρωνικα και υποτημιτικα..Εσυ τι εισαι δλδ μεγαλοστελεχος σε καμια πολυεθνικη??Ντελιβερας δεν ειμαι αλλα μια χαρα δουλεια ειναι και αυτη,δεν θα την ελεγα σε καποιον για να τον υποτιμησω παντως...
Ανυπαρκτος Καρυπιδης δεν το ειπα ποτε,ουτε οτι ειναι το παιδι που κλεινει το ξενοδοχειο,αυτα ειναι δικα σου λογια για να υποστηριξεις την αποψη σου...
Ειπα οτι ειναι αυτος που οργανωσε την προετοιμασια της ομαδας και οτι δεν ασχολειται με τις μεταγραφες...Να εκφερει μια γνωμη μπορει,μεσα στον ΠΑΟΚ και το Μαρακι εκφερει...Να ειναι αυτος που παιρνει την τελικη αποφαση για παικτη οχι δεν ειναι!!Εσυ αν πιστευεις οτι ειναι δεν μπορω να κανω κατι αλλο....